Νέα

Τι θα θέλατε να έχει το bourdela.com;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Περισσότερα νέα/άρθρα/συνεντεύξεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με πληρωμένο έρωτα

• Πιο συχνή ανανέωση καταλόγου

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Πλήρης κατάλογος με στριπτιζάδικα/ξενοδοχεία/sexshop

• Αστεία βιντέακια κτλ.

• Θέλω μπλουζάκι με το νέο γλόμπο!

• Φώτο από ιερόδουλες

• Περισσότερη "υποστήριξη" σε φετιχ (ποδολατρεία κτλ.)

• Αγγελίες γνωριμιών (swingers, ζευγάρια κτλ.)

• Νόμιμο πορνογραφικό υλικό για κατέβασμα (με κόστος)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παιδια για αλλη μια φορα πρεπει να πω για το μενου που πολλοι οπως και εγω δεν εχουμε δει ποτε.Δεν γνωριζω αν υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχουμε εμεις ή δεν βλεπουμε.Κοιταχτε το επειδη προσπαθητε για το καλυτερο ειναι κριμα για ολους εμας.Αν γινομαι κουραστικος συγνωμη αλλα νομιζω οτι μιλαω εκ μερους και αλλων με το ιδιο προβλημα.Ευχαριστω.

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
παιδια για αλλη μια φορα πρεπει να πω για το μενου που πολλοι οπως και εγω δεν εχουμε δει ποτε.Δεν γνωριζω αν υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχουμε εμεις ή δεν βλεπουμε.Κοιταχτε το επειδη προσπαθητε για το καλυτερο ειναι κριμα για ολους εμας.Αν γινομαι κουραστικος συγνωμη αλλα νομιζω οτι μιλαω εκ μερους και αλλων με το ιδιο προβλημα.Ευχαριστω.

Έχουμε βρει που είναι το πρόβλημα, υπομονή!

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Με διαφορά το "Φώτο από ιερόδουλες" έχει ως τώρα τις περισσότες ψήφους...
Οτιδήποτε ιδέες είναι δεκτές (και κατα πάσα πιθανότητα θα υλοποιηθούνε)
Η ψηφοφορία θα κρατήσει πολύ ακόμα

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
1) Να είναι ταχύτερο (αργό στον browser τώρα)
2) Να έχει βαθμολογία ανά πουτάνα και ανά service
3) Τα μπουρδέλα να έχουν βαθμολογία ως σπίτια. Οι πουτάνες να αντιστοιχίζονται με Μ προς Ν σχέση με τα μπουρδέλα (μία πουτάνα μπορεί να δουλεέυει ταυτόχρονα σε πολλά σπίτια και ένα σπίτια μπορεί να έχει πολλές πουτάνες).
4) Να επιτρέπονται τα greeklish. Είναι πολύ ελεύθερο site για να έχει περιορισμούς!
5) Να έχει αναλυτικό κατάλογο με CityTours. Πότε έρχονται, από ποιά πρακτορεία , πληροφορίες , reviews κ.λ.π.
6) Να μπορεί κάποιος χρήστης να κάνει ban και να μην βλέπει άλλον χρήστη. Τα σχόλεια των αρχιδοσπάστων δεν θέλω να τα βλέπω!
7) Να το βγάλετε απο MySQL και να βάλετε Oracle (:-).. Επίσης πετάξτε την php και βάλτε .Νet να βρείτε την υγιειά σας...

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
1) Να είναι ταχύτερο (αργό στον browser τώρα)
2) Να έχει βαθμολογία ανά πουτάνα και ανά service
3) Τα μπουρδέλα να έχουν βαθμολογία ως σπίτια. Οι πουτάνες να αντιστοιχίζονται με Μ προς Ν σχέση με τα μπουρδέλα (μία πουτάνα μπορεί να δουλεέυει ταυτόχρονα σε πολλά σπίτια και ένα σπίτια μπορεί να έχει πολλές πουτάνες).
4) Να επιτρέπονται τα greeklish. Είναι πολύ ελεύθερο site για να έχει περιορισμούς!
5) Να έχει αναλυτικό κατάλογο με CityTours. Πότε έρχονται, από ποιά πρακτορεία , πληροφορίες , reviews κ.λ.π.
6) Να μπορεί κάποιος χρήστης να κάνει ban και να μην βλέπει άλλον χρήστη. Τα σχόλεια των αρχιδοσπάστων δεν θέλω να τα βλέπω!
7) Να το βγάλετε απο MySQL και να βάλετε Oracle (:-).. Επίσης πετάξτε την php και βάλτε .Νet να βρείτε την υγιειά σας...

1. Νομίζω είναι ήδη αρκετά γρήγορο για portal, μου το επιβαιβεώνουν πολλοί. Δεν ειναι στατικό website, ούτε έχουμε το infastructure του in.gr.
2. Είναι στα υπόψην μαζί με τις φώτο (φυσικά αυτό θα γίνεται με συμφωνία με τις κοπέλες)
3. Είναι στα υπόψην
4. Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτε
5. Δεν είναι έτσι απλό για λόγους προστασίας του site
6. Δεν θα γίνει αυτό αλλά θα μπορούν τα μέλη να διαλέγουν να μην βλέπουν posts από συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ Αθλητικά)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το 7 δεν το απάντησες  :2funny: :2funny: :2funny:

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Alexx με κάλυψες. Αν κάνετε το 3 είστε μοντέλα. Για το 4 καταλαβαίνω (λόγοι αρχής). Ο leonoro είναι oraclas! (προδόθηκες leonoro :-)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όχι, μόνο για large scale. [shadow=skyblue,left]MICROSOFT[/shadow]

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Συμφωνώ κι εγώ με την ύπαρξη χάρτη και χαίρομαι ιδιαίτερα που όπως λέει ο Alexx ειναι στα σκαριά.
Προσωπικά θα ήθελα να βελτιωθεί λίγο το κομάτι της αναζήτησης μιά και δεν μπορώ εύκολα να βρώ αυτό που θέλω (πχ σπιτια για 3-4 περιοχές συνολικά).
Επίσης, κάποια στατιστικά τιμών θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε σχέση και με τα σπίτια και με τα CG αλλά και με τα studios.
μμμ... και μια και πέσαμε σε κομπιουτεράδες φτιάξτε το σε DB2 και Websphere... βάλτε και ένα ΑΙΧ από κάτω σε καμμιά δεκαριά προσέσορες για να τρέχει το πράγμα... (χεχε μην το πάρετε στα σοβαρά αυτό)

OP
OP
O

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Συμφωνώ κι εγώ με την ύπαρξη χάρτη και χαίρομαι ιδιαίτερα που όπως λέει ο Alexx ειναι στα σκαριά.
Προσωπικά θα ήθελα να βελτιωθεί λίγο το κομάτι της αναζήτησης μιά και δεν μπορώ εύκολα να βρώ αυτό που θέλω (πχ σπιτια για 3-4 περιοχές συνολικά).

Η νέα αναζήτηση του καταλόγου είναι πολύ δυνατή. Την είδες;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Προς θεου μην πειραξετε την απαγορευση για τα greeklish!
Εκτος απο την ευαναγνωσιμοτητα που προσφερει στο φορουμ , αποτελει και στοιχειο για την καποια ποιοτητα αυτων που γραφονται και γι'αυτων που γραφουν...

(μονο στο cosmoforum επιτρεπονται τα greeklish)

Επισκέπτης
να πω τι να μην εχει???πνευματα αντιλογιας σαν τον γουορ  ;) ;) ;) :grin: :grin:!!αντε απο δου χαμου  :grin: :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στις επιλογές, δεν υπάρχει το "Τίποτα/μου αρέσει όπως είναι" :rockon:

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λιγες παραπανω πληροφοριες για ποιο σοβαρα και ακριβα studios γιατι λιγος πολυ ολοι μας γνωριζουμε τους συγκεγριμενους οικους και τα συγκεκριμενα studios
Θα ηθελα κατι ποιο prive καποια κοριτσια με περισοτερη ανεση και καποια stoudios με καλυτερο servis οπως αν καποιοι παλεοτεροι θυμουνται ενα πολυ prive studio στην παραλιακη στην βουλα
Ευχαριστω

jim_married

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγκεκριμένα ποια κοπέλα δουλεύει που,και ποιες συστήνονται στα εκάστοτε στούντιο-μπουρδέλα(χωρίς αυτό να είναι απόλυτο)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω θελω διαγωνισμους με κληρωσεις για δωρεαν εισοδο σε μπουρδελα κ στριπ σοου!!!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγω θα ελεγα να εχει και Gold/platin members με καποιο ΜΙΚΡΟ χρηματικο ποσο(και να βοηθουν απο την μερια τους το sait) και να μπορουν αυτα τα μελοι να εχουν προσβαση σε ειδικα διαμορφομενο χωρο για (βιντεο φοτο xxx) και οχι να ειναι εντελως χημα το forum και το sait..

Αγαπητέ φίλε αναφορικά με τη συμβουλή σου για συνδρομή θέλω να σημειώσω ότι το ευτυχές και ταυτόχρονα οικείο στο συγκεκριμένο site είναι ακριβώς αυτό…Η έλλειψη συνδρομής η οποία σε κάνει πραγματικά να νιώθεις μέλος κοινότητας.

Σίγουρα συνδρομή των 20 € - 40 € είναι πραγματικά μικρή αλλά το θέμα δεν είναι το αντίτιμο όσο ο ρόλος του site.

Τώρα ,όσον αφόρα τη δυνατότητα εισροής χρημάτων προς υποστήριξη του site, υπάρχουν και άλλοι τρόποι (διαφήμιση ,banners,χορηγοί κτλ)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Ορισμένα παλιά μέλη - φίλους που λείπουν

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια ολες οι ιδεες που γρφοντε ειναι ενδιαφερουσες και ποιο πολυ του φιλου μου του μακη βαμαβακουλη.. για τους χαρτες. ηθελα να προσθεσω να μπουν παιχνιδια οπως το ταβλι σαν γνησιο καφενειο που ειμαστε και γιατι οχι τουρνουα...επισης επειδη η ποιοτητα των περισσοτερων μελων ειναι αρκετα υψηλη γιατι οχι και λιγες ειδησεις πανω σε χρηματηστηριο κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom