Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
1ον 25 ειμαι και τα λεω αυτα 2ον ουτε αμαξια μοστραρω ουτε τιποτα γιατι οπως εγραψα παραπανω δεν ειμαι ο τυπος που θα παει να τις παρει απο το σπιτι τους για να βγουνε ουτε που θα ανεχτω να προσπαθησω περισοτερο αποσο θα προσπαθουσα καποιο ατομο να το κανω φιλο μου.... απλα εχουνε συνηθησει ολες αμαξια, μπουκαλια σε κλαμπς και τετιες πιπες.

φιλε εσυ που ειπες δεν ασχολεισαι.. οκ αλλα αυτο δεν ειναι λυση. δηλαδη τι γαμας τις σαπιες στα μπουρδελα η τα σιτυ τουρς που θελουν 300 την ωρα? (εγω δε τα χω να τα δωσω)

ενα μουνι ειναι γαμω την πουτανα μου.. που οταν πηγαινε σχολειο γαμιοτανε χωρις καμια απαιτηση πως στον πουτσο μετα τα 17 αρχιζουνε και ανεβαζουνε τα στανταρ τους δε καταλαβαινω.

ακομα και εσεις που τα εχετε και τους καλυπτετε τις απαιτησεις δεν ντρεπεστε?? εσας σας πληρωσε ποτε κανενας για την παρεα σας? γιατι να πληρωσετε εσεις το καθε μουνι ειναι ντροπη (δε μιλαω για το να πληρωσεις επαγκελματιες αυτο ειναι αλλο θεμα)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... οπως εγραψα παραπανω δεν ειμαι ο τυπος που θα παει να τις παρει απο το σπιτι τους για να βγουνε...

μέγα λάθος, πως θα γαμήσεις αν δεν έχεις το κουμάντο της διαδρομής και του προορισμού στα χέρια σου?  ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ενα μουνι ειναι γαμω την πουτανα μου.. που οταν πηγαινε σχολειο γαμιοτανε χωρις καμια απαιτηση πως στον πουτσο μετα τα 17 αρχιζουνε και ανεβαζουνε τα στανταρ τους δε καταλαβαινω.

Στο δικο μου παλι οι καργιολες δεν ελεγαν να ανοιξουν τα μπουτια.

Μετα ανοιγει ο κυκλος τους πανεπιστημιο, ισως και αλλη πολη, κοσμοπολιταν κτλ κτλ
τη βλεπει ντιβα και γκομενα και ζηταει.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σάλτα και γαμήσου ρε καραγκιόζη, που ρθες εδώ μεσημεριάτικα να κάνεις το δικηγόρο της κάθε Ελλεεινήδας...Τρέχα εσύ πίσω από κιλότες και λέγε φίδια και κάποια θα σε λυπηθεί να σου κάτσει
δοξα τω θεο δεν εχω αναγκη να τρεξω πισω απο καμια.εσυ ομως...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε κάντε λίγο υπομονή ρε να τριανταρίσετε να γαμάτε αβέρτα απελπισμένες ξινομούνες ρεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα κανονιζω συναντηση με τυπισσα που γνωρισα απο cam chat. Προκυψαμε και γειτονες.. Αντε να γινουν Ελλαδα αυτα..Ουτε μια στο εκατομμυριο.. :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.713
Πόντοι
19.485
Τωρα κανονιζω συναντηση με τυπισσα που γνωρισα απο cam chat. Προκυψαμε και γειτονες.. Αντε να γινουν Ελλαδα αυτα..Ουτε μια στο εκατομμυριο.. :2funny:

μικρός (16 πρέπει να μουν) είχα βγεί και γω έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom