Ρουφοκαυλετα
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φράγκα ν' χεις όπως ακριβώς τ' πες πόσο μάλλον άμα η άλλη ψωμοπεινάει τ' μπάζα κ' οι φραγκάτοι εχουν τς τύχες τς τρελλές
τους έφερε ο Δήμαρχος Ρωσίδες εκεί επειδή δεν είχαν γυναίκες! Δε θυμάστε τη "sugar town"?
Ναι αλλα κανενας δε παντρευτηκε τελικα.
Σηκωθηκαν και εφυγαν οπως ηρθαν.
Αντε κανα πουτσο της παρηγοριας.
θεέ evil
Και μην λέμε ελεηνίδες και μαλακίες όλες στο ίδιο καζάνι.
Τώρα ταχω με "Ελλεηνίδα που άν χωρίσουμε παραδέχομαι πως ο φταίχτης και το τομάρι θα είμαι εγώ - με τις διάφορες μπουρδελομαλακίες και άλλες πουυ κάνω- και καλά θα μου κάνει να μου δώσει τα παπούτσια μου στο χέρι κάποια στιγμή αν πάρει πρεφα.
ενταξει ρε παιδι μου ολες διαφορετικες ειναι.. εσυ δεν επεσες σε καλο...Χαχαχα!!!
Να πώ και γώ την μικρή μου εμπειρία για τις μουνάρες Ρωσίδες?
Πριν 4 χρόνια και για 2 χρόνια είχα σπιτώσει Ρωσίδα !!! Μουνάρα ψηλή ξανθιά βύζους 3+ πρασινα μάτια έχυνα και με το που την άγγιζα.
Αλλα μεγάλη ευρωφονιάς. Της έδινα πχ 100άρι για τσίχλες και στο λεπτό το εξαφάνιζε. Κάθε μέρα ζητούσε καινούργια ρούχα παπούτσια αρώματα μπιζού ευτυχώς κλπ λές και αυτά τα είχε και στη χώρα της. Ξύπνούσε στις 1 το μεσημέρι ανοιγε τη δορυφορική και ξεσκιζόταν να βλέπει όλες τις ρώσικες καναλομαλακίες και τον εαυτό της στον καθρέπτη μοστράσοντας ρούχα.
Το σπίτι όμως πανβρώμικο χειρότερο απο τα πιο βρωμικα μπου. Για φαγητό ας ειναι καλά τα ντελίβερι και οι ταβέρνες.
Η πλάκα είναι ότι περίμενε γάμους και μεγαλεία.
Το μόνο καλό στο γαμήσι δεν παιζόταν και εκεί ποντάριζε. Αλλα πολύ λιγότερα θα είχα πληρώσει σε ct st κλπ και θα είχα και ποικιλία απο δαυτες.
Τελικά της έδωσα δρόμο ένα πρωϊ ακόμη στέλνει mail και sms να δεί τι γίνεται το παρολίγο θύμα.
Μόνο για τρελλά γαμήσια τίποτε άλλο.
Ταπεινή μου γνώμη και συμβουλή. Αν φίλε γουστάρεις κάποια Ρωσίδα ριχτεις φράγκα -αυτό είναι το μοναδικό μυστικό- ξεσκισέ τη και μετά αντειιιιιιίο και ούστ.
Και μην λέμε ελεηνίδες και μαλακίες όλες στο ίδιο καζάνι.
Τώρα ταχω με "Ελλεηνίδα που άν χωρίσουμε παραδέχομαι πως ο φταίχτης και το τομάρι θα είμαι εγώ - με τις διάφορες μπουρδελομαλακίες και άλλες πουυ κάνω- και καλά θα μου κάνει να μου δώσει τα παπούτσια μου στο χέρι κάποια στιγμή αν πάρει πρεφα.
μπορεί ν' τν παίζουμε αλλά τν΄ έχουμε πολύ ψηλά σ' υπόληψη τν Δημητράκη29 δν κοιτάς μήπως σ' κάνει τπτ μαθήματα ν' σ' έχουμε κ' σένα;
μπούρκα-ξύλο-πούτσα evil
μπορεί ν' τν παίζουμε αλλά τν΄ έχουμε πολύ ψηλά σ' υπόληψη τν Δημητράκη29 δν κοιτάς μήπως σ' κάνει τπτ μαθήματα ν' σ' έχουμε κ' σένα;
μπούρκα-ξύλο-πούτσα evil
Για ειναι καλες δεν λεω οχι αλλα για παντρεια αστοΜπας κ σας αλλαξω τις γνωμες για τα ομορφα ρωσιδακια.....
Για ειναι καλες δεν λεω οχι αλλα για παντρεια αστο