mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τίποτα μανάρι μπουκώσου εσύ!!!
αχα......εμαθα και την πληροφορια της ημερας.....η λουκ ΚΑΝΕΙ τσιμπουκια (εν αντιθεσει με τις λοιπες ελλεηνιδες...)
Τίποτα μανάρι μπουκώσου εσύ!!!
εχμ... κοπελιά... διάβαζε πιο προσεκτικά άλλη φοράαχα......εμαθα και την πληροφορια της ημερας.....η λουκ ΚΑΝΕΙ τσιμπουκια (εν αντιθεσει με τις λοιπες ελλεηνιδες...)
αχα......εμαθα και την πληροφορια της ημερας.....η λουκ ΚΑΝΕΙ τσιμπουκια (εν αντιθεσει με τις λοιπες ελλεηνιδες...)
Πάντως εμένα η λουκρητία τον τελευταίο καιρό με έχει ταράξει.http://[URL unfurl="true"]www.super-smileys.com/images/smileys/406.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ενα ενα τα βγαζουνε στη φορα............χαχαχαχαχα
Ενα ενα τα βγαζουνε στη φορα............χαχαχαχαχα
Μεταφορικά εννοούσα ρε 'συ, λέει πίπες συνέχεια.
Μεταφορικά εννοούσα ρε 'συ, λέει πίπες συνέχεια.
.....Μπουκωμενη μπορει και τραγουδαει?????????.....γγαστριμυθη θαναι.....
Ναι ρε αλλά τελευταία τις λέει τραγουδιστά
Η βραχνάδα στην φωνή πράγματι δείχνει οτι μπορεί να πάρεις μια γκόμενα στην τουαλέτα. Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο άλλωστε.Επίσης σε κάθε καφετέρα που θα βγεις, θα έρθω να συμφωνήσω, βλέπεις γκομενάκια να κολοτρίβονται σε πουτσους συνομιλητών τους, γυναίκες να χάνονται στην τουαλέτα για ώρα με αδιευκρίνιστο αριθμό ανδρών και προφανώς την ώρα που εσύ ανέμελη πίνεις το καπουτσίνο σου, εκείνες πίνουν το γκαβλουτσίνο τους. Ολες αυτές εξυπακούεται οτι ειναι θεόμουνα. Βλέπετε τα θεόμουνα έχουν αυτές τι συνήθειες. Είναι απόρροια μιας κοινωνικής έξαρσης που τείνει να γίνει θεσμός, το γαμήσι ολ ταιμ γουεδερ εντ χουατεβερ.
Και έρχομαι να συμφωνήσω με τον παλιό νκαι εδώ.Οι άντρες έχουν χορτάσει το μουνί. Πηδάνε όπου βρούν. Ορδές θεόμουνων τους παρακαλάνε. Γάμησε και μενα μπάρμπα..Σκύβουν ανεξέλεγκτες στην μέση της στάσης να πάρουν πίπες απο τον οποιδήποτε τυχόντα. χαιδεύουν τα βυζιά τους αυτάρεσκα στην αναμονή στα Κεπ. Στήνουν κώλο στην ουρά στις δημόσιες υπηρεσίες. Κάνουν παρτούζες στα καφέ. Που είναι όμως η αγάπη κύριοι... Που είναι ο βάγκνερ και ο πουτσίνι; ΄Που είναι η μέθεξις της ψυχής.. Τι να τα κάνουμε τόσα μουνιά; έχουμε πήξει στα μουνιά ..(κατά το τραγούδι σωλήνες, για όποιον ξέρει)
Υ.Γ παλιέ τελευταίως γράφω ένα βιβλίο και σε ενημερώνω ότι έχω σκιαγραφήσει ένα χαρακτήρα πάνω στα μέτρα σου. Εχεις πολύ ενδιαφέρον και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Ευχαριστώ πάντως για την έμπνευση.
εχμ... κοπελιά... διάβαζε πιο προσεκτικά άλλη φορά
προσκυνω
τι τους θελουμε τοσους σωληνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Επιτελουs..........ειδεs το θαυμα τηs πιστηs και προσκυνησεs.......
H επομενη παρακαλω
ουπθπροσεκτικα διαβασα....αλλα το λεει μεταφορικα....δεν το πιασες το υποννοουμενοοο?? υπαρχει και το αντιστοιχο θρεντ "η κυρια ειναι μπουκωμενη"
κατα το σκυψε και προσκυνα ευλογημενη......!
Χώσε, χώσε.Το "ξημεροβραδυάζομαι" είναι δική σου εφεύρεση μικρό ανθρωπάκι...
Τώρα με απογοητεύεις. Εγώ νόμιζα ότι ήσουν κοινωνιολόγος και ότι εδώ στο site κάνεις κοινωνική έρευνα και εσύ ασχολείσαι με τόσο ταπεινά πράγματα όπως πωλήσεις και πελάτες. Κρίμα. Διαψεύστηκα.Δεν νομίζω τα bars και τα parties να γίνονται πρωινιάτικα. Γιατί και δουλεύω - σε ασυνήθιστη δουλειά - αυτή τη στιγμή (μπαίνοντας αραιά και που εδώ μέσα, όσο δεν έχω πελάτη) και βγάζω ΤΙΜΙΑ τα λεφτά που βγάζω, σε αντίθεση με ένα τραγικά μεγάλο ποσοστό Ελλέηνων που ΚΛΕΒΟΥΝ είτε άμεσα είτε επειδή είναι κοπρίτες στο δημόσιο και τους τρέφουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!
Και βέβαια ζηλεύω!!!! Δεν είναι η ιδέα σου.Δουλεύω σαν τρελός και διασκεδάζω σαν να μην υπάρχει αύριο! Εσένα τι σε πείραξε αυτό; Ζηλεύεις ή είναι η ιδέα μου;
Εεεεεπ σεμνά.Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ, ας πούμε;
Είσαι ωραίος ρε. Ο κλασσικός Έλληνας.Υ.Γ. Και αυτή την πανέμορφη χώρα δεν την έκανα σκατοχώρα εγώ αλλά οι χιλιάδες ΚΛΕΦΤΕΣ γύρω μου, οι Ελλέηνες, οι βολεμένοι κοπρο-δημόσιοι υπάλληλοι και οι κουμπαρο-ρουφιανο-τσατσο-μιζαδορο-κλικαδόροι! Αυτή την έκαναν σκατοχώρα την Ελλάδα! Και προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες!
Για κλικεs λενε....αναθεμα κι αν καταλαβα.....Ρε παιδια μηπωs γνωριζουσαστε αναμεταξυ σαs?????Αλλος ενας στη κλικα ευγε... ;)
Αλλος ενας στη κλικα ευγε... ;)