EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Τη δική μου ψήφο την έχεις ήδη από χτες
δαγκωτό λέμεεεεεε!!!
Thank you! Give my regards to Pepito!
Τη δική μου ψήφο την έχεις ήδη από χτες
δαγκωτό λέμεεεεεε!!!
ΙΙΙΙΙΙΙιιιιι, κιτρινίζει ο ανταποκριτής!!!
Λέγε ρε, πόσα πήρες για να γράψεις τέτοια ψέματα;;;
Will do αλλά να ξέρεις δεν ψηφίζει, είναι κλεισμένος στο συρτάριThank you! Give my regards to Pepito!
Αυτό είναι πρωτοσέλιδοΚια μια δήλωση στον Ινδιάνο: Είμαι το νέο καθεστώς, ξεπέρασέ το!
Will do αλλά να ξέρεις δεν ψηφίζει, είναι κλεισμένος στο συρτάρι
Φασιστικές και προκλητικές δηλώσεις του Κακού Πλάσματος "Είμαι το Νέο Καθεστώς σας" Χωνέψτε το... που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και Σιδηρούντα Παραπετάσματα.
Πληροφορίες εκ των έσω δε αναφέρουν πως σκοπεύει να εξουσιάσει την κλίκα με μαστίγιο και Καρότο...
Αναμένονται να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια στο φόρουμ....
Φασιστικές και προκλητικές δηλώσεις του Κακού Πλάσματος "Είμαι το Νέο Καθεστώς σας" Χωνέψτε το... που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και Σιδηρούντα Παραπετάσματα.
Πληροφορίες εκ των έσω δε αναφέρουν πως σκοπεύει να εξουσιάσει την κλίκα με μαστίγιο και Καρότο...
Αναμένονται να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια στο φόρουμ....
Είσαι βιτσιόζικο Πλάσμα εσυ τελικά και διορατικός στην οικονομία. Αν δεν ακολουθήσεις πολιτική λιτότητας όπως οι προηγούμενοι εξουσιαστές του Φόρουμ και αρνηθείς την πολιτική του "και εσύ λαέ φάε σκατά" μπορεί και να με πείσεις...Οχι καρότα! Κοστίζουν και οι καιροί είναι δύσκολοι! Προς το παρόν θα αρκεστούμε στο μαστίγιο!
λες να το ξαναγυρισουμε στα παλια καλα, εμεις απο τη μια και οι ελλεινιδες απο την αλλη???
:o :o :o :o
Ρε, μόνος σου την έχτισες την κλίκα το κέρατό μου;
Βάζω και επίσημα υποψηφιότητα για Πρόεδρος!
Επειδη η φυλαδα δε με αναφερει ουτε καν στη τελευταια σελιδα και δεν ανεχομαι καπελωμα ενω εχω βαλει υποψηφιοτητα για αντιπροεδρος ,αρχιζουν να υπαρχουν σεναρια αποχωρησης μου.
Εγώ δε θέλω να έχουμε πρόεδρο καθαρά για λειτουργικούς λόγους.
Θα πρέπει να ακολουθούμε συγκεκριμένες οδηγίες ή θα έχουμε κάποιο πλαίσιο συμπεριφοράς/δραστηριοτήτων?
Ή μήπως θα χρειαζόμαστε άδεια/εξουσιοδότηση για τις δράσεις μας?
Αν θέλετε να έχουμε έναν καθαρά τιμητικό πρόεδρο τότε ΟΚ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μπροστάρηδες ας είσαι εσύ και ο avatar και βρείτε ότι τίτλους θέλετε (όχι τη boomb, με τίποτα).
Παρασύρεσαι από τα δημοσιεύματααααΈτσι κόβω να γίνεται η δουλειά αν συνεχίσουν όλοι με αυτόν τον τρόπο.
Πολλοί διψούνε για εξουσία και δε μου αρέσει καθόλου. >
Δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο ανεπροκοπη και κακομουτσουνη ελλεινιδα.
μονο οτι ειχα οιστρο χθες και θα παρακαλουσα να ανακαλεσεις αλλιως θα χεστουμε...σοβαρα στο λεω.
δεν σας βριζω για να με λες γλυκαναλατο κτλ....αντε να χαθειτε απογευματιατικα...
φου φου τεστ ενα δυο....ακουγομαι καθαρα???
επειδη καποιοι χασανε την αισθηση του χιουμορ τους και μετα απο απειλες για την προσωπικη μου ακεραιοτητα οφειλω να πω οτι ο αβαταρ ειναι ενας καθ ολα καθως πρεπει νεαρος (ή ηλικιωμενος δε γνωριζω) που ουτε καβλαντιζει ουτε λεει γλυκαναλατα σαχλα....
θελω να με πιστεψετε γιατι ειμαι σιγουρη οτι παρασυρθηκατε απο το γλαφυρο μου λογο και προς στιγμην σας επεισα.....
Aυτοs ο γλαφυροs σου λογοs αχ αχ αχ μαs μαχαιρωσε!!!!!!!!!!
Λεμε ναι στον Αβαταρ !!!!!!!!
Αντε να βαλουμε και ταs υπογραφαs και να βγαλει λογο....Λογο!!!!!! Λογο!!!!!!!!Λογο!!!!!!!!!!
Ρε Κιτρινοπόδαρε, θα μας διαλύσεις πριν καλά καλά συσταθούμε!!!Τριγμούς προκάλεσαν στην νεοσυσταθείσα Προεδρική κλίκα Του Πλάσματος οι δηλώσεις των μέχρι πρότινος παρά τω πλευρώ του μελών avatar ο οποίος έκανε παράπονα για την μη προβολή του στα φώτα της δημοσιότητας του φόρουμ, ενώ ανάλογη στάση δήλωσε πως θα κρατήσει και ο Νίντζα που κατά τα λεγομενα του "πολλοι διψούν για εξουσία και δεν μου άρέσει" ενώ παράλληλα δε δίστασε να ξεμπροστιάσει το μέλος boomb για την απαράδεκτη και αλαζονική συμπεριφορά του...
Μόνος στο τίπι του ο Κακός Ινδιάνος μειδιά έχοντας σπείρει τη διχόνοια και γνωρίζοντας πως αποτελεί στην παρούσα κατάσταση το μοναδικό στήριγμα για την κλίκα με τα πήλινα πόδια του Κακού Πλάσματος. Στις πρώτες δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως 2 κακοί δεν χωρούν στο ίδιο φόρουμ.