boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
γεροντοβασανω
Ψώνιο
γεροντοβασανω
ναι,αλλα ειναι φυτο ο τυπος...
αντι να παρακουληθησε το μαθηματα βρε ψολες μηπως και ξεστραβωθητε,καθεστε και μαλακιζεστε με τον αβραμη.επιτειδες το κανετε για να μην γινετε ρομπες.ολο και σε καποια κατηγορια θα ειστε απο αυτε που αναφεραμε με τον μουνιντζα.
δε με βρηκα σε καμια κατηγορια... :'(αντι να παρακουληθησε το μαθηματα βρε ψολες μηπως και ξεστραβωθητε,καθεστε και μαλακιζεστε με τον αβραμη.επιτειδες το κανετε για να μην γινετε ρομπες.ολο και σε καποια κατηγορια θα ειστε απο αυτε που αναφεραμε με τον μουνιντζα.
εγω κοντα στην βιβλιοθηκη...εγω θα καθομουν κοντα στη βιβλιοθηκη,ορθιος
σωστος ειναι ο διαχωρισμος που κανεις.
ειμεις ειμαστε στη κατηγορια που γαμαμε την γκομενα του αλλουνου διοτι ετσι ειναι αυτη η ζωη.αλλα αν το δεις απο την αλλη προσφερουμε κοινωνικο εργο.
για να καταλαβεις να σου πω και το εξης.
το μαιο φετος γαμουσα μια γκομενα(ωραιο γυναικα 23 χρονων) η οποια ητανε στα χωρισμα τοτε απο μια σχεση 3 ετων.μετα απο καμια 15 μερες την γνωρισα σε ενα φιλο μου,για να την ξεφορτωθω κιολας.ο φιλος μου αφου την ειχε καμια 10 μερες απο κοντα(δεν την γαμησε ο μαλακας κιολας)την γνωρισε στον ξαδερφο του που ειχε ερθει απο την σουηδια.τα παιδια ερωτευτηκα παρα πολυ και η γκομενα θα ανεβει τα χριστουγεννα να μεινει σουηδια μαζι του για παντα.εννοειτε πως γνωριστηκαν οι γονεις τους και τωρα ειναι σαν αρραβωνιασμενοι .
αν δεν ειναι αυτο κοινωνικο εργο τοτε πιο ειναι?
(ασχετα που η γκομενα θα ξεσκιστη στο πουτσο μολις φυγει ο αλλος σουηδια)
stafida
απο αρκανς εγινες λατινος;
αα θενξ!Ποιο μάθημα ρε, άμα είμαι χοντρή και δουλεύω σε νετ καφέ με ποιον γαμιέμαι;
ουτε αυτο.δε θα σας ενοχλω.
απλα θα φυσαω τα φαγητα σας,για να κρυωσουν.
γιατι μουνιντζα η γκομενες ειναι μεσα σε καποια απο τις κατηγοριες που αναφεραμε και κανουν τις κινεζες.καθοντε και μαλακιζοντε επιτιδες με τον αβραμη.Γι' αυτό είσαι και εσύ Δάσκαλος.
Και τις γαμάς αλλά και τις αποκαταστάς έμμεσα.
Κλασική περίπτωση κοινωνικού έργου.
Ανησυχώ πάντως γιατί δε βλέπω την τάξη να παρακολουθεί ενώ το σημερινό μάθημα είναι καραsos.
θα τον παρουν πρεφα ομως
εεε!γιατι μουνιντζα η γκομενες ειναι μεσα σε καποια απο τις κατηγοριες που αναφεραμε και κανουν τις κινεζες.καθοντε και μαλακιζοντε επιτιδες με τον αβραμη.
stafida
εμενα πρωτα ή αυτον;
γιατι μουνιντζα η γκομενες ειναι μεσα σε καποια απο τις κατηγοριες που αναφεραμε και κανουν τις κινεζες.καθοντε και μαλακιζοντε επιτιδες με τον αβραμη.
γιατι μουνιντζα η γκομενες ειναι μεσα σε καποια απο τις κατηγοριες που αναφεραμε και κανουν τις κινεζες.καθοντε και μαλακιζοντε επιτιδες με τον αβραμη.
mparmpi
Τύπε μου αυτό κατάλαβα και εγώ.
Όλες λένε ότι καθόντουσαν πίσω-πίσω που σημαίνει ότι δεν θα υπήρχε και κανένας που θα ήθελαν να ασχολείται μαζί τους. Εγώ θυμάμαι πως όλα τα καλά μουνιά κάθονταν κάπου στη μέση για να παίζουν με το κινητό τους αλλά και για να τις χαζεύουν οι από πίσω και να ακούνε συζητήσεις. Λες να μαζέψαμε όλες τις φόλες εδώ πέρα?