You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Έντονη διαμάχη ξέσπασε στους κόλπους του forum του bourdela με αφορμή τις δηλώσεις τις erinal περί της υπάρξεως διαφόρων "κλικών", την φωτογράφηση μελών που στελεχώνουν αυτές καθώς και την κατάταξη τους σε κατηγορίες.
Απεγνωσμένα αναζητούν τα μέλη την ταυτότητα και την κατηγοριοποίηση των κλικών με διαφορετικά κριτήρια...
Οι mods ζητούν συναίνεση, ενώ κύκλοι του εξωforumιακού χώρου κάνουν λόγο για περιθωριοποίηση τους με αποτέλεσμα την κατάρευση των προφίλ τους...
"Η κρίση μας αγγίζει όλους" δήλωσε ο Κακός Ινδιάνος από το τίπι του ενώ ο Νίντζα ζητά από την erinal να ανασκευάσει τις δηλώσεις της
Την πρόθεση τους να διεξαχθεί δημοψήφισμα στο φόρουμ για την κλίκα έκαναν γνωστή επίφανή μέλη που ζήτησαν από όσους τηρούν σιγήν ιχθύος να την σπάσουν και να τοποθετηθούν.
Κατόπιν τούτων και έχοντας βρεθεί σε δυσχερή θέση η erinal έκανε έκκληση στον Πατέρα της Κλίκας (palios) να κάνει διάβημα προκειμένου να αποσαφηνιστεί και να διελευκανθεί η κατάσταση.
Εν αναμονή των συγκλονιστικών εξελίξεων εξελίξεων και από το μέτωπο του πολεμικού thread "Τι τρέχει επιτέλους μ'αυτές τις Ελλεηνίδες" θα είμαστε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για την τρέχουσα κατάσταση....
ερι εγώ σε προτείνω για την κλίκα μου πάντως γιατί τα λες νόστιμα :-* :-*
Το ότι εμένα με μισεί, δε σου λέει τίποτα?
Τόσο μυαλό έχεις?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ένας απλός πολεμικός ανταποκριτής είμαι και ενημερώνω για τις εξελίξεις από το μέτωπο της "Λωρίδας της Ελλεηνίδας"
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε σε μισεί γιατί είναι σε άλλη κλίκα, άμα έρθει από δω αλλάζει το πράμα!!Το ότι εμένα με μισεί, δε σου λέει τίποτα?
Τόσο μυαλό έχεις?
Για σένα δουλεύω ρεεεε
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Το ότι εμένα με μισεί, δε σου λέει τίποτα?
Τόσο μυαλό έχεις?
Δεν πρέπει να αφήσουμε την προεδρία στις γυναίκες...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δελτίο τύπου : Θεσσαλονίκη, 27.03.2009
"Μετά απο τις καταγγελίες του παλιού για "προβολική" αντιμετώπιση του απο εμένα, νομίζω ότι άρχισε ήδη ο ΠΟΛΕΜΟΣ της κλίκας μου εναντίον όσων επιβουλεύονται τις θέσεις μας. Δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία θα βοηθήσω την κλίκα μου απο το μετερίζι του απλού κλικαδόρου. "
"Μετά απο τις καταγγελίες του παλιού για "προβολική" αντιμετώπιση του απο εμένα, νομίζω ότι άρχισε ήδη ο ΠΟΛΕΜΟΣ της κλίκας μου εναντίον όσων επιβουλεύονται τις θέσεις μας. Δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία θα βοηθήσω την κλίκα μου απο το μετερίζι του απλού κλικαδόρου. "
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κράτα μαναρίνο εσύ την προεδρία και το καμτσίκι, εγώ δουλεύω υπόγεια για το κοινό καλόΔεν πρέπει να αφήσουμε την προεδρία στις γυναίκες...
Ενας που συμφωνει μαζι μου...
Ρε σε μισεί γιατί είναι σε άλλη κλίκα, άμα έρθει από δω αλλάζει το πράμα!!
Για σένα δουλεύω ρεεεε
Δεν πρόκειται να κάνουμε τέτοια λάθη.
Εγώ τη συμπαθώ, γιατί ότι λέει το λέει ωραία αλλά μέχρι εκεί.
Ήδη διπλασιάσαμε τα μέλη μας μέσα σε μία μέρα.
Θέλει ηρεμία η δουλειά, σεμνά και ταπεινά.
Τα βλέπω ρε φίλε με τις χαζοβιόλες.
Πάνε να γκρεμίσουνε ότι χτίσαμε με κόπο και ιδρώτα.
θέλουν και αξιώματα από πάνω...
Κράτα μαναρίνο εσύ την προεδρία και το καμτσίκι, εγώ δουλεύω υπόγεια για το κοινό καλό
Δεν πρόκειται να κάνουμε τέτοια λάθη.
Εγώ τη συμπαθώ, γιατί ότι λέει το λέει ωραία αλλά μέχρι εκεί.
Ήδη διπλασιάσαμε τα μέλη μας μέσα σε μία μέρα.
Θέλει ηρεμία η δουλειά, σεμνά και ταπεινά.
λες να το ξαναγυρισουμε στα παλια καλα, εμεις απο τη μια και οι ελλεινιδες απο την αλλη???
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
:o :o :o :oΤα βλέπω ρε φίλε με τις χαζοβιόλες.
Ρε, μόνος σου την έχτισες την κλίκα το κέρατό μου;
ναιναιναιναιναιναιναιιιιιι
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Βάζω και επίσημα υποψηφιότητα για Πρόεδρος!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τη δική μου ψήφο την έχεις ήδη από χτεςΒάζω και επίσημα υποψηφιότητα για Πρόεδρος!
δαγκωτό λέμεεεεεε!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νέες καταγγελίες της Έρι για προβοκατόρικη επίθεση της κλίκας των γνωστών αγνώστων ενώ η ίδια απεκδυόμενη του μανδύα της εξουσίας δηλώνει αρωγός της καθεστωποίησης της κλίκας εκ των έσω.
Παράλληλα άγνωστο μέλος ονόματι boomb βάζει φωτιά με τις εκ νέου δηλώσεις της πως θα υποσκάψει την προσωρινά ανατεθείσα προεδρία του Κακού Πλάσματος για το "κοινό συμφέρον"
Έτοιμοι για συμμαχία δυνάμεων οι Νίντζα και Πλάσμα με τη συνδρομή και δεκάδων αφιονισμένων οπαδών τους προκειμένου να κρατήσουν τα ηνία της εξουσίας της κλίκας της Λωρίδας
ασταμάτητη η ροή των γεγονότων συνοπτικά όλες οι εξελίξεις στο δελτίο των 8.30
Απο τη φλεγόμενη (από την πίπα της ειρήνης του Κακού Ινδιάνου) Λωρίδα της Ελλεηνίδας (το πιασες μεγάλε-μεγάλε έτσι...) σύντομα κοντά σας με αναλυτικό ρεπορτάζ και όλες τις εξελίξεις
Παράλληλα άγνωστο μέλος ονόματι boomb βάζει φωτιά με τις εκ νέου δηλώσεις της πως θα υποσκάψει την προσωρινά ανατεθείσα προεδρία του Κακού Πλάσματος για το "κοινό συμφέρον"
Έτοιμοι για συμμαχία δυνάμεων οι Νίντζα και Πλάσμα με τη συνδρομή και δεκάδων αφιονισμένων οπαδών τους προκειμένου να κρατήσουν τα ηνία της εξουσίας της κλίκας της Λωρίδας
ασταμάτητη η ροή των γεγονότων συνοπτικά όλες οι εξελίξεις στο δελτίο των 8.30
Απο τη φλεγόμενη (από την πίπα της ειρήνης του Κακού Ινδιάνου) Λωρίδα της Ελλεηνίδας (το πιασες μεγάλε-μεγάλε έτσι...) σύντομα κοντά σας με αναλυτικό ρεπορτάζ και όλες τις εξελίξεις
Βάζω και επίσημα υποψηφιότητα για Πρόεδρος!
εγω αντιπροεδρος!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΙΙΙΙΙΙΙιιιιι, κιτρινίζει ο ανταποκριτής!!!Παράλληλα άγνωστο μέλος ονόματι boomb βάζει φωτιά με τις εκ νέου δηλώσεις της πως θα υποσκάψει την προσωρινά ανατεθείσα προεδρία του Κακού Πλάσματος για το "κοινό συμφέρον"
Λέγε ρε, πόσα πήρες για να γράψεις τέτοια ψέματα;;;