Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θελω να μου εξηγησετε,με εμπεριστατομενες αποψεις και στοιχεια,τι προβλημα εχετε με τα ενχωρια μωρα.και ευκολα ειναι,και υπεροχα το κανουν.το προβλημα σας ποιο ειναι;
χοντρες/κυτταριτιδα/πατσαβουρες/κακομαθημενες απο την μαμα κ τον μπαμπα/πριξαρχιδες!!!!
σε καλυψα;

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χοντρες/κυτταριτιδα/πατσαβουρες/κακομαθημενες απο την μαμα κ τον μπαμπα/πριξαρχιδες!!!!
σε καλυψα;
ολα αυτα ειναι οι ελληνιδες;δηλαδη εμεις οι ελληνες ειμαστε ο ασχημοτερος σαν τον χιου τζακμαν,καθολου μαμακες,καθολου μαλακες,δεν κερατωνουμε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ολα αυτα ειναι οι ελληνιδες;δηλαδη εμεις οι ελληνες ειμαστε ο ασχημοτερος σαν τον χιου τζακμαν,καθολου μαμακες,καθολου μαλακες,δεν κερατωνουμε.
ετσι οπως τα λες φιλε!!!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η σιλβα που ειναι να τοποθετηθει;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θελω να μου εξηγησετε,με εμπεριστατομενες αποψεις και στοιχεια,τι προβλημα εχετε με τα ενχωρια μωρα.και ευκολα ειναι,και υπεροχα το κανουν.το προβλημα σας ποιο ειναι;
ενχωρια η μη ολες καλομαθημενες ειναι... ευκολες οταν γουσταρουν κ εχουν κερδος...  οι δικες μας αυτο το τουπε κ δηθεν να μην ειχαν....  το εγω κανω οτι θελω εσυ δεινεις αναφορα... τωρα στο κρεβατι... ας το αφησουμε.... ολες εχουν τον δικο τους θεο εκει... βασικα ολες ιδια κλιμακα .... εμεις ειμαστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ κ το λεω κ το τονιζω που σε οτι ζητησει η γκομενα τρεχουμε κ τις αφηνουμε να μας καβαλανε παρτε το χαμπαρι μαλακες ψαχνουν ολες.... να τους τα ακουμπανε... κ γκομενους για πηδημα τους βρισκουν οποτε γουσταρουν...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενχωρια η μη ολες καλομαθημενες ειναι... ευκολες οταν γουσταρουν κ εχουν κερδος...  οι δικες μας αυτο το τουπε κ δηθεν να μην ειχαν....  το εγω κανω οτι θελω εσυ δεινεις αναφορα... τωρα στο κρεβατι... ας το αφησουμε.... ολες εχουν τον δικο τους θεο εκει... βασικα ολες ιδια κλιμακα .... εμεις ειμαστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ κ το λεω κ το τονιζω που σε οτι ζητησει η γκομενα τρεχουμε κ τις αφηνουμε να μας καβαλανε παρτε το χαμπαρι μαλακες ψαχνουν ολες.... να τους τα ακουμπανε... κ γκομενους για πηδημα τους βρισκουν οποτε γουσταρουν...
τι να πω ρε φιλε η εγω ειμαι τυχερος που δεν εχω συναντησει ποτε αυτα τα τερατα που λετε,η τα παραφουσκωνετε τα πραγματα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
φιλαρακι, με παρακαλια δε βγαζεις γκομενα καταλαβε το!

Οσο για τις Ελληνιδες.....ειναι γνωστο οτι ειναι οι ομορφοτερες στον κοσμο, ολες οι μις Κοσμος, και μις Υφιλιος τα τελευταια 100 χρονια ειναι Ελληνιδες! Επισης καθε χρονο ερψοντα περιπου 100.000.000 τουριστες μονο και μονο για να τις δουν απο κοντα! Οι Ελληνιδες ειναι διασημες ανα τον κοσμο για την ομορφια και τη σεξουαλικοτητα τους!!!

Γυρνα απο το αλλο πλευρο τωρα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τι να πω ρε φιλε η εγω ειμαι τυχερος που δεν εχω συναντησει ποτε αυτα τα τερατα που λετε,η τα παραφουσκωνετε τα πραγματα.

σορυ φιλε αλλα που ζεις εσυ??δεν ηξερες το καναλι τηλεαστυ,δεν ηξερες τι ειναι σμν,δεν ξερεις τι παιζει απο ελλεινηδες...απο που εχεις ερθει?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
φιλαρακι, με παρακαλια δε βγαζεις γκομενα καταλαβε το!

Οσο για τις Ελληνιδες.....ειναι γνωστο οτι ειναι οι ομορφοτερες στον κοσμο, ολες οι μις Κοσμος, και μις Υφιλιος τα τελευταια 100 χρονια ειναι Ελληνιδες! Επισης καθε χρονο ερψοντα περιπου 100.000.000 τουριστες μονο και μονο για να τις δουν απο κοντα! Οι Ελληνιδες ειναι διασημες ανα τον κοσμο για την ομορφια και τη σεξουαλικοτητα τους!!!

Γυρνα απο το αλλο πλευρο τωρα

δεν παμε καλα λεω εγω... :headbang:

οι ελληνιδες ειναι γνωστες ανα τον κοσμο για την διασημη κυτταριτιδα τους.

ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οι ελληνιδες ειναι γνωστες ανα τον κοσμο για την διασημη κυτταριτιδα τους.

οι μονες παγκοσμιως με κυταριτιδα στον κωλο αλλα και στο μυαλο. και αυτο ειναι το χειροτερο.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σορυ φιλε αλλα που ζεις εσυ??δεν ηξερες το καναλι τηλεαστυ,δεν ηξερες τι ειναι σμν,δεν ξερεις τι παιζει απο ελλεινηδες...απο που εχεις ερθει?
φιλε μου σορυ δεν πολυασχολουμε με τηλεοραση.το σμν ακομη δεν εχω καταλαβει τι ειναι.εγω ξερω πολυ καλα τι παιζει με τις ελληνιδες.το ασχημο ειναι οτι βλεπω οτι εισαστε παρα πολοι αυτοι που φοβουνται να τις πλησιασουν.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εγω φιλε.εχω δοκιμασει τα παντα.σαν την ελληνιδα δεν υπαρχει τιποτα.

καλα πληρωνε να μαμας ρωσιδες εσυ.

εισαι τοσο κολλημενος που αν εβλεπες (ή αν γνωριζες καλυτερα) τη σημαια που εχω στο αβαταρ μου, θα καταλαβαινες και ποιες γυναικες γουσταρω.

βεβαια, παραπανω λες πως εχεις δοκιμασει τα παντα. να υποθεσω πως δεν εχεις πληρωσει για καμμια? ποιος εισαι ρε μεγαλε greek lover.

ρε αντε πηγαινετε απο εδω.. κατι προσκυνομουνηδες σαν εσενα καταντησαν τις ελληνιδες σε αυτα τα χαλια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε μου σορυ δεν πολυασχολουμε με τηλεοραση.το σμν ακομη δεν εχω καταλαβει τι ειναι.εγω ξερω πολυ καλα τι παιζει με τις ελληνιδες.το ασχημο ειναι οτι βλεπω οτι εισαστε παρα πολοι αυτοι που φοβουνται να τις πλησιασουν.

Γιατί άσχημο? Και για ποιον? Εφόσον για σένα έτσι μένουν περισσότερες διαθέσιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom