Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (11 μέλη και 63 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι γνωστο οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο να βρεις γυναικα και προπαντων ειναι πιο προσχαρες,ευγενικες και ανοιχτες.
Εδω καλημερα θα πεις καντηλι θα ακουσεις.

Δεν ξερω αν με νιωθεις αλλα το προβλημα μου πλεον ειναι με ποια θα βγω, οχι αν θα βγω με καποια. Εχω σοβαρη σχεση μεν, αλλα καλυπτει αλλες αναγκες μου :) Σε μαγαζια εδω περα για να σου δωσω να καταλαβεις συνηθως βγαινω με 1-2 φιλους αντρες, οι υπολοιπες 3-12 ειναι γυναικες. Παραπανω απο τις μισες εχω κανει κατι και ξερουν οτι ειμαι 'πιασμενος' ή συνεχιζω να κανω κατι οποτε εχουμε ορεξη.. :grin:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν με νιωθεις αλλα το προβλημα μου πλεον ειναι με ποια θα βγω, οχι αν θα βγω με καποια. Εχω σοβαρη σχεση μεν, αλλα καλυπτει αλλες αναγκες μου :) Σε μαγαζια εδω περα για να σου δωσω να καταλαβεις συνηθως βγαινω με 1-2 φιλους αντρες, οι υπολοιπες 3-12 ειναι γυναικες. Παραπανω απο τις μισες εχω κανει κατι και ξερουν οτι ειμαι 'πιασμενος' ή συνεχιζω να κανω κατι οποτε εχουμε ορεξη.. :grin:

κα που ειπαμε οτι βρισκεσαι? :grin:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρουμανια, μενω μονιμα εδω και χρονια. Και που σαι, ποτε δεν εχω πληρωσει το παραμικρο , ουτε καν ποτο, εκτος αν τυχει να κερασω σε καμμια γιορτη. Και μου χει τυχει να πληρωσουν και βενζινες και γευματα και ιστοριες.

Αυτα τωρα ισως τα ακουν αυτοι που ερχονται εδω για καμμια βδομαδα και τους φαινονται παραλογα. Αμα μενεις μονιμα ομως , οι γκομενες σε βλεπουν αλλιως. Ρωτα το Δημητρακη29 αντιστοιχη περιπτωση αλλα Ρωσια , να σου πει ... ;)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η απολυτη βλακεια:

οταν γνωρισεις καποια γκομενα φιλικα και της την πεσεις, την χαλαει γιατι ειστε φιλοι
οταν δε ξερεις καν καποια γκομενα και της την πεσεις εισε λιγουρης
οταν την πεσεις σε καποια και παρεις ενα τηλεφωνο 90% δε θα κανεις τιποτα (τοτε γιατι μου το δωσες μωρη καριολα)
οταν κανεις κατι με καποια του στυλ φαση και μετα την αλλη μερα επιδιωξεις να ριξειις και τον πουτσο σου 90% δε θα κανεις τιποτα

σα να θελουν απλως επιβεβαιωση τι να πω... δε μπορω να καταλαβω ολη αυτη τη βλακεια με κουραζει

κανουν οτι δε μπορουν να καταλαβουν οτι η λογικη σχεση μεταξυ των 2 φυλων ειναι σεξ > σεξ > σεξ > περεταιρω γνωριμια

οταν η γκομενα ξερει οτι εισαι πιασμενος τοτε αλλαζει το θεμα εντελως. μεχρι που πολλες φορες σκεφτομαι να βρω μια φετα να τα φτιαξω μηπως και γαμησω τιποτα αξιολογο.. φουλ κοροιδια δηλαδη. ελεος

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Ρουμανια, μενω μονιμα εδω και χρονια. Και που σαι, ποτε δεν εχω πληρωσει το παραμικρο , ουτε καν ποτο, εκτος αν τυχει να κερασω σε καμμια γιορτη. Και μου χει τυχει να πληρωσουν και βενζινες και γευματα και ιστοριες.

Αυτα τωρα ισως τα ακουν αυτοι που ερχονται εδω για καμμια βδομαδα και τους φαινονται παραλογα. Αμα μενεις μονιμα ομως , οι γκομενες σε βλεπουν αλλιως. Ρωτα το Δημητρακη29 αντιστοιχη περιπτωση αλλα Ρωσια , να σου πει ... ;)

απλά σε ρωτάω γιατί για μένα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν έχω τίποτα το ουσιαστικό να με κρατάει και έχω σκεφτεί πολλά για μετά το επόμενο καλοκαίρι, ένα εκ των οποίων να φύγω! Πως είναι να αλλάζεις έτσι δραστικά τη ζωή σου, αλλάζοντας χώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom