loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
geiaaa!
μα μπουτακι μου πεσ θα μου δοκισ ,τιρα ψιτα μου εταξεσεσενα σε θυμαμαι κι απο το κοσμο....
θα σου δωσω χερακι εγω βρε....
μπουτακι και φαι θα πας αλλου, οκ?
δε χαθικε απαλ η Λουκι ινε δασκαλα μουπου χαθηκες ρε συ??????????
πχ αριστεροι και αισχη,ωραια στον περαια,μακεδονια προδοτες κλπ....gt μπαινει καμμια μαςς μεσα στα θεματα που αφορουν καθαρα τους οικους κλπ?
εγω δεν εχω δει καμμια...
ισα ισα τους αντρες βλεπω να ξεκινανε απο ενα θεμα και να καταληγουν να γαμοσταυριζονται :-
γυρνοβολάω στη θεσσαλονικη...που χαθηκες ρε συ??????????
γυρνοβολάω στη θεσσαλονικη...
θρουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
εγο μαλονε τοτεσ ιμε γινεκα αφου δε βριζο ποτεσπχ αριστεροι και αισχη,ωραια στον περαια,μακεδονια προδοτες κλπ....
τελικα να δο πια θα με αγαπισι τοσο πολι σα κατικιδιο οποσ εσιγυρνοβολάω στη θεσσαλονικη...
θρουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
το πνεμα το βοθρικοπαλι γυρνοβολας??????????????????????
ποιον εχεις μαζι σου αυτη τη φορα?
θες να με αντικαταστησεις;;;εγο μαλονε τοτεσ ιμε γινεκα αφου δε βριζο ποτεστελικα να δο πια θα με αγαπισι τοσο πολι σα κατικιδιο οποσ εσιτο πνεμα το βοθρικο
ωχ ο στρατηγος παπα-κιμων ο αθηναιοςρε παιδια,παλι μηδενιστηκε η ψηφοφορια;
εγο τα αντικαταστο στισ 21 απριλι τιν μερα τισ επαναστασισ ,θελο κε τουρτα ορεαθες να με αντικαταστησεις;;;
ιτανε παπασ ο γιοσ του μιλτιαδι!!!!!!!!ωχ ο στρατηγος παπα-κιμων ο αθηναιος
εγο τα αντικαταστο στισ 21 απριλι τιν μερα τισ επαναστασισ ,θελο κε τουρτα ορεαιτανε παπασ ο γιοσ του μιλτιαδι!!!!!!!!
ποτε θα με βγαλισ εξο?
τον ιχε εφεβρι στιν αμερικιπως τον κτυπουσε τον φραπε ο μιλτιαδης;
καλα πλλλλλλλλλλλλλλλλακα με καννννννννννννννννεις ????Ρε σεις λυστε μου μια απορία
Αν ενας χοντρος, πολυ ασχημος αντρας, εμπαινε σε ενα γυναικειο site cosmoforum κλπ και εκανε 5500 post (συγκριτικα σε 4 χρονια ως Moderator και με κριτικες σε ολους τους τομεις,CG,CT,studio,strip,ρδελα, εχω καμια χιλιαδα) σχετικα με τα θεματα που ασχολουνται οι γυναικες [size=20pt]πως θα τον χαρακτηρίζατε[/size]. Εγω μεγιστο μαλακα και καμενο.
Ειλικρινης απορια.
καλα πλλλλλλλλλλλλλλλλακα με καννννννννννννννννεις ????
τον υπερτατο φιλο τους (το μουνοδουλο δηλαδη) θα τον χαρακτηριζαν μεγιστο μαλακα και καμμενο ????
και μετα ποιος θα ασχολείτο με τη δυστυχία τους ????
κε γο ψιρονακτισ ιμε,αλα βγανο μεροκαματοοχι οι χειρωνακτες παντως...
αυτοι εχουν καλη σχεση μονο με την παλαμη τους...
κε γο ψιρονακτισ ιμε,αλα βγανο μεροκαματο
ΠΟΛΥ αγαμητη ε ????οχι οι χειρωνακτες παντως...
αυτοι εχουν καλη σχεση μονο με την παλαμη τους...
τον πεοκρουστι τον εφαγε ο θισεας στα μεγαραπεοκρουστες εννοουσα