kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Σχεδόν με καύλωσες..
Σιγά μην ξέρεις πότε καυλώνεις ;)
Σχεδόν με καύλωσες..
Τέτοιοι γεροσαλιάρηδες πληρώνουν όσο όσο για να κολακεύσουν ακόμα και την πιο φτυσμένη γκόμενα...
και συνηθως πανε το απογευμα σπιτι τους και γραφουν στο "μπουρδελα τιβι" ποσο τη σκιζουν τη γατα και ποσο δεν γυρνανε ουτε να φτυσουν τις εν λογω κυριες.
Είσαι δίπλα στο γκόμενό σου όταν γράφει στο μπου και το ξέρεις από πρώτο χέρι;
οκ η πλακα αλλα ξερεις κι εσυ οτι ειναι αληθεια αυτο που εγραψα....
και στατιστικα να το δεις...
Πού να ξέρω πώς είναι ο καθένας στο μπουρδελοφόρουμ για να εκφραστώ με βεβαιότητα;
εγω με τα αβαταρ μου παλι καμια σχεση....εγώ είμαι βέβαιη ότι είσαι φτυστός αυτός στο αβαταρ σου που δε θυμάμαι πώς τονε λένε
εγω με τα αβαταρ μου παλι καμια σχεση....
κλασσική περίπτωση Ελλεινίδας πιτσιρίκας εχτές το βράδυ:
χορευει φορόντας χαμηλοκάβαλο στενότατο τζινάκι, και καθώς πάει να κάνει βαθύ κάθισμα αυτό υποχωρεί δείχνοντας σε όλους το μάυρο κορδονέ κουραδοκόφτη της σε όλο του το μεγαλείο. Αμέσως η πιτσιρία το σηκώνει και μετά καθ'όλη την διάρκεια του χορού έλεγχε το παντελόνι της μήπως και της έχει κατέβει...
...και εγώ ρωτάω: Αφού δεν θέλει να φαινεται η στρινγκάρα της (υποθέτουμε οτι την φοράει γιατι είναι άνετη και όχι γιατι είναι σεξύ), γιατι δεν φοράει ένα πιο νορμάλ παντελόνι; Και πάει στα διάολο, φοράει το χαμηλοκάβαλο γιατι είναι μοδάτο. Το χωρό και το βαθύ αλλα στριπτιζτού κάθισμα τι τι ήθελε, δεν ήξερε οτι θα φανει το κωλί της;
φιλε το ηθελε το χουφτωμα παντως...κλασσική περίπτωση Ελλεινίδας πιτσιρίκας εχτές το βράδυ:
χορευει φορόντας χαμηλοκάβαλο στενότατο τζινάκι, και καθώς πάει να κάνει βαθύ κάθισμα αυτό υποχωρεί δείχνοντας σε όλους το μάυρο κορδονέ κουραδοκόφτη της σε όλο του το μεγαλείο. Αμέσως η πιτσιρία το σηκώνει και μετά καθ'όλη την διάρκεια του χορού έλεγχε το παντελόνι της μήπως και της έχει κατέβει...
...και εγώ ρωτάω: Αφού δεν θέλει να φαινεται η στρινγκάρα της (υποθέτουμε οτι την φοράει γιατι είναι άνετη και όχι γιατι είναι σεξύ), γιατι δεν φοράει ένα πιο νορμάλ παντελόνι; Και πάει στα διάολο, φοράει το χαμηλοκάβαλο γιατι είναι μοδάτο. Το χωρό και το βαθύ αλλα στριπτιζτού κάθισμα τι τι ήθελε, δεν ήξερε οτι θα φανει το κωλί της;
φιλε το ηθελε το χουφτωμα παντως...
21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo...