Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τύπε μου αυτό κατάλαβα και εγώ.
Όλες λένε ότι καθόντουσαν πίσω-πίσω που σημαίνει ότι δεν θα υπήρχε και κανένας που θα ήθελαν να ασχολείται μαζί τους. Εγώ θυμάμαι πως όλα τα καλά μουνιά κάθονταν κάπου στη μέση για να παίζουν με το κινητό τους αλλά και για να τις χαζεύουν οι από πίσω και να ακούνε συζητήσεις. Λες να μαζέψαμε όλες τις φόλες εδώ πέρα?
τετοιες τσιχλογκομενες ειχες στην ταξη σου;! :headbang:

λουκριτια.εχει γαμηθει και αυτη,το τελευταιο καιρο ειναι αληθεια πως δεν το εχει κανει,ο λογος ειναι οτι δεν εχει βρει κατι καλο.το ψιλοψαχνει παντως γιατι τις εχει λειπει το ξενο.
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπουμ. ειμαι σιγουρος οτι εχει κερατωσει γκομενο τις,και οποτε τις δοθει ευκαιρια θα το ξανακανει.

λουκριτια.εχει γαμηθει και αυτη,το τελευταιο καιρο ειναι αληθεια πως δεν το εχει κανει,ο λογος ειναι οτι δεν εχει βρει κατι καλο.το ψιλοψαχνει παντως γιατι τις εχει λειπει το ξενο.

σιλβα.το εχει κανει απειρες φορες.μοναδικη προυποθεση ειναι η εξης,να ειναι ο αλλος πιο καγκουρας απο τον γκομενος τις,δηλαδη να εχει πιο φτιαγμενο αμαξι ο αλλος.

μπαιτ.κανει υπομονη,περιμενει να βαλει μυαλο ο αβραμης και να του δοθει.ωστοσο σε οτι καλο βρεθει δεν λεει οχι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισης αξιζει να αναφερω οτι ολες οι γκομενες εχουν καποιον στο ματι,και ελπιζουν οτι καποτε θα γαμηθουνε μαζι.μπορει σε μερες-μηνες-χρονια,αλλα ελπιζουν οτι καποτε θα γινει.αλλα η ζωη επειδη η ζωη συνεχιζετε κανουν σχεσεις,γαμους,παιδια,αλλα το ονειρο τους να γαμηθουν με αυτον που εχουν στο ματι υπαρχει παντα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπουμ. ειμαι σιγουρος οτι εχει κερατωσει γκομενο τις,και οποτε τις δοθει ευκαιρια θα το ξανακανει.

Ναι, ζω γι'αυτή τη στιγμή, για να ζήσω ξανά το πάθος να θεριεύει με αυτή την αίσθηση του απαγορευμένου, του μυστικού, που θα με χαϊδεύει όπως ο άνεμος τις φλόγες, που τις φουντώνει και τις κάνει πυρκαγιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ναι, ναι κυρίες και κύριοι, το ομολογώ.
Έχω κερατώσει γκόμενο, αλλά α)χέστηκε και β)οι γκόμενοί μου δεν ήταν ποτέ κάτι αξιόλογο ώστε να θεωρηθεί έστω και τυπικά σχέση αυτό που είχαμε (το πήδημα δηλαδίς)  :dunno:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επισης αξιζει να αναφερω οτι ολες οι γκομενες εχουν καποιον στο ματι,και ελπιζουν οτι καποτε θα γαμηθουνε μαζι.μπορει σε μερες-μηνες-χρονια,αλλα ελπιζουν οτι καποτε θα γινει.αλλα η ζωη επειδη η ζωη συνεχιζετε κανουν σχεσεις,γαμους,παιδια,αλλα το ονειρο τους να γαμηθουν με αυτον που εχουν στο ματι υπαρχει παντα.

Nαι, εγώ έχω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τονε βλέπω μια φορά το χρόνο αλλά πού θα μου πάει...  :boobies: :boobies: :boobies:

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια αλλη κατηγορια ειναι η γαμιολα με συνδρομος στερησης τυπου Α
ειναι η γκομενα που αραβωνιαστικε στα 17,στα 18 παντρευτικε και εκανε παιδι,και στα 22 χωρισε.δεν χορταινει τον πουτσο και τα μπουζουκια με τιποτα.γαμιετε συνηθως με εποπ,αστυνομικους,γενικα με νεοδιορισμενος δημοσιους υπαλληλους,διοτι συν τις αλλης θελει να ξανακαβαντζωθει,και να βρει και νεο πατερα για το παιδι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Τι είναι το εποπ???  :think:

χάιφάιβ φιλενάδα, δεν ξέρεις τι χάνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

επαγγελματίας οπλίτης (οι λεγόμενοι μονιμάδες), φτάνουν αρχιλοχίες και αποστρατεύονται ανθυπασπιστές! Πως σου ρθε αυτό τώρα???

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τον αγιοΒασίλη θες κολασμένα?  :rolleyes:

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑα α να χαθείιιιιιιιιιιιις  :2funny: :2funny: :2funny:
καλοκαίρι τονε βλέπω, για μια μέρα  :sunglasses:

επαγγελματίας οπλίτης (οι λεγόμενοι μονιμάδες), φτάνουν αρχιλοχίες και αποστρατεύονται ανθυπασπιστές! Πως σου ρθε αυτό τώρα???

Το είπε ο δάσκαλος βου, ότι αυτούς θέλουν λυσσασμένα οι δυστυχισμένες νεαρές υπάρξεις που έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να αποκατασταθούν από νωρίς και αφού στράβωσε ψάχνουν νέο ντάντι γι'αυτές και για το παιδί τους  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι λες ρε στην κοπελα;

εκει εχει ανωριμα πιτσιρικια... :birdman:

γαμώ το χάσμα των γενεών μου γαμώ μέσααααααααα δεν εννοούσα το σάιτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(η μπάιτ κατάλαβε πώς το είπα, γι'αυτό την αγαπώ  :-* :-* :-* :-* )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γαμώ το χάσμα των γενεών μου γαμώ μέσααααααααα δεν εννοούσα το σάιτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(η μπάιτ κατάλαβε πώς το είπα, γι'αυτό την αγαπώ  :-* :-* :-* :-* )

τωωωρα καταλαβα που εχει τ ανωριμα πιτσιρικια που λεει ο αβρααμ αχαχαχαχχαα

χασμαααααααααααααααααααααααα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
παλι χαλαμε την ωραια μας κουβεντα???Αχ σημερα γνωρισα μια ελλεηνιδα αλλο πραμα... :zfuck: :zfuck: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom