Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εκρηκτικο το ταμπεραμεντο των ελληνων.....!

Μα κι εγω δημοτηs επι ταυτα  ειμαι..........Αλλα με επιρροη απο ....Σκανδιναβια μερια
...σα πα  σα  ερθουν...........Κουλ!!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γιατί βροντοφωνάζω καθημερινά στα παιδιά "μην πάτε μπουρδέλα, στούντιο, στριπ και τέτοιες μαλακίες. Εξαντλήστε το πρώτα με τις καθημερινές κοπέλες γύρω σας".

Πάντως παλιέ, οι καθημερινές κοπέλλες είτε είναι όλες δεσμευμένες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ή έχουν θέσει τόσο υψηλά standards, ώστε ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει μία προσέγγιση, να φαντάζει μπροστά τους σκουπίδι. Ακόμη κι αυτές που δεν είναι fuckable, εξαιτίας του εμφανισιακού τους προβλήματος, έχουν αρνητική συμπεριφορά σε σχεδόν όλες τις προσεγγίσεις που θα τους γίνουν.
Μετά από τα παραπάνω, η χυλόπιττα είναι πολύ εύκολο να δωθεί από μία γυναίκα, ωμή ή μαγειρεμένη και προς κάθε κατεύθυνση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
Πάντως παλιέ, οι καθημερινές κοπέλλες είτε είναι όλες δεσμευμένες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ή έχουν θέσει τόσο υψηλά standards, ώστε ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει μία προσέγγιση, να φαντάζει μπροστά τους σκουπίδι. Ακόμη κι αυτές που δεν είναι fuckable, εξαιτίας του εμφανισιακού τους προβλήματος, έχουν αρνητική συμπεριφορά σε σχεδόν όλες τις προσεγγίσεις που θα τους γίνουν.
Μετά από τα παραπάνω, η χυλόπιττα είναι πολύ εύκολο να δωθεί από μία γυναίκα, ωμή ή μαγειρεμένη και προς κάθε κατεύθυνση.
ακου για να ξερης τωρα..
ι τιχι κτιπαι τιν πορτα σου μονο μια φορα
αλα ι ατιχια εχι πολι μεγαλιτερι ιπομονι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα κι εγω δημοτηs επι ταυτα  ειμαι..........Αλλα με επιρροη απο ....Σκανδιναβια μερια
...σα πα  σα  ερθουν...........Κουλ!!!!!!!!!!

Εσύ είσαι έτσι, γιατί έχεις παρασυρθεί από τις Βόρειες γνωριμίες σου που είναι μεν με γαλαζοπράσινα μάτια, αλλά ηπίων τόνων και των καλών τρόπων. Με όποιο δάσκαλο καθήσεις....

Γι'αυτό τα πάθη και τα μίση είναι μακριά από εσένα. Τα πάθη και τα μίση είπα, όχι το  :knockinb:   :2funny: :2funny: :2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
"Θεϊκό" ανέκδοτο

Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.
Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!
Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:
-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ...
Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !

Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!

Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.
Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!
Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...

-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;

Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:

- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Διαφωνώ. Σε τούτη την σκατοεποχή έχει προκύψει και κάτι θετικό: η μόνιμα διαθέσιμη γυναίκα! Είναι ένα καινούργιο φρούτο στην Ελληνική κοινωνία που δεν υπήρχε πριν 20-30 χρόνια. Είναι οι γυναίκες που θέλουν να περνάνε καλά, δεν θέλουν αγάπες δεσμεύσεις και λουλούδια αλλά να πηδάνε όμορφη, σφριγηλή αντρική σάρκα, αλλάζοντας παρτενέρ κάθε λίγο και λιγάκι.

Μία γενιά πίσω έπρεπε να το παίξεις στην Ελλάδα αγάπες και λουλούδια για να πηδήξεις μία γυναίκα. Τώρα χάρη στο υπέροχο αυτό φαινόμενο της μόνιμα διαθέσιμης γυναίκας αν είσαι στοιχειωδώς εμφανίσιμος σε πηδάνε οι γυναίκες 20 λεπτά μετά τη γνωριμία σας...Προσωπικά πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τις γυναίκες στην Ελλάδα να εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια τόσο φανερά για το πόσο τραλαμένες είναι με τον μπούτσο!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μία γενιά πίσω έπρεπε να το παίξεις στην Ελλάδα αγάπες και λουλούδια για να πηδήξεις μία γυναίκα. Τώρα χάρη στο υπέροχο αυτό φαινόμενο της μόνιμα διαθέσιμης γυναίκας αν είσαι στοιχειωδώς εμφανίσιμος σε πηδάνε οι γυναίκες 20 λεπτά μετά τη γνωριμία σας...Προσωπικά πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τις γυναίκες στην Ελλάδα να εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια τόσο φανερά για το πόσο τραλαμένες είναι με τον μπούτσο!

Εν μέρει έχεις δίκιο. Ο κάθε ένας από εμάς μιλάει ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα που δέχεται από τον κοινωνικό του περίγυρο. Εσύ ίσως είσαι μη δεσμευμένος και μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα, χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κάποια σύντροφο ή σύζυγο. Απλά, αυτό δεν συμβαίνει με εμένα και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κυκλοφορήσω αργά το βράδυ. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι ξεσαλώστε και χαρείτε όσο πιό πολύ μπορείτε, γιατί μπορεί και οι παντρεμένοι να έχουν ψυχή, αλλά για να καταφέρουν κάτι (εκτός νόμιμης σχέσης) πρέπει να τους βγει ανάποδα.  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785
Εν μέρει έχεις δίκιο. Ο κάθε ένας από εμάς μιλάει ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα που δέχεται από τον κοινωνικό του περίγυρο. Εσύ ίσως είσαι μη δεσμευμένος και μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα, χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κάποια σύντροφο ή σύζυγο. Απλά, αυτό δεν συμβαίνει με εμένα και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κυκλοφορήσω αργά το βράδυ. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι ξεσαλώστε και χαρείτε όσο πιό πολύ μπορείτε, γιατί μπορεί και οι παντρεμένοι να έχουν ψυχή, αλλά για να καταφέρουν κάτι (εκτός νόμιμης σχέσης) πρέπει να τους βγει ανάποδα.  :headbang:
στισ 6/4 εχι τσιμπουσι στισ 9 τ0 βραδι κανονισε
να μιν ερθισ...........
στι γιτονια σου θα γινη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.353
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 100.gif
    100.gif
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 9

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Κοίτα εγώ είμαι σαραντάρης και δεν πολυπαίζει αυτό με μένα. Το βλέπω όμως παντού τριγύρω μου. Έχω κολητές 30άρες που πηδάνε ότι λούτσο βρούνε στο δρόμο τους. Έχει τύχει και έχω πιάσει κουβέντα με πιτσιρίκες 18-20 χρονών σε bar και από το στήσιμο του σώματος τους, το βλέμμα τους και τη βραχνάδα στη φωνή τους καταλαβαίνω ότι δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να τις πάρω στον καμπινέ...Μην παραξηγηθώ ότι το παίζω γκομεναράς στα 40 μου, δεν μου τυχαίνει κάθε φορά, μου έχει τύχει όμως...Βλέπω επίσης άλλες πιτσιρίκες να χάνονται στον καμπινέ με άντρες που μόλις γνώρισαν...Τις βλέπω στις καφετέριες πώς παίζουν που γλωσοφιλάνε τώρα τον ένα μετά από λίγο τον άλλο, κάθονται πάνω στο λούτσο τους κ.λ.π. Επιπλέον, επειδή τυχαίνει να πηγαίνω σε parties όπου παρουσιάζονται καινούργια προιόντα κ.λ.π. όπου έρχονται κυροιολεκτικά θεο-γυναικάρες μου κάνει εντύπωση πόσο διαθέσιμες είναι αυτές οι θεο-γυναικάρες. Τις πλησιάζεις εύκολα, μιλάς πολύ εύκολα μαζί τους, πίνετε το ποτάκι σας, γελάτε και μετά είναι piece of cake αν κολάτε λιγάκι να βρεθείτε στο κρεβάτι, σαν αυτές οι γυναίκες να μην έχουν καμία σχέση, κανέναν άντρα στη ζωή τους...

Κάπου καταντάει κουραστικό και αυτό...Σε πηδάνε συνέχεια οι γυναίκες αντιμετωπίζοντας σε σαν ένα κομμάτι κρέας και δεν σου δίνουνε αγάπη (γιατί κάτι έχουν πάθει οι σημερινές Ελληνίδες - προφανώς έχουν καεί οι ίδιες στο χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι - και αφού μπουν στο κόλπο πηδάνε κατά ριπάς τους άντρες αποφεύγοντας όμως επιμελώς να τους δείξουν αγάπη. Έτσι έχουμε φτάσει στο αντίθετο: μία νέα γενιά Ελλήνων αντρών χορτασμένων στο μουνί, που διψάνε όμως για αγάπη, που έχουν καταντήσει "αγαπούληδες"...Αν δεν είναι αυτό η εκδίκηση όλων των προηγούμενων καταπιεσμένων γενιών Ελληνίδων τότε δεν ξέρω τι είναι!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κοίτα εγώ είμαι σαραντάρης και δεν πολυπαίζει αυτό με μένα. Το βλέπω όμως παντού τριγύρω μου. Έχω κολητές 30άρες που πηδάνε ότι λούτσο βρούνε στο δρόμο τους. Έχει τύχει και έχω πιάσει κουβέντα με πιτσιρίκες 18-20 χρονών σε bar και από το στήσιμο του σώματος τους, το βλέμμα τους και τη βραχνάδα στη φωνή τους καταλαβαίνω ότι δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να τις πάρω στον καμπινέ...Μην παραξηγηθώ ότι το παίζω γκομεναράς στα 40 μου, δεν μου τυχαίνει κάθε φορά, μου έχει τύχει όμως...Βλέπω επίσης άλλες πιτσιρίκες να χάνονται στον καμπινέ με άντρες που μόλις γνώρισαν...Τις βλέπω στις καφετέριες πώς παίζουν που γλωσοφιλάνε τώρα τον ένα μετά από λίγο τον άλλο, κάθονται πάνω στο λούτσο τους κ.λ.π.

Κάπου καταντάει κουραστικό και αυτό...Σε πηδάνε συνέχεια οι γυναίκες αντιμετωπίζοντας σε σαν ένα κομμάτι κρέας και δεν σου δίνουνε αγάπη (γιατί κάτι έχουν πάθει οι σημερινές Ελληνίδες - προφανώς έχουν καεί οι ίδιες στο χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι - και αφού μπουν στο κόλπο πηδάνε κατά ριπάς τους άντρες αποφεύγοντας όμως επιμελώς να τους δείξουν αγάπη. Έτσι έχουμε φτάσει στο αντίθετο: μία νέα γενιά Ελλήνων αντρών χορτασμένων στο μουνί, που διψάνε όμως για αγάπη, που έχουν καταντήσει "αγαπούληδες"...Αν δεν είναι αυτό η εκδίκηση όλων των προηγούμενων καταπιεσμένων γενιών Ελληνίδων τότε δεν ξέρω τι είναι!

Καλά ρε, είσαι σαράντα +, στην πλέον παραγωγική ηλικία και ξημεροβραδιάζεσαι στις καφετέριες και στα μπαρ για να παρακολουθείς αν, πόσο και πως γαμιούνται τα κοριτσάκια;
Τίποτε δημιουργικό δεν έχεις να κάνεις στην ζωή σου; Ή μόνον να διοργανώνεις παρτούζες ξέρεις; Και να κράζεις τις "δήθεν" εδώ μέσα.
Και μετά διαμαρτύρεσαι για την σκατοχώρα και για την σκατοεποχή που ζούμε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλά ρε, είσαι σαράντα +, στην πλέον παραγωγική ηλικία και ξημεροβραδιάζεσαι στις καφετέριες και στα μπαρ για να παρακολουθείς αν, πόσο και πως γαμιούνται τα κοριτσάκια;
Τίποτε δημιουργικό δεν έχεις να κάνεις στην ζωή σου; Ή μόνον να διοργανώνεις παρτούζες ξέρεις; Και να κράζεις τις "δήθεν" εδώ μέσα.
Και μετά διαμαρτύρεσαι για την σκατοχώρα και για την σκατοεποχή που ζούμε.

Το "ξημεροβραδυάζομαι" είναι δική σου εφεύρεση μικρό ανθρωπάκι...

Δεν νομίζω τα bars και τα parties να γίνονται πρωινιάτικα. Γιατί και δουλεύω - σε ασυνήθιστη δουλειά - αυτή τη στιγμή (μπαίνοντας αραιά και που εδώ μέσα, όσο δεν έχω πελάτη) και βγάζω ΤΙΜΙΑ τα λεφτά που βγάζω, σε αντίθεση με ένα τραγικά μεγάλο ποσοστό Ελλέηνων που ΚΛΕΒΟΥΝ είτε άμεσα είτε επειδή είναι κοπρίτες στο δημόσιο και τους τρέφουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

Δουλεύω σαν τρελός και διασκεδάζω σαν να μην υπάρχει αύριο! Εσένα τι σε πείραξε αυτό; Ζηλεύεις ή είναι η ιδέα μου;

Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ, ας πούμε;

Υ.Γ. Και αυτή την πανέμορφη χώρα δεν την έκανα σκατοχώρα εγώ αλλά οι χιλιάδες ΚΛΕΦΤΕΣ γύρω μου, οι Ελλέηνες, οι βολεμένοι κοπρο-δημόσιοι υπάλληλοι και οι κουμπαρο-ρουφιανο-τσατσο-μιζαδορο-κλικαδόροι!  Αυτή την έκαναν σκατοχώρα την Ελλάδα! Και προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom