Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φράγκα ν' χεις όπως ακριβώς τ' πες πόσο μάλλον άμα η άλλη ψωμοπεινάει τ' μπάζα κ' οι φραγκάτοι εχουν τς τύχες τς τρελλές

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ευγε στα νέα μέλη, κλώνους ή οτιδήποτε άλλο "ANALogic" και "Ρουφοκαυλέτα"
Καλά το πάτε! Συνεχίστε έτσι! ΘΑΝΑΤΟΣ σ αυτές που δε μας κάθονται, ΘΑΝΑΤΟΣ σ αυτές που μας κάθονται αλλά είναι μπάζα!

ΕΜΠΡΟΣ... ΠΙΣΩ

ΠΟΥΤΣΑ-ΜΠΟΥΡΓΚΑ-ΞΥΛΟ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ηδου το ζευγος.. απο ητν ρωσσια το κοριτσι..

Συνημμένα

• 379,http___a323_yahoofs_com_ymg_newidea__88_newidea-412054308-1249951009.jpg
    379,http___a323_yahoofs_com_ymg_newidea__88_newidea-412054308-1249951009.jpg
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 23

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
με πολυ αγαπη

Συνημμένα

• 30150800_an8041106.jpg
    30150800_an8041106.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 11

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
επισηςςς

Συνημμένα

• modelleonardo.jpg
    modelleonardo.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 11

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τους έφερε ο Δήμαρχος Ρωσίδες εκεί επειδή δεν είχαν γυναίκες! Δε θυμάστε τη "sugar town"?
Ναι αλλα κανενας δε παντρευτηκε τελικα.

Σηκωθηκαν και εφυγαν οπως ηρθαν.

Αντε κανα πουτσο της παρηγοριας. :grin:

Χαχαχα!!!
Να πώ και γώ την μικρή μου εμπειρία για τις μουνάρες Ρωσίδες?
Πριν 4 χρόνια και για 2 χρόνια είχα σπιτώσει Ρωσίδα !!! Μουνάρα ψηλή ξανθιά βύζους 3+ πρασινα μάτια έχυνα και με το που την άγγιζα.
Αλλα μεγάλη ευρωφονιάς. Της έδινα πχ 100άρι για τσίχλες και στο λεπτό το εξαφάνιζε. Κάθε μέρα ζητούσε καινούργια ρούχα παπούτσια αρώματα μπιζού ευτυχώς κλπ λές και αυτά τα είχε και στη χώρα της. Ξύπνούσε στις 1 το μεσημέρι ανοιγε τη δορυφορική και ξεσκιζόταν να βλέπει όλες τις ρώσικες καναλομαλακίες και τον εαυτό της στον καθρέπτη μοστράσοντας ρούχα.
Το σπίτι όμως πανβρώμικο χειρότερο απο τα πιο βρωμικα μπου. Για φαγητό ας ειναι καλά τα ντελίβερι και οι ταβέρνες.
Η πλάκα είναι ότι περίμενε γάμους και μεγαλεία.
Το μόνο καλό στο γαμήσι δεν παιζόταν και εκεί ποντάριζε. Αλλα πολύ λιγότερα θα είχα πληρώσει σε ct st κλπ και θα είχα και ποικιλία απο δαυτες.
Τελικά της έδωσα δρόμο ένα πρωϊ ακόμη στέλνει mail και sms να δεί τι γίνεται το παρολίγο θύμα.
Μόνο για τρελλά γαμήσια τίποτε άλλο.
Ταπεινή μου γνώμη και συμβουλή. Αν φίλε γουστάρεις κάποια Ρωσίδα ριχτεις φράγκα -αυτό είναι το μοναδικό μυστικό- ξεσκισέ τη και μετά αντειιιιιιίο και ούστ.

Και μην λέμε ελεηνίδες  και μαλακίες όλες στο ίδιο καζάνι.
Τώρα ταχω με "Ελλεηνίδα που άν χωρίσουμε παραδέχομαι πως ο φταίχτης και το τομάρι θα είμαι εγώ - με τις διάφορες μπουρδελομαλακίες και άλλες πουυ κάνω- και καλά θα μου κάνει να μου δώσει τα παπούτσια μου στο χέρι κάποια στιγμή αν πάρει πρεφα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885

Τι σκατά σφιχτά τι αμολυτά ΣΚΑΤΑ είναι και τα δύο!

Τώρα ταχω με "Ελλεηνίδα που άν χωρίσουμε παραδέχομαι πως ο φταίχτης και το τομάρι θα είμαι εγώ - με τις διάφορες μπουρδελομαλακίες και άλλες πουυ κάνω- και καλά θα μου κάνει να μου δώσει τα παπούτσια μου στο χέρι κάποια στιγμή αν πάρει πρεφα.

Ντροπή! Anyway! Διάβαζε James! ΟΤΙ έκανε κάντο ανάποδα! Δε θα σε πιάσει η γκόμενα!

Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπούρκα φασίνα κουζίνα κ' πίπα  :s&m_3: :cum:
hotyan όλες οι γκόμενες τέτοιου τύπου κ' κυβικών ίδιες είναι ρε από Μόσχα κ' Λονδίνο μέχρι Ουλάν Μπατόρ κ' Χιροσίμα όλες να τ' μασήσουν θέλουν κ΄αυτές να ξύνονται όλη μέρα θαυμάζοντας τ' πόσο γκόμενες είναι κ' τ' πόσο καλή πίπα κάνουν

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χαχαχα!!!
Να πώ και γώ την μικρή μου εμπειρία για τις μουνάρες Ρωσίδες?
Πριν 4 χρόνια και για 2 χρόνια είχα σπιτώσει Ρωσίδα !!! Μουνάρα ψηλή ξανθιά βύζους 3+ πρασινα μάτια έχυνα και με το που την άγγιζα.
Αλλα μεγάλη ευρωφονιάς. Της έδινα πχ 100άρι για τσίχλες και στο λεπτό το εξαφάνιζε. Κάθε μέρα ζητούσε καινούργια ρούχα παπούτσια αρώματα μπιζού ευτυχώς κλπ λές και αυτά τα είχε και στη χώρα της. Ξύπνούσε στις 1 το μεσημέρι ανοιγε τη δορυφορική και ξεσκιζόταν να βλέπει όλες τις ρώσικες καναλομαλακίες και τον εαυτό της στον καθρέπτη μοστράσοντας ρούχα.
Το σπίτι όμως πανβρώμικο χειρότερο απο τα πιο βρωμικα μπου. Για φαγητό ας ειναι καλά τα ντελίβερι και οι ταβέρνες.
Η πλάκα είναι ότι περίμενε γάμους και μεγαλεία.
Το μόνο καλό στο γαμήσι δεν παιζόταν και εκεί ποντάριζε. Αλλα πολύ λιγότερα θα είχα πληρώσει σε ct st κλπ και θα είχα και ποικιλία απο δαυτες.
Τελικά της έδωσα δρόμο ένα πρωϊ ακόμη στέλνει mail και sms να δεί τι γίνεται το παρολίγο θύμα.
Μόνο για τρελλά γαμήσια τίποτε άλλο.
Ταπεινή μου γνώμη και συμβουλή. Αν φίλε γουστάρεις κάποια Ρωσίδα ριχτεις φράγκα -αυτό είναι το μοναδικό μυστικό- ξεσκισέ τη και μετά αντειιιιιιίο και ούστ.

ενταξει ρε παιδι μου ολες διαφορετικες ειναι.. εσυ δεν επεσες σε καλο...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δημητρακης29 Ζωαρα πρεπει να κανει!!!!!!!!!!!!εμεις τον παιζουμε...

Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί ν' τν παίζουμε αλλά τν΄ έχουμε πολύ ψηλά σ' υπόληψη τν Δημητράκη29 δν κοιτάς μήπως σ' κάνει τπτ μαθήματα ν' σ' έχουμε κ' σένα;
μπούρκα-ξύλο-πούτσα evil :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπορεί ν' τν παίζουμε αλλά τν΄ έχουμε πολύ ψηλά σ' υπόληψη τν Δημητράκη29 δν κοιτάς μήπως σ' κάνει τπτ μαθήματα ν' σ' έχουμε κ' σένα;
μπούρκα-ξύλο-πούτσα evil :rockon:

Ηχογράφησε τον εαυτό σου να διαβάζεις τα ποστ σου και ανέβασε βίντεο στο γιουτιούμπ, σε παρακαλώωωωωωωωω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μπας κ σας αλλαξω τις γνωμες για τα ομορφα ρωσιδακια.....

Συνημμένα

• n1175679898_30064824_6119.jpg
    n1175679898_30064824_6119.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 11

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε σπιτι πλουσιου στο μονακο ειναι κ η ρωσιδουλα εν δραση...

Επισκέπτης
Για  :knockinb: :knockinb: ειναι καλες δεν λεω οχι αλλα για παντρεια αστο

γιατι δηλαδη?που το στηριζεις αυτο?
Βλεπεις οι δικες μας πατσαβουρες που εχουμε για γυναικες εδω ειναι οτι πρεπει για σπιτι :jerking: :jerking: :jerking:Πρωτες στο μαγειρεμα και στο νοικοκυριο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom