Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
δηλαδή για να καταλάβω ..  δεν υπάρχουν ουρές στα ΑΤΜ ?? έχει καταβληθεί η σύνταξη του ΟΑΕΕ ?? ψέμματα λένε τα κανάλια ???

ας φρόντιζε ο τσιπούρας να μην γινόταν αυτά τα πράγματα να μην τα λέγανε… επειδή γίνονται τα προβάλουν (και πολύ καλά κάνουν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους)….

αν και περισσότερο θα ήθελα να προβάλανε την πουστιά που κάνανε τα τσυριζόνια με την μετάφραση των κειμένων που τους αλλάξανε τελείως μα τελείως το νόημα και να ζητάνε ποινικές ευθύνες για τον υπουργό εσωτερικών και την πρόεδρο της βουλής για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος…
δηλαδη για να καταλαβω κι εγω, για την μεταφραση των κειμενων το mega τσανελε το ειπε? Για τον ωμο εκβιασμο κλεινοντας οι τραπεζες αμεσως μετα την ανακοινωση για δημοψηφισμα? Για την προπαγανδα των ΜΜΕ γιατι ετσι συμφερει τους ιδιοκτητες τους? Για μεγαλο-δημοσιογραφους της χωρας που τα πηρανε απο το ΔΝΤ για να περνανε γραμμες? (ο ενας απο αυτους το εχει ηδη παραδεχθει). Και μονο που βγαινουν μεγαλο-επιχειρηματιες υποστηριζοντας το "ναι", μπορει να καταλαβει κανεις αν αυτο ειναι προς οφελος του μικρου ή του καρχαρια.
" ψέμματα λένε τα κανάλια ??? " Το ανεκδοτο του μηνα.

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Δεν γίνεται να κάνεις δημοψήφισμα με ναι και όχι για κάποια πρόταση που δεν υπάρχει. Πάνω σε ποιο πράγμα ναι και όχι αφού έχει ήδη αποσυρθεί η πρόταση. Το δημοψήφισμα το κάνει μόνο και μόνο εγωιστικά επειδή δεν έχει τα κότσια να παραδεχθεί το λάθος του.
Προσωπικά θα διαλέξω την αποχή γιατί αν δεν συγκεντρώσει το 40% το δημοψήφισμα βγαίνει άκυρο. Όταν έλεγε ότι θα παίζει τον ζουρνά και θα χωρευουνε δεν εννοούσε τους Ευρωπαίους αλλά εμάς. Του δώσαμε την ελπίδα μας και την κατέστρεψε και αυτός.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Με το "ΝΑΙ" ακολουθει το κλεισιμο των υπολοιπων μικρομεσεων επιχειρησεων, αυξηση φπα ακομα και στα βασικα αγαθα, χαριστικη βολη στον τουρισμο απο 6,5 % στο 23% φπα για να δουλεψουν τα τουρκικα παραλια με (3,5 % φορο) οπου υπαρχουν παρα πολλες επιχειρησεις γερμανικων συμφεροντων, εξαθλιωση συνταξιουχων με συνταξεις ακομα και στα 200 ευρω (που δε θα φτανουν ουτε για μια εβδομαδα), φυσικα απαλλαγη των καημενων μεγαλο-επιχειρηματιων μπομπολο-αλαφουζο-βαρδινογιαννεων-κοκκαλη-μαρινακη & σια απο αυτα που χρωστανε οι επιχειρησεις τους ή τυχον δανεια (γιατι να πληρωσουν αυτοι οταν υπαρχει ο απλος μαλακας πολιτης?), εξαθλιωση για τα επομενα 30-40 χρονια και τελος θα εχουμε επιτελους σοβαρους πολιτικους, οπως σαμαρας, βενιζελος, σημιτης, μητσοτακεϊκο, παπανδρεϊκο, ποταμοθοδωρακης, τζοχαντζοπουλος (μπορει να του δοθει καποιο υπουργειο να το κατευθυνει μεσα απο τη φυλακη) και πολλοι αλλοι τιμιοι πολιτικοι σαν αυτους που μας κυβερνουσαν τοσα χρονια, ωστε να διαπραγματευτουν εναν αξιοπρεπη γρηγορο θανατο. Αυτοι μας αξιζουν.

Τυπε 5 μηνες κυβερνησε ο Τσιπρας τι εκανε?
Το μονο που εκανε ηταν διορισμους , Ανοιξε Ερτ προσελαβε τις καθαρισριες και αν δεν κανω λαθος και τους σχολικους φυλακες.
Ειναι φανερο τι πολιτικη θελει να κανει
Να δημιουργησει στρατιες δημοσιων υπαλληλων για να του γλειφουνε τα αρχιδια .
Εντος Ευρωπης τα λεφτα που θα εχει στην διαθεση του ειναι συγκεκριμενα πλεον και δεν φτανουνε για να ταισει ολον αυτον τον δημοσιο τομεα οσο και να στυψει σε φορους την πραγματικη οικονομια .
Ο μονος τροπος για να ταισει τοσο κοσμο ειναι δραχμη, θα κοβει δραχμη γεμιζοντας τον κοσμο με πληθωριστικο χρημα που εκτος συνορων θα εχει αξια μεταχειρισμενης καποτας και τελειωσε το θεμα.

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Το μονο που εκανε ηταν διορισμους , Ανοιξε Ερτ προσελαβε τις καθαρισριες και αν δεν κανω λαθος και τους σχολικους φυλακες.
Εντος Ευρωπης τα λεφτα που θα εχει στην διαθεση του ειναι συγκεκριμενα πλεον και δεν φτανουνε για να ταισει ολον αυτον τον δημοσιο τομεα οσο και να στυψει σε φορους την πραγματικη οικονομια .
Ο μονος τροπος για να ταισει τοσο κοσμο ειναι δραχμη, θα κοβει δραχμη γεμιζοντας τον κοσμο με πληθωριστικο χρημα που εκτος συνορων θα εχει αξια μεταχειριμσνεης καποτας και τελειωσε το θεμα.
Σε 5 μηνες υπαρχει κανεις που μπορει να κανει κατι σε ενα χαος? Στα μνημονια δεν μας εβαλε αυτος και τουλαχιστον δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις οτι δεν προσπαθησε. Απο την 1η μερα που βγηκε ο στοχος ηταν να πεσει. Οταν στα μετρα που προτεινε και απορριφθηκαν ηταν πχ. η αυξηση φορολογιας του τζογου και των μεγαλων επιχειρησεων, αυτο τα λεει ολα. Φυσικα εκανε μεγα λαθος με τη γαγγραινα που λεγετε δημοσιος τομεας. Οσο για την δραχμη, δεν υπαρχει περιπτωση επιστροφης σε αυτην και ο λογος ειναι οτι το απαγορευει το ευρωπαϊκο συνταγμα με αυτα που υπογραψανε οταν δημιουργηθηκε η ευρωζωνη. Την επομενη μερα διαλυεται η ευρωζωνη και εκτος της καταρευσης της ευρωπης, οι γερμαναραδες ζημιωνονται με το 3πλασιο χρεος απο το δικο μας. Μονο αν το θελουμε εμεις μπορουμε να αποχωρησουμε μονοι μας, που θα σημαινε και το τελος μας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη για να καταλαβω κι εγω, για την μεταφραση των κειμενων το mega τσανελε το ειπε? Για τον ωμο εκβιασμο κλεινοντας οι τραπεζες αμεσως μετα την ανακοινωση για δημοψηφισμα? Για την προπαγανδα των ΜΜΕ γιατι ετσι συμφερει τους ιδιοκτητες τους? Για μεγαλο-δημοσιογραφους της χωρας που τα πηρανε απο το ΔΝΤ για να περνανε γραμμες? (ο ενας απο αυτους το εχει ηδη παραδεχθει). Και μονο που βγαινουν μεγαλο-επιχειρηματιες υποστηριζοντας το "ναι", μπορει να καταλαβει κανεις αν αυτο ειναι προς οφελος του μικρου ή του καρχαρια.

το επίσημο κείμενο και την επίσημη μετάφραση με το “λάθος” την κατέβασα από το σάιτ της βουλής…. δεν περιμένω κανένα μέγκα και καμμιά ερτ να μου μάθει αγγλικά τα έχω μάθει μόνος μου… και ναι η μετάφραση σκόπιμα έγινε λάθος με αντίθετο νόημα για να δοθεί η εντύπωση σε όποιον κάνει τον κόπο να την διαβάσει ότι οι “θεσμοί” (λέγε με τρόικα) παραδέχεται δήθεν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, ενώ η έκθεση που έχουν κάνει λέει ακριβώς το αντίθετο..

κλασσικές πουστιές από ένα πούστικο κόμμα που προβαλει μια πούστικη ιδεολογία

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Podemos: Δεν θα κάνουμε τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο την Ισπανία

Το ισπανικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos ανακοίνωσε σήμερα πως οι δανειστές «δημιουργούν μια κατάσταση αφόρητη» για την Ελλάδα, διαβεβαιώνοντας πάντως πως το ίδιο δεν θα κάνει «τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα», αν έρθει στην εξουσία.

«Το Podemos ενδέχεται να αποτελεί σε μερικούς μήνες μέρος των θεσμών και της κυβέρνησης και δεν θα κάνουμε τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα», διαβεβαίωσε ο Νάτσο Αλβαρεθ, υπεύθυνος του κόμματος για τα οικονομικά θέματα.

Το Podemos είχε άλλοτε εξετάσει το ενδεχόμενο να απαιτήσει μια επαναδιαπραγμάτευση του ισπανικού χρέους σε περίπτωση ανόδου του στην εξουσία, πριν μετριάσει το λόγο του και ο αρχηγός του, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, διευκρινίσει πως το ζήτημα αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ισπανία.

Μολονότι η αναδιάρθρωση των χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί "προτεραιότητα" για το Podemos, σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος «είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε προς μια διαδικασία αμοιβαιοποίησης των ευρωπαϊκών δημόσιων χρεών», συνέχισε ο Νάτσο Αλβαρεθ.

Το Podemos υπερασπίζεται από την αρχή της κρίσης τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και κατηγορεί τους πιστωτές της Ελλάδας (ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ) για «εκβιασμό». «Δημιουργούμε μια κατάσταση αφόρητη για την Ελλάδα», τόνισε σήμερα ο Νάτσο Αλβαρεθ.

Σας συμπονάμε αλλά τη δική μας χώρα δεν τη θέτουμε σε κίνδυνο :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και για να πάμε στον περίφημο “ωμό εκβιασμό”… το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ (αυτό που δίνει το χρήμα στις τράπεζες και το οποίο χρήμα το καίει με ρυθμό φλογοβολου το γαμημένο κράτος πληρώνοντας καθαρίστριες και ερτατζήδες αφήνοντας κάτι λίγα για τον κόσμο) συνεδριάζει κάθε Τετάρτη… την προηγούμενη Τετάρτη μας είχε εγκρίνει 3 δις για την βδομάδα… την Τετάρτη χτές πάψαμε να είμαστε σε πρόγραμμα και η ΕΚΤ δεν μπορεί από τον κανονισμό της να δώσει χρήμα …

οπότε μάλλον μαλακίες λες…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο μονος τροπος για να ταισει τοσο κοσμο ειναι δραχμη, θα κοβει δραχμη γεμιζοντας τον κοσμο με πληθωριστικο χρημα που εκτος συνορων θα εχει αξια μεταχειρισμενης καποτας και τελειωσε το θεμα.

μην μιλας ρε , θα σε στειλουνε σε κολχλοζ  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:  :grin:

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
και για να πάμε στον περίφημο “ωμό εκβιασμό”… το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ (αυτό που δίνει το χρήμα στις τράπεζες και το οποίο χρήμα το καίει με ρυθμό φλογοβολου το γαμημένο κράτος πληρώνοντας καθαρίστριες και ερτατζήδες αφήνοντας κάτι λίγα για τον κόσμο) συνεδριάζει κάθε Τετάρτη… την προηγούμενη Τετάρτη μας είχε εγκρίνει 3 δις για την βδομάδα… την Τετάρτη χτές πάψαμε να είμαστε σε πρόγραμμα και η ΕΚΤ δεν μπορεί από τον κανονισμό της να δώσει χρήμα …

οπότε μάλλον μαλακίες λες…
Ο κλασικος μαλακας ο ελληνας με αερολογιες της πουτσας. Οι τραπεζες ηταν κλειστες απο τη Δευτερα και οχι απο εχθες. Καταστραφηκαμε απο τις καθαριστριες και την ερτ. Τετοιες παπαριες ουτε ο αδωνις πεταει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ΝΑΙΙΙ στην ευρωπη !!!

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ψηφίζω ΝΑΙ
- γιατί δεν ανέχομαι την υποτίμηση της νοημοσύνης μου
- γιατί δεν θέλω τη "δημοκρατία" της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- γιατί δεν θέλω να πληρώνω τους δημοσιοκηφήνες που προσλαμβάνουν και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι
- γιατί δεν γουστάρω τον γκόμενο της Δούρου Διευθύνων Σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ
- γιατί ο Τσίπρας μας είπε χοντρά ψέματα και χρεοκόπησε τη χώρα μου
- γιατί δεν θέλω τα λαμόγια που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, να αγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιά στην Ελλάδα της δραχμής
- γιατί προτιμώ τη λιτότητα στο ευρώ παρά τη χειρότερη λιτότητα της δραχμής
- γιατί θέλω να ελπίζω ότι κάποια μέρα θα γίνουμε κανονική χώρα
- γιατί αν δεν μπορώ να είμαι τελείως ανεξάρτητος, προτιμώ να είμαι δορυφόρος της Γαλλίας και της Γερμανίας, παρά δορυφόρος της Τουρκίας
- γιατί ανήκουμε στη δύση και όχι στην ανατολή
- γιατί ψηφίζω με τη λογική και όχι με το συναίσθημα
- γιατί ψηφίζω για τη χώρα μου και όχι για την πάρτη μου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ψηφίζω ΝΑΙ
- γιατί δεν ανέχομαι την υποτίμηση της νοημοσύνης μου
- γιατί δεν θέλω τη "δημοκρατία" της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- γιατί δεν θέλω να πληρώνω τους δημοσιοκηφήνες που προσλαμβάνουν και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι
- γιατί δεν γουστάρω τον γκόμενο της Δούρου Διευθύνων Σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ
- γιατί ο Τσίπρας μας είπε χοντρά ψέματα και χρεοκόπησε τη χώρα μου
- γιατί δεν θέλω τα λαμόγια που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, να αγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιά στην Ελλάδα της δραχμής
- γιατί προτιμώ τη λιτότητα στο ευρώ παρά τη χειρότερη λιτότητα της δραχμής
- γιατί θέλω να ελπίζω ότι κάποια μέρα θα γίνουμε κανονική χώρα
- γιατί αν δεν μπορώ να είμαι τελείως ανεξάρτητος, προτιμώ να είμαι δορυφόρος της Γαλλίας και της Γερμανίας, παρά δορυφόρος της Τουρκίας
- γιατί ανήκουμε στη δύση και όχι στην ανατολή
- γιατί ψηφίζω με τη λογική και όχι με το συναίσθημα
- γιατί ψηφίζω για τη χώρα μου και όχι για την πάρτη μου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom