loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κάνεις λάθος.. το μαρή βγαίνει από το marie claire...
και...?![]()
τι ειναι αυτα τα τσατ που λες? παντως και γω εκατσε να μιλησω λιγο με μια τυπισα απο καλιφορνια μεσω φεισπουκ στη 2η συνομιλια μσν φοτογραφιες και τετια στην 3η επαιζε στην καμερα και συζηταγε πως θα γινει να ερθει με την αδερφη της ελλαδα μιας και εδω παιζουν χοτ-μποις.. αλλες φασεις
αφου σ εχω πει να μην καταπιεζεσαι...15 μέρες γλυκειά μου
αφου σ εχω πει να μην καταπιεζεσαι...
βρισε με ελευθερα.
αληθεια τωρα γτ θες να βρισεις/.?!![]()
Αφεντικε μου εδω εισαι????
καλα εγω την αποτρεψα απο το να ερθει γιατι το θεωρω γελιο.. απλα το εγραψα για συγκριση ποσο πιο απλα ειναι τα πραγματα αλλου
μη μυγιαζεσαι γαμω!για τα...![]()
![]()
![]()
ειναι γνωστο οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο να βρεις γυναικα και προπαντων ειναι πιο προσχαρες,ευγενικες και ανοιχτες.
Εδω καλημερα θα πεις καντηλι θα ακουσεις.
δεν εχεις αδικο αλλα σκεψου τι μαλακες μας εχουν ενοχλησει γ να αντιδρουμε ετσι.ειναι γνωστο οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο να βρεις γυναικα και προπαντων ειναι πιο προσχαρες,ευγενικες και ανοιχτες.
Εδω καλημερα θα πεις καντηλι θα ακουσεις.
μη μυγιαζεσαι γαμω!
δεν εχεις αδικο αλλα σκεψου τι μαλακες μας εχουν ενοχλησει γ να αντιδρουμε ετσι.
και συ "εισαγωγή μουνιού" ε? Μάλλον θα το κάνω και γω το έγκλημα!![]()
![]()
![]()
Oσο εμενα Ελλαδα , ασχολιομουν αποκλειστικα με τετοια σκηνικα, ουτε καν θυμαμαι τον αριθμο.![]()
Oσο εμενα Ελλαδα , ασχολιομουν αποκλειστικα με τετοια σκηνικα, ουτε καν θυμαμαι τον αριθμο.![]()