Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Προκειμενου να βγαινεις και να χαλιεσαι με τα σκηνικα εξω, πιασε μαθε μια γλωσσα, Ρουμανικα, Βουλγαρικα ,Ρωσικα κτλ. Αυτη ειναι η αρχη. Χωρια που τετοιες γλωσσες χρυσοπληρωνονται σε δουλειες γιατι κανεις δεν ασχολειται μαζι τους.

Ναι το ειχα σκεφτει αυτο με τη προοπτικη μιας πληρης εξοδου απο το ελλαδισταν.

απλα θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει και μια μικρη βαση(οικονομικη) εξ'αρχης για να δημιουργησεις κατι δικο σου εξω.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
AQ7 βαλκανια οταν λες ενοεις προτευουσες βαλκανιων η επαρχιακες πολεις?

Πρωτευουσα που εχει και ευκαιριες να βγεις και λιγο εξω και εχει καλα μαγαζια. Το μονο καλο στις επαρχιακες πολεις ειναι οτι εισαι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, βγαινεις με τη χρυση αμαξα εξω αν εισαι Ελληναρας. Αλλα βαριεσαι απο ενα σημειο και μετα γιατι δεν εχεις που να πας να βγεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ρε 'σεις, έχετε πάρει πρέφα ότι έχετε γράψει μόνο σήμερα 20 σελίδες;

Υπερβολική ματαιοδοξία; :think:

Βαρεμάρα;  :think:

Μαλακία;  :2funny:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι το ειχα σκεφτει αυτο με τη προοπτικη μιας πληρης εξοδου απο το ελλαδισταν.

απλα θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει και μια μικρη βαση(οικονομικη) εξ'αρχης για να δημιουργησεις κατι δικο σου εξω.

Ψαξε σε ελληνικη εταιρεια τοτε για δουλεια, που ναι πολλες, και δινουν και διπλο μισθο σε οσους Ελληνες ξενιτευονται.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
η απολυτη βλακεια:

οταν γνωρισεις καποια γκομενα φιλικα και της την πεσεις, την χαλαει γιατι ειστε φιλοι
οταν δε ξερεις καν καποια γκομενα και της την πεσεις εισε λιγουρης
οταν την πεσεις σε καποια και παρεις ενα τηλεφωνο 90% δε θα κανεις τιποτα (τοτε γιατι μου το δωσες μωρη καριολα)
οταν κανεις κατι με καποια του στυλ φαση και μετα την αλλη μερα επιδιωξεις να ριξειις και τον πουτσο σου 90% δε θα κανεις τιποτα

σα να θελουν απλως επιβεβαιωση τι να πω... δε μπορω να καταλαβω ολη αυτη τη βλακεια με κουραζει

κανουν οτι δε μπορουν να καταλαβουν οτι η λογικη σχεση μεταξυ των 2 φυλων ειναι σεξ > σεξ > σεξ > περεταιρω γνωριμια

οταν η γκομενα ξερει οτι εισαι πιασμενος τοτε αλλαζει το θεμα εντελως. μεχρι που πολλες φορες σκεφτομαι να βρω μια φετα να τα φτιαξω μηπως και γαμησω τιποτα αξιολογο.. φουλ κοροιδια δηλαδη. ελεος
Ωραίος. Στο κατάλληλο thread ήρθες. Σου εύχομαι μακροημέρευση. :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε 'σεις, έχετε πάρει πρέφα ότι έχετε γράψει μόνο σήμερα 20 σελίδες;

Υπερβολική ματαιοδοξία; :think:

Βαρεμάρα;  :think:

Μαλακία;  :2funny:

Τι θες να πεις, ότι δεν είναι ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας;  >:(

Εγώ ψηφίζω ματαιοδοξία  :rockon: :rockon: :rockon:
(ανάθεμα κι αν κατάλαβα πώς το εννοάς  :boobies: )

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τελευταια γνωριμια που κανα σε μαγαζι Ελλαδα, ηταν κατι τυπισσες που οταν τους ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ενδιαφερομαι για τπτ αλλο περα απο το να παμε μαζι για μπανιο και ποτο , παρεα κτλ δεν πιστευαν στα αυτια τους και κολλησαμε σαν ατομα.

