Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Που θα ειναι στα δικα μας τα μπουρδελα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γιατι δηλαδη?που το στηριζεις αυτο?
Βλεπεις οι δικες μας πατσαβουρες που εχουμε για γυναικες εδω ειναι οτι πρεπει για σπιτι :jerking: :jerking: :jerking:Πρωτες στο μαγειρεμα και στο νοικοκυριο :2funny:
Ειμαι χρονια παντρεμενος και κατι παραπανω ξερω απο τους ελευθερους

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Για  :knockinb: :knockinb: ειναι καλες δεν λεω οχι αλλα για παντρεια αστο

οι ρωσιδες ,οι βουλγαρες και οι αλβανεζες ειναι μια χαρα για γαμο.

το θεμα ειναι αν εχουνε τα κοτσια να το κανουνε τα ελληνοπουλα.

γιατι φοβουνται τι θα πει η μαμα και οι φιλοι. και την πατανε για μια ζωη ;)

οι ξενες απο προσωπικη εμπειρια ειναι πρωτες σε μαγειρεμα και σεξ ,αλλα και σε δουλειες στο σπιτι

και συναισθηματικη στηριξη.

αντιθετα οι ελληνιδες σε γαμανε ψυχολογικα και οικονομικα μεχρι να ξεψυχησεις..

η ζωη περναει γρηγορα αδερφια..

καντε τα κουμαντα σας και αφηστε τι θα πει ο κοσμος..

αργοτερα δεν θα μπορειτε..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εντάξει - στην 4η σελίδα έγινε κι αυτό thread Ελλεεινίδας.  :boobies:

Κλάψτε όλοι ομαδικώς. :idiot:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
με ελληνιδα εισαι οποτε...

Και δεν σημαινει οτι και οι ελευθεροι δεν βλεπουμε τα χαλια των σημερινων ελεινιδων...
Ηταν κλειστα τα συνορα τοτε δεν ερχοταν καραβιες ολοκληρες οπως τωρα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ξέρω 3 που παντρευτηκαν ρουμανες και 2 βουλγαρες. Τις γνωρισαν σε σπουδες (ο θεός να τις κανει στα εκει πανεπιστημια). πασαδες ηταν. καθαρο σπίτι, πλημενα ρούχα, γαμησι κατα βούληση, στα ματια τους κοιταγαν. οχι, δεν ξέραν να πουν. τοτε τα δολάρια ειχαν και στην μαυρη μια μεγάλη αξια. και μη νομιζετε τιποτα παιδαραδες. αποτυχοντες στην ελλάδα, μπυροκοιλιές, ψωριάρηδες, φοράγαν την ιδια κάλτσα 3 φορές. το εμβασμα η συνταξη του μπαμπα που ηθελε να δει το γιο μηχανικό και γιατρο με το ζορι, και ας ηταν του 12 (με αριστα το 20).

τα πηραν τα κοριστια. με παπα και κουμπαρο στην ελλαδα. και ηρθε και το σόι από ρουμανια με τρενο. σαν πρόσφυγες σε ταινία του αγγελόπουλου. για δουλειά, τιποτα οι κυρίες. πλησιμο, σιδερωμα, γαμησι. και τα εξοδα, αυξανομενα. να ο χοντοε, να το πεντικιουρ, να η ζαρα (στην αρχη). οταν ο ψωριάρης έπιασε δουλειά οι απαιτησεις ανέβηκαν. και σε ρουχα, κλαι σε καλλυντικά και σε εξοδους. καναν και 2 κουτσουβελα και τα αφησαν στις ελληνιδες γιαγιαδες να τα προσεχουν. και αρχισαν και τα ''οχι δημητρακη μου, εχω πονοκεφαλο''. ''δεν πας μεχρι τη μανα σου να δεις αν μαγειρεψε''? Η ''λουντμίλα, ξέρεις, του Χαράλαμπου, εχει μπουλγκαρι ρολοι βρε Στέλιο μου, ντρέπομαι εγω''.

όλοι, φαγαν κέρατο. τους μισους, τους παρατησαν. πήραν και την υποικότητα και για σας. Η απόλυτη σύμπραξη του μέτριου γελίου (ελληνα) με την αδύστακτη φυλή των ρουμανοβούλγαρων. Σίχαμα. καλό απόγευμα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγω σε ακουω αλλα η γυναικα μου δεν σε ακουη για να σηκωθη να φυγη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα σου μαγευρευει καλα, και σε στηριζει συναισθηματικα παντως να την κρατησεις.

για το σεξ βρισκεις αλλου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
με την αδύστακτη φυλή των ρουμανοβούλγαρων. Σίχαμα. καλό απόγευμα.

συμφωνώ και επαυξάνω

Έτσι είναι

Μακριά από Βαλκάνιες γκόμενες

Εξαιρούνται (προς το παρόν) οι περήφανες και πανέμορφες γυναίκες της Σερβίας (τις αγαπώ)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
συμφωνώ και επαυξάνω

Έτσι είναι

Μακριά από Βαλκάνιες γκόμενες

Εξαιρούνται (προς το παρόν) οι περήφανες και πανέμορφες γυναίκες της Σερβίας (τις αγαπώ)

Συμφωνω απόλυτα. τοση αξιοπρέπεια, καλλιέργεια, περιφάνεια και ομορφιά μσα σε τοση φτωχιαουτε ουτε εγω εχω ξαναδει.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συμφωνω απόλυτα. τοση αξιοπρέπεια, καλλιέργεια, περιφάνεια και ομορφιά μσα σε τοση φτωχιαουτε ουτε εγω εχω ξαναδει.

τα παπαρια μου τα 2. οι σερβες ειναι σχεδον ολες πουτανες.

ακουλουθει προσωπικη εμπειρια για ρουμανες και υπολοιπες βαλκανιες.

κανετε λαθος.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ξέρω 3 που παντρευτηκαν ρουμανες και 2 βουλγαρες. Τις γνωρισαν σε σπουδες (ο θεός να τις κανει στα εκει πανεπιστημια). πασαδες ηταν. καθαρο σπίτι, πλημενα ρούχα, γαμησι κατα βούληση, στα ματια τους κοιταγαν. οχι, δεν ξέραν να πουν. τοτε τα δολάρια ειχαν και στην μαυρη μια μεγάλη αξια. και μη νομιζετε τιποτα παιδαραδες. αποτυχοντες στην ελλάδα, μπυροκοιλιές, ψωριάρηδες, φοράγαν την ιδια κάλτσα 3 φορές. το εμβασμα η συνταξη του μπαμπα που ηθελε να δει το γιο μηχανικό και γιατρο με το ζορι, και ας ηταν του 12 (με αριστα το 20).

τα πηραν τα κοριστια. με παπα και κουμπαρο στην ελλαδα. και ηρθε και το σόι από ρουμανια με τρενο. σαν πρόσφυγες σε ταινία του αγγελόπουλου. για δουλειά, τιποτα οι κυρίες. πλησιμο, σιδερωμα, γαμησι. και τα εξοδα, αυξανομενα. να ο χοντοε, να το πεντικιουρ, να η ζαρα (στην αρχη). οταν ο ψωριάρης έπιασε δουλειά οι απαιτησεις ανέβηκαν. και σε ρουχα, κλαι σε καλλυντικά και σε εξοδους. καναν και 2 κουτσουβελα και τα αφησαν στις ελληνιδες γιαγιαδες να τα προσεχουν. και αρχισαν και τα ''οχι δημητρακη μου, εχω πονοκεφαλο''. ''δεν πας μεχρι τη μανα σου να δεις αν μαγειρεψε''? Η ''λουντμίλα, ξέρεις, του Χαράλαμπου, εχει μπουλγκαρι ρολοι βρε Στέλιο μου, ντρέπομαι εγω''.

όλοι, φαγαν κέρατο. τους μισους, τους παρατησαν. πήραν και την υποικότητα και για σας. Η απόλυτη σύμπραξη του μέτριου γελίου (ελληνα) με την αδύστακτη φυλή των ρουμανοβούλγαρων. Σίχαμα. καλό απόγευμα.

λοιπον απο συγγενεις μου μπρορω να παραθεσω τις εξης ιστοριες..

ο ενας γιατρος ,σπουδασε στη ρουμανια οπου γνωρισε και ερωτευτηκε μια ρουμανα μάλαμα

ομορφη και καλη,γιατρος κι αυτη.

την εχω γνωρισει.καλλιεργεια και ομορφια.

ειναι μαζι 15 χρονια. δεν την αλλαζει με καμμια.

2περιπτωση

γυμναστης ,συγγενης μου  πηγε στη ρουμανια για αγωνες

και γνωρισε μια πανεμορφη ξανθια ρουμανα.

τωρα εχουν οικογενεια. ενα ωραιο κοριτσακι.

ηρθε ελλαδα μιλαει τελεια ελληνικα.

και παιδια...ειναι πανεμορφη.....ολα τα λεφτα..και χωρις να ειναι χυδαια.

κοντευα να την παιξω για παρτυ της. :cheesy:

ειναι μαζι 17 χρονια.

αρα αυτα που λετε για τις βαλκανιες ειτε ειναι βουλγαρες,ρουμανες ,αλβανεζες ειναι

παπαριες και μισες.

απλα τα κομπλεξ των ελληνων ειναι πως

και τι θα πουν στη μαμα τους και τους φιλους τους.

τι θα πει ο κοσμος..

τα χουμε πει. αιωνια κομπλεξαρες οι ελληνες..

και κρυφορατσιστες. ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αρα αυτα που λετε για τις βαλκανιες ειτε ειναι βουλγαρες,ρουμανες ,αλβανεζες ειναι

παπαριες και μισες.

απλα τα κομπλεξ των ελληνων ειναι πως

και τι θα πουν στη μαμα τους και τους φιλους τους.

τι θα πει ο κοσμος..

τα χουμε πει. αιωνια κομπλεξαρες οι ελληνες..

και κρυφορατσιστες. ;)

Ετσι ειναι, αμα ετσι νομιζετε. Luigi Pizzarelli.

PS: οσοι εχουν αρχιδια και ικανοτητες, πολεμάνε να βρουμε ομοιους να κανουν σχεσεις. δεν πανε εκει που υπερτερουν - οικονομικα και μονο- για να θρεψουν το εγω τους και να καλλιεργήσουν τα κομπλεξ τους. ElftexTP

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δηλαδή ή σκατά θα είναι οι βαλκάνιες/ρωσίδες ή θεές...

το ενδεχόμενο να έχει απ'όλα ο μπαξές μπα ε? δεν υπάρχει περίπτωση...  :rolleyes:

Εγώ ξέρω μια Ρουμάνα καταπληκτική κοπέλα.
Έβγαλα συμπέρασμα λοιπόν. Όοοοοοοοοολες οι Ρουμάνες είναι καταπληκτικές κοπέλες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ετσι ειναι, αμα ετσι νομιζετε. Luigi Pizzarelli.

PS: οσοι εχουν αρχιδια και ικανοτητες, πολεμάνε να βρουμε ομοιους να κανουν σχεσεις. δεν πανε εκει που υπερτερουν για να θρεψουν το εγω τους. ElftexTP
πιραντελο... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom