Αντε Σεξουλα μου να τους εχεις ολους αυτους να δεις χαρα... Να παει και το παλιαμπελο... Τους χρησιμοποιης... και τελος σαν χαρτι τουαλετας... αυτο θελουν και αυτοι... γιατι σχεσεις δεν θελουν.. αστα..
κι αμα θελω σχεση εδω μεσα 8α κοιταξω αστα μωρε
ασε που οι περισσοτεροι απο εδω μεσα πολυ μαμιαδες μας εχουν βγει
αγορακια κατουριστε και λιγο μην παθετε και κανα προστατη
κι αμα θελω σχεση εδω μεσα 8α κοιταξω αστα μωρε
ασε που οι περισσοτεροι απο εδω μεσα πολυ μαμιαδες μας εχουν βγει
αγορακια κατουριστε και λιγο μην παθετε και κανα προστατη
Σορρυ παιδια την Σεξουλα την εχετε ανικανοποιητη.... Απαραδεχτοι ολοι σας.. Αποτιστη ...... Τι τρεχη με σας???? Σας την λενε και οι γυναικες εδω μεσα και μας ντροπιαζετε.... Μπουρδελιαριδες λεει.. ου να μου χαθειτε κοπριτες.... Ολο χαβαλε και μπριγιολ ειστε... και οταν προκειτε να σας πλησιαση γυναικα κοιτατε το ταβανι και σφυρατε... και καλα απο χωριο....
Αν σας φερνανε μια Πιτσα παντως θα την κατασπαραζατε τωρα γυναικα δεν φικιν φικιν.. Τοσες εχει εδω μεσα... Η μια σας μυριζη η αλλη σας βρωμαει σας πηρανε χαμπαρη τωρα αντε βγαλτε τα περα... Σας αφηνω στην τυχη σας... Αρκετα ασχοληθηκα.. Ουφ
Το μονο που σας ενδιαφερη ειναι τι θα βαλετε τις αποκρηες...
Να ντυθουμε μπουρδελο????? να βαλουμε και ενα κοκκινο φωτακη στο κεφαλη μας... Και να εχουμε και μια Τσατσα μαζη μας χωρις δοντια να φωναζη... Πεγαστε πεγαστε... Θα φορατε λεει και μια τεραστια καπαρτινα και οποιος θελει να μπει το καλυτερο σας....
Ειδατε βρε ολο ιδεες σας βρησκω απο φαντασια αλλο τιποτα... οργιαζη amjik μου..