Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και σεξ πανω απο ολα
η λουκ
εχω μαθει κανει αριστο σεξακι
η λουκ
δε μαρεσει το καλοκαιρι αλλα ναι..camping, μαγιω ολη μερα και αραλικι???
τα παραλες παθος μου...να νιώσεις μειονεκτικά μόνο και μόνο επειδή είσαι ελληνίδα μεγαλωμένη στην μπουχέσα ελλάδα!
αφού δεν είσαι γκλαμουρία,θα είσαι ρεμάλι.Λογικό είναι.Γυναίκα ρεμάλω συνομιλεί για πόρνες σε ελληνικό φόρουμ για γαμήσια,πορνοστάρ,τσόντες και πίπες,τα οποία μάλιστα δεν τα γνωρίζει κιόλας!Αυτή είναι η σημερινή ελλεεινίδα,μιά πριξαρχίδω ηλίθια που όλο αραδιάζει πεφωτισμένες ιδέες θαμμένες επί χρόνια στο παμίρ.
και σεξ πανω απο ολα
η λουκ
και σεξ πανω απο ολα
η λουκ
δεν ειμαι κνιτισσα καλε!!!!!!!!!!αριστερό σεξάκι κάνει, ΚΝίτικο![]()
εγω που δε τα ξερω ολα αυτα να νιωσω μειονεκτικα?
που δεν εχω τεραστια γυαλια μασκα?
που δε πινω φρεντους καπουτσινους?
τι θα κανω??????????? :'( :'( :'(
gmt!!!!!!!!που γινεται?Εσύ πολύ απλά, δε θα πάρεις μέρος στου μουνιού, του πληρωμένου, το πανηγύρι![]()
και σεξ πανω απο ολα
η λουκ
δεν εχω παει ποτε μυκονο.
αλλα τι σκατα?
μια γκλαμουρια μαλλον την εχει...
δεν ειμαι εγω γ τετοια μερη.
ειμαι πολυ ρεμαλι γ εκει.![]()
ναι ρε παιδι μου..Τί κάνει;
Αόριστο σεξάκι;
αν εξαιρεσεις τα σταρακια κ το τζιν ολα τα αλλα ειναι λαθος.Εσύ θα είσαι καμια γκόμενα του στυλ κοντομάνικο, σκούρο μπλε τζιν και βρώμικα μαύρα converse all stars, που κάνει παρέα με αναρχοαριστερούς και καπνίζει old holborn κίτρινο. Οπότε καλύτερα σε camping να μη σε βλέπει και πολύς κόσμος.
παιδια η λουκ
εχω μαθει επισης οτι τα χει με καπνεμπορα
και εχει και αλλους τρεις
ειναι νυμφομανα
κανει ερωτα 5 φορες την μερα
Εσύ θα είσαι καμια γκόμενα του στυλ κοντομάνικο, σκούρο μπλε τζιν και βρώμικα μαύρα converse all stars, που κάνει παρέα με αναρχοαριστερούς και καπνίζει old holborn κίτρινο. Οπότε καλύτερα σε camping να μη σε βλέπει και πολύς κόσμος.
παιδια η λουκ
εχω μαθει επισης οτι τα χει με καπνεμπορα
και εχει και αλλους τρεις
ειναι νυμφομανα
κανει ερωτα 5 φορες την μερα
γιατι πρεπει καθε μερα και με ολους;για να μην εχει κανεις παραπονο;κάτσε γιατι δε βγαίνει ο λογαριασμός
κάποιος διπλοχύνει![]()
αφού δεν είσαι γκλαμουρία,θα είσαι ρεμάλι.Λογικό είναι.Γυναίκα ρεμάλω συνομιλεί για πόρνες σε ελληνικό φόρουμ για γαμήσια,πορνοστάρ,τσόντες και πίπες,τα οποία μάλιστα δεν τα γνωρίζει κιόλας!Αυτή είναι η σημερινή ελλεεινίδα,μιά πριξαρχίδω ηλίθια που όλο αραδιάζει πεφωτισμένες ιδέες θαμμένες επί χρόνια στο παμίρ.
ενα εχω να πω ....[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]μπραβο σου[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] που δεν πας μυκονοδεν εχω παει ποτε μυκονο.
αλλα τι σκατα?
μια γκλαμουρια μαλλον την εχει...
δεν ειμαι εγω γ τετοια μερη.
ειμαι πολυ ρεμαλι γ εκει.![]()