life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
βρε α να χαθειτε που με δουλευετε μεσα στην μουρη μου!!!!!!θα εφευγα...αλλα θα μεινετε μονοι σας κ δε το θελω....
Σαδομαζοχιστρια !!!!!!!!!!!!!
βρε α να χαθειτε που με δουλευετε μεσα στην μουρη μου!!!!!!θα εφευγα...αλλα θα μεινετε μονοι σας κ δε το θελω....
με βρηκαν μικρη αθωα κ χαζη και με κοροιδευουν!!!
λαιφ ηθελα να σε ρωτησω...τι ηλικια εχεις;;;Αμα δεν πειραξουμε τιs πιτσιρικεs ....ποιεs να πειραξουμε????????Tιs γιαγιαδεs????????
Οποια ειναι γρια ξεδοντιαρα να βγει να το πει να μην την πειραζουμε!!!!!
λαιφ ηθελα να σε ρωτησω...τι ηλικια εχεις;;;
καθαρη γυναικεια περιεργεια...Φτασαμε και στα δυσκολα τωρα..........................χμμμμμμμμμμμμμμ.......Φανταζομαι δεν εισαι ληξιαρχοs ε????
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρωταs??????????
Ναι αλλά η περιέργεια σκότωσε τη γάτα Λουκρητία...καθαρη γυναικεια περιεργεια...
Aυτή όμως δεν είναι μία απλή γάτα αλλά η πιο σκύλα-γάτα!!!Ναι αλλά η περιέργεια σκότωσε τη γάτα Λουκρητία...
καθαρη γυναικεια περιεργεια...
Ετότε δεν έχει τις 7 ζωές της γάτας ;)Aυτή όμως δεν είναι μία απλή γάτα αλλά η πιο σκύλα-γάτα!!!
Αυτό είναι το αισιόδοξο!!!Ετότε δεν έχει τις 7 ζωές της γάτας ;)
Aυτή όμως δεν είναι μία απλή γάτα αλλά η πιο σκύλα-γάτα!!!
θενκσ φορ ανσερινγκ!!!!!!25 Mαιων!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μη με ρωτησειs για τουs...Ιουνηδεs!!!!!!!!! δεν τουs εχω σε...εκτιμηση!!!!!
Αυτό είναι το αισιόδοξο!!!
θενκσ φορ ανσερινγκ!!!!!!
παλι καλα!φανταζεσαι να μην ειχες νερο;;;;;;;;;Και τωρα που τομαθεs τι προβλεπεται για την περιπτωση μου?????????? κλισμα σε αλατονερο?????????
Αλατι παντωs..........δεν εχω!!!!!!!!!!!!
παλι καλα!φανταζεσαι να μην ειχες νερο;;;;;;;;;
δυο παλληκαρια να σφαζονται στην ποδια της σιλβα (ως ελλεηνις βεβαια δε φοραει ποδια γιατι ειναι αχρηστη και ανεπροκοπη αλλα ενεκα της ημερας...)
τη σιλβα να το παιζει δυσκολο γκομενακι αλλα να καυλαντιζει με τους μαντραχαλους (ως ελλεηνις παντα βεβαιως βεβαιως)
τον αβαταρ σε μοναδικο οιστρο βιπερ νορα απ αυτους που σε κανουν να απορεις με το αν ο αλλος ειναι οντως τοσο γλυκαναλατος ή αν παιζει τραυματισμος στη γεννα (καλα ηταν ενα σημειο οπου γελαγα μονη μου διαβαζοντας το)
μα δεν ειμαι ηδη???????????????????????????????????Εσύ ενδιαφέρεσαι να μπεις σε κάποια κλίκα?
με την απορια θα μεινεις!!!!!!!!!!!!!Δεν μου ειπεs ομωs!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα που με κατεγραψεs στα φακελα απο που να φυλαγομαι ο ε ο????
Με αφησεs με την απορια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα δεν ειμαι ηδη???????????????????????????????????
με την απορια θα μεινεις!!!!!!!!!!!!!
ας προσεχατε!!!!!!Κοιτα φιλε μου γυναικεs............!!!!!!!!!!!!! Εμ απανταs στην ερωτηση τουs εμ δεν σου λενε το γιατι....
τσ τσ τσ τσ !!!!!!!!!!!! Μηπωs να γινω γυναικοκτονοs ?????? φταιω εγω κυρ προεδρε????????????
Αμα το δειρειs θα κλαψει αμα το ......"ικανοποιησειs" θα τρεξει να το καρφωσει.....Φτου μεσα