boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Όχι ρε, άσ'την, τα νεύρα της περιόδου κρατάνε 2-3 μέρεςΕσύ είσαι καλά σήμερα?
Όχι ρε, άσ'την, τα νεύρα της περιόδου κρατάνε 2-3 μέρεςΕσύ είσαι καλά σήμερα?
Έχεις και καμτσίκι;
Ειλικρινα..........φοβαμαι να γυρισω πισω γιατι μου υπολειπονται 50 σελιδες απο την τελευταια μου επισκεψη!!!!
Boomb te cingo tu cono, gran puta perra!
Ειλικρινα..........φοβαμαι να γυρισω πισω γιατι μου υπολειπονται 50 σελιδες απο την τελευταια μου επισκεψη!!!!
Θες να κάνεις κλίκα με τον παλιό ρε; Τσάμπα προσπαθείς, ο παλιός είναι μοναχικός λύκος, αλεξιπτωτιστής, ελέυθερος σκοπευτής, ένας φτωχός και μόνος καουμπόης
Άντε θα φτάσετε τις 2000 σελίδες....αυτα τα εμαθες απο τις απελευθερωμενες καθημερινες ιταλιδες?
αχ εχει ψωμι το θρεντ θα ξημερωθουμε παλι.....χαχαχα
Εχεις καλές απόψεις, έγω διαβάσει μερικές καλές κατά καιρούς αλλά όπως και να χει...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Δεν πειράζει ρε Silva, απλά μετράω 9 μέχρι στιγμής στην τσατσοκλικαδούρα που έχει εκδηλωθεί εναντίον μου...
Άντε θα φτάσετε τις 2000 σελίδες....
Την καλημέρα μου και εκεί που σας άφησα σας ξαναβρίσκω
Άκου φίλε. Και εσύ και οι υπόλοιποι. Το ότι είμαι moderator δε σημαίνει ότι είμαι νηπιαγωγός κιόλας, ή κάνω κουμάντο σε προνήπια. Το σάιτ λέει ότι απευθύνεται σε ενήλικους. Τώρα εδώ πέρα αν κάποιοι συμπεριφέρονται σα 5χρονια, εκτίθενται πρώτα οι ίδιοι. Ως moderator προτιμώ να ασχοληθώ με σοβαρότερα τεχνικά θέματα. Μπαίνεις μέσα και η πρώτη σου κουβέντα είναι
"καλησπέρα μαλακάκο". Λοιπόν, ξέχνα τα mod και παπαριές. Αν νομίζεις ότι αυτό σου γεμίζει ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σου, ότι σου φτιάχνει τη μέρα και τη διάθεση τότε εγώ περισσεύω. Τι να πω άλλο? Νομίζω ότι έχω να κάνω με ενήλικους. Το ξαναλέω λοιπόν. Το σάιτ απευθύνεται σε ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ. Άμα είστε 15 χρονών καλό είναι να ξεγραφτείτε, να μη το πάρουν χαμπάρι και οι δικοί σας και έχουμε βρούμε και κάνα μπελά, έτσι...?
Εγώ πάντως σας το δηλώνω θα κάνω καμικάζι ποσταρίσματα όπου θεωρώ πως απαιτείται ποιότητα και τέχνη....
Δίκιο έχεις... Βλέπει ο άλλος 30 σελίδες και λέει "ε, όλο και κάτι θα έχει εξελιχθεί σε αυτό το θρεντ" αλλά πού, εδώ το 30σέλιδο το έχουμε ψωμοτύρι!!
Η εξέλιξη μετριέται σε εκατοντασέλιδα εδώ
αυτος και ο πρεκας εχουν απομεινει στην ελληνικη κοινωνια δυστυχως....
Καλά θα κάνεις, μας χρειάζεταιΕγώ πάντως σας το δηλώνω θα κάνω καμικάζι ποσταρίσματα όπου θεωρώ πως απαιτείται ποιότητα και τέχνη....
Ή όταν επανέλθετε στη συζήτηση σχετικά με το τιτρέχει με τις ελλεηνίδες
μας δουλευεις φιλτατε?
σε ειχα για πιο δικαιο αγορι...
δλδ κανεις παρατηρηση στον ιβιλ κ συνεχιζεις επειδη μιλησε με ασχημουλι χαρακτηρισμο στον παλαιο
κ στον παλαιο που εχει βρισει ολο το σαιτ, τις γυναικες πτνς μας ανεβαζει πτνς μας κατεβαζει.. τον ιδιο τον ιβιλ κ χθες κ σημερα τον εβρισε.. δεν του λες τπτ???? ουτε καν ενα γουορν δεν του εχετε κανει *τελικα ποιος εχει την κλικα εδω μεσα ποιος? χαχαχα*
κ φυσικα εμενα ποσως με νοιαζει που ουτε μιση παρατηρηση δεν του εχετε κανει.. γιατι τετοιο γελιο σαν κ αυτο που μας προσφερει ο τρελος του χωριου που αλλου θα βρουμε.. αλλα δεν μπορεις να την λες στους αλλους επειδη του απαντανε με τον ιδιο τροπο κ σ εκεινον να εισαι κουλ... ε????
Πού να δεις και πώς κούναγε την ουρά του ο παλιός που την "είπαν" (μη χέσω) στο κακό παιδί που δεν τον έκανε παρέααχ....τη σοφη που εισαι ρε μπαιτ....με κανεις περηφανη....ευγε (δακρυ καυτο κυλαει στο μαγουλο, μυτη ρουφαει μυξα)
ο παλιος αλλωνιζει εδω μεσα και κραζει κοσμο (ασε που θελει να γεμισει τη σουφριτσα μου γαλατακι!!! μαζι με των υπολοιπων!!) και ο ιβιλ τους εφταιξε
ρε μπας και ο παλιος ειναι ο αντισθενης?
Εγώ δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα αλλά χαίρομαι πολύ για τον καινούργιο σου παρεμβατικό ρόλο.
(σα Jedai ένα πράγμα).