sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΤΡΕΛΛΑ γέλια!
21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo...
ο τυπος εχει απολυτο δικιο ομως!!!
ΤΡΕΛΛΑ γέλια!
21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo...
καιρο παρακολουθω τα γινωμενα στο σαιτ .πριν μια εβδομαδα ειχα κ γω μια ιστορια με ελεεινιδα κ χτεσ μενα πουρο.τη πρωτη τη γνωρισα μασω tagedd κ μετα απο 2 σμσ κ 3 ωρεσ συνομιλιασ βρεθηκαμε για καφε.σηζητησαμε οτι δεν πρεπη να απο τη πρωτη φορα αλλα ειδα οτι το δουλευη καλα .εχω περιοδο μου λεη,οκ εγω παμε σενα χοτελ ναμαστε τα 2μασ να δουμε κ τηλ.ξεκιναμε κ ναμαστε χοτελ δαφνι μερια.γδυνωμε λεω παω μπανιο γιατι τορα σχολασα εσυ γδυσου να μη τσαλακωσησ ρουχα κριμα ειναιεχησ κ περιοδο δεν εχη.γυρνωντασ απο μπανιο απλα τισ τον δεινω κ αρχιζη κ μετα κ κωλο μεκαυλα κ χαστουκια στη κωλαρα τησ .γουσταρε,αλλα μετα απο 1 μερα μου σκαη το παρα μυθι.ποτε θαρθησ απο σπιτι μερια να φαμε ολοι μαζι?κ γιατι το κινητο σου δεν ειναι ανοιχτο μετα τα μεσσανυχτα?κ αλλεσ τετοιεσ πα@@@@@@@@@@@@2ριεσ.οπου φυγη φυγη.η αλλη χτεσ πρωι στο φερρυ για περαμα μιλφαρα που κοντεψαμε να τρακαρουμε στο παρκινγ τι προλαβενω στο σαλονι κ λεω θα σε γραψουν εκει που το παρκαρεσ κ ξεκιναμε κουβεντα σε 2 λεπτα περνω κ κινητο μια κ ειπα να βοηθησω να πουληση το σπιτι.στο λεωφωρειο λεη το κουλο,ποτε θα φερησ κανα ψαρακι να φαμε να γνωρησησ κ τισ φιλεσ μου?μενη μονη αρτη αφιχθησ απο αμερικα. μαγκεσ φοβαμαι να παω .μα το θεο.θα με .ακουω σχολια.
ας μου κανει κάποιος μια περίλιψη γιατι διαβάζω και πονάνε τα μάτια μου.
στο λεωφωρειο λεη το κουλο,ποτε θα φερησ κανα ψαρακι να φαμε να γνωρησησ κ τισ φιλεσ μου?μενη μονη αρτη αφιχθησ απο αμερικα. μαγκεσ φοβαμαι να παω .μα το θεο.θα με .ακουω σχολια.
χαχαα μπορεί να λέτε ότι θέλτε αλλά εμείς κάνουμε το καλύτερο κρεβάτι...
χαχαα μπορεί να λέτε ότι θέλτε αλλά εμείς κάνουμε το καλύτερο κρεβάτι...
χαχαχαα.καλο!!!!Όντως, το στρώνετε πολύ ωραία..
καλα μια μερα εδω και σε αυτο το θρεντ βρηκες να ποσταρεις?
Όντως, το στρώνετε πολύ ωραία..
κι εγώ από εδώ ξεκίνησα
ααχ αναμνήσεις
γιαυτο ολες τις γυναικες τις βλεπεις τρουπες...
πηγες παρακαλω.......χαχαα μπορεί να λέτε ότι θέλτε αλλά εμείς κάνουμε το καλύτερο κρεβάτι...
&πηγες παρακαλω.......
εγω φιλε.εχω δοκιμασει τα παντα.σαν την ελληνιδα δεν υπαρχει τιποτα.πηγες παρακαλω.......