boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μπουμπ:
είναι επειδή σ'αγαπώωωω :-* :-*
edit: αχαχαχαχαααααααααααααααααχαχαχαχχαχααααααχχχχχααα τώρα το είδα με τα μάτια του λάιφ!!!
μπουμπ:
ντροπη νιτσα!!!!για φαι μιλουσαμε!!!!!!!μη βαζεις πραγματα στο στομα μου!!!!!!αχα......εμαθα και την πληροφορια της ημερας.....η λουκ ΚΑΝΕΙ τσιμπουκια (εν αντιθεσει με τις λοιπες ελλεηνιδες...)
Πάντως εμένα η λουκρητία τον τελευταίο καιρό με έχει ταράξει.http://[URL unfurl="true"]www.super-smileys.com/images/smileys/406.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
είναι επειδή σ'αγαπώωωω :-* :-*
edit: αχαχαχαχαααααααααααααααααχαχαχαχχαχααααααχχχχχααα τώρα το είδα με τα μάτια του λάιφ!!!
Αααα αν υπάρχει κέρδος και συμφέρον και εγώ δηλώνω ενδιαφερόμενος για κλικοένταξη!!!Πείτε μου τώρα ποια κλίκα προηγείται για να ενταχτώ άμεσα...
Είναι που είναι τσαχπίνικα και με κολάζουν :-* :-*Αμ θεs και να μου τα βγαλειs και να βλεπειs με αυτα!!!!!!!!!!! Ολα δικα σου τα θεs!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa
ντροπη νιτσα!!!!για φαι μιλουσαμε!!!!!!!μη βαζεις πραγματα στο στομα μου!!!!!!
Είναι που είναι τσαχπίνικα και με κολάζουν :-* :-*
ποτε!!!!Nαι πεσμαs τωρα οτι δεν βαζειs πραματα στο στομα σου!!!!!!!!!!
Εκτός από το ότι είναι στο δικό τους χρόνο οι ελεεινίδες σήμερα, δεν διαβάζουν καλά.εγω ρε μλκς σε πια κλικα ειμαι εν τελει;;;και επισης η μια κλικα ειναι νιντζα εβιλ αβαταρ μπλα μπλα μπλα...το αντιπαλο δεος ποιοι ειναι;;;;;;;;;;;;;;και επειδη δε τους γνωριζω και επειδη ειμαι τρελη μουρη εγω κ δεν εντασσομαι με αγνωστους δηλωνω οτι ειμαι στην κλικα με το ονομα:την τσατσοτετοια!!!!!!!!!!!
ντροπη νιτσα!!!!για φαι μιλουσαμε!!!!!!!μη βαζεις πραγματα στο στομα μου!!!!!!
εγω ρε μλκς σε πια κλικα ειμαι εν τελει;;;και επισης η μια κλικα ειναι νιντζα εβιλ αβαταρ μπλα μπλα μπλα...το αντιπαλο δεος ποιοι ειναι;;;;;;;;;;;;;;και επειδη δε τους γνωριζω και επειδη ειμαι τρελη μουρη εγω κ δεν εντασσομαι με αγνωστους δηλωνω οτι ειμαι στην κλικα με το ονομα:την τσατσοτετοια!!!!!!!!!!!
ποτε!!!!
Μαλιστα...recap.....μιλησαμε για τα εξης:
κλικες (ολ ταιμ κλασικ)
σουφριτσες που θελουν ζεστο γαλατακι (νιαρρρρρρ)
εξυβριση κατα της αρχης και αναρχικες τασεις απο μερικους κρυφοκομμουνιστας του φορουμ (α ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται)
συναθροισεις ανω των 3 ατομων και αρα επικινδυνες για το καθεστως του φορουμ....(νο κομεντ)
σταρ γουορς και σαουθ παρκ!!!! (ειναι δυνατον να λειπω οταν μιλατε για καρτμαν και τζαρ τζαρ????)
τη λουκριτια σε ημιλιποθυμη κατασταση απο την καταχρηση σκορδαλιας και τις αναθυμιασεις αυτης (μετα απο 1 ταψι γαλακτομπουρεκο επανηλθε δριμυτερη)
μοναδικες δηλωσεις οτι η λουκ "μπουκωνεται" (η κυρια ειναι μπουκωμενη....)
απειλες και υποσχεσεις για λασπομαχιες (η κυρια μετα το μπουκωμα κανει και σπα...)
δυο παλληκαρια να σφαζονται στην ποδια της σιλβα (ως ελλεηνις βεβαια δε φοραει ποδια γιατι ειναι αχρηστη και ανεπροκοπη αλλα ενεκα της ημερας...)
τη σιλβα να το παιζει δυσκολο γκομενακι αλλα να καυλαντιζει με τους μαντραχαλους (ως ελλεηνις παντα βεβαιως βεβαιως)
τον αβαταρ σε μοναδικο οιστρο βιπερ νορα απ αυτους που σε κανουν να απορεις με το αν ο αλλος ειναι οντως τοσο γλυκαναλατος ή αν παιζει τραυματισμος στη γεννα (καλα ηταν ενα σημειο οπου γελαγα μονη μου διαβαζοντας το)
την εριν ως αυτοπτη μαρτυρα ενος τραγικου συμβαντος στη μεση της τσιμισκη αναμεσα στη σουλα το μπαμπη και τη γνωστη αγνωστη ελλεηνιδα (τα ονοματα και τα γεγονοτα ειναι καθαρα συμπτωματικα)
ουφ...πολυ φαια ουσια και ειναι μεσημερι ακομα
ναι γλυκε μου!!καλα ειμαι σημερα!! :-* :-* :-*
εγω δε βαζω τιποτα στο στομα σου.....εσυ βλεπω οτι βαζεις
μπουκωνεσαι γενικοτερα? ειναι μια συνηθεια η οποια σου αρεσει ας πουμε? ή το κανεις αγγαρεια?
Της κλίκας το κάγκελο γίνεται εδώ μέσα!!!!!!
Τι γίνεται σήμερα με τις ελεεινίδες, είναι στο δικό τους χρόνο μου φαίνεται...
αμα εχει ωραια γευση το τρωω...αν οχι κανω διαιτα...εγω δε βαζω τιποτα στο στομα σου.....εσυ βλεπω οτι βαζεις
μπουκωνεσαι γενικοτερα? ειναι μια συνηθεια η οποια σου αρεσει ας πουμε? ή το κανεις αγγαρεια?