Επισκέπτης
lol
Καλά της είπες της καριολας!
Αλλα να ξερεις εννουσε μάλλον οτι της αρεσει να ειναι στην ψυχή bitch και όχι στο σώμα , για αυτό και το έπεξε παρεξηγημένη!
ακόμα χειρότερα για εκείνη!!! ουστ από εδώ βρωμό-Ελλεεινίδα!!!!
lol
Καλά της είπες της καριολας!
Αλλα να ξερεις εννουσε μάλλον οτι της αρεσει να ειναι στην ψυχή bitch και όχι στο σώμα , για αυτό και το έπεξε παρεξηγημένη!
συνάδελφοι παραθέτω εμπειρία από Ελλεεινίδα στο facebook...σπαρταράει πριν από λίγο μου έτυχε...γράφει λοιπόν μια Ελλεεινίδα στο wall της αφού συμπλήρωσε ένα κουίζ που έβγαλε το αποτέλεσμα ότι είναι bitch..."μου αρέσει που είμαι bitch" ..της γράφω και εγώ λοιπόν στο wall "if you are a bitch come and suck my dick" ...και μου απαντάει "έλεος ρε φίλε" τι έλεος? μωρή παλιοκαριόλα Ελλεεινίδα!!!
ακόμα χειρότερα για εκείνη!!! ουστ από εδώ βρωμό-Ελλεεινίδα!!!!
Ξερειs ποσεs χιλιαδεs Ελλεηνιδεs δηλωνουνε στα διαφορα προφιλ...ταχα μου και καλα...σεξυ???? Σεχυ, Ηοτ, Σoυπερ Ντουπερ Ουαουα κτλ???....μολιs γινει βεβαια το γνωστον και μη εξαιρετεον τεστ...."Ελα να το αποδειξειs" εκει......ωπα φρεναρουμε.....Ειπαμε να το λεμε, ειπαμε να το γραφουμε και στο προφιλ.....Αλλα να το κανουμε ...στ αληθεια????ααααααα ζηταs πολλα!!!! Εδω μονο βιτρινα...Φατε ματια ψαρια!!!
Για ειναι οι καριολες.
Πρεπει να το παρουμε χαμπαρι πωs....γενικα γραφονται, οχι γιατι εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο μαs στο σεξ....κατα πωs λενε......τριχεs κατσαρεs βεβαια.......αλλα περισσοτερο εκεινο που ζητανε και που μετραει πιο πολυ ειναι η επικοινωνια και η φιλια εστω και ηλεκτρονικη....θελουνε ν ακουνε γλυκολογα κοπλιμεντα....αλλα πισω απ τον παγκο.......Μπροστα δεν βγαινουν κανει τζιζ
Ξερειs ποσεs χιλιαδεs Ελλεηνιδεs δηλωνουνε στα διαφορα προφιλ...ταχα μου και καλα...σεξυ???? Σεχυ, Ηοτ, Σoυπερ Ντουπερ Ουαουα κτλ???....μολιs γινει βεβαια το γνωστον και μη εξαιρετεον τεστ...."Ελα να το αποδειξειs" εκει......ωπα φρεναρουμε.....Ειπαμε να το λεμε, ειπαμε να το γραφουμε και στο προφιλ.....Αλλα να το κανουμε ...στ αληθεια????ααααααα ζηταs πολλα!!!! Εδω μονο βιτρινα...Φατε ματια ψαρια!!!
δυστυχωs!!!!!!!!εχω αφθονεs τετοιεs γνωριμιεs που τουλαχιστον στα email κανουνε παπαδεs.......μεχρι εκει μονο.....Οταν τουs ειπα ελα να το κανουμε στη πραξη...κωλωσαν....Δεν τιs πιεζω γιατι μου στελνουν φιλακια το πρωι κι αλλεs τετοιεs μαλακιουλεs...εικονιτσεs, βιντεακια κλπ....Ομωs δεν τιs παιρνω στα σοβαρα πλεον...Ειναι σαν να βλεπειs στην βιτρινα την Πορσε καγιεν.....ξερειs οτι δεν θα την αγορασειs ποτε, αλλα σ αρεσει να την βλεπειs να γυαλιζει στην εκθεση....
Αφιερωμένο σε κάθε Ελλεεινίδα 35 χρονών, ανύπαντρη, ψωνάρα, δήθεν ανεξάρτητη και συνειδητοποιημένη γκόμενα :
Οι Ελλεεινίδες μικρές δεν ξέρουν τί θέλουν. Την έχουν δει θεές. Νιώθουν ότι με τα βυζιά και τα μπουτάκια τους μπορούν να κατακτήσουν όλους τους άντρες, όλο τον κόσμο. Ότι μπορούν συνέχεια να περνάει το δικό τους. Μια μειοψηφία μόνο από αυτές θα το πετύχει.
Η πλειοψηφία όμως αυτών μόλις φτάσει περίπου στα 33-34-35, (προσ)γειωμένες πλέον, ξέρουν τι θέλουν.
Μα είναι αργά πια μικρή μου πριγκιπέσσα. Τώρα πια μεγάλωσες . Κανείς δεν σε θέλει τώρα!
Και αρχίζουν πλέον σ'αυτή την ηλικία να λένε τις γνωστές μαλακίες τους : μα πού πήγαν οι άντρες?
Άραγε γιατί περίμεναν τόσο πολύ? Ο ένας τους ξύνιζε, ο άλλος τους βρώμαγε. Κανέναν της προκοπής δεν έβρισκαν τόσα χρόνια?
Μάλλον η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν άντεχε τις υστερίες τους, τα ψέμματα τους, την προδοσία τους και το στυλάκι τους.
Και θα πω κάτι πολύ κακό τώρα : καλά να πάθουν, όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι, λέει η παροιμία.
Αφιερωμένο σε κάθε Ελλεεινίδα 35 χρονώνε, ανύπαντρη, ψωνάρα, δήθεν ανεξάρτητη και συνειδητοποιημένη γκόμενα :
Οι Ελλεεινίδες μικρές δεν ξέρουν τί θέλουν. Την έχουν δει θεές. Νιώθουν ότι με τα βυζιά και τα μπουτάκια τους μπορούν να κατακτήσουν όλους τους άντρες, όλο τον κόσμο. Ότι μπορούν συνέχεια να περνάει το δικό τους. Μια μειοψηφία μόνο από αυτές θα το πετύχει.
Η πλειοψηφία όμως αυτών μόλις φτάσει περίπου στα 33-34-35, (προσ)γειωμένες πλέον, ξέρουν τι θέλουν.
Μα είναι αργά πια μικρή μου πριγκιπέσσα. Τώρα πια μεγάλωσες . Κανείς δεν σε θέλει τώρα!
Και αρχίζουν πλέον σ'αυτή την ηλικία να λένε τις γνωστές μαλακίες τους : μα πού πήγαν οι άντρες?
Άραγε γιατί περίμεναν τόσο πολύ? Ο ένας τους ξύνιζε, ο άλλος τους βρώμαγε. Κανέναν της προκοπής δεν έβρισκαν τόσα χρόνια?
Μάλλον η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν άντεχε τις υστερίες τους, τα ψέμματα τους, την προδοσία τους και το στυλάκι τους.
Και θα πω κάτι πολύ κακό τώρα : καλά να πάθουν, όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι, λέει η παροιμία.
Αφιερωμένο σε κάθε Ελλεεινίδα 35 χρονώνε, ανύπαντρη, ψωνάρα, δήθεν ανεξάρτητη και συνειδητοποιημένη γκόμενα :
εχει διαφορα αν ειναι Αλβανεζα ή Ρωσίδα κτλ.Συμφωνεις ?τι θα πουν οι συγγενεις..
αμα παρεις ξενη..
χαχαχαχα υπενθυμίζω κ το σχετικό μας thread...
Το έχω ξαναγράψει κάπου, αλλά δεν πειράζει μια φορά ακόμα...
Θεωρώ ότι η διάδοση του Forum μας τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει τα μέγιστα στην "αφύπνιση" των νεο-Ελλήνων... ;)
εχει διαφορα αν ειναι Αλβανεζα ή Ρωσίδα κτλ.Συμφωνεις ?