You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
οκ!!!!!ειμαι τσατσοτετοια!!!!!!τελειααααααααα!!!!!!παιζει τελετη μυησης??ρουφιανεμα κ τετοια?
Βασική προϋπόθεση για να γίνεις μέλος της κλίκας είναι η σωστή χρήση των παραθέσεων.
^^^^^^ πώς το'κανες πάλι αυτόοοοοο
πες μου το μυστικό σου, δε γίνεται αυτό το πράμα!!
Πραγματικά, η loukritia μπορεί να κάνει μαλακία από το πουθενά.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αμα εχει ωραια γευση το τρωω...αν οχι κανω διαιτα...
[quote author=mouNINJA link=topic=24607.msg1029340#msg1029340 date=123816603
Δε θέλω "γλυκέ μου" και πίπες.
Welcome.
οκ!!!!!ειμαι τσατσοτετοια!!!!!!τελειααααααααα!!!!!!παιζει τελετη μυησης??ρουφιανεμα κ τετοια?
Ναι ταχα μου αμα εχει ωραια γευση....και βαρατε με κι αs κλαιω.....δεν θελω μπροστα στα παιδια μου κι αλλα τετοια....
Σε καταγραψαμε κι εσενα εννοια σου!!!!!!!!!!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΑΑΑααχαχαχαααααααααααααααααχαχχαχαχαααααΣου είπα, δεν υπάρχουν ελλεεινίδες πλέον.
Σιγά-σιγά βγαίνουν όλα τα σκάνδαλα στη φόρα.
Πρέπει να βρούμε κάτι καινούργιο να κατηγορούμε συνέχεια.
ρε νίντζα, μερικές φορές τι να πω, με πεθαίνεις!!! :-* :-*
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Βασική προϋπόθεση για να γίνεις μέλος της κλίκας είναι η σωστή χρήση των παραθέσεων.
XAAXXAAXXAAXA
ρε λουκ πως το κανες αυτο???
αμα εχει ωραια γευση το τρωω...αν οχι κανω διαιτα...
να το ταιζουμε αναναδες πριν τοτε και οχι κανα κοκκινιστο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πραγματικά, η loukritia μπορεί να κάνει μαλακία από το πουθενά.
ρε μη γραφεις τετοια γιατι μπορει να την παρει παλι απο κατω και να παρηγορηθει με κανενα εκμεκ.....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χελόου μανάριhello girls
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ρε μη γραφεις τετοια γιατι μπορει να την παρει παλι απο κατω και να παρηγορηθει με κανενα εκμεκ.....
Ααααα το λεμε και συνθηματικα τωρα ταχα μου ε?????? εκμεκ ταχα μου......ολοι καταλαβαμε !!!!!!!!!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ααααα το λεμε και συνθηματικα τωρα ταχα μου ε?????? εκμεκ ταχα μου......ολοι καταλαβαμε !!!!!!!!!!!
πολυ μανουσακη βλεπεις εσυ τελευταιως και σε συνδυασμο με το overuse τσοντας δημιουργει λανθανουσες αντιληπτικες φορμες στο κεφαλακι σου
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
πολυ μανουσακη βλεπεις εσυ τελευταιως και σε συνδυασμο με το overuse τσοντας δημιουργει λανθανουσες αντιληπτικες φορμες στο κεφαλακι σου
Φυσικα.......αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια μου...ολα να τα βλεπω ολα να τα καταγραφω.......
και μετα να σε στελνω να πληρωσειs................εγω πληρωνομαι κυρια μου γι αυτο.....!!!!!!!!!!!
ΑΑΑααχαχαχαααααααααααααααααχαχχαχαχααααα
ρε νίντζα, μερικές φορές τι να πω, με πεθαίνεις!!! :-* :-*
Είμαστε κάτι παραπάνω από μία απλή καθημερινή κλίκα (sic).
Έχεις δίκαιο. Ποιος είμαι εγώ στο κάτω-κάτω που θα της υποδείξω πόσες θερμίδες χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά σα loukritia.
Λουκ, βάλε ότι θες στο στόμα σου και μη σε παίρνει από κάτω.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
20054 posts
1338 σελίδες γεμάτες ίντριγκες, πάθη, λάθη, τσιμπούκια και τσιμπούσια και εσωτερικές αναζητήσεις.
Η οδύσσεια της καημένης της ελλεηνίδας συνεχίζεται εν μέσω του πολέμου της κλίκας...
Μείνετε συντονισμένοι μπροστά στην οθόνη του pc για να ανακαλύψετε και εσείς τι ακριβώς τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες...
Ζουν αναμεσα μας ή πρόκειται για είδος προς εξαφάνιση?
Το παρόν post θα αυτοκαταστραφεί όταν το thread φτάσει τις 2000 σελίδες όπως και η οδύσσεια του διαστήματος...
Εύγε παιδιά!
1338 σελίδες γεμάτες ίντριγκες, πάθη, λάθη, τσιμπούκια και τσιμπούσια και εσωτερικές αναζητήσεις.
Η οδύσσεια της καημένης της ελλεηνίδας συνεχίζεται εν μέσω του πολέμου της κλίκας...
Μείνετε συντονισμένοι μπροστά στην οθόνη του pc για να ανακαλύψετε και εσείς τι ακριβώς τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες...
Το παρόν post θα αυτοκαταστραφεί όταν το thread φτάσει τις 2000 σελίδες όπως και η οδύσσεια του διαστήματος...
Εύγε παιδιά!
20054 posts
Εύγε παιδιά!
Αν κατάλαβα καλά, εσύ είσαι πλέον ο επίσημος narrator/story teller του thread.
Τέτοια recaps μου αρέσουν πολύ.
Keep up the good work.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βρε α να χαθειτε που με δουλευετε μεσα στην μουρη μου!!!!!!θα εφευγα...αλλα θα μεινετε μονοι σας κ δε το θελω....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
βρε α να χαθειτε που με δουλευετε μεσα στην μουρη μου!!!!!!θα εφευγα...αλλα θα μεινετε μονοι σας κ δε το θελω....
εγω παντως που διαβαζα τα χτεσινα προσεξα οτι και οταν λειπεις εχουν μια χαρακτηριστικη ανεση στο να σε σχολιαζουν οι κακοηθεις
Πλάκα κάνουμε γιατί είσαι η αδυναμία μας.
Επρεπε να πειτε ρε παιδια οτι ακολουθει Spoilerrrrrrrrr
Αμανννννννν
Δεν ήταν spoiler.
Εννοεί ότι δε θα αργήσει η στιγμή που θα καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα.
Τώρα θα είναι σε 2000 σελ, σε 1500, σε 3000, δε το ξέρουμε ακριβώς.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
με βρηκαν μικρη αθωα κ χαζη και με κοροιδευουν!!!εγω παντως που διαβαζα τα χτεσινα προσεξα οτι και οταν λειπεις εχουν μια χαρακτηριστικη ανεση στο να σε σχολιαζουν οι κακοηθεις