Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειλικρινα..........φοβαμαι να γυρισω πισω γιατι μου υπολειπονται 50 σελιδες απο την τελευταια μου επισκεψη!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειλικρινα..........φοβαμαι να γυρισω πισω γιατι μου υπολειπονται 50 σελιδες απο την τελευταια μου επισκεψη!!!!

Μη φοβου Μικε..........Αφησε πισω το παρελθον και κοιτα μ αισιοδοξια το μελλον!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχχχχααααααα έτσι, τώρα ολοκληρώθηκε η τσατσοκλικαδούρα!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Απλά χάνεις.
Απίστευτο κράξιμο  :rockon:, πέσιμο σε ελλεεινίδες  :o, ιστορίες καθημερινής τρέλας  :idiot:, τσατσοκλικαδούρες  :dancing: και άλλα πολλά  :boobies:.
Χθες όλα τα μέλη χορτάσαμε διαδικτυακή μαλακία. :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θες να κάνεις κλίκα με τον παλιό ρε; Τσάμπα προσπαθείς, ο παλιός είναι μοναχικός λύκος, αλεξιπτωτιστής, ελέυθερος σκοπευτής, ένας φτωχός και μόνος καουμπόης

αυτος και ο πρεκας εχουν απομεινει στην ελληνικη κοινωνια δυστυχως....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αχ μη γραφετε για κανα τεταρτο να προλλαβω να διαβασω ρε παιδια :2funny:

πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα εμαθες απο τις απελευθερωμενες καθημερινες ιταλιδες? :2funny:

αχ εχει ψωμι το θρεντ θα ξημερωθουμε παλι.....χαχαχα
Άντε θα φτάσετε τις 2000 σελίδες....
Την καλημέρα μου και εκεί που σας άφησα σας ξαναβρίσκω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν πειράζει ρε Silva, απλά μετράω 9 μέχρι στιγμής στην τσατσοκλικαδούρα που έχει εκδηλωθεί εναντίον μου...

καπου υπαρχει μαθηματικο προβλημα....να κανουμε πινακες να λυσουμε το ζητουμενο.....τελικα ποσοι ειναι? 6? 7? 10? 20? 9?

μπας και ειναι προοδος? και αν ναι τι ειδους? μη εφαρμοσμενα μαθηματικα ισως??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυριο  20.30  με 21.30   ανακωχη για τη σωτηρια τηs γηs!!!!!!!!
η Σωτηριααααααααααααααα  αυτηs τηs γηs,  εναι μεγαααααααααααλο πραγμαααααα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άντε θα φτάσετε τις 2000 σελίδες....
Την καλημέρα μου και εκεί που σας άφησα σας ξαναβρίσκω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δίκιο έχεις... Βλέπει ο άλλος 30 σελίδες και λέει "ε, όλο και κάτι θα έχει εξελιχθεί σε αυτό το θρεντ" αλλά πού, εδώ το 30σέλιδο το έχουμε ψωμοτύρι!!
Η εξέλιξη μετριέται σε εκατοντασέλιδα εδώ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άκου φίλε. Και εσύ και οι υπόλοιποι. Το ότι είμαι moderator δε σημαίνει ότι είμαι νηπιαγωγός κιόλας, ή κάνω κουμάντο σε προνήπια. Το σάιτ λέει ότι απευθύνεται σε ενήλικους. Τώρα εδώ πέρα αν κάποιοι συμπεριφέρονται σα 5χρονια, εκτίθενται πρώτα οι ίδιοι. Ως moderator προτιμώ να ασχοληθώ με σοβαρότερα τεχνικά θέματα. Μπαίνεις μέσα και η πρώτη σου κουβέντα είναι
"καλησπέρα μαλακάκο". Λοιπόν, ξέχνα τα mod και παπαριές. Αν νομίζεις ότι αυτό σου γεμίζει ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σου, ότι σου φτιάχνει τη μέρα και τη διάθεση τότε εγώ περισσεύω. Τι να πω άλλο? Νομίζω ότι έχω να κάνω με ενήλικους. Το ξαναλέω λοιπόν. Το σάιτ απευθύνεται σε ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ. Άμα είστε 15 χρονών καλό είναι να ξεγραφτείτε, να μη το πάρουν χαμπάρι και οι δικοί σας και έχουμε βρούμε και κάνα μπελά, έτσι...?

καλα δεν ειδα αν απαντηθηκε το θεμα....αλλα ειπε καλημερα μαλακακο σε καποιον που εγραφε το προηγουμενο βραδυ οτι γουσταρει να ασχολειται με τη σουφριτσα του και να τη γεμιζει γαλατακι.....(αυτουνου και των υπολοιπων κακων παιδιων που τον πειραζουνε)

το καλημερα μαλακακο ειναι το προβλημα? :P :P

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δίκιο έχεις... Βλέπει ο άλλος 30 σελίδες και λέει "ε, όλο και κάτι θα έχει εξελιχθεί σε αυτό το θρεντ" αλλά πού, εδώ το 30σέλιδο το έχουμε ψωμοτύρι!!
Η εξέλιξη μετριέται σε εκατοντασέλιδα εδώ
Εγώ πάντως σας το δηλώνω θα κάνω καμικάζι ποσταρίσματα όπου θεωρώ πως απαιτείται ποιότητα και τέχνη.... :2funny:
Ή όταν επανέλθετε στη συζήτηση σχετικά με το τιτρέχει με τις ελλεηνίδες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτος και ο πρεκας εχουν απομεινει στην ελληνικη κοινωνια δυστυχως....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάντως σας το δηλώνω θα κάνω καμικάζι ποσταρίσματα όπου θεωρώ πως απαιτείται ποιότητα και τέχνη.... :2funny:
Ή όταν επανέλθετε στη συζήτηση σχετικά με το τιτρέχει με τις ελλεηνίδες
Καλά θα κάνεις, μας χρειάζεται  :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μας δουλευεις φιλτατε?
σε ειχα για πιο δικαιο αγορι...

δλδ κανεις παρατηρηση στον ιβιλ κ συνεχιζεις επειδη μιλησε με ασχημουλι χαρακτηρισμο στον παλαιο
κ στον παλαιο που εχει βρισει ολο το σαιτ, τις γυναικες πτνς μας ανεβαζει πτνς μας κατεβαζει.. τον ιδιο τον ιβιλ κ χθες κ σημερα τον εβρισε.. δεν του λες τπτ???? ουτε καν ενα γουορν δεν του εχετε κανει *τελικα ποιος εχει την κλικα εδω μεσα ποιος? χαχαχα*

κ φυσικα εμενα ποσως με νοιαζει που ουτε μιση παρατηρηση δεν του εχετε κανει.. γιατι τετοιο γελιο σαν κ αυτο που μας προσφερει ο τρελος του χωριου που αλλου θα βρουμε.. αλλα δεν μπορεις να την λες στους αλλους επειδη του απαντανε  με τον ιδιο τροπο κ σ εκεινον να εισαι κουλ... ε????

αχ....τη σοφη που εισαι ρε μπαιτ....με κανεις περηφανη....ευγε :) :) (δακρυ καυτο κυλαει στο μαγουλο, μυτη ρουφαει μυξα)

ο παλιος αλλωνιζει εδω μεσα και κραζει κοσμο (ασε που θελει να γεμισει τη σουφριτσα μου γαλατακι!!! μαζι με των υπολοιπων!!) και ο ιβιλ τους εφταιξε :P

ρε μπας και ο παλιος ειναι ο αντισθενης? :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχ....τη σοφη που εισαι ρε μπαιτ....με κανεις περηφανη....ευγε :) :) (δακρυ καυτο κυλαει στο μαγουλο, μυτη ρουφαει μυξα)

ο παλιος αλλωνιζει εδω μεσα και κραζει κοσμο (ασε που θελει να γεμισει τη σουφριτσα μου γαλατακι!!! μαζι με των υπολοιπων!!) και ο ιβιλ τους εφταιξε :P

ρε μπας και ο παλιος ειναι ο αντισθενης? :2funny:
Πού να δεις και πώς κούναγε την ουρά του ο παλιός που την "είπαν" (μη χέσω) στο κακό παιδί που δεν τον έκανε παρέα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα αλλά χαίρομαι πολύ για τον καινούργιο σου παρεμβατικό ρόλο.
(σα Jedai ένα πράγμα). :rockon:

ο αδεκαστος μπαρας....

(θα κανω οσα ποστ ειχα σκοπο να κανω χτες και δεν εκανα :2funny: μουνιτσα σπαμ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom