Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
δηλαδή για να καταλάβω ..  δεν υπάρχουν ουρές στα ΑΤΜ ?? έχει καταβληθεί η σύνταξη του ΟΑΕΕ ?? ψέμματα λένε τα κανάλια ???

ας φρόντιζε ο τσιπούρας να μην γινόταν αυτά τα πράγματα να μην τα λέγανε… επειδή γίνονται τα προβάλουν (και πολύ καλά κάνουν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους)….

αν και περισσότερο θα ήθελα να προβάλανε την πουστιά που κάνανε τα τσυριζόνια με την μετάφραση των κειμένων που τους αλλάξανε τελείως μα τελείως το νόημα και να ζητάνε ποινικές ευθύνες για τον υπουργό εσωτερικών και την πρόεδρο της βουλής για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος…
ΜΙΑ χαρα ουρες υπαρχουν και ασε τις παλαβομαρες...ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ....και ο βασικος στοχος ειναι αυτος...να υπαρχουν ουρες και σκηνες μαυρης απελπισιας ωστε τα μπουρδελοκαναλα της διαπλοκης να στησουν την μηχανη του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ....και μην προτρεξεις να με γραψεις αντιευρωπαιστη....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ....
ΚΑΙ βεβαια αν αυτοι εχουν τον σκοπο τους δεν σημαινει οτι το επιτελειο του τζιφρα επρεπε να το αποδεχτει....Οι συνταξεις επρεπε να καταβαλλονται στους δικαιουχους σπιτι εστω και αν χρειαζοταν να της πηγαινει περιπολικο...ΣΕ καμια περιπτωση δεν επρεπε να στηνονται ανθρωποι σε ουρες....Οσο για τις τραπεζες θα επρεπε να ειναι ανοικτες και να επιτρεπονται ολες οι συναλλαγες στο εσωτερικο απροσκοπτα(οχι αναληψεις βεβαια)ακομα και αν χρειαζοταν να τις φυλαει ο στρατος.....ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Μην πλατιαζω...οι τυποι που κυβερνανε εκαναν τις επιλογες τους....Πηγαν να διαπραγματευτουν στη λιμνη με τους κορκοδειλους..πιστεψαν οτι οι "θεσμοι" θα τους χαιδεψουν...η σφαγη τους ηταν προδιαγεγραμμενη....αυτα τα γατακια, κατι παραφρονες γιουνγερ και σοιμπλε ,τα εχουν για πρωινο.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ 6ΜΗΝΕΣ σχολικες εκδρομες...τους εμεινε ο ζουρνας που θα βαραγανε στις αγορες!Το δημοψηφισμα ειναι η εξοδος τους γιατι το ναι βεβαιως ειναι σιγουρο.....ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
11694796_1424547647871839_1780496221564601609_n.jpg

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
... πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.
Τωρα το γαμησες τελείως...Θα με κανεις να ψηφισω οχι ρε πούστη μου!και σου ειπα,ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΥΓ:Ρε μηπως εισαι ο Αδωνις??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τωρα το γαμησες τελείως...Θα με κανεις να ψηφισω οχι ρε πούστη μου!και σου ειπα,ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΥΓ:Ρε μηπως εισαι ο Αδωνις??
Μαλλον τον ακουει συνεχεια τυπε...!Ο Αδωνις μονο απο tweet ξερει.

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ψηφίζω κατάργηση ενφια και αφορολόγητο στις 12.000 εουρος :dancing:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
ελα ενταξει μας επεισες  :jerking: ...,
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ανθρώπους που το επιχείρημά τους είναι να κατηγορούν-προσβάλουν τους άλλους. Αν δεν θέλεις να δεις διακαιωμά σου.

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
Αν υπήρχε MEGA, ANT1 και ΣΚΑΙ το 1940, θα λεγαμε ΝΑΙ στους Ιταλούς... Ρε καταλάβετέ το καλά, το ερώτημα ειναι, τι θέλετε? Να μας δίνουν ψίχουλα να τρώμε, όμως να μην τα τρώμε στο τραπέζι αλλά στο πάτωμα, γιατί θέλουν να κάθόμαστε στα τέσσερα για να μας τον χώνουν ή να καθόμαστε όρθιοι και νηστικοί? Εγώ επείδη δεν έχω κάνει πούστης ποτέ στην ζωή μου, προτιμάω όρθιος και νηστικός! Αλλά με λύπη μου βλέπω ότι έχουμε πολλά πουστράκια στην χώρα δυστυχώς.... Θα πεινάσουμε ναι, θα βρούμε τον τρόπο να φάμε και μόνοι μας, δεν έχουμε ανάγκη τον πούστη τον Σόιμπλε. Και στην τελική καλύτερα να πεινάω παρά να με ξεφτιλίζει ο κάθε πούστης Γερμανός, με το να του δίνω κώλο για λίγα ψίχουλα.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.

Μονο ευχαριστα φερνει επομενως το ΝΑΙ.

Για το "ΟΧΙ" περιμενω να μου πει καποιος τι προβλεπει.

mπορεις σε παρακαλω να μου κατονομασεις τους λογικους που θα αναλαβουν την διακυβερνηση μετα απο τον Τσιπ(ου)ρα?? :huh: :huh:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ανθρώπους που το επιχείρημά τους είναι να κατηγορούν-προσβάλουν τους άλλους. Αν δεν θέλεις να δεις διακαιωμά σου.
οχι δεν θελω να σε προσβαλω σε καμμια περιπτωση,
απλα τυπε εισαι τρομοκρατημενος και θυμα των πορνοκαναλων....,Να ψηφισεις ΝΑΙ δεν πειραζει....,μην δω μετα κανεναν κ μιλαει για μνημονιο πεινα κ απολυσεις...

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Αν υπήρχε MEGA, ANT1 και ΣΚΑΙ το 1940, θα λεγαμε ΝΑΙ στους Ιταλούς... Ρε καταλάβετέ το καλά, το ερώτημα ειναι, τι θέλετε? Να μας δίνουν ψίχουλα να τρώμε, όμως να μην τα τρώμε στο τραπέζι αλλά στο πάτωμα, γιατί θέλουν να κάθόμαστε στα τέσσερα για να μας τον χώνουν ή να καθόμαστε όρθιοι και νηστικοί? Εγώ επείδη δεν έχω κάνει πούστης ποτέ στην ζωή μου, προτιμάω όρθιος και νηστικός! Αλλά με λύπη μου βλέπω ότι έχουμε πολλά πουστράκια στην χώρα δυστυχώς.... Θα πεινάσουμε ναι, θα βρούμε τον τρόπο να φάμε και μόνοι μας, δεν έχουμε ανάγκη τον πούστη τον Σόιμπλε. Και στην τελική καλύτερα να πεινάω παρά να με ξεφτιλίζει ο κάθε πούστης Γερμανός, με το να του δίνω κώλο για λίγα ψίχουλα.
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ....αστους τυπε...τελικα πιανουν τοπο τα λογια των πορνοκαναλων...,ξερουν με τι λαο εχουν να κανουν... :headbang: :S

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
! ΝΑΙ! ΝΑΙΙΙ ΣΕ ΟΛΑΑΑ....Επειδη αγαπαμε Μερκελ Σοιμπλε Γιουνκερ Τουσκ Ντραγκι και μας αγαπανε κι αυτοι,το καλο μας θελουνε...ΝΑΙ κ στα τεσσερα κ πιπες κ οτι θελετε...ΖΩΑ προβατα,ποντικια φοβισμενα,σας αξιζουν ολα αυτα που ερχονται....

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Ακριβως! ΝΑΙ! ΝΑΙΙΙ ΣΕ ΟΛΑΑΑ....Επειδη αγαπαμε Μερκελ Σοιμπλε Γιουνκερ Τουσκ Ντραγκι και μας αγαπανε κι αυτοι,το καλο μας θελουνε...ΝΑΙ κ στα τεσσερα κ πιπες κ οτι θελετε...ΖΩΑ προβατα φοβισμενα,σας αξιζουν ολα αυτα που ερχονται....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
απλα τυπε εισαι τρομοκρατημενος και θυμα των πορνοκαναλων....,Να ψηφισεις ΝΑΙ δεν πειραζει....,μην δω μετα κανεναν κ μιλαει για μνημονιο πεινα κ απολυσεις...
Δεν είμαι καθόλου τρομοκρατημένος, είμαι απογοητευμένος από αυτό αυτό που ζούμε και το χειρότερο που έρχεται. Μια πτωχευμένη Ελλάδα της της δραχμής, μόνη της (χωρίς συμμάχους) διπλα σε μια ανερχόμενη Τουρκία. Η ιστορία διδάσκει.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εισαι πανω απο 15?
:think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Με το οχι δεν θα  μιλαμε για μνημονια πεινα και απολυσεις?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Δεν είμαι καθόλου τρομοκρατημένος, είμαι απογοητευμένος από αυτό αυτό που ζούμε και το χειρότερο που έρχεται. Μια πτωχευμένη Ελλάδα της της δραχμής, μόνη της (χωρίς συμμάχους) διπλα σε μια ανερχόμενη Τουρκία. Η ιστορία διδάσκει.
οι ιδιοι οι συμμαχοι σε οδηγησαν εδω και θελουν και το ΝΑΙ το δικο μας για να συνεχισουν να μας κανουν ακαποτο κρεμπιε στην κωλοτρυπιδα μας και να μας παρουν κ το κεφαλι..
Εγω ξερω παντως τυπε οτι οταν εχεις γαγραινα την κοβεις με τσεκουρι για να μην σαπισει ολο σου το σωμα .... ,παλι χανεις κατι...αλλα οχι την ζωη σου... ;)

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
οι ιδιοι οι συμμαχοι σε οδηγησαν εδω και θελουν και το ΝΑΙ το δικο μας για να συνεχισουν να μας κανουν ακαποτο κρεμπιε στην κωλοτρυπιδα μας και να μας παρουν κ το κεφαλι..
Εγω ξερω παντως τυπε οτι οταν εχεις γαγραινα την κοβεις με τσεκουρι για να μην σαπισει ολο σου το σωμα .... ,παλι χανεις κατι...αλλα οχι την ζωη σου... ;)
Ρε μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Γιατί οι Πορτγάλοι τα κατάφεραν? Και οι κύπριοι βγαίνουν από τα μνημόνια, κι εμείς ακόμα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Περαστικά μας και καλή μας τύχη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom