Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
το εγκαινιαζω λοιπον!!! :P μμμ... νομιζω οτι εχω πιασει τον ορο ελεεινιδα και οχι δεν ειμαι.  :rockon: (αντε αμφισβητηστε τωρα)  :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το εγκαινιαζω λοιπον!!! :P μμμ... νομιζω οτι εχω πιασει τον ορο ελεεινιδα και οχι δεν ειμαι.  :rockon: (αντε αμφισβητηστε τωρα)  :grin:
μπορεις να μου απαντησεις γιατι γουσταρετε αυτος με τα μερσεντες
και δεν αγαπατε τα παλικαρια με μαλαμα ψυχη
και τα ταλαιπωρειτε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι τρεχει μ'αυτες τις ελλεειδιδες? μπαινουνε ορδες τελευταια δω μεσα  :headbang:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπορεις να μου απαντησεις γιατι γουσταρετε αυτος με τα μερσεντες
και δεν αγαπατε τα παλικαρια με μαλαμα ψυχη
και τα ταλαιπωρειτε;

τι λες μαναρακι μου καλο???? για μενα δεν ισχυει αυτο το πραγμα. βασικα εχω μια εμφυτη απεχθεια για γκομενακια με λεφτα.  τους θεωρω τους περισσοτερους δηθεν και μπαμποθρεφτα και μαλακουληδες. μη βροντοχτυπας τις χαντρες και παει λεγοντας. αυτα ειναι! :P εμενα βασικα το μυαλο με νοιαζει. αλλα ναι ξερω πως η πλειοψηφια γουστερνει τα μερσεντια. :P

οσο για το αλλο θεμα... ταλαιπωρουμε οπως λες αυτους που δεν γυσταρουμε. βασικα μονοι τους ταλαιπωρουνται. δεν νομιζω οτι ειναι κακο μια γυναικα να μη σε γουσταρει. δεν την κανει σκυλα. εκτος και αν σε κραταει για καβατζα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι λες μαναρακι μου καλο???? για μενα δεν ισχυει αυτο το πραγμα. βασικα εχω μια εμφυτη απεχθεια για γκομενακια με λεφτα.  τους θεωρω τους περισσοτερους δηθεν και μπαμποθρεφτα και μαλακουληδες. μη βροντοχτυπας τις χαντρες και παει λεγοντας. αυτα ειναι! :P εμενα βασικα το μυαλο με νοιαζει. αλλα ναι ξερω πως η πλειοψηφια γουστερνει τα μερσεντια. :P

οσο για το αλλο θεμα... ταλαιπωρουμε οπως λες αυτους που δεν γυσταρουμε. βασικα μονοι τους ταλαιπωρουνται. δεν νομιζω οτι ειναι κακο μια γυναικα να μη σε γουσταρει. δεν την κανει σκυλα. εκτος και αν σε κραταει για καβατζα.
ορθως εμιλησες
αλλα το ζητημα ειναι οτι υπαρχουν μετριοτατες ελληνιδες
που το παιζουν ντιβες και ισως να μην τους αξιζει ο παιδαρας
αυτος για μενα ειναι ο ορος ελεεινιδες

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
ορθως εμιλησες
αλλα το ζητημα ειναι οτι υπαρχουν μετριοτατες ελληνιδες
που το παιζουν ντιβες και ισως να μην τους αξιζει ο παιδαρας
αυτος για μενα ειναι ο ορος ελεεινιδες

σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολοσωστος!!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή η Φανή με έβλεπε λίγο ανώριμο, η Κατερίνα λίγο πιο σοβαρό από όσο έπρεπε, η Νταίζη (όχι του Ντόναλντ) με θεωρούσε λίγο φτωχό ενώ η Μαίρη λίγο ξιπασμένο, η Φαίδρα λίγο μπλαζέ και η Μίκη λίγο χύμα στο κύμα, η Νένα με θεωρεί ατίθασο σε αντίθεση με τη Δήμητρα που με βλέπει μαμούχαλο, η γυναίκα μου με θεωρεί ξενέρωτο (πολύ φυσικό, αφού είμαι παντρεμένος) και η Ειρήνη με βλέπει πολύ παντρεμένο (πολύ φυσικό για τον ίδιο ως άνω λόγο) και γενικά επειδή όλες με βλέπουν ως κάτι άλλο από αυτό που θα ήθελαν, έτσι κι εγώ αποφάσισα, έψαξα, βρήκα και γουστάρω την Γκόμενα που με γουστάρει όπως διάολο είμαι.
Και φυσικά δεν είναι Ελληνίδα. Τη Zveda από το Zvetlana (Φωτεινή), γι’ αυτούς που θέλουν ντε και καλά ελληνικούς υπότιτλους, μουνάρα με τις σωστές αναλογίες (που σπανίζουν στις Ελληνίδες, δεν αναφέρομαι σε εσένα), οικονομικά ανεξάρτητη, αφού τα παίρνει από τους γεροσαλιάρηδες, με έφεση στο extreme sex. Εύχομαι σε όλα τα παραπάνω κορίτσια καλή τύχη με τον επόμενο μαλάκα που θα συναντήσουν, που σίγουρα θα είναι λίγο αλλιώς από ό,τι θα τον ήθελαν, και τους συστήνω να ξεσκονίσουν καλά το ράφι του οποίου οσονούπω θα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Eυπειθώς        
-Happy Emilio  

Από την Athen's Voice τεύχος 277 και την στήλη της Μυρτούς Κοντοβά (μπλιάχ!) "Μίλα μου Βρώμικα"
Κορίτσα σας πήρανε χαμπάρι......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρισπεκτ στον τυπο....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πηραμε κ το βαπτισμα του πυρος βλεπω.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Επειδή η Φανή με έβλεπε λίγο ανώριμο, η Κατερίνα λίγο πιο σοβαρό από όσο έπρεπε, η Νταίζη (όχι του Ντόναλντ) με θεωρούσε λίγο φτωχό ενώ η Μαίρη λίγο ξιπασμένο, η Φαίδρα λίγο μπλαζέ και η Μίκη λίγο χύμα στο κύμα, η Νένα με θεωρεί ατίθασο σε αντίθεση με τη Δήμητρα που με βλέπει μαμούχαλο, η γυναίκα μου με θεωρεί ξενέρωτο (πολύ φυσικό, αφού είμαι παντρεμένος) και η Ειρήνη με βλέπει πολύ παντρεμένο (πολύ φυσικό για τον ίδιο ως άνω λόγο) και γενικά επειδή όλες με βλέπουν ως κάτι άλλο από αυτό που θα ήθελαν, έτσι κι εγώ αποφάσισα, έψαξα, βρήκα και γουστάρω την Γκόμενα που με γουστάρει όπως διάολο είμαι.
Και φυσικά δεν είναι Ελληνίδα. Τη Zveda από το Zvetlana (Φωτεινή), γι’ αυτούς που θέλουν ντε και καλά ελληνικούς υπότιτλους, μουνάρα με τις σωστές αναλογίες (που σπανίζουν στις Ελληνίδες, δεν αναφέρομαι σε εσένα), οικονομικά ανεξάρτητη, αφού τα παίρνει από τους γεροσαλιάρηδες, με έφεση στο extreme sex. Εύχομαι σε όλα τα παραπάνω κορίτσια καλή τύχη με τον επόμενο μαλάκα που θα συναντήσουν, που σίγουρα θα είναι λίγο αλλιώς από ό,τι θα τον ήθελαν, και τους συστήνω να ξεσκονίσουν καλά το ράφι του οποίου οσονούπω θα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Eυπειθώς        
-Happy Emilio  

Από την Athen's Voice τεύχος 277 και την στήλη της Μυρτούς Κοντοβά (μπλιάχ!) "Μίλα μου Βρώμικα"
Κορίτσα σας πήρανε χαμπάρι......

Eυγε στον Συναγωνιστή, www.athensvoice.gr/dirty-talks/av,18949,%CE%9C%CE%AF%CE%BB%CE%B1_%CE%BC%CE%BF%CF%85_%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B1.html]εδώ το λινκ! [/url] :rockon: :rockon: :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει και συνεχεια παντως ο τυπος απ την Αthens Voice αφου τον ανελαβε μια Ελλεηνιδα:

Και πάνω που έχω γυρίσει από δουλειά, έχω λίγο τα νεύρα μου και ετοιμάζομαι να διαβάσω A.V., πέφτω πάνω στον happy Emilio και αναρωτιέμαι πόσοι μαλάκες χωράνε σ’ αυτή την πόλη; Ηappy Εmilio, κόψε τις πολλές τσόντες.
Όχι τίποτα άλλο, γιατί τα πιστεύεις και νομίζεις ότι έχεις σχέση με την ταλαίπωρη ιερόδουλη Ρωσίδα απ’ τη Λιοσίων (την οποία κατά τα άλλα σέβομαι), ενώ η γυναίκα σου έχει να σου κάτσει χρόνια επειδή σε βαρέθηκε, η Ειρήνη είναι η κοπέλα που δουλεύει στο διπλανό γραφείο και απλά δεν σε γουστάρει (όχι επειδή είσαι παντρεμένος, αλλά επειδή δεν την παλεύεις) και οι άλλες που αναφέρεις απλά δεν υπάρχουν, γιατί αν υπήρχαν δεν θα λέγονταν ούτε Μίκη ούτε Νταίζη! Παρ’ εκτός και μιλάμε για τη Λιμνούπολη.
                                                       -Μάτζικα ντε Σπελ
Υ.Γ. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.

Παντως οι απαντησεις της Κοντοβα παλια ειχαν τρελο γελιο, τωρα καπου επαναλαμβανεται!

