El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.108
- Πόντοι
- 1.056
Προσυπογράφω!!Για εμένα πχ είναι βλακωδη τα θέματα που αφορούν πολιτική, ομάδες και σχολιασμό της επικαιρότητας, καθώς είναι τελείως εκτός της θεματολογίας του site.
Προσυπογράφω!!Για εμένα πχ είναι βλακωδη τα θέματα που αφορούν πολιτική, ομάδες και σχολιασμό της επικαιρότητας, καθώς είναι τελείως εκτός της θεματολογίας του site.
Spanter,ταεκαρε από την αρχή της στο cam4 που ντρεπόταν στις αρχές .Εγώ πάντως παιδιά που με έχει φάει η ξηρασία από τότε που μετακόμισα επαρχία και η δικιά μου μένει στο εξωτερικό και βρισκόμαστε πολύ αραιά, εχθές δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Εννοείται ότι το Skype δεν συγκρίνεται με το ρίαλ, όπως και όλες γενικά οι virtual φάσεις, αλλά συγκριτικά με το να τον παίξεις με μια τσόντα π.χ., εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο καβλωτικό, χωρίς να εννοώ φυσικά ότι είναι να σκορπάς 20άρικα κάθε τρεις και λίγο.
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ωραίο σώμα και κάνει πολύ καλά αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει. Μόνο μείον, η κάμερα σε κάποιες φάσεις κολλούσε και πιξέλιζε, αλλά ευτυχώς επανερχόταν γρήγορα.
Σε φάση που η αγαμία ξαναχτυπήσει κόκκινο, θα την ξαναπροτιμήσω.
Εχθές πάντως δεν είδα καμία ντροπή! Χαχα... Κάντε κάτι με την κάμερα πάντως! Αυτό είναι το βασικό σας εργαλείο, οπότε πρέπει να είναι άψογη η εικόνα!Spanter,ταεκαρε από την αρχή της στο cam4 που ντρεπόταν στις αρχές .
Ε ναιιι ρε...τότε στο cam4 ντρεπόταν γιατί την βλέπανε μέσο όρο 100 άτομα ταυτόχρονα ....Εχθές πάντως δεν είδα καμία ντροπή! Χαχα... Κάντε κάτι με την κάμερα πάντως! Αυτό είναι το βασικό σας εργαλείο, οπότε πρέπει να είναι άψογη η εικόνα!
Και γιατί με 80€/h να μην πας να γαμησεις την Sexy Jo που δίνει και κώλο και είναι και καυλιάρα και θα γαμησεις ρε αδερφέ δε θα την παίξεις κοιτάζοντας την οθόνη; Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η γυναίκα σου;Εεε το κλασικό της είναι 1 τέταρτο φουλ υπάκουη όμως .... 1 τέταρτο 20 $
Δεν έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό σε κανέναν φίλε μου . Καθενας με τα γούστα του .Και γιατί με 80€/h να μην πας να γαμησεις την Sexy Jo που δίνει και κώλο και είναι και καυλιάρα και θα γαμησεις ρε αδερφέ δε θα την παίξεις κοιτάζοντας την οθόνη; Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η γυναίκα σου;
Ναι το ξέρω περι ορεξεως κολοκυθόπιτα απλά να τα λέμε κι αυταΔεν έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό σε κανέναν φίλε μου . Καθενας με τα γούστα του .
cam4? Με τι nickname?Ε ναιιι ρε...τότε στο cam4 ντρεπόταν γιατί την βλέπανε μέσο όρο 100 άτομα ταυτόχρονα ....
Sluttydreamzcam4? Με τι nickname?
Γαμιόνταν καθόλου live με ζωντανό κρέας; Γιατί αν έπαιζε μόνη της, δεν λέει να πληρώνει κανείς.Εγώ πάντως παιδιά που με έχει φάει η ξηρασία από τότε που μετακόμισα επαρχία και η δικιά μου μένει στο εξωτερικό και βρισκόμαστε πολύ αραιά, εχθές δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Εννοείται ότι το Skype δεν συγκρίνεται με το ρίαλ, όπως και όλες γενικά οι virtual φάσεις, αλλά συγκριτικά με το να τον παίξεις με μια τσόντα π.χ., εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο καβλωτικό, χωρίς να εννοώ φυσικά ότι είναι να σκορπάς 20άρικα κάθε τρεις και λίγο.
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ωραίο σώμα και κάνει πολύ καλά αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει. Μόνο μείον, η κάμερα σε κάποιες φάσεις κολλούσε και πιξέλιζε, αλλά ευτυχώς επανερχόταν γρήγορα.
Σε φάση που η αγαμία ξαναχτυπήσει κόκκινο, θα την ξαναπροτιμήσω.
Άρα και βλακες όσοι συμμετέχουν?Για εμένα πχ είναι βλακωδη τα θέματα που αφορούν ομάδες
Όχι. Θεωρώ άστοχο να ασχολείται κάποιος με τέτοια θέματα σε ένα σάιτ με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία. Για να στο πω με ορολογία έκθεσης στο σχολείο, είναι εκτός θέματος. Όσο σωστό και να είναι ότι γράφεις πχ για την τέχνη, αν το θέμα της έκθεσης είναι η οικολογία, είσαι off.Άρα και βλακες όσοι συμμετέχουν?
Όχι, μόνο με δονητή.Γαμιόνταν καθόλου live με ζωντανό κρέας; Γιατί αν έπαιζε μόνη της, δεν λέει να πληρώνει κανείς.
ΥΓ. Η κρίση αφορά αυστηρά και μόνο, το προς πώληση προϊόν.