ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πολυ θα θελα να μας παρεθετες και αναλογο οπτικο-ακουστικο υλικο!![]()
![]()
ένας τζέντλεμαν δε πέφτει σε τέτοια τρυπάκια, αυστηρά προσωπικό ψηφιακό αρχείο
πολυ θα θελα να μας παρεθετες και αναλογο οπτικο-ακουστικο υλικο!![]()
![]()
Φανατικος, φυσικες η μη.
το θεμα ειναι οτι οι ελληνιδες μια χαρα ειναι.το προβλημα ειναι οτι δεν καθονται στο καθε 40χρονο μπαζο που την πεφτει στο 20χρονο κοριτσι,και αποτελεσμα ειναι να τις λεμε ελλεινιδες.αντιθετα οι αλλοδαπες που τους δουλευουν για να τους παρουν τα γκαφρα ειναι μια χαρα.
Εσύ πώς κάνεις;!![]()
ίου,ίου,ίου;!![]()
![]()
![]()
Oυδείς τζέντλεμαν!!!ένας τζέντλεμαν δε πέφτει σε τέτοια τρυπάκια, αυστηρά προσωπικό ψηφιακό αρχείο![]()
Εσλυ στοίχημα κανείς κικιρίκουουουου!!!Αντιδραστικό στοιχείο ξου ξου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το θεμα ειναι οτι οι ελληνιδες μια χαρα ειναι.το προβλημα ειναι οτι δεν καθονται στο καθε 40χρονο μπαζο που την πεφτει στο 20χρονο κοριτσι,και αποτελεσμα ειναι να τις λεμε ελλεινιδες.αντιθετα οι αλλοδαπες που τους δουλευουν για να τους παρουν τα γκαφρα ειναι μια χαρα.
άκρα αντίθετα εγώ!
και τέτοιο έχω ακούσει
το "όει όει" το συνάντησα σε ισπανόφωνες![]()
Καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρό!!!ενώ στους 20άρηδες κάθονται ε??![]()
![]()
![]()
![]()
οι αφρικανες δηλαδη πως κανουν
αει αει αει???![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Οι ελλεινιδες εχουν και συνεχεια μετα το αει αει αει...
οι αφρικανες δηλαδη πως κανουν
αει αει αει???![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Οι ελλεινιδες εχουν και συνεχεια μετα το αει αει αει...
αντιθετα οι αλλοδαπες που τους δουλευουν για να τους παρουν τα γκαφρα ειναι μια χαρα.
αμα το πρωτο πραγμα που μοστραρετε ειναι το χλιδατο αμαξι ε φυσικα ηλιθιες θα τραβηξεις!εγω δεν εχω πετυχει καμια αξιοπρεπη γκομενα που να της εχω συμπεριφερθει σωστα και να μη μου εχει βγαλει το λαδι παντως. ενω αντιθετα οσο το παιζω τοσο πιο ευκολα παει το θεμα στην πουτσα..
που σκατα κρυβονται οι υπολοιπες αν υπαρχουν απορω
πσ και μενα μαρεσουν οι ελληνιδες εχουν φτιαξει σε μεγαλο βαθμο απλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να τους τον δινουμε κιολας που και που γιατι απλα να βλεπουμε δε παει
Καλα σε σχεση με την Ισπανια, η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του (βαμμενου) ξανθου![]()
Και από Νορβηγία είναι έτσι όπως σου λέω! Φέτος εκεί που έκανα διακοπές έσκασε μύτη ένα βανάκι με τουρίστες/τριες και ήταν όλες τους με μακρύ μαύρο μαλλί, γκρίζα/μαύρα μάτια, άλογα κανονικά! Μου χαν φύγει τα μάτια!![]()
![]()
![]()
Καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρό!!!![]()
![]()
Νορβηγιδα με ξεπαρθενιασε οποτε σε καταλαβαινω απολυτα !![]()