Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
αυτο ειναι που κανει μια ελληνιδα ελλεεινιδα.ειναι ο μεγαλυτερος φταιχτης.

δεν έχεις και πολύ άδικο  :think:

το τελευταίο χρόνο αποφάσισα να βγάζω δια παντός κόκκινη κάρτα σε "φίλους" που εξαφανίζονται όταν πιάσουν γκόμενα και ξαναεμφανίζονται μόνο όταν χωρίσουν ή όταν θέλουν να προσκαλέσουν στο γάμο τους  :jerking:

μέχρι πρόσφατα ήμουν ελαστικός σε τέτοιες συμπεριφορές, αλλά νομίζω ότι η μαλακία πρέπει να έχει και το κόστος της αλλιώς δε συνειδητοποιείται

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
διαβαζω τοση ωρα αυτα που γραφετε για τις ελληνιδες.ολα καλα και ωραια.αλλα ειναι ιστοριες για αρκουδες.για τον μαλακα ελληνα χαφτομουνι και μουνοδουλο,γιατι δεν γραφει κανενας?που οταν βρισκει μια γκομενα και ασχολητε ολη μερα με αυτην και δεν μιλαει ουτε στην μανα του.
Πες τα ρε μεγάλε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γέμισε ο κόσμος χαφτομούνιδες! Ξύλο και σφαλιάρα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Το ότι την παντρεύεται κιόλας, πού το πας;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

κάπου υπάρχει ένα τόπικ για αυτό το θέμα αλλα δεν έχει τόση πλάκα οπότε δεν ευδοκίμησε...

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τζειμς δεν φταινε τα γκομενακια ρε.οι μαλακες φταινε να ξερεις. :uglystupid: :uglystupid:

Aυτο λεω κι εγω αποκλειστικη ευθυνη οι αντρες που χαλασαν την πιατσα. Οσοι πιανουν γκομενες στην Ελλαδα εξαφανιζονται απο προσωπου γης. Γραφουν φιλους, συγγενεις τους παντες!

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όταν η  κάθε ελληνιδα  μπαζομετριοτητα αρχιζει και συνειδητοποιει  ότι  δεν  εχει  απλα  γυναικεια  σεξουαλικα  οργανα  αλλα  « μαγαζι  γωνια»,  αυτό  αρχιζει  και  την κανει  απαιτητικη, σαρκαστικη, κυνικη, αδιστακτη!  Αρχιζει  και  μετατρεπετε  σε  επιχειρηματια!  και  όλα  γι  αυτή  πλεον  υποκεινται  στο  νομο  της  προσφορας  και  της  ζητησης!  (ελα  όμως  που  εχει  ξεχασει  τη  σημαινει  προσφορα)!  Απολυτη  περιφρονηση  σε  οσες  χρησιμοποιουν  τη  σεξουαλικοτητα  τους  για  να αποκομισουν  παραπλευρα  ωφελη ( να  με βγαζει  εξω,  να  μου  κανει  τα  εξοδα,  να μου  κανει  το  ταξιτζη, να μου δινει λεφτα για ψωνια)  και  αυτά  να  τα  απαιτουν  ακομα  και  από  ανθρωπους  που  δεν  βγαζουν  ουτε  1000 ευρω! :headbang: (και  το  πιο  αισχρο! Το γαμο  χωρις  ιχνος  ερωτα, εκτιμηση και θαυμασμο  προς  τον ανδρα, καθαρα  από συμφερον!    Σεβασμος  στα  αλλοδαπα  κοριτσια  που  εργαζονται  στη  βιομηχανια  του  σεξ  για  το  μεροκαματο  και  για  να  θρεψουν  στοματα  στη  πατριδα  τους! Υ.Γ    αν  δε  κανει  τη  κινηση  να  πληρωσει  στο  2ο  ραντεβου  (αν  δε  γαμησεις  και  στο  3ο γινεσαι  γιουσειν  μπολτ!)  προκειται  σιγουρα  για  ελλεηνιδα!!!  Αλλα  τζαμπα  μιλαμε,  οι  μουνοδουλοι  παλι  θα  τα  «χωσουν»  παλι  θα  χαλασουν  τη  πιατσα!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
άλλο μουνόδουλοι και άλλο τους έκατσε από το 1ο ραντεβού.. :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όταν η  κάθε ελληνιδα  μπαζομετριοτητα αρχιζει και συνειδητοποιει  ότι  δεν  εχει  απλα  γυναικεια  σεξουαλικα  οργανα  αλλα  « μαγαζι  γωνια»,  αυτό  αρχιζει  και  την κανει  απαιτητικη, σαρκαστικη, κυνικη, αδιστακτη!  Αρχιζει  και  μετατρεπετε  σε  επιχειρηματια!  και  όλα  γι  αυτή  πλεον  υποκεινται  στο  νομο  της  προσφορας  και  της  ζητησης!  (ελα  όμως  που  εχει  ξεχασει  τη  σημαινει  προσφορα)!   Απολυτη  περιφρονηση   σε  οσες  χρησιμοποιουν  τη  σεξουαλικοτητα  τους  για  να αποκομισουν  παραπλευρα  ωφελη ( να  με βγαζει  εξω,  να  μου  κανει  τα  εξοδα,  να μου  κανει  το  ταξιτζη, να μου δινει λεφτα για ψωνια)  και  αυτά  να  τα  απαιτουν  ακομα  και  από  ανθρωπους  που  δεν  βγαζουν  ουτε  1000 ευρω! :headbang: (και  το  πιο  αισχρο! Το γαμο  χωρις  ιχνος  ερωτα, εκτιμηση και θαυμασμο  προς  τον ανδρα, καθαρα  από συμφερον!    Σεβασμος  στα  αλλοδαπα  κοριτσια  που  εργαζονται  στη  βιομηχανια  του  σεξ  για  το   μεροκαματο  και  για  να  θρεψουν  στοματα  στη  πατριδα  τους! Υ.Γ    αν  δε  κανει  τη  κινηση  να  πληρωσει  στο  2ο  ραντεβου  (αν  δε  γαμησεις  και  στο  3ο γινεσαι   γιουσειν  μπολτ!)  προκειται  σιγουρα  για  ελλεηνιδα!!!   Αλλα   τζαμπα  μιλαμε,  οι  μουνοδουλοι   παλι   θα  τα  «χωσουν»  παλι  θα  χαλασουν  τη  πιατσα!
εκτος απο ενα δυο σημεια ολο ο ποστ ειναι :jerking:  .σορυ κιολας.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Όταν η  κάθε ελληνιδα  μπαζομετριοτητα αρχιζει και συνειδητοποιει  ότι  δεν  εχει  απλα  γυναικεια  σεξουαλικα  οργανα  αλλα  « μαγαζι  γωνια»,  αυτό  αρχιζει  και  την κανει  απαιτητικη, σαρκαστικη, κυνικη, αδιστακτη!  Αρχιζει  και  μετατρεπετε  σε  επιχειρηματια!  και  όλα  γι  αυτή  πλεον  υποκεινται  στο  νομο  της  προσφορας  και  της  ζητησης!  (ελα  όμως  που  εχει  ξεχασει  τη  σημαινει  προσφορα)!   Απολυτη  περιφρονηση   σε  οσες  χρησιμοποιουν  τη  σεξουαλικοτητα  τους  για  να αποκομισουν  παραπλευρα  ωφελη ( να  με βγαζει  εξω,  να  μου  κανει  τα  εξοδα,  να μου  κανει  το  ταξιτζη, να μου δινει λεφτα για ψωνια)  και  αυτά  να  τα  απαιτουν  ακομα  και  από  ανθρωπους  που  δεν  βγαζουν  ουτε  1000 ευρω! :headbang: (και  το  πιο  αισχρο! Το γαμο  χωρις  ιχνος  ερωτα, εκτιμηση και θαυμασμο  προς  τον ανδρα, καθαρα  από συμφερον!    Σεβασμος  στα  αλλοδαπα  κοριτσια  που  εργαζονται  στη  βιομηχανια  του  σεξ  για  το   μεροκαματο  και  για  να  θρεψουν  στοματα  στη  πατριδα  τους! Υ.Γ    αν  δε  κανει  τη  κινηση  να  πληρωσει  στο  2ο  ραντεβου  (αν  δε  γαμησεις  και  στο  3ο γινεσαι   γιουσειν  μπολτ!)  προκειται  σιγουρα  για  ελλεηνιδα!!!   Αλλα   τζαμπα  μιλαμε,  οι  μουνοδουλοι   παλι   θα  τα  «χωσουν»  παλι  θα  χαλασουν  τη  πιατσα!
μεγαλε η αγαμια σου χτυπησε κοκκινο απο οτι φαινετε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Απολυτη  περιφρονηση   σε  οσες  χρησιμοποιουν  τη  σεξουαλικοτητα  τους  για  να αποκομισουν  παραπλευρα  ωφελη

συμφωνω απολυτα!!!!! ελα ομως που ειμαστε μλκες και απλα το λεμε αλλα δε το κανουμε.. βεβαια και να το κανουμε εμεις καποιος αλλος δε θα το κανει οποτε μια η αλλη για αυτες. μαλακια. ελπιζω να γινει κατι καλο το 2012 και να αλλαξει ο κοσμος αλλιος θανεβω σε καμια μπανανια να τελειωνει το θεμα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Σουτ εσύ! Θα σε πούνε μουνόδουλο.. :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου ΄χει κάτσει καμία
από το 1ο ραντεβού ας πούμε.. :crazy:
μου εκατσε πολλες φορες.και τι σχεση εχει αν κατσει απο το πρωτο η το δευτερο?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μου εκατσε πολλες φορες.και τι σχεση εχει αν κατσει απο το πρωτο η το δευτερο?

τρόπος του λεγειν..
ο τυπος πιο πάνω είπε ότι θα έχουν αντιρρήσεις με το πόστ του
μόνο όσοι είναι μουνόδουλοι..
κ αναρωτιέμαι εγώ...Μα σε κανέναν να μην κάθεται καμία ελληνίδα με την πρώτη.. :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τρόπος του λεγειν..
ο τυπος πιο πάνω είπε ότι θα έχουν αντιρρήσεις με το πόστ του
μόνο όσοι είναι μουνόδουλοι..
κ αναρωτιέμαι εγώ...Μα σε κανέναν να μην κάθεται καμία ελληνίδα με την πρώτη.. :2funny: :2funny: :2funny:
ο τυπος πιο πανω μαλλον δεν εχει βγει με γκομενα στην ζωη του καμια φορα.
τι να γινει,υπαρχουν και τετοιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom