gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εκτος αν ειναι αυτος ο κουνιστος....ιιιχ ποτε δε θα μπορουσα να κουνηθω σε μπατσο!! ιιιχ
εκτος αν ειναι αυτος ο κουνιστος....ιιιχ ποτε δε θα μπορουσα να κουνηθω σε μπατσο!! ιιιχ
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ
εσυ θα ενιωθες ωραια η γκομενα σου να επαιρνε πιπες και μετα να την φιλαγες και να κανατε ερωτα??Ουτε ενα τσιμπουκι δεν του πηρε τελικα η τσουλιτσα?
εσυ θα ενιωθες ωραια η γκομενα σου να επαιρνε πιπες και μετα να την φιλαγες και να κανατε ερωτα??
θα εβγαζα το πουτανακι, αλλα το ιδιο θα ελεγα :-γιατι?εσυ ενιωσες ωραια που κωλοτριφτηκε σαν πουτανακι σε εναν μπαρμπα?
γραψε την απορια σου και στο θρεντ σχεση με επαγγελματια φιλε...εσυ θα ενιωθες ωραια η γκομενα σου να επαιρνε πιπες και μετα να την φιλαγες και να κανατε ερωτα??
κοιτα ,μου περιεγραψε το σκηνικο και το εκανε για να εκμεταλλευτει τα οπλα της,στρατηγικη καθαρα.Αν δεν μου το περιεγραφε καθολου σιγουρα θα ειχε προχωρησει σε πουστια..Και οι ωριμες δεν εχουν κολλημα να σταματησουν μια μερα να σου στελνουν μυνηματα και να σε διαγραψουν..τοσο απλα.Δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια και ποσο χρονων εισαι
σωστη η φιλη μας,ειλικρινης το ιδιο ακριβως εκανε και αυτηθα εβγαζα το πουτανακι, αλλα το ιδιο θα ελεγα :-
Συμφωνω.Τα πιπινια τα στελνουν οτι ωρα θελουν γιατι ξερουν οτι ετσι θα τις στειλεις και συ.Υπαρχουν και μερικες που κολλανε βεβαια,γιατι αβυσσος η ψυχη της γυναικος,η ανεξερευνητος ηπειρος που ελεγε και ο (εβραιος) Φροιντ.ναι αν δεν στο ελεγε θα ηταν ακομα πιο καπως...αλλα και παλι εμενα θα με ενοχλουσε κατι τετοιο.
Στο οτι οι ωριμες συνηθως ειναι καρχαριες καργιολες συμφωνουμε.Αλιμονο στους ωριμους παντρεμενους/δεσμευμενους μαζι τους.Τουλαχιστον τα πιπινακια δεν τα καταβροχθιζουν
Υ.Γ. Την Μπούμπα θα την πάρω μαζί μου όταν πάρω το εφάπαξ και πάρω μία βίλα στο Νεγκρίλ στην Τζαμάϊκα για να μου φτιάχνει τσάϊ από γκάντζα και να μου κάνει το DJ με ρέγκε.
αυτο το αντισιωνιστικο σχολιο τι το εβαλες;θα σε καταγγειλω στην ισραηλιτικη κοινοτητα του σαιτ...Συμφωνω.Τα πιπινια τα στελνουν οτι ωρα θελουν γιατι ξερουν οτι ετσι θα τις στειλεις και συ.Υπαρχουν και μερικες που κολλανε βεβαια,γιατι αβυσσος η ψυχη της γυναικος,η ανεξερευνητος ηπειρος που ελεγε και ο (εβραιος) Φροιντ.
αυτο το αντισιωνιστικο σχολιο τι το εβαλες;θα σε καταγγειλω στην ισραηλιτικη κοινοτητα του σαιτ...
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ
Στα γυμναστηρια κατευθειαν μην μπλοκαρει η τροχαλια ή δεν βρισκει μια γκομενα τον αλτηρα,κατευθειαν καμια 5αρια μουνοδουλοι πεταγονται να βοηθησουν δουλοπρεπως..
Το έχω ρωτήσει κι εγώ.
Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
.........................................................................
και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
επίκυψη 180 μοιρων..Τελικά τι κλίση πήρε η γκόμενά σου..
επίκυψη 180 μοιρων..
επίκυψη 180 μοιρων..