Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
Καλά υπάρχουν και τα καλά κανάλια που σου λένε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Της Χρυσής Αυγής... ο Χίος... ο Βαξεβάνης... το χωνί... το skeftomastepatriotika... το otraxilostouellinazigodenipomenei κλπ. Διαλέγεις.
εσυ διαλεγεις που εχεις προσβαση στο ιντερνετ.
ο πατερας μου και η μανα μου διαλεγουν απο το τηλεκοντρολ.
και τωρα μεχρι και οι διαφημισεις στο τελος λενε "με την χρηματοδοτηση της εε και του εσπα :helpplea:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εσυ διαλεγεις που εχεις προσβαση στο ιντερνετ.
ο πατερας μου και η μανα μου διαλεγουν απο το τηλεκοντρολ.
και τωρα μεχρι και οι διαφημισεις στο τελος λενε "με την χρηματοδοτηση της εε και του εσπα :helpplea:
Γιατι να μην το λενε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Kαι οταν θα μας βγαλουνε, πού θα σε βρουμε να σε αρχισουμε στις καρπαζιες?

θα σου πω εγώ.. .όλο και κάπου θα τον πετύχω σε κανένα γαμιστρώνα να πηγαίνει στο δωμάτιο ...  :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Είναι λόγος αυτός να πας να ψηφίσεις όχι; Έτσι από αντίδραση στα κανάλια; Τα ψέματα και τα χουλιγκανιλίκια συριζαίων και λοιπών "αντιμνημονιακών" δε σε προβληματίζουν καθόλου;

εγραψα παραπανω γιατι ψηφιζω ΟΧΙ...απλα ειπα ποσο σπαστικο ειναι οταν ανοιγεις τα πουτσοκαναλα σκαι mega κτλπ να σου πετανε το ΝΑΙ πρωι μεσημερι βραδυ...κατανταει σιχαμα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.347
Πόντοι
606
και για να εξηγηθω.εχω να ψηφισω 10 χρονια.τελευταια φορα ψηφισα τον καραμανλη.ηταν νεος,πιστεψα και εφυγε νυχτα.απο τοτε ειπα πως δεν θα ξαναψηφισω και οντας εγωιστης το εκανα.εχω επιχειρηση απο το 1999.δεν χρωσταει ΠΟΥΘΕΝΑ.εχω ενα σκασμο κλασερ με πληρωμες στο δημοσιο.εφοριες,φπα,περαιωσεις,μεταβιβασεις,δημους,και και και.δεν πηγα ποτε σε συγκεντρ ωσεις,διαδηλωσεις,κομματικα.και να ηθελα δεν ειχα χρονο.ΔΟΥΛΕΥΑ σα μαλακας και ΠΛΗΡΩΝΑ.σημερα και μετα απο ολα αυτα,λιγο με πειραζει αν με κυβερναει ο σαμαρας,ο τσιπρας η ο βενιζελος.ενας γερμανος μαφιοζος ομως που εχει φαει σφαιρες δεν γουσταρω μια να μου κουναει το δαχτυλο.να το βαλει στο κωλο του.
:hi:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.408
Πόντοι
2.420
εγραψα παραπανω γιατι ψηφιζω ΟΧΙ...απλα ειπα ποσο σπαστικο ειναι οταν ανοιγεις τα πουτσοκαναλα σκαι mega κτλπ να σου πετανε το ΝΑΙ πρωι μεσημερι βραδυ...κατανταει σιχαμα
Οι παπαριές των συριζαίων δε σε ενοχλούν καθόλου;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πώς να ξεκολλησω αφου βλεπω την κατάρα και την χολερα της αριστερας σε ο,τιδηποτε παει να προχωρησει σε αυτην την χωρα?

Παντως φιλε τα χρυσαβγουλα κ οι Ανελ μαλλον προς δεξια γερνουν....

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Οι παπαριές των συριζαίων δε σε ενοχλούν καθόλου;

οτι στο παιζουν σωτηρες τα λαμογια που σε οδηγησαν στο γκρεμο εδω κ 35 χρονια κ δεν εχει ανοιξει ρουθουνι για ολα αυτα τα σκανδαλα των τελευταιων 35 χρονων εσενα δε σε ενοχλει? :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αυτοκαταστροφικός νερωνικός ηδονισμός !

symvoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
25
Πόντοι
0
ΝΑΙ στην ελλάδα , ναι στην ευρώπη, ναι στο ευρώ... Να μην αφήσουμε να μας διαλύσουν επειδή δεν μπορούν να σώσουν το κόμμα τους και την καρέκλα τους

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.408
Πόντοι
2.420
με ενοχλουνε....εσυ τι προτεινεις ?
Μπορεί και να πάρει ο κώλος τους πολύ αέρα με το όχι. Μπορεί όμως και να πέσουν εφόσον πολλοί από αυτούς που θα ρίξουν ναι νομίζουν πως ο Σύριζα επιδιώκει συμφωνία με τους ευρωπαίους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.867
Πόντοι
216
είναι ακρως σουρρεαλ που πλεον μισησαν τον συριζα τοσο πολύ, αλλα απτην άλλη ψιλοδεχονται τις εντολες τους στο τι να ψηφισουν!
ρε τι καθυστερημένοι ανθρωποι υπαρχουν!
ψηφισε ο,τι θες μεγαλε, αλλα μην κραζεις τον εντολεα σου κιολας, τι υποκρισια είναι αυτή?
μια φορα παντως, ο,τι μαλακια και να λεμε, παρατηρησα πως οι περισσοτεροι του ναι τουλάχιστον κάθονται να δεχθουν μια αποψη και να κανουν κουβεντα, ενώ αυτοι του όχι, με το που τους ρωτήσεις οτιδήποτε, αρχιζουν να προπαγανδιζουν!

Οοοοοοο,τι ναναι!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.808
Πόντοι
9.931
Εγω λεω να κουβεντιασουμε κατι πιο σοβαρο...το νεο νόμισμα πως θέλετε να ονομάζεται δραχμή, μνα, δολάριο Ελλάδας :grin: :grin: Επισης τι θέλετε να απεικονίζει;; το ζαγορακη και τα άλλα παιδιά να σηκώνουν το ευρωπαϊκό, την Έλενα Παπαριζου στην Ευροβιζιον; τον Κεντερη και την Θανου να παίρνουν τα drugs η τον Πετρο Κωστοπουλο και την Μυκονοοοοο!!! :2funny:

Για γελια και για κλαματα μαζι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[video]www.newsone.gr/paraxena/69609-epistole-patera-pros-ton-tsipra-ean-peiraxeis-ten-oikogeneia-moy-tha-ertho-na-se-bro?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.867
Πόντοι
216
Εγω λεω να κουβεντιασουμε κατι πιο σοβαρο...το νεο νόμισμα πως θέλετε να ονομάζεται δραχμή, μνα, δολάριο Ελλάδας :grin: :grin: Επισης τι θέλετε να απεικονίζει;; το ζαγορακη και τα άλλα παιδιά να σηκώνουν το ευρωπαϊκό, την Έλενα Παπαριζου στην Ευροβιζιον; τον Κεντερη και την Θανου να παίρνουν τα drugs η τον Πετρο Κωστοπουλο και την Μυκονοοοοο!!! :2funny:

Για γελια και για κλαματα μαζι.

τον ρεμο, την ραχηλ, αλαβανο επισης -γουαη νοτ?- λαζοπουλο, και χαικαλη εννοείται!
δεν είναι αυτοι οι εθνικοι ηρωες τοης ελλαδας του 21ου αιωνα?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom