Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αχα......εμαθα και την πληροφορια της ημερας.....η λουκ ΚΑΝΕΙ τσιμπουκια :cheesy: :cheesy: (εν αντιθεσει με τις λοιπες ελλεηνιδες...)

Μη το βριζειs το κοριτσι....δεν ειπε τσιμπουκια......τσιμπουσια εννοουσε

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πάντως εμένα η λουκρητία τον τελευταίο καιρό με έχει ταράξει.
URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πάντως εμένα η λουκρητία τον τελευταίο καιρό με έχει ταράξει.http://[URL unfurl="true"]www.super-smileys.com/images/smileys/406.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Ενα  ενα  τα βγαζουνε στη φορα............χαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μεταφορικά εννοούσα ρε 'συ, λέει πίπες συνέχεια. :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε συ το καταλαβα.....Μια χαρα το πηγαιναμε μεχρι τωρα.......
Λοιπον κοριτσια βγαλτε τα  ολα στη φορα........Μολογατε τα !!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η βραχνάδα στην φωνή πράγματι δείχνει οτι μπορεί να πάρεις μια γκόμενα στην τουαλέτα. Είναι επιστημονικά διαπιστωμένο άλλωστε.Επίσης σε κάθε καφετέρα που θα βγεις, θα έρθω να συμφωνήσω, βλέπεις γκομενάκια να κολοτρίβονται σε πουτσους συνομιλητών τους, γυναίκες να χάνονται στην τουαλέτα για ώρα με αδιευκρίνιστο αριθμό ανδρών και προφανώς την ώρα που εσύ ανέμελη πίνεις το καπουτσίνο σου, εκείνες πίνουν το γκαβλουτσίνο τους. Ολες αυτές εξυπακούεται οτι ειναι θεόμουνα. Βλέπετε τα θεόμουνα έχουν αυτές τι συνήθειες. Είναι απόρροια μιας κοινωνικής έξαρσης που τείνει να γίνει θεσμός, το γαμήσι ολ ταιμ γουεδερ εντ χουατεβερ.
Και έρχομαι να συμφωνήσω με τον παλιό νκαι εδώ.Οι άντρες έχουν χορτάσει το μουνί. Πηδάνε όπου βρούν. Ορδές θεόμουνων τους παρακαλάνε. Γάμησε και μενα μπάρμπα..Σκύβουν ανεξέλεγκτες στην μέση της στάσης να πάρουν πίπες απο τον οποιδήποτε τυχόντα. χαιδεύουν τα βυζιά τους αυτάρεσκα στην αναμονή στα Κεπ. Στήνουν κώλο στην ουρά στις δημόσιες υπηρεσίες. Κάνουν παρτούζες στα καφέ. Που είναι όμως η αγάπη κύριοι... Που είναι ο βάγκνερ και ο πουτσίνι; ΄Που είναι η μέθεξις της ψυχής.. Τι να τα κάνουμε τόσα μουνιά; έχουμε πήξει στα μουνιά ..(κατά το τραγούδι σωλήνες, για όποιον ξέρει)

Υ.Γ παλιέ τελευταίως γράφω ένα βιβλίο και σε ενημερώνω ότι έχω σκιαγραφήσει ένα χαρακτήρα πάνω στα μέτρα σου. Εχεις πολύ ενδιαφέρον και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Ευχαριστώ πάντως για την έμπνευση. :)

προσκυνω :2funny: :2funny: :2funny:

τι τους θελουμε τοσους σωληνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχμ... κοπελιά... διάβαζε πιο προσεκτικά άλλη φορά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προσεκτικα διαβασα....αλλα το λεει μεταφορικα....δεν το πιασες το υποννοουμενοοο?? υπαρχει και το αντιστοιχο θρεντ "η κυρια ειναι μπουκωμενη" :P :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το "ξημεροβραδυάζομαι" είναι δική σου εφεύρεση μικρό ανθρωπάκι...
Χώσε, χώσε.

Δεν νομίζω τα bars και τα parties να γίνονται πρωινιάτικα. Γιατί και δουλεύω - σε ασυνήθιστη δουλειά - αυτή τη στιγμή (μπαίνοντας αραιά και που εδώ μέσα, όσο δεν έχω πελάτη) και βγάζω ΤΙΜΙΑ τα λεφτά που βγάζω, σε αντίθεση με ένα τραγικά μεγάλο ποσοστό Ελλέηνων που ΚΛΕΒΟΥΝ είτε άμεσα είτε επειδή είναι κοπρίτες στο δημόσιο και τους τρέφουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!
Τώρα με απογοητεύεις. Εγώ νόμιζα ότι ήσουν κοινωνιολόγος και ότι εδώ στο site κάνεις κοινωνική έρευνα και εσύ ασχολείσαι με τόσο ταπεινά πράγματα όπως πωλήσεις και πελάτες. Κρίμα. Διαψεύστηκα.

Δουλεύω σαν τρελός και διασκεδάζω σαν να μην υπάρχει αύριο! Εσένα τι σε πείραξε αυτό; Ζηλεύεις ή είναι η ιδέα μου;
Και βέβαια ζηλεύω!!!! Δεν είναι η ιδέα σου.

Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ, ας πούμε;
Εεεεεπ σεμνά.
Τόσα χρόνια είμαι γραμμένος στο site και πόσα ποσταρίσματα έχω κάνει; Ενώ εσύ, ούτε χρόνο δεν έχεις.
Για να δούμε λίγο τα νούμερα:
3,884 μηνύματα ανά ημέρα εσύ.
1,619 μηνύματα ανά ημέρα εγώ.
Ποιός κερδίζει;

Υ.Γ. Και αυτή την πανέμορφη χώρα δεν την έκανα σκατοχώρα εγώ αλλά οι χιλιάδες ΚΛΕΦΤΕΣ γύρω μου, οι Ελλέηνες, οι βολεμένοι κοπρο-δημόσιοι υπάλληλοι και οι κουμπαρο-ρουφιανο-τσατσο-μιζαδορο-κλικαδόροι!  Αυτή την έκαναν σκατοχώρα την Ελλάδα! Και προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες!
Είσαι ωραίος ρε. Ο κλασσικός Έλληνας.
Για όλα φταίνε ΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από την αφεντιά μας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλος ενας στη κλικα ευγε... ;)
Για κλικεs λενε....αναθεμα κι αν καταλαβα.....Ρε παιδια μηπωs γνωριζουσαστε αναμεταξυ σαs?????
Ενεκα οτι εχω χασει την μπαλα.......και τουs παιχτεs και τον διαιτητη δλδ !!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλιστα...recap.....μιλησαμε για τα εξης:

κλικες (ολ ταιμ κλασικ)

σουφριτσες που θελουν ζεστο γαλατακι (νιαρρρρρρ)

εξυβριση κατα της αρχης και αναρχικες τασεις απο μερικους κρυφοκομμουνιστας του φορουμ (α ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται)

συναθροισεις ανω των 3 ατομων και αρα επικινδυνες για το καθεστως του φορουμ....(νο κομεντ)

σταρ γουορς και σαουθ παρκ!!!! (ειναι δυνατον να λειπω οταν μιλατε για καρτμαν και τζαρ τζαρ????)

τη λουκριτια σε ημιλιποθυμη κατασταση απο την καταχρηση σκορδαλιας και τις αναθυμιασεις αυτης (μετα απο 1 ταψι γαλακτομπουρεκο επανηλθε δριμυτερη)

μοναδικες δηλωσεις οτι η λουκ "μπουκωνεται" (η κυρια ειναι μπουκωμενη....)

απειλες και υποσχεσεις για λασπομαχιες (η κυρια μετα το μπουκωμα κανει και σπα...)

δυο παλληκαρια να σφαζονται στην ποδια της σιλβα (ως ελλεηνις βεβαια δε φοραει ποδια γιατι ειναι αχρηστη και ανεπροκοπη αλλα ενεκα της ημερας...)

τη σιλβα να το παιζει δυσκολο γκομενακι αλλα να καυλαντιζει με τους μαντραχαλους (ως ελλεηνις παντα βεβαιως βεβαιως)

τον αβαταρ σε μοναδικο οιστρο βιπερ νορα απ αυτους που σε κανουν να απορεις με το αν ο αλλος ειναι οντως τοσο γλυκαναλατος ή αν παιζει τραυματισμος στη γεννα (καλα ηταν ενα σημειο οπου γελαγα μονη μου διαβαζοντας το)

την εριν ως αυτοπτη μαρτυρα ενος τραγικου συμβαντος στη μεση της τσιμισκη αναμεσα στη σουλα το μπαμπη και τη γνωστη αγνωστη ελλεηνιδα (τα ονοματα και τα γεγονοτα ειναι καθαρα συμπτωματικα)

ουφ...πολυ φαια ουσια και ειναι μεσημερι ακομα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom