life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
βρε κοπρίτη πάλι δεν δουλεύεις?????????? απολύεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ti καθεσαι εδω μεσα καλε???? Αυτα ειναι...αρχαια
Αρχαιολογοs εισαι????
βρε κοπρίτη πάλι δεν δουλεύεις?????????? απολύεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ti καθεσαι εδω μεσα καλε???? Αυτα ειναι...αρχαια
Αρχαιολογοs εισαι????
ειναι γνωστο οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο να βρεις γυναικα και προπαντων ειναι πιο προσχαρες,ευγενικες και ανοιχτες.
Εδω καλημερα θα πεις καντηλι θα ακουσεις.
ε φταιτε λιγο κ σεις...νταξει...και βγαζετε τη χολη σας σε ολους μετα.
ε καλα κανουμε και σας βριζουμε τοτε.
Πολύ σωστά.Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να φέρονται.δεν εχεις αδικο αλλα σκεψου τι μαλακες μας εχουν ενοχλησει γ να αντιδρουμε ετσι.
Δεν ξερω αν με νιωθεις αλλα το προβλημα μου πλεον ειναι με ποια θα βγω, οχι αν θα βγω με καποια. Εχω σοβαρη σχεση μεν, αλλα καλυπτει αλλες αναγκες μουΣε μαγαζια εδω περα για να σου δωσω να καταλαβεις συνηθως βγαινω με 1-2 φιλους αντρες, οι υπολοιπες 3-12 ειναι γυναικες. Παραπανω απο τις μισες εχω κανει κατι και ξερουν οτι ειμαι 'πιασμενος' ή συνεχιζω να κανω κατι οποτε εχουμε ορεξη..
![]()
Πολύ σωστά.Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να φέρονται.
Πολύ σωστά.Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να φέρονται.
ε φταιτε λιγο κ σεις...νταξει...
Με αυτήν και μόνο και για ΛΙΓΟ ακόμα. Απλά τιμάω το λόγο μου.
εεε καμμιά φορά μου αρέσουν και οι ανασκαφές...
Μαζοχα !!!!!![]()
![]()
Ρουμανια, μενω μονιμα εδω και χρονια. Και που σαι, ποτε δεν εχω πληρωσει το παραμικρο , ουτε καν ποτο, εκτος αν τυχει να κερασω σε καμμια γιορτη. Και μου χει τυχει να πληρωσουν και βενζινες και γευματα και ιστοριες.
Αυτα τωρα ισως τα ακουν αυτοι που ερχονται εδω για καμμια βδομαδα και τους φαινονται παραλογα. Αμα μενεις μονιμα ομως , οι γκομενες σε βλεπουν αλλιως. Ρωτα το Δημητρακη29 αντιστοιχη περιπτωση αλλα Ρωσια , να σου πει ... ;)
δε σου ειπα οχι..καλα αστο γιατι εχω δει και πως φερεστε οταν ειμαστε ευγενικοι.![]()
τόσα χρόνια προσπαθώ να βρώ τον πάτο.. αλλά που.....![]()
![]()
![]()
![]()