Επισκέπτης
Εχει και συνεχεια παντως ο τυπος απ την Αthens Voice αφου τον ανελαβε μια Ελλεηνιδα:

Και πάνω που έχω γυρίσει από δουλειά, έχω λίγο τα νεύρα μου και ετοιμάζομαι να διαβάσω A.V., πέφτω πάνω στον happy Emilio και αναρωτιέμαι πόσοι μαλάκες χωράνε σ’ αυτή την πόλη; Ηappy Εmilio, κόψε τις πολλές τσόντες.
Όχι τίποτα άλλο, γιατί τα πιστεύεις και νομίζεις ότι έχεις σχέση με την ταλαίπωρη ιερόδουλη Ρωσίδα απ’ τη Λιοσίων (την οποία κατά τα άλλα σέβομαι), ενώ η γυναίκα σου έχει να σου κάτσει χρόνια επειδή σε βαρέθηκε, η Ειρήνη είναι η κοπέλα που δουλεύει στο διπλανό γραφείο και απλά δεν σε γουστάρει (όχι επειδή είσαι παντρεμένος, αλλά επειδή δεν την παλεύεις) και οι άλλες που αναφέρεις απλά δεν υπάρχουν, γιατί αν υπήρχαν δεν θα λέγονταν ούτε Μίκη ούτε Νταίζη! Παρ’ εκτός και μιλάμε για τη Λιμνούπολη.
                                                       -Μάτζικα ντε Σπελ
Υ.Γ. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.

Παντως οι απαντησεις της Κοντοβα παλια ειχαν τρελο γελιο, τωρα καπου επαναλαμβανεται!
εχμ δεν εχει κι αδικο η ματζικα  :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
προς αυτοκράτορα του γοούγλη και του βιρτουάλιτυ.
1
Κύπρο έχεις πατήσει;
2
μόνο αεροπορικώς πηγαίνουν στην Κύπρο;
ψάξε για κρουαζιέρες απο και προς Μέση Ανατολή και Αφρική.
3.
όταν εσύ έχεις εξοχική κατοικία στην Ιταλία λχ και πηγαίνεις 1 μήνα το χρόνο τι θεωρείσαι ακριβώς; Μόνιμος κάτοικος; Με συνάλλαγμα απ τη χώρα σου δεν πηγαίνεις εκεί;
4.
οι καμπαρετζούδες στην ελλαδα με τι βίζα έρχονται; Εγώ μόνο τουριστική έχω δει στις περισσότερες....  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
5.
στα κατεχόμενα δεν υπάρχουν διασταυρώσιμα επίσημα στοιχεία. Οι Τούρκοι πηγαινοφέρνουν από Τουρκία πολλούς τουρίστες χωρίς καταγραφή.
6.
Κόψε την πρέζα και το πολύ νετ. σου κάνει κακό.
7.
βρες γκόμενα ή φτιάξτα με τη μπούμπα.
σάβρα ξέχασα.

8.
αει γαμήσου.
ο κάθε παπάρας κάνει ένα search στυο γούγλη και γίνεται παντογνώστης και αξιόπιστος πατώντας καμμιά κατοστή πλήκτρα.
:birdman:

9.
ξέρεις ότι σε αγαπάω αλλά στο νετ θα σε γαμάω ασάλιωτα.   :uglystupid:

Α καλά, τώρα το είδα αυτό.

Επειδή φυσικά βαριέμαι να απαντάω (τι να πω, ότι η κρουαζιέρα έχει 400 χιλιάδες το χρόνο) θα επικεντρωθώ σε τρία μόνον σημεία:

7. Ρε άχρηστε, 10 χρόνια ζω με Ελλεεινίδα, θέλεις να μου φορτώσεις και δεύτερη;;

8. Παρομοίως

9. Παρομοίως

Υ.Γ. Την Μπούμπα θα την πάρω μαζί μου όταν πάρω το εφάπαξ και πάρω μία βίλα στο Νεγκρίλ στην Τζαμάϊκα για να μου φτιάχνει τσάϊ από γκάντζα και να μου κάνει το DJ με ρέγκε.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ

Επισκέπτης
35αρα γκομενα μου,γυναικαρα,χωρις διπλωμα γιατι της το εκλεψαν προσφατα..Τη σταματα βλαχακι μπατσος μεσηλικας και της ζηταει χαρτια..την απειλει θα την γραψει και αυτη αρχιζει το ναζι-το απολυτο οπλο της στρατηγικης της γυναικας-αυτος της λεει ψευδως οτι ειναι χωρισμενος,ποσο ομορφη ειναι,να σηκωθει να κανει μια στροφη,ποσο καλα κρατιεται για την ηλικια της και στο τελος της ζητα να βγουν για καφε..το ολο σκηνικο κρατησε πανω απο 15λεπτα.
Και ερωτω,οι ελληνιδες φταινε οι οι μαλακες οι Ελληνες???ΕΛΕΟΣ
ιιιχ ποτε δε θα μπορουσα να κουνηθω σε μπατσο!! ιιιχ  :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom