EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
εβιλ...
ΟΥΣΤ ΜΩΡΉ
εβιλ...
Αυτή που γλείφει τους καθηγητές για να την περάσουν
μου χε λειψει....Ηταν λίγο τραβηγμένο αλλά λειτουργικό!
μονη μου τελευταιο θρανιο.καντε ενα πλανο,με το πως θα καθονται οι μαθητες
εγω ειμαι εκει κ δε σε κανω παρεα.
φλωρι!!!
μου χε λειψει....
μονη μου τελευταιο θρανιο.
διαβαζω κ ακουω μουσικη.
αν μου μιλησει κανεις
αρχιζω τα γαλλικα.
λιγο πιο μπροστα απο τη λουκκαντε ενα πλανο,με το πως θα καθονται οι μαθητες
Τύπε έχεις δίκαιο.
Οι ξεκωλιάρες έχουνε ξεφύγει.
Αλλά υπάρχει και άλλη οπτική.
Εμείς θέλουμε να είμαστε οι τύποι που δε θα τους γαμηθούν οι γκόμενες ή αυτοί που θα γαμάνε και γκόμενες άλλων?
Μήπως είναι ξεχωριστά κεφάλαια αυτά τα 2?
Εσύ μπορείς να γκομενίζεις όσο θες αλλά εγώ ήρθα στη ΣΧΟΛΗ για να μάθω 2-3 πράγματα ώστε να μην κυκλοφορώ σαν τους υπόλοιπους ξεφτίλες εκεί έξω. Όμως όταν πάρω πτυχίο, δεν πρόκειται να μου ξεφύγεις.
λιγο πιο μπροστα απο τη λουκ
βαζω κρυφα λιπγκλοςς και στελνω μνμ με το γκομενο.
α ηδη πηγα 3 φορες τουαλετα ν αφτιαξω το μαλλι.
κουλτοροχιπισσα....Ναι γιατί εσείς είστε οι κουλτουροκνίτες...
εμείς είμαστε οι χιπογκρούβαλοι... δεν είμαστε συμβατοί, καταλαβαίνεις
Και δεν είχα καν διαβάσει αυτό το ποστ πριν σε πω κουλτουροκνίτισσα
μαφηνεις να αντιγραφω μαθηματικα σε αφηνω εκθεση κ κειμενα.λιγο πιο μπροστα απο τη λουκ
βαζω κρυφα λιπγκλοςς και στελνω μνμ με το γκομενο.
α ηδη πηγα 3 φορες τουαλετα ν αφτιαξω το μαλλι.
το ουστ μωρη.τι σου χε λείψει???
οκ!κανε οτι θυμωσες
αν εισαι φοιτητρια θα γαμηθεις με τον γκαγκουρα απο το beach bar,καφετερια,κλαμπ του χωριου.
πωλητρια σε ρουχαδικο θα γαμηθεις με τον φλωρο που του πηρε ο μπαμπας του καμπριο για το καλοκαιρι.ο γκομενος τις ειναι ψυκτικος και εχει πολυ δουλεια το καλοκαιρι.
χοντρη που δουλευει σε ιντερνετ καφε,θα γαμηθει με τον φοιτητη απο την γειτονεια τις που γυρισε για διακοπες,αλλα και με το πακετα που τις φερνει τα τοστ.
μπαργουμαν σε κλαμπακι θα γαμηθει με τον χωριατι που ανεβηκε απο την αθηνα στο χωριο του,η με κανενα λαζογερμανο.(βαρεθηκε στο χωριο ισως πιαστει απο καπου να φυγει).
αθηναια η θεσσαλονικια που πηγε στο χωριο τις για καλοκαιρι και γνωριστικε με 3ο ξαδερφο τις,και αρχισαν να γαμιουντε απο την πρωτη μερα.
αυτα για αρχη...................
γεροντοβασανωγκουχ γκουχ γκουχ ΓΚΟΥΧΧΧΧΧ, και τώρα κυρίες και κύριοι, αρχίζει να φαίνεται η διαφορά ηλικίας, καθώς εμείς δε φορούσαμε λιπ γκλος ούτε φκιάναμε το μαλλί μας στο σχολείο...
σωστος ειναι ο διαχωρισμος που κανεις.Τύπε έχεις δίκαιο.
Οι ξεκωλιάρες έχουνε ξεφύγει.
Αλλά υπάρχει και άλλη οπτική.
Εμείς θέλουμε να είμαστε οι τύποι που δε θα τους γαμηθούν οι γκόμενες ή αυτοί που θα γαμάνε και γκόμενες άλλων?
Μήπως είναι ξεχωριστά κεφάλαια αυτά τα 2?
Εσύ μπορείς να γκομενίζεις όσο θες αλλά εγώ ήρθα στη ΣΧΟΛΗ για να μάθω 2-3 πράγματα ώστε να μην κυκλοφορώ σαν τους υπόλοιπους ξεφτίλες εκεί έξω. Όμως όταν πάρω πτυχίο, δεν πρόκειται να μου ξεφύγεις.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
στον μουνιντζα,θα καθοσουνα;
μαφηνεις να αντιγραφω μαθηματικα σε αφηνω εκθεση κ κειμενα.
εγω θα καθομαι πισω ορθιος,για να βλεπω τι κανετε κ να τα λεω στο δασκαλο.
χαιρομαι...its a deal