Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
απλά σε ρωτάω γιατί για μένα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν έχω τίποτα το ουσιαστικό να με κρατάει και έχω σκεφτεί πολλά για μετά το επόμενο καλοκαίρι, ένα εκ των οποίων να φύγω! Πως είναι να αλλάζεις έτσι δραστικά τη ζωή σου, αλλάζοντας χώρα?
:- :- :-

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απλά σε ρωτάω γιατί για μένα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν έχω τίποτα το ουσιαστικό να με κρατάει και έχω σκεφτεί πολλά για μετά το επόμενο καλοκαίρι, ένα εκ των οποίων να φύγω! Πως είναι να αλλάζεις έτσι δραστικά τη ζωή σου, αλλάζοντας χώρα?

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
σα να θελουν απλως επιβεβαιωση τι να πω... δε μπορω να καταλαβω ολη αυτη τη βλακεια με κουραζει

Θελουν ΜΟΝΟ επιβεβαιωση ετσι ωστε να νιωθουν οι ιδιες καλα.

και οταν ερθει η ωρα να βρουν αυτον που αρεσει στις ιδιες ακομα και αν εχουν περασει καμποσοι.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι γνωστο οτι αν εισαι πιασμενος μετρας περισσοτερο στις περισσοτερες γκομενες, αυτη ειναι η λογικη τους

- 'Για να ειναι μαζι του ειναι ΟΚ'
- 'Δοκιμασμενη συνταγη'
- 'Δεν ειναι λιγουρης'
- 'Ισως παιζουν φραγκα'
κτλ κτλ κτλ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Προσπαθειs να συνετισειs τιs Ελληνιδεs εμαθα......
Ειναι αληθεια???
Θα τουs κανειs μαθημα???

πρέπει.. απλά προσπαθώ να επιλέξω την εκπαιδευτική μέθοδο που απαιτείται.. επιλογές  :s&m_1: ή  :s&m_2: ή  :s&m_3: ή  :pipa1: ή  :pipa2: ή  :pipa3:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Ειναι ευκολο.

Απλα φευγεις.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι ακριβως στην ιδια φαση

Πως ειναι ? ΤΕΛΕΙΑ! Ελλαδαρα μονο για διακοπες, να γελας με τα σκηνικα που βλεπεις γυρω σου. Κοιτα εγω εχω επιχειρηση εδω πλεον, με μια καλη δουλεια εξω εισαι ΟΚ. Τα υπολοιπα ερχονται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα αστο γιατι εχω δει και πως φερεστε οταν ειμαστε ευγενικοι. :headbang:

αυτά τα κόμπλεξ έχουνε φάει και τα δύο φύλα. Γιαυτό δε θα ισορροπήσουν ποτέ οι Έλληνες με τις Ελληνίδες, γιατί δεν έχουν κατασταλλάξει πως θέλουν να είναι, αλλά λειτουργούν ανάλογα με το πως τους συμπεριφέρθηκαν κ.ο.κ.

η μαγκιά και η προσωπικότητα είναι να λειτουργείς πάντα σαν αυτό που είσαι εσύ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Πως ειναι ? ΤΕΛΕΙΑ! Ελλαδαρα μονο για διακοπες, να γελας με τα σκηνικα που βλεπεις γυρω σου. Κοιτα εγω εχω επιχειρηση εδω πλεον, με μια καλη δουλεια εξω εισαι ΟΚ. Τα υπολοιπα ερχονται.

εγώ θα μπορώ να έχω εισόδημα, άρα σκέφτομαι να πάω κάπου που το euro θα έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη ακουμπώντας σε στέρεη οικονομική βάση, και μετά εκεί θα τον βρω τον δρόμο, επιβιώνω πολύ καλά και εύκολα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα αυτο που με κραταει στην ελλαδα ειναι οτι να παω σε ενα μερος για το οποιο δε ξερω τιποτα δε ξερω τη γλωσσα και δεν εχω δουλια μου φαινεται καπως.. απο την αλλη αν δε τα ξεπερασω αυτα δε προκειται να φυγω ποτε

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγώ θα μπορώ να έχω εισόδημα, άρα σκέφτομαι να πάω κάπου που το euro θα έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη ακουμπώντας σε στέρεη οικονομική βάση, και μετά εκεί θα τον βρω τον δρόμο, επιβιώνω πολύ καλά και εύκολα

Για Βαλκανια σε βλεπω.. Καπως ετσι το ειδα κι εγω. Ειδικα αν πας για να κανεις κατι μονος σου και δεν πας για να εργαστεις σε αλλους, Αγγλιες, Γερμανιες,Σκανδιναβιες, δεν παιζουν εχουν παραλογο κοστος ζωης και μηδενικες ευκαιριες. Σε παρθενες αγορες να ψαξεις.

Το ευρω εδω γαμει και δερνει. Ο μισθος πωλητριας πχ ειναι 180 ευρω για να σου δωσω να καταλαβεις.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
προσωπικα αυτο που με κραταει στην ελλαδα ειναι οτι να παω σε ενα μερος για το οποιο δε ξερω τιποτα δε ξερω τη γλωσσα και δεν εχω δουλια μου φαινεται καπως.. απο την αλλη αν δε τα ξεπερασω αυτα δε προκειται να φυγω ποτε

Αυτο θα ηταν το τελευταιο μου προβλημα.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο θα ηταν το τελευταιο μου προβλημα.

Προκειμενου να βγαινεις και να χαλιεσαι με τα σκηνικα εξω, πιασε μαθε μια γλωσσα, Ρουμανικα, Βουλγαρικα ,Ρωσικα κτλ. Αυτη ειναι η αρχη. Χωρια που τετοιες γλωσσες χρυσοπληρωνονται σε δουλειες γιατι κανεις δεν ασχολειται μαζι τους.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
για μένα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν έχω τίποτα το ουσιαστικό να με κρατάει και έχω σκεφτεί πολλά για μετά το επόμενο καλοκαίρι, ένα εκ των οποίων να φύγω! Πως είναι να αλλάζεις έτσι δραστικά τη ζωή σου, αλλάζοντας χώρα?

Mια απόφαση είναι... λίγο δύσκολα στην αρχή (λόγω συνήθειας & νοοτροπίας), αλλά μετά κ ανάλογα που κ γιατί έχει πάει ο καθένας φυσσικά, όλα στρώνουν!
Σχετική συζήτησή μας εδώ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτά τα κόμπλεξ έχουνε φάει και τα δύο φύλα. Γιαυτό δε θα ισορροπήσουν ποτέ οι Έλληνες με τις Ελληνίδες, γιατί δεν έχουν κατασταλλάξει πως θέλουν να είναι, αλλά λειτουργούν ανάλογα με το πως τους συμπεριφέρθηκαν κ.ο.κ.

η μαγκιά και η προσωπικότητα είναι να λειτουργείς πάντα σαν αυτό που είσαι εσύ

εκτόρ...  :smitten:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
AQ7 βαλκανια οταν λες ενοεις προτευουσες βαλκανιων η επαρχιακες πολεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom