Νέα

Skype της γυναίκας μου * Κάνει ShOws *

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PetrosMarianna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι 29 χρόνων,Θα γουστάρατε σκαιπ Show μαζί της ;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056
Για εμένα πχ είναι βλακωδη τα θέματα που αφορούν πολιτική, ομάδες και σχολιασμό της επικαιρότητας, καθώς είναι τελείως εκτός της θεματολογίας του site.
Προσυπογράφω!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.119
Πόντοι
11.956
Εάν ο νηματοθετης είναι ΠΑΟΚ έχω απαντήσεις για όλα θα αναπτύξω το σκεπτικό μου

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.148
Πόντοι
3.446
Καλή αρχή παιδιά. Ενήλικες άνθρωποι είστε , ξέρετε τι κάνετε. Η κοπέλα απο το λίγο που βλέπουμε στην φωτο, καλή φαίνεται. Οταν και εάν αρχίσει και ραντεβού απο κοντά, ενημερώστε αν θέλετε. Καλό το skype δεν λέω, αλλά γνώμη μου ειναι οτι σαν το απο κοντά δεν έχει

Spanter1979

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Κριτικές
14
Like
896
Πόντοι
1.011
Εγώ πάντως παιδιά που με έχει φάει η ξηρασία από τότε που μετακόμισα επαρχία και η δικιά μου μένει στο εξωτερικό και βρισκόμαστε πολύ αραιά, εχθές δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Εννοείται ότι το Skype δεν συγκρίνεται με το ρίαλ, όπως και όλες γενικά οι virtual φάσεις, αλλά συγκριτικά με το να τον παίξεις με μια τσόντα π.χ., εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο καβλωτικό, χωρίς να εννοώ φυσικά ότι είναι να σκορπάς 20άρικα κάθε τρεις και λίγο.

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ωραίο σώμα και κάνει πολύ καλά αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει. Μόνο μείον, η κάμερα σε κάποιες φάσεις κολλούσε και πιξέλιζε, αλλά ευτυχώς επανερχόταν γρήγορα.

Σε φάση που η αγαμία ξαναχτυπήσει κόκκινο, θα την ξαναπροτιμήσω.

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.230
Πόντοι
441
Εγώ πάντως παιδιά που με έχει φάει η ξηρασία από τότε που μετακόμισα επαρχία και η δικιά μου μένει στο εξωτερικό και βρισκόμαστε πολύ αραιά, εχθές δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Εννοείται ότι το Skype δεν συγκρίνεται με το ρίαλ, όπως και όλες γενικά οι virtual φάσεις, αλλά συγκριτικά με το να τον παίξεις με μια τσόντα π.χ., εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο καβλωτικό, χωρίς να εννοώ φυσικά ότι είναι να σκορπάς 20άρικα κάθε τρεις και λίγο.

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ωραίο σώμα και κάνει πολύ καλά αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει. Μόνο μείον, η κάμερα σε κάποιες φάσεις κολλούσε και πιξέλιζε, αλλά ευτυχώς επανερχόταν γρήγορα.

Spanter,ταεκαρε από την αρχή της στο cam4 που ντρεπόταν στις αρχές .

Συνημμένα

• 846735f6-825e-4d82-96d2-4ce5aae8e91c.jpg
    846735f6-825e-4d82-96d2-4ce5aae8e91c.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 268

Spanter1979

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Κριτικές
14
Like
896
Πόντοι
1.011
Spanter,ταεκαρε από την αρχή της στο cam4 που ντρεπόταν στις αρχές .
Εχθές πάντως δεν είδα καμία ντροπή! Χαχα... Κάντε κάτι με την κάμερα πάντως! Αυτό είναι το βασικό σας εργαλείο, οπότε πρέπει να είναι άψογη η εικόνα!

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.230
Πόντοι
441
Εχθές πάντως δεν είδα καμία ντροπή! Χαχα... Κάντε κάτι με την κάμερα πάντως! Αυτό είναι το βασικό σας εργαλείο, οπότε πρέπει να είναι άψογη η εικόνα!
Ε ναιιι ρε...τότε στο cam4 ντρεπόταν γιατί την βλέπανε μέσο όρο 100 άτομα ταυτόχρονα ....

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Εεε το κλασικό της είναι 1 τέταρτο φουλ υπάκουη όμως .... 1 τέταρτο 20 $
Και γιατί με 80€/h να μην πας να γαμησεις την Sexy Jo που δίνει και κώλο και είναι και καυλιάρα και θα γαμησεις ρε αδερφέ δε θα την παίξεις κοιτάζοντας την οθόνη; Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η γυναίκα σου;

OP
OP
PetrosMarianna

PetrosMarianna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
3.230
Πόντοι
441
Και γιατί με 80€/h να μην πας να γαμησεις την Sexy Jo που δίνει και κώλο και είναι και καυλιάρα και θα γαμησεις ρε αδερφέ δε θα την παίξεις κοιτάζοντας την οθόνη; Τι παραπάνω έχει να προσφέρει η γυναίκα σου;
Δεν έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό σε κανέναν φίλε μου . Καθενας με τα γούστα του .

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
202
Πόντοι
21
Ρε παιδια μια απορία!
Τα γκαφρα πως πανε στον εκάστοτε λπαραληπτη?

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21
είδα το νήμα εχθές! δεν μπορώ να καταλάβω κάτι το οποίο δεν μασ αρέσει η' δεν είναι στα μάτια μας σωστό(κάποιοι λένε για ηθικά κ απλά κλαίω) να το σχολιάζουμε τόσο αρνητικά μέχρι κ ανήκουστο!
αφήστε τους ανθρώπους να κάνουνε ότι θέλουνε εφόσον νιώθουνε οκ με αυτό!
καλύτερα να κοιτάμε το δικό μας σπίτι κ όχι των άλλων!
προφανώς δεν είναι του γούστου μ αυτά που κάνουνε(όπως πολλοί)κ απλά προχωράς παρακάτω κ όχι
να τους κατακρίνουμε!
το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε εάν κάνουνε καλά το προϊόν π μας πουλάνε...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506

Γαμιόνταν καθόλου live με ζωντανό κρέας; Γιατί αν έπαιζε μόνη της, δεν λέει να πληρώνει κανείς.

ΥΓ. Η κρίση αφορά αυστηρά και μόνο, το προς πώληση προϊόν.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.801
Πόντοι
1.336
Άρα και βλακες όσοι συμμετέχουν?
Όχι. Θεωρώ άστοχο να ασχολείται κάποιος με τέτοια θέματα σε ένα σάιτ με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία. Για να στο πω με ορολογία έκθεσης στο σχολείο, είναι εκτός θέματος. Όσο σωστό και να είναι ότι γράφεις πχ για την τέχνη, αν το θέμα της έκθεσης είναι η οικολογία, είσαι off.

Spanter1979

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Κριτικές
14
Like
896
Πόντοι
1.011
Γαμιόνταν καθόλου live με ζωντανό κρέας; Γιατί αν έπαιζε μόνη της, δεν λέει να πληρώνει κανείς.

ΥΓ. Η κρίση αφορά αυστηρά και μόνο, το προς πώληση προϊόν.
Όχι, μόνο με δονητή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom