loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!κι εγώ από εδώ ξεκίνησα
ααχ αναμνήσεις
ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!κι εγώ από εδώ ξεκίνησα
ααχ αναμνήσεις
χοντρες/κυτταριτιδα/πατσαβουρες/κακομαθημενες απο την μαμα κ τον μπαμπα/πριξαρχιδες!!!!θελω να μου εξηγησετε,με εμπεριστατομενες αποψεις και στοιχεια,τι προβλημα εχετε με τα ενχωρια μωρα.και ευκολα ειναι,και υπεροχα το κανουν.το προβλημα σας ποιο ειναι;
δηλαδη;τι απο εδω ξεκινησατε κοριτσα;ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!
οταν μπηκαμε στο φορουμ πρωτη φορα λεμε...δηλαδη;τι απο εδω ξεκινησατε κοριτσα;
ολα αυτα ειναι οι ελληνιδες;δηλαδη εμεις οι ελληνες ειμαστε ο ασχημοτερος σαν τον χιου τζακμαν,καθολου μαμακες,καθολου μαλακες,δεν κερατωνουμε.χοντρες/κυτταριτιδα/πατσαβουρες/κακομαθημενες απο την μαμα κ τον μπαμπα/πριξαρχιδες!!!!
σε καλυψα;
ετσι οπως τα λες φιλε!!!ολα αυτα ειναι οι ελληνιδες;δηλαδη εμεις οι ελληνες ειμαστε ο ασχημοτερος σαν τον χιου τζακμαν,καθολου μαμακες,καθολου μαλακες,δεν κερατωνουμε.
ενχωρια η μη ολες καλομαθημενες ειναι... ευκολες οταν γουσταρουν κ εχουν κερδος... οι δικες μας αυτο το τουπε κ δηθεν να μην ειχαν.... το εγω κανω οτι θελω εσυ δεινεις αναφορα... τωρα στο κρεβατι... ας το αφησουμε.... ολες εχουν τον δικο τους θεο εκει... βασικα ολες ιδια κλιμακα .... εμεις ειμαστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ κ το λεω κ το τονιζω που σε οτι ζητησει η γκομενα τρεχουμε κ τις αφηνουμε να μας καβαλανε παρτε το χαμπαρι μαλακες ψαχνουν ολες.... να τους τα ακουμπανε... κ γκομενους για πηδημα τους βρισκουν οποτε γουσταρουν...θελω να μου εξηγησετε,με εμπεριστατομενες αποψεις και στοιχεια,τι προβλημα εχετε με τα ενχωρια μωρα.και ευκολα ειναι,και υπεροχα το κανουν.το προβλημα σας ποιο ειναι;
τι να πω ρε φιλε η εγω ειμαι τυχερος που δεν εχω συναντησει ποτε αυτα τα τερατα που λετε,η τα παραφουσκωνετε τα πραγματα.ενχωρια η μη ολες καλομαθημενες ειναι... ευκολες οταν γουσταρουν κ εχουν κερδος... οι δικες μας αυτο το τουπε κ δηθεν να μην ειχαν.... το εγω κανω οτι θελω εσυ δεινεις αναφορα... τωρα στο κρεβατι... ας το αφησουμε.... ολες εχουν τον δικο τους θεο εκει... βασικα ολες ιδια κλιμακα .... εμεις ειμαστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ κ το λεω κ το τονιζω που σε οτι ζητησει η γκομενα τρεχουμε κ τις αφηνουμε να μας καβαλανε παρτε το χαμπαρι μαλακες ψαχνουν ολες.... να τους τα ακουμπανε... κ γκομενους για πηδημα τους βρισκουν οποτε γουσταρουν...
φιλαρακι, με παρακαλια δε βγαζεις γκομενα καταλαβε το!ολα αυτα ειναι οι ελληνιδες;δηλαδη εμεις οι ελληνες ειμαστε ο ασχημοτερος σαν τον χιου τζακμαν,καθολου μαμακες,καθολου μαλακες,δεν κερατωνουμε.
τι να πω ρε φιλε η εγω ειμαι τυχερος που δεν εχω συναντησει ποτε αυτα τα τερατα που λετε,η τα παραφουσκωνετε τα πραγματα.
η σιλβα που ειναι να τοποθετηθει;
φιλαρακι, με παρακαλια δε βγαζεις γκομενα καταλαβε το!
Οσο για τις Ελληνιδες.....ειναι γνωστο οτι ειναι οι ομορφοτερες στον κοσμο, ολες οι μις Κοσμος, και μις Υφιλιος τα τελευταια 100 χρονια ειναι Ελληνιδες! Επισης καθε χρονο ερψοντα περιπου 100.000.000 τουριστες μονο και μονο για να τις δουν απο κοντα! Οι Ελληνιδες ειναι διασημες ανα τον κοσμο για την ομορφια και τη σεξουαλικοτητα τους!!!
Γυρνα απο το αλλο πλευρο τωρα
οι ελληνιδες ειναι γνωστες ανα τον κοσμο για την διασημη κυτταριτιδα τους.
καλα πληρωνε να μαμας ρωσιδες εσυ.οι μονες παγκοσμιως με κυταριτιδα στον κωλο αλλα και στο μυαλο. και αυτο ειναι το χειροτερο.
φιλε μου σορυ δεν πολυασχολουμε με τηλεοραση.το σμν ακομη δεν εχω καταλαβει τι ειναι.εγω ξερω πολυ καλα τι παιζει με τις ελληνιδες.το ασχημο ειναι οτι βλεπω οτι εισαστε παρα πολοι αυτοι που φοβουνται να τις πλησιασουν.σορυ φιλε αλλα που ζεις εσυ??δεν ηξερες το καναλι τηλεαστυ,δεν ηξερες τι ειναι σμν,δεν ξερεις τι παιζει απο ελλεινηδες...απο που εχεις ερθει?
εγω φιλε.εχω δοκιμασει τα παντα.σαν την ελληνιδα δεν υπαρχει τιποτα.
καλα πληρωνε να μαμας ρωσιδες εσυ.
φιλε μου σορυ δεν πολυασχολουμε με τηλεοραση.το σμν ακομη δεν εχω καταλαβει τι ειναι.εγω ξερω πολυ καλα τι παιζει με τις ελληνιδες.το ασχημο ειναι οτι βλεπω οτι εισαστε παρα πολοι αυτοι που φοβουνται να τις πλησιασουν.
οταν λες περισσοτερες διαθεσιμες τι εννωεις;Γιατί άσχημο? Και για ποιον? Εφόσον για σένα έτσι μένουν περισσότερες διαθέσιμες.
το σμν ακομη δεν εχω καταλαβει τι ειναι.