EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
έ! τότε το κάνεις για να μη γίνεις!
Μαζι σου. χι χι χι
έ! τότε το κάνεις για να μη γίνεις!
Πολλα ξερεις! Πρεπει να σε σκοτωσω!
Πολλα ξερεις! Πρεπει να σε σκοτωσω!
Οχι ενδοκλικιακες αψιμαχιες.
΄Μετά τις αναλυτικές πληροφορίες που προσέθεσε στην κουβέντα μας ο μισητός νίτζα (μαλλον δεν είμεθα στην ίδια κλίκα οπότε ειναι και μισητός΄και τις τομές που δημιούργησε θα συμφωνήσω και κάνω σαφή και λεπτομερή καταμέτρηση απο την αρχη. Αλλά ... αν είναι κάποιοι ανεξάρτητοι τότε συνιστούν δική τους κλίκα; Και τι διαβολε κλίκα ειναι αυτη; προσωποπαγής;χμ... Λοιπόν λάιφ εδω δεν εχω ακόμα καταλήξει για ποιες κλικες μιλάμε θα ξέρω και τι όροι υπάρχουν για την ένταξη; Αυτό προσπαθούμε να τοποθετήσουμε παιδί μου βοήθα ..
Πολύ δύσκολο ρε γμτ το θέμα τσατσοκλικαδούρα τελικά. Μήπως ο παλιός που ανακάλυψε τις κλίκες μπορει να μας διαφωτίσει;
Επίσης προτείνω να βρούμε αρχικά τις κλίκες και έπειτα να δούμε τι απαιτείται για την ένταξη νέων μελών
΄Μετά τις αναλυτικές πληροφορίες που προσέθεσε στην κουβέντα μας ο μισητός νίτζα (μαλλον δεν είμεθα στην ίδια κλίκα οπότε ειναι και μισητός΄και τις τομές που δημιούργησε θα συμφωνήσω και κάνω σαφή και λεπτομερή καταμέτρηση απο την αρχη. Αλλά ... αν είναι κάποιοι ανεξάρτητοι τότε συνιστούν δική τους κλίκα; Και τι διαβολε κλίκα ειναι αυτη; προσωποπαγής;χμ... Λοιπόν λάιφ εδω δεν εχω ακόμα καταλήξει για ποιες κλικες μιλάμε θα ξέρω και τι όροι υπάρχουν για την ένταξη; Αυτό προσπαθούμε να τοποθετήσουμε παιδί μου βοήθα ..
Πολύ δύσκολο ρε γμτ το θέμα τσατσοκλικαδούρα τελικά. Μήπως ο παλιός που ανακάλυψε τις κλίκες μπορει να μας διαφωτίσει;
Επίσης προτείνω να βρούμε αρχικά τις κλίκες και έπειτα να δούμε τι απαιτείται για την ένταξη νέων μελών
θα μείνει μεταξύ μας, μη φοβάσαι!
δεν ξερω τι να σου πω πανω στο σοβαρο αυτο θεμα...εσυ εισαι η προεδροs και πρεπει να χαρξειs γραμμη
εγω μικρο παιδι.....δεν εχει βγει ακομη χνουδι στο μουστακι μου βρε!!!!!!!!
Οκ τοτε!
Αλλα αν μαθω κατι!
δεν ξερω τι να σου πω πανω στο σοβαρο αυτο θεμα...εσυ εισαι η προεδροs και πρεπει να χαρξειs γραμμη
εγω μικρο παιδι.....δεν εχει βγει ακομη χνουδι στο μουστακι μου βρε!!!!!!!!
α δεν μπορώ να μπει πρόεδρος η λουκριτιτσα.
Να σας πω γαμιόμεθα μονο με μέλη της κλικας η και με μελη αλλων κλικων;
Συμφωνώ ότι για τα της ένταξης πρέπει να μιλήσουμε αργότερα.
Για το μισητός, ουδέν σχόλιον.
Επίσης, θα ήθελα να εξηγήσεις περισσότερο τον αρχικό διαχωρισμό των κλικών που έκανες εσύ.
Προσωπικά μου φανερώνει προκατήληψη επιπέδου "αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες".
απεχθέστατε θα σου πω.
Επρεπε να κάνω μια αρχή. Ε μου ρθε η κοινότυπη. Δεν θέλω να κολλήσουμε σε αυτήν.
μπες σε κλικα κ αστηνε κ αν κωλοσεις πιαστηνε!