ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
αυτο ειναι που κανει μια ελληνιδα ελλεεινιδα.ειναι ο μεγαλυτερος φταιχτης.
Πες τα ρε μεγάλε!!!!διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
τζειμς δεν φταινε τα γκομενακια ρε.οι μαλακες φταινε να ξερεις.Πες τα ρε μεγάλε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γέμισε ο κόσμος χαφτομούνιδες! Ξύλο και σφαλιάρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
τζειμς δεν φταινε τα γκομενακια ρε.οι μαλακες φταινε να ξερεις.![]()
![]()
Αλλα τζαμπα μιλαμε, οι μουνοδουλοι παλι θα τα «χωσουν» παλι θα χαλασουν τη πιατσα!
Απολυτη περιφρονηση σε οσες χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους για να αποκομισουν παραπλευρα ωφελη
εκτος απο ενα δυο σημεια ολο ο ποστ ειναιΌταν η κάθε ελληνιδα μπαζομετριοτητα αρχιζει και συνειδητοποιει ότι δεν εχει απλα γυναικεια σεξουαλικα οργανα αλλα « μαγαζι γωνια», αυτό αρχιζει και την κανει απαιτητικη, σαρκαστικη, κυνικη, αδιστακτη! Αρχιζει και μετατρεπετε σε επιχειρηματια! και όλα γι αυτή πλεον υποκεινται στο νομο της προσφορας και της ζητησης! (ελα όμως που εχει ξεχασει τη σημαινει προσφορα)! Απολυτη περιφρονηση σε οσες χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους για να αποκομισουν παραπλευρα ωφελη ( να με βγαζει εξω, να μου κανει τα εξοδα, να μου κανει το ταξιτζη, να μου δινει λεφτα για ψωνια) και αυτά να τα απαιτουν ακομα και από ανθρωπους που δεν βγαζουν ουτε 1000 ευρω!(και το πιο αισχρο! Το γαμο χωρις ιχνος ερωτα, εκτιμηση και θαυμασμο προς τον ανδρα, καθαρα από συμφερον! Σεβασμος στα αλλοδαπα κοριτσια που εργαζονται στη βιομηχανια του σεξ για το μεροκαματο και για να θρεψουν στοματα στη πατριδα τους! Υ.Γ αν δε κανει τη κινηση να πληρωσει στο 2ο ραντεβου (αν δε γαμησεις και στο 3ο γινεσαι γιουσειν μπολτ!) προκειται σιγουρα για ελλεηνιδα!!! Αλλα τζαμπα μιλαμε, οι μουνοδουλοι παλι θα τα «χωσουν» παλι θα χαλασουν τη πιατσα!
εκτος απο ενα δυο σημεια ολο ο ποστ ειναι.σορυ κιολας.
μεγαλε η αγαμια σου χτυπησε κοκκινο απο οτι φαινετε.Όταν η κάθε ελληνιδα μπαζομετριοτητα αρχιζει και συνειδητοποιει ότι δεν εχει απλα γυναικεια σεξουαλικα οργανα αλλα « μαγαζι γωνια», αυτό αρχιζει και την κανει απαιτητικη, σαρκαστικη, κυνικη, αδιστακτη! Αρχιζει και μετατρεπετε σε επιχειρηματια! και όλα γι αυτή πλεον υποκεινται στο νομο της προσφορας και της ζητησης! (ελα όμως που εχει ξεχασει τη σημαινει προσφορα)! Απολυτη περιφρονηση σε οσες χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους για να αποκομισουν παραπλευρα ωφελη ( να με βγαζει εξω, να μου κανει τα εξοδα, να μου κανει το ταξιτζη, να μου δινει λεφτα για ψωνια) και αυτά να τα απαιτουν ακομα και από ανθρωπους που δεν βγαζουν ουτε 1000 ευρω!(και το πιο αισχρο! Το γαμο χωρις ιχνος ερωτα, εκτιμηση και θαυμασμο προς τον ανδρα, καθαρα από συμφερον! Σεβασμος στα αλλοδαπα κοριτσια που εργαζονται στη βιομηχανια του σεξ για το μεροκαματο και για να θρεψουν στοματα στη πατριδα τους! Υ.Γ αν δε κανει τη κινηση να πληρωσει στο 2ο ραντεβου (αν δε γαμησεις και στο 3ο γινεσαι γιουσειν μπολτ!) προκειται σιγουρα για ελλεηνιδα!!! Αλλα τζαμπα μιλαμε, οι μουνοδουλοι παλι θα τα «χωσουν» παλι θα χαλασουν τη πιατσα!
μεγαλε η αγαμια σου χτυπησε κοκκινο απο οτι φαινετε.![]()
![]()
![]()
![]()
Απολυτη περιφρονηση σε οσες χρησιμοποιουν τη σεξουαλικοτητα τους για να αποκομισουν παραπλευρα ωφελη
Ελλεινιδα εισαι τι θα ελεγες.
Η αποψη σου δε γινεται δεκτη.
ε ας τα λεει κ ενας αντρας γτ εμενα με κραζουν!μεγαλε η αγαμια σου χτυπησε κοκκινο απο οτι φαινετε.![]()
![]()
![]()
![]()
μου εκατσε πολλες φορες.και τι σχεση εχει αν κατσει απο το πρωτο η το δευτερο?Σουτ εσύ! Θα σε πούνε μουνόδουλο..![]()
![]()
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου ΄χει κάτσει καμία
από το 1ο ραντεβού ας πούμε..![]()
μου εκατσε πολλες φορες.και τι σχεση εχει αν κατσει απο το πρωτο η το δευτερο?
ο τυπος πιο πανω μαλλον δεν εχει βγει με γκομενα στην ζωη του καμια φορα.τρόπος του λεγειν..
ο τυπος πιο πάνω είπε ότι θα έχουν αντιρρήσεις με το πόστ του
μόνο όσοι είναι μουνόδουλοι..
κ αναρωτιέμαι εγώ...Μα σε κανέναν να μην κάθεται καμία ελληνίδα με την πρώτη..![]()
![]()
![]()