Επισκέπτης
ΠΟΛΥ αγαμητη ε ????
αστανα πανε τυπε μου!!!
και με την κριση στην οικοδομη, που λεφτα και για ζιγκολο.....
ΠΟΛΥ αγαμητη ε ????
εγο ζιγκολελετα με ενα φραγκο η βιολετααστανα πανε τυπε μου!!!
εγο ζιγκολελετα με ενα φραγκο η βιολετα
γιατι οταν θα πεζουμε ζιγκολετα δε θα μου πιανισ το χερακιμα εσυ ειπες μονο μπουτακι-χερακι
ναι το ειχα ξεχασει το μοντελο της επιτυ-χυμενης κτηματομεσιτοεργολαβοσεξεντδεσιτοαγαμητομοντελοανεξαρτητοχειραφετημενοτηβγαζωστομπουρδελα γκομενας..αστανα πανε τυπε μου!!!
Ρε σεις λυστε μου μια απορία
Αν ενας χοντρος, πολυ ασχημος αντρας, εμπαινε σε ενα γυναικειο site cosmoforum κλπ και εκανε 5500 post (συγκριτικα σε 4 χρονια ως Moderator και με κριτικες σε ολους τους τομεις,CG,CT,studio,strip,ρδελα, εχω καμια χιλιαδα) σχετικα με τα θεματα που ασχολουνται οι γυναικες πως θα τον χαρακτηρίζατε. Εγω μεγιστο μαλακα και καμενο.
Ειλικρινης απορια.
ναι το ειχα ξεχασει το μοντελο της επιτυ-χυμενης κτηματομεσιτοεργολαβοσεξεντδεσιτοαγαμητομοντελοανεξαρτητοχειραφετημενοτηβγαζωστομπουρδελα γκομενας..
σορυ.. αν θες χστουκισε με..
κανεις;γουσταρεις αγριες καταστασεις?
παπα-Ντεμι μου εσιναι το ειχα ξεχασει το μοντελο της επιτυ-χυμενης κτηματομεσιτοεργολαβοσεξεντδεσιτοαγαμητομοντελοανεξαρτητοχειραφετημενοτηβγαζωστομπουρδελα γκομενας..
σορυ.. αν θες χστουκισε με..
εμενα θα λεη
ναι βεβαια !!γουσταρεις αγριες καταστασεις?
ναι βεβαια !!
ψωνιζω και αποτριχωτικα απ το χοντο, μου αρεσει ο ρουβας, βλεπω και σεξ και δε σιτι και νοικοκυρες σε απογνωση φανατικα..
τελος τώλα.. βλες αλλο αγολάκι να παίτσεις..
γτ ειναι μιουτ ο βοθρος?
Οντως πηρα απαντηση, δεν μου πηγαινε το μυαλο (επειδη το θεωρω μεγιστη ξεφτιλα) αλλα υπαρχουν πολλοι κακομοιρηδες μουνοδουλοι που ξημεροβραδιαζονται γλυφοντας και ακιζοντας μαλακισμενα μπαζα και αυτα το θεωρουν φυσιολογικο. ΟΚ, κανεις δεν ειναι τελειος και καποιοι εκτος απο βαθεια αρρωστοι εχουν χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας. Κατανοητό. Την απορία μου την δημιουργησε ενας αρχοντας του copy /paste που ζωντας ολη την ζωή μεσω google και συσσωρευοντας ρέπλικες αντικειμένων και ανθρώπων γνώριζε μέχρι και τι χρώμα κυλοτα φοράνε οι εν λόγω καρβουνιασμενες.
Οντως πηρα απαντηση, δεν μου πηγαινε το μυαλο (επειδη το θεωρω μεγιστη ξεφτιλα) αλλα υπαρχουν πολλοι κακομοιρηδες μουνοδουλοι που ξημεροβραδιαζονται γλυφοντας και ακιζοντας μαλακισμενα μπαζα και αυτα το θεωρουν φυσιολογικο. ΟΚ, κανεις δεν ειναι τελειος και καποιοι εκτος απο βαθεια αρρωστοι εχουν χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας. Κατανοητό. Την απορία μου την δημιουργησε ενας αρχοντας του copy /paste που ζωντας ολη την ζωή μεσω google και συσσωρευοντας ρέπλικες αντικειμένων και ανθρώπων γνώριζε μέχρι και τι χρώμα κυλοτα φοράνε οι εν λόγω καρβουνιασμενες.
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοαλλο γλυφοντας και αλλο συζητωντας....
μαλλον το 2ο δεν έχεις μαθει να το κανεις ε?
Οντως πηρα απαντηση, δεν μου πηγαινε το μυαλο (επειδη το θεωρω μεγιστη ξεφτιλα) αλλα υπαρχουν πολλοι κακομοιρηδες μουνοδουλοι που ξημεροβραδιαζονται γλυφοντας και ακιζοντας μαλακισμενα μπαζα και αυτα το θεωρουν φυσιολογικο.