νταξει γλυτωσε ο δικος σου μιας και δε σκεφτεται γενικως![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
νταξει γλυτωσε ο δικος σου μιας και δε σκεφτεται γενικως![]()
ειχα τυφλωθει απ την κωλαρα σου και δεν ξεχωριζα καλα...αυτη ηταν φουξια ασχετε![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον ουτε και εν αθηναις...
για πες μου τιποτα οσο ζω μαθαινωναι δυστηχως ειναι πολλη χειροτερα απο οτι στην ομονοια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που ζεις ρε "φίλε";;;;
Είσαι εκτός πραγματικότητος
αβραμη για την τσιριδα σου ολοι εχουν να το λενε, απο την εποχη τσατ το θυμαμαι που δεν ησουν ακομα πονηρουλης και μιλαγες στα τηλεφωνα με διαφορους![]()
a0xa0xa0xa0xa0aΗσυχια!![]()
αφου φοβηθηκες ρε αβραμοτριαντη και το εκλεισες
παντως απο αυτα που ειπε ο σφε για την φωνουλα σου
αν το συνδιασω με τα βαμμενα σου νυχακια και τα τιραντακια που φορας πρεπει να κανεις θραυση στις παρκαδες σου
![]()
τι αλλαξες στολη ρε κηπαρχη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που ζεις ρε "φίλε";;;;
Είσαι εκτός πραγματικότητος
Αυτό που κολλάει ρε μποντιμπιλντερά;
Για ηχογραφημένες συνομιλίες μιλάμε...όχι για αερολογίες
Σιγά μη ξέρει από ίντερνετ αυτός![]()
![]()
![]()
Βάζω στοίχημα ότι θα το προφέρει "ιντερνέτ"
τι αλλαξες στολη ρε κηπαρχη?
τωρα ντυνεσαι προσκοπακι ή κοκκινοσκουφιτσα οπως ελεγες παλια?![]()
τυπε τα εχεις σε αρχειο αυτα?τυπε ξεχνας που σε ηχογραφουσανε οι 'φιλοι' σου και βαζανε λινκ στο τσατ και γελαγαμε? στο αλλο λαπτοπ εχω το αρχειακι πες ημαρτον για να μην επαναφερω τις ηχογραφησεις και κλαις
τυπε ξεχνας που σε ηχογραφουσανε οι 'φιλοι' σου και βαζανε λινκ στο τσατ και γελαγαμε? στο αλλο λαπτοπ εχω το αρχειακι πες ημαρτον για να μην επαναφερω τις ηχογραφησεις και κλαις
τυπε τα εχεις σε αρχειο αυτα?
Ρε σκαστε!....σε λιγο θα βγειτε στον Παπαδακη!![]()
![]()
![]()
τυπε το ειχα κατεβασει και γω το αρχειακι για τις δυσκολες μερες που θα εχω ακεφιες
θα το βρω στο αλλο λαπτοπ και θα το ανεβασω γιατι βλεπω ειναι αυθαδης και ψευτης ο μαριος. ειχε γινει βαπορι τοτε απο τα νευρα του που τον ηχογραψανε
εκτος και παραδεχτει και μου ζητησει ευγενικα να μη το ξαναβαλω.