Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (9 μέλη και 67 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τέτοιοι γεροσαλιάρηδες πληρώνουν όσο όσο για να κολακεύσουν ακόμα και την πιο φτυσμένη γκόμενα...

και συνηθως πανε το απογευμα σπιτι τους και γραφουν στο "μπουρδελα τιβι" ποσο τη σκιζουν τη γατα και ποσο δεν γυρνανε ουτε να φτυσουν τις εν λογω κυριες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και συνηθως πανε το απογευμα σπιτι τους και γραφουν στο "μπουρδελα τιβι" ποσο τη σκιζουν τη γατα και ποσο δεν γυρνανε ουτε να φτυσουν τις εν λογω κυριες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι δίπλα στο γκόμενό σου όταν γράφει στο μπου και το ξέρεις από πρώτο χέρι; :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Είσαι δίπλα στο γκόμενό σου όταν γράφει στο μπου και το ξέρεις από πρώτο χέρι; :2funny:

οκ η πλακα αλλα ξερεις κι εσυ οτι ειναι αληθεια αυτο που εγραψα....

και στατιστικα να το δεις...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οκ η πλακα αλλα ξερεις κι εσυ οτι ειναι αληθεια αυτο που εγραψα....

και στατιστικα να το δεις...

Πού να ξέρω πώς είναι ο καθένας στο μπουρδελοφόρουμ για να εκφραστώ με βεβαιότητα;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πού να ξέρω πώς είναι ο καθένας στο μπουρδελοφόρουμ για να εκφραστώ με βεβαιότητα;

εγώ είμαι βέβαιη ότι είσαι φτυστός αυτός στο αβαταρ σου που δε θυμάμαι πώς τονε λένε  :rockon:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
τελικα για την ιστορια να πω οτι κληση φυσικα και δεν πηρε.Αλλα ουτε και τηλ. το μπατσο για να βγουνε για καφε και εμαθε μαλιστα οτι ειναι παντρεμενος με φιλη της και οχι χωρισμενος οπως ελεγε..κλασσικααα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κλασσική περίπτωση Ελλεινίδας πιτσιρίκας εχτές το βράδυ:
χορευει φορόντας χαμηλοκάβαλο στενότατο τζινάκι, και καθώς πάει να κάνει βαθύ κάθισμα αυτό υποχωρεί δείχνοντας σε όλους το μάυρο κορδονέ κουραδοκόφτη της σε όλο του το μεγαλείο. Αμέσως η πιτσιρία το σηκώνει και μετά καθ'όλη την διάρκεια του χορού έλεγχε το παντελόνι της μήπως και της έχει κατέβει...

...και εγώ ρωτάω: Αφού δεν θέλει να φαινεται η στρινγκάρα της (υποθέτουμε οτι την φοράει γιατι είναι άνετη και όχι γιατι είναι σεξύ), γιατι δεν φοράει ένα πιο νορμάλ παντελόνι; Και πάει στα διάολο, φοράει το χαμηλοκάβαλο γιατι είναι μοδάτο. Το χωρό και το βαθύ αλλα στριπτιζτού κάθισμα τι τι ήθελε, δεν ήξερε οτι θα φανει το κωλί της;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.902
Πόντοι
12.056
χορευει φορόντας χαμηλοκάβαλο στενότατο τζινάκι, και καθώς πάει να κάνει βαθύ κάθισμα αυτό υποχωρεί δείχνοντας σε όλους το μάυρο κορδονέ κουραδοκόφτη της σε όλο του το μεγαλείο. Αμέσως η πιτσιρία το σηκώνει και μετά καθ'όλη την διάρκεια του χορού έλεγχε το παντελόνι της μήπως και της έχει κατέβει...

...και εγώ ρωτάω: Αφού δεν θέλει να φαινεται η στρινγκάρα της (υποθέτουμε οτι την φοράει γιατι είναι άνετη και όχι γιατι είναι σεξύ), γιατι δεν φοράει ένα πιο νορμάλ παντελόνι; Και πάει στα διάολο, φοράει το χαμηλοκάβαλο γιατι είναι μοδάτο. Το χωρό και το βαθύ αλλα στριπτιζτού κάθισμα τι τι ήθελε, δεν ήξερε οτι θα φανει το κωλί της;

Δεν βγαινουν πια ψηλοκαβαλα παντελονια ρε φιλε...Απο Φθινοπωρο-Χειμωνα 2011 και μετα αλλαζει η μοδα ;)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6

φιλε το ηθελε το χουφτωμα παντως...

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καιρο παρακολουθω τα γινωμενα στο σαιτ .πριν μια εβδομαδα ειχα κ γω μια ιστορια με ελεεινιδα κ χτεσ μενα πουρο.τη πρωτη τη γνωρισα μασω tagedd κ μετα απο 2 σμσ κ 3 ωρεσ συνομιλιασ βρεθηκαμε για καφε.σηζητησαμε οτι δεν πρεπη να :fuck2: απο τη πρωτη φορα αλλα ειδα οτι το δουλευη καλα :pipa3:.εχω περιοδο μου λεη,οκ εγω παμε σενα χοτελ ναμαστε τα 2μασ να δουμε κ τηλ.ξεκιναμε κ ναμαστε χοτελ δαφνι μερια.γδυνωμε λεω παω μπανιο γιατι τορα σχολασα εσυ γδυσου να μη τσαλακωσησ ρουχα κριμα ειναιεχησ κ περιοδο  :fuck2: δεν εχη.γυρνωντασ απο μπανιο απλα τισ τον δεινω κ αρχιζη :pipa1: κ μετα  :knockinb: κ κωλο μεκαυλα κ χαστουκια στη κωλαρα τησ .γουσταρε,αλλα μετα απο 1 μερα μου σκαη το παρα μυθι.ποτε θαρθησ απο σπιτι μερια να φαμε ολοι μαζι?κ γιατι το κινητο σου δεν ειναι ανοιχτο μετα τα μεσσανυχτα?κ αλλεσ τετοιεσ πα@@@@@@@@@@@@2ριεσ.οπου φυγη φυγη.η αλλη χτεσ πρωι στο φερρυ για περαμα μιλφαρα  :tits2: που κοντεψαμε να τρακαρουμε στο παρκινγ τι προλαβενω στο σαλονι κ λεω θα σε γραψουν εκει που το παρκαρεσ κ ξεκιναμε κουβεντα σε 2 λεπτα περνω κ κινητο μια κ ειπα να βοηθησω να πουληση το σπιτι.στο λεωφωρειο λεη το κουλο,ποτε θα φερησ κανα ψαρακι να φαμε να γνωρησησ κ τισ φιλεσ μου?μενη μονη αρτη αφιχθησ απο αμερικα. :headbang:μαγκεσ φοβαμαι να παω .μα το θεο.θα με :s&m_1: :fuck2: :pipa1: :pipa3: :helpplea:.ακουω σχολια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε μη μασάς.
Πάρε κανα καλό ψάρι και κάνα καλό γαλακτομπούρεκο και όρμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολα τα λεφτα το αρθρο.... :rockon:

Stories