Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ

Ουτε ενα τσιμπουκι δεν του πηρε τελικα η τσουλιτσα?

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
κοιτα ,μου περιεγραψε το σκηνικο και το εκανε για να εκμεταλλευτει τα οπλα της,στρατηγικη καθαρα.Αν δεν μου το περιεγραφε καθολου σιγουρα θα ειχε προχωρησει σε πουστια..Και οι ωριμες δεν εχουν κολλημα να σταματησουν μια μερα να σου στελνουν μυνηματα και να σε διαγραψουν..τοσο απλα.Δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια και ποσο χρονων εισαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσυ θα ενιωθες ωραια η γκομενα σου να επαιρνε πιπες και μετα να την φιλαγες και να κανατε ερωτα??
γραψε την απορια σου και στο θρεντ σχεση με επαγγελματια φιλε... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
κοιτα ,μου περιεγραψε το σκηνικο και το εκανε για να εκμεταλλευτει τα οπλα της,στρατηγικη καθαρα.Αν δεν μου το περιεγραφε καθολου σιγουρα θα ειχε προχωρησει σε πουστια..Και οι ωριμες δεν εχουν κολλημα να σταματησουν μια μερα να σου στελνουν μυνηματα και να σε διαγραψουν..τοσο απλα.Δεν ξερω αν εχεις αναλογη εμπειρια και ποσο χρονων εισαι

ναι αν δεν στο ελεγε θα ηταν ακομα πιο καπως...αλλα και παλι εμενα θα με ενοχλουσε κατι τετοιο.
Στο οτι οι ωριμες συνηθως ειναι καρχαριες καργιολες συμφωνουμε.Αλιμονο στους ωριμους παντρεμενους/δεσμευμενους μαζι τους.Τουλαχιστον τα πιπινακια δεν τα καταβροχθιζουν :boobies:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ναι αν δεν στο ελεγε θα ηταν ακομα πιο καπως...αλλα και παλι εμενα θα με ενοχλουσε κατι τετοιο.
Στο οτι οι ωριμες συνηθως ειναι καρχαριες καργιολες συμφωνουμε.Αλιμονο στους ωριμους παντρεμενους/δεσμευμενους μαζι τους.Τουλαχιστον τα πιπινακια δεν τα καταβροχθιζουν :boobies:
Συμφωνω.Τα πιπινια τα στελνουν οτι ωρα θελουν γιατι ξερουν οτι ετσι θα τις στειλεις και συ.Υπαρχουν και μερικες που κολλανε βεβαια,γιατι αβυσσος η ψυχη της γυναικος,η ανεξερευνητος ηπειρος που ελεγε και ο (εβραιος) Φροιντ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Υ.Γ. Την Μπούμπα θα την πάρω μαζί μου όταν πάρω το εφάπαξ και πάρω μία βίλα στο Νεγκρίλ στην Τζαμάϊκα για να μου φτιάχνει τσάϊ από γκάντζα και να μου κάνει το DJ με ρέγκε.

αχχαχααχχχχ θα γίνεις ο πρίγκιπας που πάντα ονειρευόμουν  :-* :-* :-*  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνω.Τα πιπινια τα στελνουν οτι ωρα θελουν γιατι ξερουν οτι ετσι θα τις στειλεις και συ.Υπαρχουν και μερικες που κολλανε βεβαια,γιατι αβυσσος η ψυχη της γυναικος,η ανεξερευνητος ηπειρος που ελεγε και ο (εβραιος) Φροιντ.
αυτο το αντισιωνιστικο σχολιο τι το εβαλες;θα σε καταγγειλω στην ισραηλιτικη κοινοτητα του σαιτ... :P

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ

:2funny: :2funny: :2funny:
Το έχω ρωτήσει κι εγώ.
Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω... :2funny: :2funny: :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
Το έχω ρωτήσει κι εγώ.
Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω... :2funny: :2funny: :2funny:
Στα γυμναστηρια κατευθειαν μην μπλοκαρει η τροχαλια ή δεν βρισκει μια γκομενα τον αλτηρα,κατευθειαν καμια 5αρια μουνοδουλοι πεταγονται να βοηθησουν δουλοπρεπως..
Και ενα τελευταιο..περυσι πρωτοχρονια καζινο Λουτρακιου.Περιμενω μαζι με φιλο νου να περασουμε στο εστιατοριο να φαμε.Πολυς κοσμος,μεγαλη ουρα.Διπλα μας 3 χαζογκομενες και βλαχογκομενες,ειχαν αφησει τα αγορια τους να παιζουν φρουτακια και αυτες ειχαν ερθει για φαι.Μιλαγαν συνεχως για τα αγορια τους που εχασαν και γενικα για μαλακιες.Ενα βλαχαδερο 60αρης προσφερεται και τους λεει επι λεξη παιδια..
-Εχετε δωρεαν προσκλησεις για να φατε?
-Οχι ,λενε αυτες.
-Παρτε 3 κοριτσια,εγω δεν θα φαω ετσι κι αλλιως.

...Μειναμε καγκελο,θυμωσαμε..Ο φιλος μου του λεει
-Ρε φιλε,σε γυναικες τα δινεις?Αντρας εισαι αλλους βοηθας?
Εγω πιο νευριασμενος του πα ,παρατον ρε τον μουνοδουλο.
Με ακουσε και αυτος και αυτες,δε μιλησε κανεις.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Θα μου πειτε τωρα ρε μαλακα Ροκο κομπλεξικε καμακι προσπαθει να κανει καποιος να ριξει γκομενα.Ναι,και γω οταν κανω καμακι φαινομαι μουνοδουλικα καπως αλλα καταλαβαινω ποια εχω απεναντι μου και τσεκαρω ποσο ψωναρα ειναι και αν ειναι μονη της.Οταν η αλλη συνεχως μιλαει για το γκομενο της και εσυ συνεχιζεις να παρακαλας για ενα καφε και συνεχως να προσφερεσαι να φανεις ιπποτικος κτλ κτλ αυτη φταιει η εσυ την κανεις διαρκως να νιωθει μουναρα??
Μακρυα παιδια,ο αντρας εχει ΕΓΩΙΣΜΟ πανω απο ολα.
ΝΑΙ στα κυρηγματα του ΜΑΥΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ναι στην αντρικη αλληλεγγυη..
χαχα,το παραχεσα λιγο στο τελος

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
.........................................................................
και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.

Τελικά κλήση πήρε η γκόμενά σου, ή τη γλύτωσε με τα πουτανίστικα κόλπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom