captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.812
- Πόντοι
- 3.506
Έλα ντε. Δίκιο έχεις. Ένας ήταν ο Απόλυτος.Μόλις είδα το νέο θρεντ από αυτό το άβαταρ στην αρχή ψαρωσα
Iεροσυλια τυπε αυτή τη φώτο που έβαλες για αβαταρ
Έλα ντε. Δίκιο έχεις. Ένας ήταν ο Απόλυτος.Μόλις είδα το νέο θρεντ από αυτό το άβαταρ στην αρχή ψαρωσα
Γαμω τις επιλογεςBitcoin
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα φίλεTo αβαταρ του "απολυτου"
Από το να τα φας...Γαμω τις επιλογες
Να κάνεις τα 2000, 300 σε κάνα εξαμηνο
Μήπως είναι θύμα βιασμού κ περιμένει να πάει να δώσει δείγμα DNA?Τώρα στην ΕΡΤ1. ρε συ Κάτια Νικάρη, φοράς αυτή την ίδια, γαμημένη, ροζ φόρμα δύο μέρες τώρα, έλεος!!
Αυτό με τις αλυσίδες είναι Έλλην μλκια εφευρεσηΌσοι πάρετε τα 2.000 € φυλάξτε τα για να πληρώσετε το πρόστιμο που δεν είχατε αλυσίδες.
Τι να σου πω ρε φίλε. Μου χτύπησε στο μάτι από εχθές αυτό το ροζ και δεν το έχει βγάλει από πάνω της δύο μέρες τώρα. Είναι μεταδοτική η ανεμελιά φαίνεται.Μήπως είναι θύμα βιασμού κ περιμένει να πάει να δώσει δείγμα DNA?
Τυπε μάλλον κοιμήθηκε στο στούντιο χτες..Τι να σου πω ρε φίλε. Μου χτύπησε στο μάτι από εχθές αυτό το ροζ και δεν το έχει βγάλει από πάνω της δύο μέρες τώρα. Είναι μεταδοτική η ανεμελιά φαίνεται.
Καλή πατέντα είχε κάνει ένας συνάδερφος , είχε δυο ζευγάρια ζάντες το ένα με χειμερινά ελαστικά και το άλλο με καλοκαιρινά , και έτσι μπορούσε να τα αλλάζει μόνος του !!!Αυτό με τις αλυσίδες είναι Έλλην μλκια εφευρεση
Αμάξια με καλοκαιρινά λάστιχα, όπως τα ελληνικά, απλά απαγορεύετε να κυκλοφορούν με τις πρώτες νιφαδες
Τι αλυσίδες κ παπαρια μεντολες
Κοίτα φίλε, επειδή εγώ μένω εξωτερικό έχουμε δύο σετ λάστιχα, τροχούς όλοι.. Χειμερινά για Νοέμβριο μέχρι Απρίλη και καλοκαιρινά για τους άλλους μηνεςΚαλή πατέντα είχε κάνει ένας συνάδερφος , είχε δυο ζευγάρια ζάντες το ένα με χειμερινά ελαστικά και το άλλο με καλοκαιρινά , και έτσι μπορούσε να τα αλλάζει μόνος του !!!
Αλλο μετά πιο απλό που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βάλει ελαστικά παντώς καιρού , εγώ πέρσι τον Οκτώβρη (του 2020) έβαλα τέτοια αλλά μόνο μια μέρα τα δοκίμασα σε χιόνι , νομίζω για μιά μέρα μόνο το έστρωσε πέρσι και μετά λιώσανε εδω στην Θεσσαλονίκη.
ρε θα με πεθανετε στα γελια, εν τω μεταξυ ειλικρινα το εβαλα επειδη είδα τον Μουστακα με την γρια στην ταινια ουτε που μου περασε στο μυαλο οτι εχετε τετοιες χαζομαλακιες με τα μελη εδω μεσα και τα αβαταρ τους. τι στο διαολο ληγμενα παιρνετε ή είστε σε καμιά αίρεση;Μόλις είδα το νέο θρεντ από αυτό το άβαταρ στην αρχή ψαρωσα