Ο ορισμος της ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ (εξαιρουνται οι κοπελες του site και οι μαναδες μας).
Πηγη Footnote oxford dictionary ..
Τόπος προέλευσης:ελλαδιστάν
θα την βρείτε:σε όλα τα γνωστά(και άγνωστα)μέρη
Πως ξεχωρίζει:
Συνήθως περπατάει σε στυλ star του hollywood μαζεύοντας από κάτω ότι κόπρανο από αδέσποτο υπάρχει στον δρόμο (άθελα τις τις περισσότερες φορες), φορώντας από το πιο ακριβό ρούχο μέχρι και το πιο "αυτό πήρα από την λαϊκή που το είχε στην καλύτερη τιμή"αλλα και πάλι
νιώθει star όπως και να έχει,επίσης μπορεί να ξεχωρίσει από χαμηλοκάβαλα παντελόνια όπου τα προγούλια και τα σωσίβια έχουν την τιμητική τους,σε ακόμα πιο εκλεπτυσμένες στιγμές μπορείτε να τις δείτε με mini,γόβα,αισθησιακό aroma και έπειτα από νυχτερινή έξοδο αφού έχει φαΐ ταααααααα!!! (ΣΥΝΉΘΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ) λεφτά καταλήγει στο...σουβλατζίδικο του μητσου !!!!!! για τα περαιτέρω!!!!!
Συνηθισμένες έκφρασης τους:
1)όλοι οι άντρες είναι γουρούνια!
2)θέλω να μείνω για λίγο καιρό μονη! Ειμαι μπερδεμενη ...(σημ και εχει πιασει το μουνι της πουρι απο την αγαμια ..με αποτελεσμα ο σκληρος ..(hard disk )..να τα εχει παιξει !!!!!
3)Καλύτερα λεσβία παρα με αυτόν,είμαι λεσβία,μα καλά τι(τις)του βρήκε,μου αρέσεις αλλα ... δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου....μεχρι να δει την 320 SL Cabrio ..!!
πως θα τις κερδίσεις:οι άποψης εδώ διίστανται.μερικοί λένε πρέπει να είσαι όμορφος,άλλοι να εξής λεφτά,και άλλοι να εξής και τα 2.αλλα στο τέλος αναρωτιέσαι τι θα ήταν καλύτερο?ο εγκλεισμός τους σε δημοσια η ιδιωτική ψυχιατρική κλινική?
τρόπος προσέγγισης:οι μέχρι τώρα μελέτες έδειξαν πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.καλύτερα να πιστέψετε πως διανέμουν το πετρέλαιο δωρεάν παρα πως θα καταφέρετε να κερδίσετε μια λέξη από το στόμα τους..
hobby:μοιράζει χυλοπίτες τις περισσότερες φορες όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο αλλα για να νιώσει πιο σπουδαία.αυτό έχει σαν αποτέλεσμα χρονια αποχη από το sex και στο τέλος επισυνάψει σχέσεων με
κάθε είδους δονητή,στην ακόμα χειρότερη περίπτωση πέφτει με τα μούτρα σε οποιον βρει στον δρόμο τις.ακόμα και σε τρόφιμο φυλακων..