Επισκέπτης
Σχεδόν με καύλωσες..Μην με παραφράζεις μωρή ψώλα, γιατί θα σου κάνω τη σούφρα δεκάρικο! (Σου άρεσε που σου μίλησα βρώμικα? )
Σχεδόν με καύλωσες..Μην με παραφράζεις μωρή ψώλα, γιατί θα σου κάνω τη σούφρα δεκάρικο! (Σου άρεσε που σου μίλησα βρώμικα? )
Σχεδόν με καύλωσες..
Μην με παραφράζεις μωρή ψώλα, γιατί θα σου κάνω τη σούφρα δεκάρικο! (Σου άρεσε που σου μίλησα βρώμικα? )
ποτε θελετε να ανοιξω ενα θρεντ ιντερνετικου αυνανισμου/καβλαντισμου;Σχεδόν με καύλωσες..
δεν σ'το είχα αγιανα
ο.Ο
δεν σ'το είχα αγιανα
Παρεκτρέπεσαι ..... νά είσαι εύγενικος!!!!!!!!
Μα, κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης είμαι εξαιρετικά ευγενικός με τις γυναίκες. Με έχεις δει και ξέρεις. Το έχει επισημάνει και η Μ......! Δεν κάνω σεξ, αλλά έρωτα.
καντε ερωτα οχι σεξ.....:o :o :o :o :o :o
Εντυπωσιαστηκες κι εσύ ε?Μας έχει τρελλάνει ο agiana σήμερα..:o :o :o :o :o :o
Μα, κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης είμαι εξαιρετικά ευγενικός με τις γυναίκες. Με έχεις δει και ξέρεις. Το έχει επισημάνει και η Μ......! Δεν κάνω σεξ, αλλά έρωτα.
:o :o :o :o :o :o
Παρακαλώ, μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.... Κατανοήστε επακριβώς τις λέξεις που χρησιμοποιώ και τα νοήματα που βγαίνουν από αυτές! Είπα "με έχεις δει και ξέρεις". Οχι "το έχεις νιώσει και ξέρεις"!!!
:o :o :o :o :o :o
Εγώ το κατάλαβα..για την Μ που το επιβεβαίωσε εντυπωσιάστηκα..αν είναι η Μ που φαντάζομαι(απο το φόρουμ εννοώ)Παρακαλώ, μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.... Κατανοήστε επακριβώς τις λέξεις που χρησιμοποιώ και τα νοήματα που βγαίνουν από αυτές! Είπα "με έχεις δει και ξέρεις". Οχι "το έχεις νιώσει και ξέρεις"!!!
Εγώ το κατάλαβα..για την Μ που το επιβεβαίωσε εντυπωσιάστηκα..αν είναι η Μ που φαντάζομαι(απο το φόρουμ εννοώ)
κοιτα ,μου περιεγραψε το σκηνικο και το εκανε για να εκμεταλλευτει τα οπλα της,στρατηγικη καθαρα.Αν δεν μου το περιεγραφε καθολου σιγουρα θα ειχε προχωρησει σε πουστια..Και οι ωριμες δεν εχουν κολλημα να σταματησουν μια μερα να σου στελνουν μυνηματα και να σε διαγραψουν..τοσο απλα.Δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια και ποσο χρονων εισαι
Και ενα τελευταιο..περυσι πρωτοχρονια καζινο Λουτρακιου.Περιμενω μαζι με φιλο νου να περασουμε στο εστιατοριο να φαμε.Πολυς κοσμος,μεγαλη ουρα.Διπλα μας 3 χαζογκομενες και βλαχογκομενες,ειχαν αφησει τα αγορια τους να παιζουν φρουτακια και αυτες ειχαν ερθει για φαι.Μιλαγαν συνεχως για τα αγορια τους που εχασαν και γενικα για μαλακιες.Ενα βλαχαδερο 60αρης προσφερεται και τους λεει επι λεξη παιδια..
-Εχετε δωρεαν προσκλησεις για να φατε?
-Οχι ,λενε αυτες.
[size=12pt]-Παρτε 3 κοριτσια,εγω δεν θα φαω ετσι κι αλλιως.[/size]
...Μειναμε καγκελο,θυμωσαμε..Ο φιλος μου του λεει
-Ρε φιλε,σε γυναικες τα δινεις?Αντρας εισαι αλλους βοηθας?
Εγω πιο νευριασμενος του πα ,παρατον ρε τον μουνοδουλο.
Με ακουσε και αυτος και αυτες,δε μιλησε κανεις.