Σκεψου δηλαδη και τι ειχαν ακουσει κιολας πριν, μου ειπαν και κατι περιπτωσεις.

Γι αυτο λεω οτι φταινε οι αντρες και κανεις αλλος.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, τελευταια γνωριμια που κανα σε μαγαζι Ελλαδα, ηταν κατι τυπισσες που οταν τους ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ενδιαφερομαι για τπτ αλλο περα απο το να παμε μαζι για μπανιο και ποτο , παρεα κτλ δεν πιστευαν στα αυτια τους και κολλησαμε σαν ατομα.

φταιει που δεν τους ειπες οτι μετα το ποτο να πατε για  :fuck2:.

Υ.Γ. thanks για τις πληροφοριες και για να μην σπαμαρω αλλο αν θελεις στειλε μου σε πμ καμια συμβουλη αν θες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

άμα είναι να καταθέτεις και σχέδιο πτήσης προς έγκριση δε το βρίσκεις ολίγον  :jerking: ? κάθε είδους δηλώσεις δηλαδή, όχι μόνο ότι "κοίτα, δε θέλω να γαμήσω" κτλ.

Προσωπικά δε ξέρω ποτέ τι θέλω, ανάλογα τι θα μου βγάλει. Θα'πρεπε?  :think:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
άμα είναι να καταθέτεις και σχέδιο πτήσης προς έγκριση δε το βρίσκεις ολίγον  :jerking: ? κάθε είδους δηλώσεις δηλαδή, όχι μόνο ότι "κοίτα, δε θέλω να γαμήσω" κτλ.

Προσωπικά δε ξέρω ποτέ τι θέλω, ανάλογα τι θα μου βγάλει. Θα'πρεπε?  :think:

Δεν ειπα τπτ φιλε μου, απλα βγαινω 1-2-3-10 μαζι τους, καναμε το χαβαλε μας , δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις οτι δεν πας για κατι αλλο αυτο εννοω εξηγηθηκα απο την αρχη. Δεν χωθηκα σε μια πχ, ουτε προσπαθησα να ξεμοναχιασω καμμια, πχ ποτε θα σε δω για καφε, αλλα ποτε θα ΠΑΜΕ για καφε ΟΛΟΙ μαζι .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.550
Πόντοι
566
...οι προτάσεις που αναπτύσσω έρχονται από το μέλλον, κάποιοι ίσως έχουν αντιρρήσεις, αλλά το πρόβλημα με τις ελλεηνίδες μπορεί να βρει την οριστική λύση του.   

Στο κοντινό μέλλον θα έχει αναπτυχθεί [size=14pt]η επιστήμη της ευγονικής.[/size]

Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των ελλεηνίδων, η αναπαραγωγή τους θα γίνεται μόνο με τεχνητή γονιμοποίηση.

Με αυτό το τρόπο, από τα ωάρια των ελλεηνίδων θα αφαιρεθούν τα χαμηλής ποιότητας γονίδια (πιθανόν όλα   :2funny: :2funny: :2funny:) που τις κάνουν ελλεηνίδες (= κοντές, χοντρές, κυτταρίτιδα, χοντροκόλες κλπ) και θα μπουν ανώτερα γονίδια από Ρωσίδες, Τσέχες, Ουγγαρέζες κλπ (μια ποικιλία ανώτερων γονιδίων).

Η "νέα Ελληνίδα" προϊόν της ευγονικής, δεν θα έχει καμία σχέση με την σημερινή ελλεηνίδα. Θα είναι εφάμιλλη των γυναικών της αν. Ευρώπης και φυσικά θα έχει και καλύτερο χαρακτήρα, αφού πλέον θα έχει απαλλαγεί από το κόμπλεξ κατωτερότητας.

Φυσικά θα χρειαστεί και το κατάλληλο νομικό πλαίσιο που θα επιβάλει την αναπαραγωγή μέσω της ευγονικής και θα απαγορεύει την αναπαραγωγή βαριών περιπτώσεων ελλεηνίδων :uglystupid:(υποχρεωτική στείρωση).

Φυσικά, θα ιδρυθεί και Υπουργείο Ευγονικής που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των παραπάνω........  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
...οι προτάσεις που αναπτύσσω έρχονται από το μέλλον, κάποιοι ίσως έχουν αντιρρήσεις, αλλά το πρόβλημα με τις ελλεηνίδες μπορεί να βρει την οριστική λύση του.   

Στο κοντινό μέλλον θα έχει αναπτυχθεί [size=14pt]η επιστήμη της ευγονικής.[/size]

Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των ελλεηνίδων, η αναπαραγωγή τους θα γίνεται μόνο με τεχνητή γονιμοποίηση.

Με αυτό το τρόπο, από τα ωάρια των ελλεηνίδων θα αφαιρεθούν τα χαμηλής ποιότητας γονίδια (πιθανόν όλα   :2funny: :2funny: :2funny:) που τις κάνουν ελλεηνίδες (= κοντές, χοντρές, κυτταρίτιδα, χοντροκόλες κλπ) και θα μπουν ανώτερα γονίδια από Ρωσίδες, Τσέχες, Ουγγαρέζες κλπ (μια ποικιλία ανώτερων γονιδίων).

Η "νέα Ελληνίδα" προϊόν της ευγονικής, δεν θα έχει καμία σχέση με την σημερινή ελλεηνίδα. Θα είναι εφάμιλλη των γυναικών της αν. Ευρώπης και φυσικά θα έχει και καλύτερο χαρακτήρα, αφού πλέον θα έχει απαλλαγεί από το κόμπλεξ κατωτερότητας.

Φυσικά θα χρειαστεί και το κατάλληλο νομικό πλαίσιο που θα επιβάλει την αναπαραγωγή μέσω της ευγονικής και θα απαγορεύει την αναπαραγωγή βαριών περιπτώσεων ελλεηνίδων :uglystupid:(υποχρεωτική στείρωση).

Φυσικά, θα ιδρυθεί και Υπουργείο Ευγονικής που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των παραπάνω........  :grin:

Νταξει.....αλλα να αφησει και μερικεs απο το "ειδοs"
Τοσα μουσεια εχουμε......αδεια να τα αφησουμε????

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.550
Πόντοι
566
Νταξει.....αλλα να αφησει και μερικεs απο το "ειδοs"
Τοσα μουσεια εχουμε......αδεια να τα αφησουμε????

...επειδή πρόκειται για παγκοσμίως σπάνιο είδος, θα εφοδιάσουμε ζωολογικούς κήπους και μουσεία του εξωτερικού καθώς και ερευνητικά εργαστήρια για πολύπλοκα πειράματα... :grin: 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειπα τπτ φιλε μου, απλα βγαινω 1-2-3-10 μαζι τους, καναμε το χαβαλε μας , δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις οτι δεν πας για κατι αλλο αυτο εννοω εξηγηθηκα απο την αρχη. Δεν χωθηκα σε μια πχ, ουτε προσπαθησα να ξεμοναχιασω καμμια, πχ ποτε θα σε δω για καφε, αλλα ποτε θα ΠΑΜΕ για καφε ΟΛΟΙ μαζι .

ε δε βλέπω που το περίεργο, συμβαίνει πολύ συχνά αυτό ακόμα και όταν έχει άλλες βλέψεις κάποιος  ;)

το ζήτημα δεν είναι όταν δε θέλει κανείς να κάνει κάτι, αλλά όταν θέλει να κάνει πως θα το επικοινωνήσει αρμονικά στον άλλον με την ανάλογη ανταπόκριση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
...επειδή πρόκειται για παγκοσμίως σπάνιο είδος, θα εφοδιάσουμε ζωολογικούς κήπους και μουσεία του εξωτερικού καθώς και ερευνητικά εργαστήρια για πολύπλοκα πειράματα... :grin: 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε δε βλέπω που το περίεργο, συμβαίνει πολύ συχνά αυτό ακόμα και όταν έχει άλλες βλέψεις κάποιος  ;)

το ζήτημα δεν είναι όταν δε θέλει κανείς να κάνει κάτι, αλλά όταν θέλει να κάνει πως θα το επικοινωνήσει αρμονικά στον άλλον με την ανάλογη ανταπόκριση

Εκτόρ λέω....  :smitten:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
αυτο ειναι που κανει μια ελληνιδα ελλεεινιδα.ειναι ο μεγαλυτερος φταιχτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom