Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα δούμε για σένα, θα τα πούμε μεταξύ μας εμείς οι "Μασόνοι του BOURDELA"
ελα!!!!!!!κρυαδες!!!!!ειμαι ηδη μεσα....!!!!κινω τα νηματα...του κοκορετσιου!!!

Na kaνω κι εγω μια ερωτηξη!!!!!!!!!!1  Σαλονικια  εισαι???
γιααααααααπ!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ωπ!  :o

Τελικα ηθελα δεν ηθελα με ενταξανε σε καποια κλικα!  :dunno:

Οκ! Δεν θα φερω αντισταση διοτι θα αρχισουν να με πυροβολουν  :ak: .....αλλα τουλαχιστον μπορω να μαθω τι υπερασπιζεται η κλικα στην οποια ανηκω?  :huh:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ωπ!  :o

Τελικα ηθελα δεν ηθελα με ενταξανε σε καποια κλικα!  :dunno:

Οκ! Δεν θα φερω αντισταση διοτι θα αρχισουν να με πυροβολουν  :ak: .....αλλα τουλαχιστον μπορω να μαθω τι υπερασπιζεται η κλικα στην οποια ανηκω?  :huh:
Toυς αδικημένους της ζωής!!! :grin:
Κλέβει από τους π΄λούσιους και δίνει στους φτωχούς!!! :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και γωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff:

Υπομονήηηηηηηη :tickedoff:

διόρθωσε το ρε νίτζα να το σιάξουμε σωστα :grin:

Χαίρομαι για την πρωτοβουλία που πήρες και είμαι πρόθυμος να σε βοηθήσω.
Μιλώντας προσωπικά πάντα, εγώ άρχισα κλίκα με τη boomb πριν 2 ημέρες. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε όνομα αλλά μάλλον λέμε για το "Whatever". Χθες προστέθηκαν τα μέλη EvilPlasma & avatar καθ' ότι τα εγκρίνουμε και οι 2 μας (βασική προϋπόθεση). Όποιος ψάξει στο συγκεκριμένο thread, θα βρει και τις σχετικές ανακοινώσεις.
Μέχρι στιγμής ξέρω ότι ο Palios pounai alios είναι μόνος του ενώ υπάρχει και η κλίκα BiteMeIaMfresH-mounitsa.
Επίσης υπάρχει μία μορφή αλληλεγγύησης ανάμεσα στα cosmoκόριτσα ενώ εσύ, ο life97, ο SPEED, ο Iblis, ο Καινούργιος και άλλα μέλη (ξεχνάω ονόματα, παρακαλώ ενημερώστε) είναι μέχρι στιγμής ανεξάρτητα.

EDIT: & ο Bad Indian είναι ο επίσημος narrator του thread.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Toυς αδικημένους της ζωής!!! :grin:
Κλέβει από τους π΄λούσιους και δίνει στους φτωχούς!!! :2funny: :2funny:
μαλακια...το χαν κανει παλια κατι αλλοι κ δεν επιασε...

μπαααα......!!!!!!!!ειπα και εγω θα ειμαι!!!!!!τελος!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή τώρα αν σου πρόσφερα ένα ταψί μπακλαβά θα έλεγες όχι;;;;!!!! :grin:
το ταψι καλο;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
H ερη  επισηs να μαs πει.......μεσα στην καθε κλικα πωs πρεπει να ειμαστε......υψοs βαροs, χρωμα οφθαλμων....ποιοs θαναι προεδροs γ.γραματεαs.........αντε ρε Ερη  ολα εγω θα στα λεω?????

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Υπομονήηηηηηηη :tickedoff:

Μιλώντας προσωπικά πάντα, εγώ άρχισα κλίκα με τη boomb πριν 2 ημέρες. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε όνομα αλλά μάλλον λέμε για το "Whatever". Χθες προστέθηκαν τα μέλη EvilPlasma & avatar καθ' ότι τα εγκρίνουμε και οι 2 μας (βασική προϋπόθεση). Όποιος ψάξει στο συγκεκριμένο thread, θα βρει και τις σχετικές ανακοινώσεις.
Μέχρι στιγμής ξέρω ότι ο palios pounai alios είναι μόνος του ενώ υπάρχει και η κλίκα BiteMeIamFresH-mounitsa.
Επίσης υπάρχει μία μορφή αλληλεγγύησης ανάμεσα στα cosmoκόριτσα ενώ εσύ, ο life97, ο SPEED, ο Iblis, ο Καινούργιος και άλλα μέλη (ξεχνάω ονόματα, παρακαλώ ενημερώστε) είναι μέχρι στιγμής ανεξάρτητα.
AAAA εγώ πάω με όποιον δίνει τα περισσότερα!!! :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μέχρι στιγμής ξέρω ότι ο palios pounai alios είναι μόνος του ενώ υπάρχει και η κλίκα BiteMeIaMfresH-mounitsa.

Ετσι ειναι πολυ καλυτερα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
H ερη  επισηs να μαs πει.......μεσα στην καθε κλικα πωs πρεπει να ειμαστε......υψοs βαροs, χρωμα οφθαλμων....ποιοs θαναι προεδροs γ.γραματεαs.........αντε ρε Ερη  ολα εγω θα στα λεω?????
μπες σε κλικα κ αστηνε κ αν κωλοσεις πιαστηνε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

΄Μετά τις αναλυτικές πληροφορίες που προσέθεσε στην κουβέντα μας ο μισητός νίτζα (μαλλον δεν είμεθα στην ίδια κλίκα οπότε ειναι και μισητός΄και τις τομές που δημιούργησε θα συμφωνήσω και κάνω σαφή και λεπτομερή καταμέτρηση απο την αρχη. Αλλά ... αν είναι κάποιοι ανεξάρτητοι τότε συνιστούν δική τους κλίκα; Και τι διαβολε κλίκα ειναι αυτη; προσωποπαγής;χμ... Λοιπόν λάιφ εδω δεν εχω ακόμα καταλήξει για ποιες κλικες μιλάμε θα ξέρω και τι όροι υπάρχουν για την ένταξη; Αυτό προσπαθούμε να τοποθετήσουμε παιδί μου βοήθα ..

Πολύ δύσκολο ρε γμτ το θέμα τσατσοκλικαδούρα τελικά. Μήπως ο παλιός που ανακάλυψε τις κλίκες μπορει να μας διαφωτίσει;

Επίσης προτείνω να βρούμε αρχικά τις κλίκες και έπειτα να δούμε τι απαιτείται για την ένταξη νέων μελών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom