Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βρε το θειο σαμ.....

Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ: "Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι! Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς...Βέτο" - Δείτε όλη την επιστολή του Κογκρέσου

και τα λεγαμε χθες βραδυ, αλλα που μυαλο να δουν την πραγματικοτητα τα ευρωγιουσουφακια....

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
πάει το οχι μπροστά ;  :2funny:

σ'αυτόν το λαό αξίζουν τα χειρότερα
ας καταστραφούμε όλοι μαζί γουστάρω , θα καταστραφούν τουλάχιστον και τα ζώα  :rockon: :rockon:

νεκρικη μου ακαμψια, ειναι φανερο οτι καλυπτεις τον φοβο σου με τετουτο το ποστ(οτι και καλα δεν μασας)... ταπινη μου γνωμη ειναι να ερθεις λιγο πιο κοντα στους ανθρωπους...ναι το ξερω ειναι παρα πολλοι σκατανθρωποι εκει εξω αλλα καποιοι αξιζουνε! ...τα σεβη μου!
υ.γ και εγω φοβαμαι αλλα κραταω το κεφαλι ψιλα! :erection:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νεκρικη μου ακαμψια, ειναι φανερο οτι καλυπτεις τον φοβο σου με τετουτο το ποστ(οτι και καλα δεν μασας)... ταπινη μου γνωμη ειναι να ερθεις λιγο πιο κοντα στους ανθρωπους...ναι το ξερω ειναι παρα πολλοι σκατανθρωποι εκει εξω αλλα καποιοι αξιζουνε! ...τα σεβη μου!
υ.γ και εγω φοβαμαι αλλα κραταω το κεφαλι ψιλα! :erection:

liyuxyomeu4f3d1fb207398.jpg

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
Συναγωνιστές μπουρδελιάριδες!!!!!Αύριο ψηφίζουμε όλοι ΝΑΙ
με το οχι θα φύγουν οι καλές πουτάνες και θα μείνουν όλες οι χοντρές και άσχημές.Ακόμα χειρότερα θα περιμένουμε να ξεχαρμανιάσουμε μόνο απο τιε έλλεεινίδες!!!Το αντέχετε αυτό;;;;;;
Γι αυτό αύριο λέμε
[move][shadow=red,left]
ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!

ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!!!

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ!!!

ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ!!!!!
[/shadow][/move]
:kneel: :kneel: :kneel:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βρε το θειο σαμ.....

Παρέμβαση ΗΠΑ στο ΔΝΤ: "Aποτύχατε και είστε υπεύθυνοι! Βοηθήστε την Ελλάδα αλλιώς...Βέτο" - Δείτε όλη την επιστολή του Κογκρέσου

και τα λεγαμε χθες βραδυ, αλλα που μυαλο να δουν την πραγματικοτητα τα ευρωγιουσουφακια....

Τι παρέμβαση τύπε; Επιστολή στείλανε

Το IMF δηλώνει ότι δεν συμμετέχει σε νέο πρόγραμμα (νέο, το παλιό έληξε και γίνεται δημοψήφισμα για αυτό, καραγκιοζηδες... :cheesy:)
εάν δεν υπάρχει μείωση του χρέους. Αυτά είναι καλά νέα. Ας ελπίσουμε όποιος κάνει διαπραγματεύσεις να μην τα κάνει πάλι μουνί.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τι παρέμβαση τύπε; Επιστολή στείλανε
τυπε, ο θειος σαμ υποστηριζει την προταση τσιπρα για κουρεμα χρεους, εχει καταχυσει στη μαπα μερκελ και σοιμπλε που τοσο καιρο ελεγαν οτι το χρεος ειναι βιωσιμο και φταιει η ελλαδα που δε μπορει να το ξωφλησει...τι δεν καταλαβαινεις?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ ειμαι δισλεκτικος... τιμη μου και καμαρι μου !.... εσει αυτο βρικες για να με χλεβασεις??   λυπαμαι εισαι πολυ μικρουλις :hi:
8ποντη μαλαπερδα τυπε ψηλος αθλητικος με θεληματικο πηγουνι....αααα και πολυ πλουσιος....

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ο μονος τροπος να καταπολεμηθει η διαφθορα ειναι το ΟΧΙ.

Αυριο ψηφιζω ΟΧΙ !

Με το ΝΑΙ θα συνεχιστει η περικοπη μισθων και συνταξεων μεχρι την απολυτη εξαθλιωση του ελληνικου λαου.

Με το ΟΧΙ δεν θα βγουμε απο την ευρωζωνη ουτε απο το ευρω (αυτα ειναι σεναρια τρομολαγνειας) απλα οι ξενοι θα σου πουν κοψε το κεφαλι σου να βρεις χρηματα....οποτε το ενδεχομενο να γινει κουρεμα καταθεσεων υπαρχει και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ αλλα το πιο σημαντικο που θα γινει με το ΟΧΙ ειναι επιτελους να καταπολεμησουμε την διαφθορα....κατι το οποιο αποφευγουνε τακτικα να κανουνε ολα αυτα τα χρονια.

Δεν υπαρχει αλλη λυση...μονο το ΟΧΙ....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
Σταματήστε να τσακώνεστε...δεν υπάρχει λόγος, είτε ναι ψηφίσετε είτε οχι το γαμήσι που θα φάμε θα είναι ίδιο, σκληρό και βασανιστικό :s&m_1: :s&m_2: :pipa3:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Αυριο ψηφιζω ΟΧΙ !

Με το ΝΑΙ θα συνεχιστει η περικοπη μισθων και συνταξεων μεχρι την απολυτη εξαθλιωση του ελληνικου λαου.

Με το ΟΧΙ δεν θα βγουμε απο την ευρωζωνη ουτε απο το ευρω (αυτα ειναι σεναρια τρομολαγνειας) απλα οι ξενοι θα σου πουν κοψε το κεφαλι σου να βρεις χρηματα....οποτε το ενδεχομενο να γινει κουρεμα καταθεσεων υπαρχει και με το ΝΑΙ και με το ΟΧΙ αλλα το πιο σημαντικο που θα γινει με το ΟΧΙ ειναι επιτελους να καταπολεμησουμε την διαφθορα....κατι το οποιο αποφευγουνε τακτικα να κανουνε ολα αυτα τα χρονια.

πολυ κοντα σε αυτο που σκεφτομαι και εγω....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085

Αυριο ψηφιζω ΟΧΙ !

Μπρρρράβο Kapsoni. Σοφή επιλογή. Ψηφίζεις καταστροφή λοιπόν. Επειδή θα είναι δύσκολα δηλαδή, ας ψηφίσουμε το πολύ πιο δύσκολο. Ωραίος.
Η δε διαφθορά εκτός Ευρώπης θα γίνει πολύ μεγαλύτερη. Βάλε και τη μαύρη αγορά.
Ρε σοβαρευτείτε λέμε.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420

Αυριο ψηφιζω ΟΧΙ !

Πως είναι σενάρια τρομολαγνίας ρε μεγάλε; Οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ηγέτες το λένε πως με το όχι βγαίνουμε εκτός ευρώ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μπρρρράβο Kapsoni. Σοφή επιλογή. Ψηφίζεις καταστροφή λοιπόν. Επειδή θα είναι δύσκολα δηλαδή, ας ψηφίσουμε το πολύ πιο δύσκολο. Ωραίος.
Η δε διαφθορά εκτός Ευρώπης θα γίνει πολύ μεγαλύτερη. Βάλε και τη μαύρη αγορά.
Ρε σοβαρευτείτε λέμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Πως είναι σενάρια τρομολαγνίας ρε μεγάλε; Οι ίδιοι οι ευρωπαίοι ηγέτες το λένε πως με το όχι βγαίνουμε εκτός ευρώ

δεν γινεται να μας βγαλουνε απο την ευρωζωνη και απο το ευρω.Οπως ειχε αναφερει και ο γιατρος ο gianevan το προβλημα δεν ειναι τα 200-300 δις που χρωσταει η Ελλαδα....ειναι αμελητεο σαν ποσο...το προβλημα ειναι πολιτικο...τι επιδραση θα εχει μια εξοδο της Ελλαδας απο την ευρωζωνη και απο το ευρω στην υπολοιπη Ευρωπη...δεν νομιζω να επιτρεψουνε κατι τετοιο οι ξενοι και ας ειναι υπερ του ΝΑΙ τωρα....γιατι ξερουνε ποσο δυσκολο ειναι να καταπολεμηθει η διαφθορα σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που ειναι διεφθαρμενη μεχρι το κοκκαλο....

δεν υπαρχει αλλη λυση....μονο το ΟΧΙ....το σκεφτηκα αρκετα...υπερ του ΝΑΙ ημουνα εξαρχης....αλλα ειναι λανθασμενη επιλογη...

Επισκέπτης
Εαν τις τελευταιες ημερες οι φιλτατοι κυριοι tramountana & alex71 ειχαν εξαφανιστει δε θα σας προξενουσε την περιεργεια?
Αμφοτεροι ξερετε τι πολιτικες θεσεις εχουν και ποσταρουν διαρκως.
Απεναντιας το ξαναλεω οτι ο μπροσταρης του ΣΥΡΙΖΑ = ΠΠαπος αγνοειται. Δεν εννοω οτι λογω του γεγονοτος αυτου, θα ριξω ΝΑΙ αυριο, αλλα οπως και να το κανουμε ο ΠΠ ειναι ο 'κυβερνητικος' επροσωπος και πολυ θα ηθελα τη γνωμη του.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom