Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχετε γίνει διάσημες γαμώ το φελέκι σας γαμώ... :uglystupid:

:2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ετσι ειναι, αμα ετσι νομιζετε. Luigi Pizzarelli.

PS: οσοι εχουν αρχιδια και ικανοτητες, πολεμάνε να βρουμε ομοιους να κανουν σχεσεις. δεν πανε εκει που υπερτερουν - οικονομικα και μονο- για να θρεψουν το εγω τους και να καλλιεργήσουν τα κομπλεξ τους. ElftexTP

το google να το κοιτας πιο προσεκτικα την επομενη φορα..  ;)

οι κοπελες απο την ρουμανια οπως σου προανεφερα ηταν σπουδαγμενες και ειχαν την δουλεια τους.

γιατρος ειναι και δω η κοπελα ,δεν δυσκολευτηκε να βρει δουλεια.

αντιθετα

αυτον τον ταιζανε τοσα χρονια στη ρουμανια,που δεν ειχε μια.

βιαστηκες φιλε. ;)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μου το χουνε πει ρουμανοι! οι γονεις στη ρουμανια προτιμουνε τα παιδια τους να ειναι κοριτσια! απλα γιατι σε καμια 15αρια χρονια θα γνουνε στο κλαρι! και θα κονομησουνε και οι ιδιοι :headbang: κυνικο αλλα ανθρωπινο, για ενα λαο ο οποιος εζησε τη μεγαλυτερη φτωχεια που εζησε λαος στην ανατολικη ευρωπη στα χρονια του υποτιθεμενου :jerking: υπαρκτου σοσιαλισμου! ολοι θυμομαστε τις εικονες και τις ιστοριες που ακολουθησαν την πτωση του τσαουσεσκου :o και ποσα αλλα δεν ειδαμε! απολυτο λογικο λοιπον τα αιδια τους να αποτελουν το βασικοτερο εξαγωγιμο προιον :fuck1: οσο για τις "δικες μας" εμεις φταιμε κατα κυριο λογο για τη συμπεριφορα τους! να τις ξεκαθαρισετε οτι θα πληρωνουν τα μισα στα εξοδα εξοδου! (ολες εργαζονται, και πολλες βγαζουν περισσοτερα απο τη πλειοψηφια των ανδρων) να τις πειτε οτι θα πρεπει να μαθουν να μιλανε λιγοτερο! τερμα τα ο πρωην μου εκανε αυτα! η ο γκομενος της φιλης μου κανει τα αλλα! ειστε ανδρες και δεν μπαινεται ποτε σε διαδικασια συγκρισης! αλλιως ας πανε στον πρωην η στο γκομενο της φιλης! μην κανετε το καραγκιοζη απλα για να πηδηξετε! λιγα λογια και αν δε θελεις πατε παρακατω!! γενικα παψτε να ειστε μουνοδουλοι!!! εμεις διαμορφωνουμε τη συμπεριφορα τους  :s&m_1:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ολο μαλακιες λεει ο παραπανω..

τι μαλακιες ειναι αυτες ρε..

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
μην κανετε το καραγκιοζη απλα για να πηδηξετε! λιγα λογια και αν δε θελεις πατε παρακατω!! γενικα παψτε να ειστε μουνοδουλοι!!! εμεις διαμορφωνουμε τη συμπεριφορα τους  :s&m_1:

Ορθά τα λες αλλά ποιός σε ακούει? Πρόσφατα γνώρισα κάποια και μετά το 1ο ραντεβού που βγήκαμε άρχισε να μη μου τα λέει καλά αν και έλεγε ότι με έβρισκε ενδιαφέρον και με χιούμορ. Την παίρνω τηλ. να δω τα νέα της-δεν το σηκώνει. Στέλνω sms-δεν απαντάει. Μόνο μετά από παρότρυνση του κολλητού μου (εγώ δε γούσταρα είχα ξενερώσει) της ξαναστέλνω μετά από 3 μέρες άλλο ένα μήνυμα-έτσι για την τιμή των όπλων :jerking: Ούτε και σε κείνο απάντησε. Αν ήταν άλλος μπορεί και να τις έστελνε ακόμα...όμως δεν αξίζει να πέφτεις χαμηλά για μια λέρα. ;)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ορθά τα λες αλλά ποιός σε ακούει? Πρόσφατα γνώρισα κάποια και μετά το 1ο ραντεβού που βγήκαμε άρχισε να μη μου τα λέει καλά αν και έλεγε ότι με έβρισκε ενδιαφέρον και με χιούμορ. Την παίρνω τηλ. να δω τα νέα της-δεν το σηκώνει. Στέλνω sms-δεν απαντάει. Μόνο μετά από παρότρυνση του κολλητού μου (εγώ δε γούσταρα είχα ξενερώσει) της ξαναστέλνω μετά από 3 μέρες άλλο ένα μήνυμα-έτσι για την τιμή των όπλων :jerking: Ούτε και σε κείνο απάντησε. Αν ήταν άλλος μπορεί και να τις έστελνε ακόμα...όμως δεν αξίζει να πέφτεις χαμηλά για μια λέρα. ;)

θελει και πολυ για να καταλαβεις οτι ισα ισα που κρατιοτανε να μην φυγει απο το τραπεζι οταν

ειχατε βγει ραντεβου?

για να μην σου απανταει απο την πρωτη φορα σημαινει οτι δεν της αρεσες.

απλα τα πραγματα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Από το 2ο τηλέφωνο που δε σου απάντησε (διότι το πρώτο μπορεί να είχε συμβεί οτιδήποτε - ποτε δεν ξέρεις) δεν έπρεπε να ξαναστείλεις τίποτα.
Έτσι γίνονται ψωνάρες μερικά τίποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Πρόσφατα γνώρισα κάποια και μετά το 1ο ραντεβού που βγήκαμε άρχισε να μη μου τα λέει καλά αν και έλεγε ότι με έβρισκε ενδιαφέρον και με χιούμορ.
Μεγάλε, δε πα να σου 'δινε και βραβείο πούλιτζερ, άμα δεν κάνατε κάποια φάση στο πρώτο ραντεβού(όχι απαραιτήτως σεκς) κακώς το συνέχισες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προχτεσινό παράδειγμα :
- (Κοπέλα) Εχεις αυτοκίνητο?
- (Εγώ) Ναι ένα hundai
- (Κοπέλα) Σιγά το αυτοκίνητο...
- (Εγώ) Εσύ έχεις?
- (Κοπέλα) Οχι
- (Εγω) Οταν θα αγοράσεις έλα να τα συγκρίνουμε να δούμε ποιο είναι καλύερο...(κατέβηκε μετα η αυλαία) κοινώς έφυγα

...ένα δικό μου παράδειγμα, σε μπαρ με παρέα ήταν και δυο κολλητές όπου γούσταρα τη μια:

- (Εγώ) Καλή η φίλη σου. Ελεύθερη ???
- (Κοπέλα) Ναι.......
- (Εγώ) Ωραία...
- (Κοπέλα) Τι ωραία? Αν σου κάτσει, θα πρέπει να βάλεις κρουστικό τρυπάνι για να της το ανοίξεις, πάνω από 4 χρόνια έχει να το κάνει.....  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Να σημειώσω πως η κοπέλα σε εμφάνιση τουλάχιστον, ήταν μια χαρά.... :tits: :fuck1: :pipa1:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
- (Κοπέλα) Τι ωραία? Αν σου κάτσει, θα πρέπει να βάλεις κρουστικό τρυπάνι για να της το ανοίξεις, πάνω από 4 χρόνια έχει να το κάνει.....  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Και την πίστεψες? :2funny: :2funny: :2funny:

Αφασία είναι το thread πούστη μου - δε θα βαρεθούμε ποτέ. :cheesy: :rockon:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και καμια αγριαδα δε βλαπτει >:( η μονη διαφορα που εχουμε πλεον απο αυτες ειναι η σωματικη μας δυναμη :s&m_1: ας μη το ξεχνανε ποτε! (κατα βαθος το αποζητανε) εχει γεμισει ο τοπος φλωρους και αδερφες!    Υ.Γ δεν θα πρεπε να ειναι ετσι, αλλα δυστηχως ειναι η μονη γλωσσα που καταλαινουν!!! και ο αγιος φοβερα θελει!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...ένα δικό μου παράδειγμα, σε μπαρ με παρέα ήταν και δυο κολλητές όπου γούσταρα τη μια:

- (Εγώ) Καλή η φίλη σου. Ελεύθερη ???
- (Κοπέλα) Ναι.......
- (Εγώ) Ωραία...

Να σημειώσω πως η κοπέλα σε εμφάνιση τουλάχιστον, ήταν μια χαρά.... :tits: :fuck1: :pipa1:

αυτή δεν είναι κολλητή, είναι αδερφική φίλη  :2funny:

κλασσικές γυναικείες λυκοφιλίες...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τα παπαρια μου τα 2. οι σερβες ειναι σχεδον ολες πουτανες.

σώπαινε ρε σύ...

Θα σου πω κάτι που έχω μάθει τόσα χρονια που γυρνάω στα Βαλκάνια αντί να κάθομαι πίσω από ένα γραφείο όπως εσύ

Όσο πιο απόλυτος είναι κάποιος, τόσο λιγότερα ξέρει

και εσύ είσαι πολύ απόλυτος

Τραβα να κανεις κάνα ντουσάκι να ξελαμπικάρεις και μετά έλα να τα πούμε τυφλοπόντικα δημόσιε υπάλληλε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξέρω τέτοιες ουυυυυυυυυυυυυ  :rolleyes:

βγαίνουν και σε συσκευασία των τριών, άμα λείπει η μία καμιά μέρα, οι άλλες δύο της δίνουν και καταλαβαίνει...ακούω κάθε φορά με ενδιαφέρον  :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...για τα 4 χρόνια εννοώ ρε stekas72. :2funny:

...κολλητές είναι ρε φίλε, λες να μην ήξερε τα ερωτικά της ???

...το παράδειγμα το αναφέρω για να καταλάβετε το επίπεδο της φιλίας μεταξύ γυναικών... :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σώπαινε ρε σύ...

Θα σου πω κάτι που έχω μάθει τόσα χρονια που γυρνάω στα Βαλκάνια αντί να κάθομαι πίσω από ένα γραφείο όπως εσύ

Όσο πιο απόλυτος είναι κάποιος, τόσο λιγότερα ξέρει

και εσύ είσαι πολύ απόλυτος

Τραβα να κανεις κάνα ντουσάκι να ξελαμπικάρεις και μετά έλα να τα πούμε τυφλοπόντικα δημόσιε υπάλληλε

το αλλο ποστ μου με τις ρουμανες "επελεξες" να μην το διαβασεις??

για δες εκει τι γραφω για τις βαλκανιες..

οπως παντα βιαστικος.

διαβασε και μετα αναρωτησου..μηπως εισαι εσυ ο τυφλοποντικας.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom