Εχει και την τιγρη σαν εμβλημα.............Ωχ
Αχοs βαρυs ακουγεται........πολλα γαμ...εεε τουφεκια πεφτουν
α ρε λαιφ!!!!!
Εχει και την τιγρη σαν εμβλημα.............Ωχ
Αχοs βαρυs ακουγεται........πολλα γαμ...εεε τουφεκια πεφτουν
Ενα πραμα δεν καταλαβαινω............αμα μου το πειs κι αυτο.....α ρε λαιφ!!!!!
με τι πραμα παθιαζονται πουλι μ?Ενα πραμα δεν καταλαβαινω............αμα μου το πειs κι αυτο.....
Γιατι παθιαζονται τοσο πολυ καποιοι..........
με τι πραμα παθιαζονται πουλι μ?
εκρηκτικο το ταμπεραμεντο των ελληνων.....!Γενικα...........με το οποιοδηποτε θεματακι .........
Φαινεται δεν αντεχει ο οργανισμοs μου το μπινελικισταν
εκρηκτικο το ταμπεραμεντο των ελληνων.....!
Γιατί βροντοφωνάζω καθημερινά στα παιδιά "μην πάτε μπουρδέλα, στούντιο, στριπ και τέτοιες μαλακίες. Εξαντλήστε το πρώτα με τις καθημερινές κοπέλες γύρω σας".
ακου για να ξερης τωρα..Πάντως παλιέ, οι καθημερινές κοπέλλες είτε είναι όλες δεσμευμένες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ή έχουν θέσει τόσο υψηλά standards, ώστε ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει μία προσέγγιση, να φαντάζει μπροστά τους σκουπίδι. Ακόμη κι αυτές που δεν είναι fuckable, εξαιτίας του εμφανισιακού τους προβλήματος, έχουν αρνητική συμπεριφορά σε σχεδόν όλες τις προσεγγίσεις που θα τους γίνουν.
Μετά από τα παραπάνω, η χυλόπιττα είναι πολύ εύκολο να δωθεί από μία γυναίκα, ωμή ή μαγειρεμένη και προς κάθε κατεύθυνση.
Μα κι εγω δημοτηs επι ταυτα ειμαι..........Αλλα με επιρροη απο ....Σκανδιναβια μερια
...σα πα σα ερθουν...........Κουλ!!!!!!!!!!
- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!
Πάντως παλιέ, οι καθημερινές κοπέλλες είτε είναι όλες δεσμευμένες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ή έχουν θέσει τόσο υψηλά standards, ώστε ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει μία προσέγγιση, να φαντάζει μπροστά τους σκουπίδι. Ακόμη κι αυτές που δεν είναι fuckable, εξαιτίας του εμφανισιακού τους προβλήματος, έχουν αρνητική συμπεριφορά σε σχεδόν όλες τις προσεγγίσεις που θα τους γίνουν.
Μετά από τα παραπάνω, η χυλόπιττα είναι πολύ εύκολο να δωθεί από μία γυναίκα, ωμή ή μαγειρεμένη και προς κάθε κατεύθυνση.
Μία γενιά πίσω έπρεπε να το παίξεις στην Ελλάδα αγάπες και λουλούδια για να πηδήξεις μία γυναίκα. Τώρα χάρη στο υπέροχο αυτό φαινόμενο της μόνιμα διαθέσιμης γυναίκας αν είσαι στοιχειωδώς εμφανίσιμος σε πηδάνε οι γυναίκες 20 λεπτά μετά τη γνωριμία σας...Προσωπικά πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τις γυναίκες στην Ελλάδα να εκδηλώνονται τα τελευταία χρόνια τόσο φανερά για το πόσο τραλαμένες είναι με τον μπούτσο!
στισ 6/4 εχι τσιμπουσι στισ 9 τ0 βραδι κανονισεΕν μέρει έχεις δίκιο. Ο κάθε ένας από εμάς μιλάει ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα που δέχεται από τον κοινωνικό του περίγυρο. Εσύ ίσως είσαι μη δεσμευμένος και μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα, χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κάποια σύντροφο ή σύζυγο. Απλά, αυτό δεν συμβαίνει με εμένα και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κυκλοφορήσω αργά το βράδυ. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι ξεσαλώστε και χαρείτε όσο πιό πολύ μπορείτε, γιατί μπορεί και οι παντρεμένοι να έχουν ψυχή, αλλά για να καταφέρουν κάτι (εκτός νόμιμης σχέσης) πρέπει να τους βγει ανάποδα.
στισ 6/4 εχι τσιμπουσι στισ 9 τ0 βραδι κανονισε
να μιν ερθισ...........
στι γιτονια σου θα γινη
de zavuΑυτά από τηλεφώνου.
Εν μέρει έχεις δίκιο. Ο κάθε ένας από εμάς μιλάει ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα που δέχεται από τον κοινωνικό του περίγυρο. Εσύ ίσως είσαι μη δεσμευμένος και μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα, χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κάποια σύντροφο ή σύζυγο. Απλά, αυτό δεν συμβαίνει με εμένα και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κυκλοφορήσω αργά το βράδυ. Τουλάχιστον εσείς οι ελεύθεροι ξεσαλώστε και χαρείτε όσο πιό πολύ μπορείτε, γιατί μπορεί και οι παντρεμένοι να έχουν ψυχή, αλλά για να καταφέρουν κάτι (εκτός νόμιμης σχέσης) πρέπει να τους βγει ανάποδα.
Κοίτα εγώ είμαι σαραντάρης και δεν πολυπαίζει αυτό με μένα. Το βλέπω όμως παντού τριγύρω μου. Έχω κολητές 30άρες που πηδάνε ότι λούτσο βρούνε στο δρόμο τους. Έχει τύχει και έχω πιάσει κουβέντα με πιτσιρίκες 18-20 χρονών σε bar και από το στήσιμο του σώματος τους, το βλέμμα τους και τη βραχνάδα στη φωνή τους καταλαβαίνω ότι δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να τις πάρω στον καμπινέ...Μην παραξηγηθώ ότι το παίζω γκομεναράς στα 40 μου, δεν μου τυχαίνει κάθε φορά, μου έχει τύχει όμως...Βλέπω επίσης άλλες πιτσιρίκες να χάνονται στον καμπινέ με άντρες που μόλις γνώρισαν...Τις βλέπω στις καφετέριες πώς παίζουν που γλωσοφιλάνε τώρα τον ένα μετά από λίγο τον άλλο, κάθονται πάνω στο λούτσο τους κ.λ.π.
Κάπου καταντάει κουραστικό και αυτό...Σε πηδάνε συνέχεια οι γυναίκες αντιμετωπίζοντας σε σαν ένα κομμάτι κρέας και δεν σου δίνουνε αγάπη (γιατί κάτι έχουν πάθει οι σημερινές Ελληνίδες - προφανώς έχουν καεί οι ίδιες στο χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι - και αφού μπουν στο κόλπο πηδάνε κατά ριπάς τους άντρες αποφεύγοντας όμως επιμελώς να τους δείξουν αγάπη. Έτσι έχουμε φτάσει στο αντίθετο: μία νέα γενιά Ελλήνων αντρών χορτασμένων στο μουνί, που διψάνε όμως για αγάπη, που έχουν καταντήσει "αγαπούληδες"...Αν δεν είναι αυτό η εκδίκηση όλων των προηγούμενων καταπιεσμένων γενιών Ελληνίδων τότε δεν ξέρω τι είναι!
Καλά ρε, είσαι σαράντα +, στην πλέον παραγωγική ηλικία και ξημεροβραδιάζεσαι στις καφετέριες και στα μπαρ για να παρακολουθείς αν, πόσο και πως γαμιούνται τα κοριτσάκια;
Τίποτε δημιουργικό δεν έχεις να κάνεις στην ζωή σου; Ή μόνον να διοργανώνεις παρτούζες ξέρεις; Και να κράζεις τις "δήθεν" εδώ μέσα.
Και μετά διαμαρτύρεσαι για την σκατοχώρα και για την σκατοεποχή που ζούμε.
Και να κράζεις τις "δήθεν" εδώ μέσα.