Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (10 μέλη και 79 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καιρο παρακολουθω τα γινωμενα στο σαιτ .πριν μια εβδομαδα ειχα κ γω μια ιστορια με ελεεινιδα κ χτεσ μενα πουρο.τη πρωτη τη γνωρισα μασω tagedd κ μετα απο 2 σμσ κ 3 ωρεσ συνομιλιασ βρεθηκαμε για καφε.σηζητησαμε οτι δεν πρεπη να :fuck2: απο τη πρωτη φορα αλλα ειδα οτι το δουλευη καλα :pipa3:.εχω περιοδο μου λεη,οκ εγω παμε σενα χοτελ ναμαστε τα 2μασ να δουμε κ τηλ.ξεκιναμε κ ναμαστε χοτελ δαφνι μερια.γδυνωμε λεω παω μπανιο γιατι τορα σχολασα εσυ γδυσου να μη τσαλακωσησ ρουχα κριμα ειναιεχησ κ περιοδο  :fuck2: δεν εχη.γυρνωντασ απο μπανιο απλα τισ τον δεινω κ αρχιζη :pipa1: κ μετα  :knockinb: κ κωλο μεκαυλα κ χαστουκια στη κωλαρα τησ .γουσταρε,αλλα μετα απο 1 μερα μου σκαη το παρα μυθι.ποτε θαρθησ απο σπιτι μερια να φαμε ολοι μαζι?κ γιατι το κινητο σου δεν ειναι ανοιχτο μετα τα μεσσανυχτα?κ αλλεσ τετοιεσ πα@@@@@@@@@@@@2ριεσ.οπου φυγη φυγη.η αλλη χτεσ πρωι στο φερρυ για περαμα μιλφαρα  :tits2: που κοντεψαμε να τρακαρουμε στο παρκινγ τι προλαβενω στο σαλονι κ λεω θα σε γραψουν εκει που το παρκαρεσ κ ξεκιναμε κουβεντα σε 2 λεπτα περνω κ κινητο μια κ ειπα να βοηθησω να πουληση το σπιτι.στο λεωφωρειο λεη το κουλο,ποτε θα φερησ κανα ψαρακι να φαμε να γνωρησησ κ τισ φιλεσ μου?μενη μονη αρτη αφιχθησ απο αμερικα. :headbang:μαγκεσ φοβαμαι να παω .μα το θεο.θα με :s&m_1: :fuck2: :pipa1: :pipa3: :helpplea:.ακουω σχολια.

ας μου κανει κάποιος μια περίλιψη γιατι διαβάζω και πονάνε τα μάτια μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν καταλαβα χριστο...αλλα ο τυπος τα χει με τις ελλεηνιδες μαλλον....
πιθανως επειδη σπανε καρυδια μετα απο ενα γαμησι....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ας μου κανει κάποιος μια περίλιψη γιατι διαβάζω και πονάνε τα μάτια μου.

O τύπος γνώρισε καυλωμένες αμερικανίδες στο πέραμα που εκτιμούν ένα καλό ψάρι και λογικά χθες τις τράταρε με το αζημίωτο. :zfuck:
Λογικό.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Λεει για δυο γκομενες που του γιναν τσιμπουρια .. Για καποιο λογο κλαιγεται που δεν τον επιασα, οταν γραψει ελληνικα θα δουμε  :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε μπήκες πολύ δυνατά και σε κόβω αποφασισμένο για milfοκυνήγι.
Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες από 'δω και 'πέρα γιατί απαγορεύονται τα greeklish και θα στα σβήνουν.
Έχε κατα νου ότι έτσι και πρόκειται για αμερικανίδες, τα barracudas ίσως να είναι καλύτερη λύση από τις τσιπούρες.
Επίσης πέρνα και από δω να δεις ένα πολύ ενδιαφέρων γκάλοπ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
στο λεωφωρειο λεη το κουλο,ποτε θα φερησ κανα ψαρακι να φαμε να γνωρησησ κ τισ φιλεσ μου?μενη μονη αρτη αφιχθησ απο αμερικα. :headbang:μαγκεσ φοβαμαι να παω .μα το θεο.θα με :s&m_1: :fuck2: :pipa1: :pipa3: :helpplea:.ακουω σχολια.

Παίξε μπάλα μόνος σου για αρχή, και μόλις τη φέρεις με τα νερά σου ( :fuck1:) γνωρίζεις και τις φίλες της!

Αν επιμένει για γνωριμία σου με τις φίλες της, επιλέξτε για πρώτη φορά, δημόσιο χώρο (καφετέρια ή εστιατόριο) και εν ανάγκη πάρε και κάποιο φιλαράκι σου μαζί. Ισως γίνει καλύτερο παιγνίδι έτσι.

sexy_girl_23

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχαα μπορεί να λέτε ότι θέλτε αλλά εμείς κάνουμε το καλύτερο κρεβάτι... :dancing:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελω να μου εξηγησετε,με εμπεριστατομενες αποψεις και στοιχεια,τι προβλημα εχετε με τα ενχωρια μωρα.και ευκολα ειναι,και υπεροχα το κανουν.το προβλημα σας ποιο ειναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom