Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο.Ο

δεν σ'το είχα αγιανα  :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παρεκτρέπεσαι ..... νά είσαι εύγενικος!!!!!!!!

Μα, κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης είμαι εξαιρετικά ευγενικός με τις γυναίκες. Με έχεις δει και ξέρεις. Το έχει επισημάνει και η Μ......! Δεν κάνω σεξ, αλλά έρωτα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μα, κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης είμαι εξαιρετικά ευγενικός με τις γυναίκες. Με έχεις δει και ξέρεις. Το έχει επισημάνει και η Μ......! Δεν κάνω σεξ, αλλά έρωτα.

:o :o :o :o :o :o

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Παρακαλώ, μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.... Κατανοήστε επακριβώς τις λέξεις που χρησιμοποιώ και τα νοήματα που βγαίνουν από αυτές! Είπα "με έχεις δει και ξέρεις". Οχι "το έχεις νιώσει και ξέρεις"!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παρακαλώ, μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.... Κατανοήστε επακριβώς τις λέξεις που χρησιμοποιώ και τα νοήματα που βγαίνουν από αυτές! Είπα "με έχεις δει και ξέρεις". Οχι "το έχεις νιώσει και ξέρεις"!!!

εννοείται!!!

εγω κατάλαβα

Με έχεις δει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και ξέρεις ότι είμαι εξαιρετικά ευγενικός με τις γυναίκες.

(τα λογια σου με διαφορετική σύνταξη)

Επισκέπτης
Εγώ το κατάλαβα..για την Μ που το επιβεβαίωσε εντυπωσιάστηκα..αν είναι η Μ που φαντάζομαι(απο το φόρουμ εννοώ)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγώ το κατάλαβα..για την Μ που το επιβεβαίωσε εντυπωσιάστηκα..αν είναι η Μ που φαντάζομαι(απο το φόρουμ εννοώ)

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:

Α) Η Μ...... δεν είναι άτομο από το φόρουμ.

Β) Δεν είμασταν τρεις κι ο κούκος. :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
κοιτα ,μου περιεγραψε το σκηνικο και το εκανε για να εκμεταλλευτει τα οπλα της,στρατηγικη καθαρα.Αν δεν μου το περιεγραφε καθολου σιγουρα θα ειχε προχωρησει σε πουστια..Και οι ωριμες δεν εχουν κολλημα να σταματησουν μια μερα να σου στελνουν μυνηματα και να σε διαγραψουν..τοσο απλα.Δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια και ποσο χρονων εισαι

Οι ώριμες, πλην εξαιρέσεων, δεν είναι ούτε για τον πούτσο...
Λογικό είναι να γοητεύσουν κανέναν μικρότερο, άπειρο και δεκτικό στην αποδοχή του γνωστού αστικού μύθου "οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες", αλλά για όσους έχουν δει το έργο μαζί τους, είναι καμμένη ιστορία...

Και ενα τελευταιο..περυσι πρωτοχρονια καζινο Λουτρακιου.Περιμενω μαζι με φιλο νου να περασουμε στο εστιατοριο να φαμε.Πολυς κοσμος,μεγαλη ουρα.Διπλα μας 3 χαζογκομενες και βλαχογκομενες,ειχαν αφησει τα αγορια τους να παιζουν φρουτακια και αυτες ειχαν ερθει για φαι.Μιλαγαν συνεχως για τα αγορια τους που εχασαν και γενικα για μαλακιες.Ενα βλαχαδερο 60αρης προσφερεται και τους λεει επι λεξη παιδια..
-Εχετε δωρεαν προσκλησεις για να φατε?
-Οχι ,λενε αυτες.
[size=12pt]-Παρτε 3 κοριτσια,εγω δεν θα φαω ετσι κι αλλιως.[/size]

...Μειναμε καγκελο,θυμωσαμε..Ο φιλος μου του λεει
-Ρε φιλε,σε γυναικες τα δινεις?Αντρας εισαι αλλους βοηθας?
Εγω πιο νευριασμενος του πα ,παρατον ρε τον μουνοδουλο.
Με ακουσε και αυτος και αυτες,δε μιλησε κανεις.

Τέτοιοι γεροσαλιάρηδες πληρώνουν όσο όσο για να κολακεύσουν ακόμα και την πιο φτυσμένη γκόμενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom