pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκανα μπανιο στο δωματιο της κυριας λοχια...ο κωλος του να δεις ποσα ξερει και ποσα εμαθε στα μπανια στο στρατο
εκανα μπανιο στο δωματιο της κυριας λοχια...ο κωλος του να δεις ποσα ξερει και ποσα εμαθε στα μπανια στο στρατο
αβραμοτριαντη αν η γκομενα ειναι σαν και εσενα δηλαδηΚαι άμα βιδωθεί καμία από τη σφαλιάρα που έχωσες εσύ,και σου χώσει κανά μπουκέτο μετά και σου σπάσει τα δόντια;;;;
παλια μου πρωην μου σκαει σφαλιαρα γιατι ημουν κακο παιδι στο καπακι τις σκαω μια που ηταν ολοι δικια τις απο τοτε ξανα τα χερια τις και η συμπεριφορα ηταν μαζεμενηΚαι άμα βιδωθεί καμία από τη σφαλιάρα που έχωσες εσύ,και σου χώσει κανά μπουκέτο μετά και σου σπάσει τα δόντια;;;;
αβραμοτριαντη αν η γκομενα ειναι σαν και εσενα δηλαδη
αγριο-πουστικη κιθαρα μπορει
http://[URL unfurl="true"]www.queeried.com/wp-content/uploads/2010/01/guitar_1-hi-res.jpg[/img[/URL]]
αλλα να μου πεις τι να την κανεις εσυ την γκομενα :2funny:
[/quote]
Ρε χοντρέ,δε βαρέθηκες;;;; :- :- :-
τσου ρε λακηεκανα μπανιο στο δωματιο της κυριας λοχια...
πρεπει να μπορεις να δειρεις όμως
δεν μπορουν όλοι ξέρεις
το κατουρημα το κάνει και διχρονο μωρο
παλια μου πρωην μου σκαει σφαλιαρα γιατι ημουν κακο παιδι στο καπακι τις σκαω μια που ηταν ολοι δικια τις απο τοτε ξανα τα χερια τις και η συμπεριφορα ηταν μαζεμενη
αβραμοτριαντη αν η γκομενα ειναι σαν και εσενα δηλαδη
αγριο-πουστικη κιθαρα μπορει
http://[URL unfurl="true"]www.queeried.com/wp-content/uploads/2010/01/guitar_1-hi-res.jpg[/img[/URL]]
αλλα να μου πεις τι να την κανεις εσυ την γκομενα :2funny:
[/quote]
αααααααααααααχαχαχαχαχα πουστικη κιθαρα :2funny:
δε με εχεις δει να κατουραω γιαυτο το λες
σε βλεπω εμπειρη αντιγονουαρ ;)εχω αρπάξει κι εγω ετσι μερικές καλές!
χιχι!
μετα μαζευτηκα!
Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο βράδυ ο βουτυρομπεμπέκος την αγκάλιασε τρυφερά και με βουρκωμένα μάτια της ζήτησε να τον συγχωρήσει που παραφέρθηκε
τυπε αυτη δεν ειναι απλα πουστικηαααααααααααααχαχαχαχαχα πουστικη κιθαρα
στανταρ1000% ;) ;) ;)
σε βλεπω εμπειρη αντιγονουαρ ;)
εχω αρπάξει κι εγω ετσι μερικές καλές!
χιχι!
μετα μαζευτηκα!
κι ελεγες στις φιλες σου ''πω πω,ο τακης μου εριξε μια χτες καβλωσα,αυτος ειναι αντρας'' χαχαχαχαχαεχω αρπάξει κι εγω ετσι μερικές καλές!
χιχι!
μετα μαζευτηκα!
τυπε αυτη δεν ειναι απλα πουστικη
ειναι αγριοπουστικη
ετσι γινεται ο αβραμοτριαντης οταν αγριευει
δεν ηταν στις άμεσες πρωτεραιότητες μου γι αυτο
ανεβασε μας ενα βιντεάκι να δουμε