Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Κια μια δήλωση στον Ινδιάνο: Είμαι το νέο καθεστώς, ξεπέρασέ το!  :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΙΙΙΙΙΙΙιιιιι, κιτρινίζει ο ανταποκριτής!!!
Λέγε ρε, πόσα πήρες για να γράψεις τέτοια ψέματα;;;  :tickedoff: :tickedoff:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω είμαι πλήρως αντικειμενικός σε παρακαλώ να ανασκευάσεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ Εγώ σε ποια κλίκα είμαι ρε τελικά να ξέρω δηλαδή να είμαι και αντικειμενικός...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για να δουμε την κλικα  Γ   Για ελατε ...σηκωστε ψηλα πληκτρολογια ποντικια οθονεs...
Σηκωθειτε απο καρεκλεs ντιβανια κρεβατια και πειτε παρων........Για να δουμε την ομαδαρα !!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φασιστικές και προκλητικές δηλώσεις του Κακού Πλάσματος "Είμαι το Νέο Καθεστώς σας" Χωνέψτε το... που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και Σιδηρούντα Παραπετάσματα.
Πληροφορίες εκ των έσω δε αναφέρουν πως σκοπεύει να εξουσιάσει την κλίκα με μαστίγιο και Καρότο...
Αναμένονται να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια στο φόρουμ....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Will do αλλά να ξέρεις δεν ψηφίζει, είναι κλεισμένος στο συρτάρι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν πειράζει! Εχω ήδη την ψήφο σου, την ψήφο μου και την ψήφο του avatar! Για τυπικούς λόγους αναμένω/ευελπιστώ και για τη στίρηξη του Ninja...

If you haven't noticed....
                          I've already won!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Φασιστικές και προκλητικές δηλώσεις του Κακού Πλάσματος "Είμαι το Νέο Καθεστώς σας" Χωνέψτε το... που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και Σιδηρούντα Παραπετάσματα.
Πληροφορίες εκ των έσω δε αναφέρουν πως σκοπεύει να εξουσιάσει την κλίκα με μαστίγιο και Καρότο...

Οχι καρότα! Κοστίζουν και οι καιροί είναι δύσκολοι! Προς το παρόν θα αρκεστούμε στο μαστίγιο!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Επειδη η φυλαδα δε με αναφερει ουτε καν στη τελευταια σελιδα και δεν ανεχομαι καπελωμα ενω εχω βαλει υποψηφιοτητα για αντιπροεδρος ,αρχιζουν να υπαρχουν σεναρια αποχωρησης μου.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Οχι καρότα! Κοστίζουν και οι καιροί είναι δύσκολοι! Προς το παρόν θα αρκεστούμε στο μαστίγιο!
Είσαι βιτσιόζικο Πλάσμα εσυ τελικά και διορατικός στην οικονομία. Αν δεν ακολουθήσεις πολιτική λιτότητας όπως οι προηγούμενοι εξουσιαστές του Φόρουμ και αρνηθείς την πολιτική του "και εσύ λαέ φάε σκατά" μπορεί και να με πείσεις...
Αν και σαν γνήσιος Ινδιάνος να σου πώ πως "Too many chiefs but no Indians"
;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λες να το ξαναγυρισουμε στα παλια καλα, εμεις απο τη μια και οι ελλεινιδες απο την αλλη???

Έτσι κόβω να γίνεται η δουλειά αν συνεχίσουν όλοι με αυτόν τον τρόπο.
Πολλοί διψούνε για εξουσία και δε μου αρέσει καθόλου. >:(

:o :o :o :o
Ρε, μόνος σου την έχτισες την κλίκα το κέρατό μου;  :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, μαζί τη φτιάξαμε αλλά εσύ πας να την καταστρέψεις.
Κρίμα γιατί σε είχα για ώριμο άτομο ενώ αποδεικνύεται ότι δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα μυξιάρικο σκατό.

Βάζω και επίσημα υποψηφιότητα για Πρόεδρος!

Εγώ δε θέλω να έχουμε πρόεδρο καθαρά για λειτουργικούς λόγους.
Θα πρέπει να ακολουθούμε συγκεκριμένες οδηγίες ή θα έχουμε κάποιο πλαίσιο συμπεριφοράς/δραστηριοτήτων?
Ή μήπως θα χρειαζόμαστε άδεια/εξουσιοδότηση για τις δράσεις μας?
Αν θα ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε υπάρχουν και δικά μου σενάρια αποχώρησης. :sunglasses:
Αν θέλετε να έχουμε έναν καθαρά τιμητικό πρόεδρο τότε ΟΚ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μπροστάρηδες ας είσαι εσύ και ο avatar και βρείτε ότι τίτλους θέλετε (όχι τη boomb, με τίποτα).

Εγώ τη κάνω τώρα και τα λέμε. :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Επειδη η φυλαδα δε με αναφερει ουτε καν στη τελευταια σελιδα και δεν ανεχομαι καπελωμα ενω εχω βαλει υποψηφιοτητα για αντιπροεδρος ,αρχιζουν να υπαρχουν σεναρια αποχωρησης μου.

Μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα της πρωτιάς θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Εγώ δε θέλω να έχουμε πρόεδρο καθαρά για λειτουργικούς λόγους.
Θα πρέπει να ακολουθούμε συγκεκριμένες οδηγίες ή θα έχουμε κάποιο πλαίσιο συμπεριφοράς/δραστηριοτήτων?
Ή μήπως θα χρειαζόμαστε άδεια/εξουσιοδότηση για τις δράσεις μας?
Αν θέλετε να έχουμε έναν καθαρά τιμητικό πρόεδρο τότε ΟΚ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μπροστάρηδες ας είσαι εσύ και ο avatar και βρείτε ότι τίτλους θέλετε (όχι τη boomb, με τίποτα).

Ο πρόεδρος θα είναι συντονιστικού χαρακτήρα και όχι κέντρο λήψης αποφάσεων...
Προέχει η ενότητα! Η κλίκα θα ακολουθήσει το πετυχημένο μοντέλο της "γραμμικής οργάνωσης"
Relax!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έτσι κόβω να γίνεται η δουλειά αν συνεχίσουν όλοι με αυτόν τον τρόπο.
Πολλοί διψούνε για εξουσία και δε μου αρέσει καθόλου. >:(
Παρασύρεσαι από τα δημοσιεύματαααα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγώ ποτέ δεν είχα βλέψεις για την αρχηγία, ένα μέλος πήγα μόνο να στρατολογήσω!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο ανεπροκοπη και κακομουτσουνη ελλεινιδα.
μονο οτι ειχα οιστρο χθες και θα παρακαλουσα να ανακαλεσεις αλλιως θα χεστουμε...σοβαρα στο λεω. :tickedoff:
δεν σας βριζω για να με λες γλυκαναλατο κτλ....αντε να χαθειτε απογευματιατικα...

φου φου τεστ ενα δυο....ακουγομαι καθαρα???

επειδη καποιοι χασανε την αισθηση του χιουμορ τους και μετα απο απειλες για την προσωπικη μου ακεραιοτητα οφειλω να πω οτι ο αβαταρ ειναι ενας καθ ολα καθως πρεπει νεαρος (ή ηλικιωμενος δε γνωριζω) που ουτε καβλαντιζει ουτε λεει γλυκαναλατα σαχλα.... :tickedoff: :2funny:

θελω να με πιστεψετε γιατι ειμαι σιγουρη οτι παρασυρθηκατε απο το γλαφυρο μου λογο και προς στιγμην σας επεισα..... :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φου φου τεστ ενα δυο....ακουγομαι καθαρα???

επειδη καποιοι χασανε την αισθηση του χιουμορ τους και μετα απο απειλες για την προσωπικη μου ακεραιοτητα οφειλω να πω οτι ο αβαταρ ειναι ενας καθ ολα καθως πρεπει νεαρος (ή ηλικιωμενος δε γνωριζω) που ουτε καβλαντιζει ουτε λεει γλυκαναλατα σαχλα.... :tickedoff: :2funny:

θελω να με πιστεψετε γιατι ειμαι σιγουρη οτι παρασυρθηκατε απο το γλαφυρο μου λογο και προς στιγμην σας επεισα..... :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

Aυτοs ο γλαφυροs σου λογοs αχ αχ αχ μαs μαχαιρωσε!!!!!!!!!!
Λεμε ναι στον Αβαταρ !!!!!!!!
Αντε να βαλουμε και ταs υπογραφαs και να βγαλει λογο....Λογο!!!!!! Λογο!!!!!!!!Λογο!!!!!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τριγμούς προκάλεσαν στην νεοσυσταθείσα Προεδρική κλίκα Του Πλάσματος οι δηλώσεις των μέχρι πρότινος παρά τω πλευρώ του μελών avatar ο οποίος έκανε παράπονα για την μη προβολή του στα φώτα της δημοσιότητας του φόρουμ, ενώ ανάλογη στάση δήλωσε πως θα κρατήσει και ο Νίντζα που κατά τα λεγομενα του "πολλοι διψούν για εξουσία και δεν μου άρέσει" ενώ παράλληλα δε δίστασε να ξεμπροστιάσει το μέλος boomb για την απαράδεκτη και αλαζονική συμπεριφορά του...
Μόνος στο τίπι του ο Κακός Ινδιάνος μειδιά έχοντας σπείρει τη διχόνοια και γνωρίζοντας πως αποτελεί στην παρούσα κατάσταση το μοναδικό στήριγμα για την κλίκα με τα πήλινα πόδια του Κακού Πλάσματος. Στις πρώτες δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως 2 κακοί δεν χωρούν στο ίδιο φόρουμ.
Άγνωστη η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα μέλη mounitsa,Βite, erinal που σύμφωνα με πληροφορίες οργανώθηκαν στη γιάφκα τους προκειμένου να καταστρώσουν σχέδιο αποπλάνησης του απογοητευμένου από την κλίκα Γ life και ένταξης του στην ομάδα κρούσης τους...
Από την Λωρίδα της Ελλεηνίδας όπου η ροή των εξελίξεων και των δηλώσεων καθιστά δύσκολο και επικίνδυνο το έργο του ρεπόρτερ...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αν βγαλετε ακρη τελικα με τη κλικα ενημερωστε με.

Καλη συνεχεια.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Aυτοs ο γλαφυροs σου λογοs αχ αχ αχ μαs μαχαιρωσε!!!!!!!!!!
Λεμε ναι στον Αβαταρ !!!!!!!!
Αντε να βαλουμε και ταs υπογραφαs και να βγαλει λογο....Λογο!!!!!! Λογο!!!!!!!!Λογο!!!!!!!!!!

δε χρειαζεται μια μικρη διενεξη η οποια θα λυθει...η θα κουκουλωθει θα δουμε... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τριγμούς προκάλεσαν στην νεοσυσταθείσα Προεδρική κλίκα Του Πλάσματος οι δηλώσεις των μέχρι πρότινος παρά τω πλευρώ του μελών avatar ο οποίος έκανε παράπονα για την μη προβολή του στα φώτα της δημοσιότητας του φόρουμ, ενώ ανάλογη στάση δήλωσε πως θα κρατήσει και ο Νίντζα που κατά τα λεγομενα του "πολλοι διψούν για εξουσία και δεν μου άρέσει" ενώ παράλληλα δε δίστασε να ξεμπροστιάσει το μέλος boomb για την απαράδεκτη και αλαζονική συμπεριφορά του...
Μόνος στο τίπι του ο Κακός Ινδιάνος μειδιά έχοντας σπείρει τη διχόνοια και γνωρίζοντας πως αποτελεί στην παρούσα κατάσταση το μοναδικό στήριγμα για την κλίκα με τα πήλινα πόδια του Κακού Πλάσματος. Στις πρώτες δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως 2 κακοί δεν χωρούν στο ίδιο φόρουμ.
Ρε Κιτρινοπόδαρε, θα μας διαλύσεις πριν καλά καλά συσταθούμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom