Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί ασχολείστε με τις γυναίκες μας ρε μαλέες?αφήστε τες ήσυχες να συζητήσουν για την πρωινή μελέτη,για το λαμπερό γάμο της φαίης ξυλά,για το νυφικό της πούστρας απο τα ταμπούρια,για τα καινούρια ρούζ του sephora,για το καινούριο αμάξι του παρθένη και τα καινούρια σκατομένα σώβρακα του ασλάνη πίνοντας τον κλασικό πρωινό,μεσημεριανό,απογευματινό,βραδυνό,μεταμεσονύκτιο φρέντο τους(πάντα δίπλα στις 55000 σακούλες απο ψώνια σε sephora-benetton...αρχίδια-μύδια)και πάντα φορώντας τα σκοτεινά ματομπούκαλα που κρύβουν το πολυδάπανο αγουρίσιο βλέμμα της αγελογαιδούρας.Δε πειράζει,εμείς έχουμε να κάνουμε άλλα πράματα λιγότερο μίζερα.ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ,ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ και ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ!είναι τόσο απλό σε μιά εποχή που αλλάζει και γίνεται πολύ απλά και κυριολεκτικά του μουνιού του πληρωμένου το πανηγύρι!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τί ασχολείστε με τις γυναίκες μας ρε μαλέες?αφήστε τες ήσυχες να συζητήσουν για την πρωινή μελέτη,για το λαμπερό γάμο της φαίης ξυλά,για το νυφικό της πούστρας απο τα ταμπούρια,για τα καινούρια ρούζ του sephora,για το καινούριο αμάξι του παρθένη και τα καινούρια σκατομένα σώβρακα του ασλάνη πίνοντας τον κλασικό πρωινό,μεσημεριανό,απογευματινό,βραδυνό,μεταμεσονύκτιο φρέντο τους(πάντα δίπλα στις 55000 σακούλες απο ψώνια σε sephora-benetton...αρχίδια-μύδια)και πάντα φορώντας τα σκοτεινά ματομπούκαλα που κρύβουν το πολυδάπανο αγουρίσιο βλέμμα της αγελογαιδούρας.Δε πειράζει,εμείς έχουμε να κάνουμε άλλα πράματα λιγότερο μίζερα.ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ,ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ και ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ!είναι τόσο απλό σε μιά εποχή που αλλάζει και γίνεται πολύ απλά και κυριολεκτικά του μουνιού του πληρωμένου το πανηγύρι!
εγω που δε τα ξερω ολα αυτα να νιωσω μειονεκτικα?
που δεν εχω τεραστια γυαλια μασκα?
που δε πινω φρεντους καπουτσινους?
τι θα κανω??????????? :'( :'( :'(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγά ρε γαμιά, σου ξέφυγε ένα κουνάβι στο δάσος αγάμητο εσένα  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσύ φτιάξε τη βιτρίνα με τα φθινοπωρινά, εγώ θα στα λέω?  :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εσύ ζητάς "αέρα" για το μαγαζί ή βλέπει φωταγωγό το δικό σου?  :2funny:
τον ακαλυπτο...

__________THE_GREAT___________1______________________TV_ENJO_Y%5B(001076)22-46-06%5D.JPG

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

δλδ εγω που εχω γυαλι μασκα?
ειμαι ελεηνιδα?

να εξοριστω στη γυαρο? :'( :'(

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ελεος αλλα τλσπ.

παντως κατι αλλα που ειπε ο παραπανω με σεφορα,νυφικα κλπ ουτε εγω τα ηξερα! :sunglasses: :grin:
δεν εχω παει ποτε μυκονο.
αλλα τι σκατα?
μια γκλαμουρια μαλλον την εχει...
δεν ειμαι εγω  γ τετοια μερη.
ειμαι πολυ ρεμαλι γ εκει. :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

να νιώσεις μειονεκτικά μόνο και μόνο επειδή είσαι ελληνίδα μεγαλωμένη στην μπουχέσα ελλάδα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν εχω παει ποτε μυκονο.
αλλα τι σκατα?
μια γκλαμουρια μαλλον την εχει...
δεν ειμαι εγω  γ τετοια μερη.
ειμαι πολυ ρεμαλι γ εκει. :2funny:

αφού δεν είσαι γκλαμουρία,θα είσαι ρεμάλι.Λογικό είναι.Γυναίκα ρεμάλω συνομιλεί για πόρνες σε ελληνικό φόρουμ για γαμήσια,πορνοστάρ,τσόντες και πίπες,τα οποία μάλιστα δεν τα γνωρίζει κιόλας!Αυτή είναι η σημερινή ελλεεινίδα,μιά πριξαρχίδω ηλίθια που όλο αραδιάζει πεφωτισμένες ιδέες θαμμένες επί χρόνια στο παμίρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom