LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν υπάρχει πιο επικινδυνο πράγμα απο το να κανεις σεξ στο αμαξι
Υπαρχει, να κανεις σεξ σε πάρκο
Δεν υπάρχει πιο επικινδυνο πράγμα απο το να κανεις σεξ στο αμαξι
χα,χα καλα εκει ειναι αποστολη αυτοκτονιας!Υπαρχει, να κανεις σεξ σε πάρκο
skase egkefalika nekre
ise vlakas?
μα αυτο ειναι ολη η καυλα τυπε!
και η προσβολη σοβαρο ειναι τυπε..αρρωσταινεις απο τα νευρα μετα που σε πιανουν..Kala den διαφωνω σε αυτο που λες αλλα αμα κάτσει η στραβη θα έχεις προβλημα και οχι προβλημα του στυλ ααα τι μου ειπε και με προσβαλε αυτα ειναι μλκιες... προβλημα σοβαρο
ένα ασφαλές μέρος πχ ενα ξενοδοχειο
πηγαινε στο ινοη Λευκωσιας για μια ωρ 10 ευρω μια χαρα ειναι μια ωριτσαΣε ποια πας εσυ μαν; Ξερεις κανα καλο μεχρι 20-25 ευρω;
Αδερφιστικο ρε τυπε ομως... :SΌταν μπορείς να αποφύγεις τον καυγά, απόφυγε τον. Όταν δεν μπορείς να τον αποφύγεις, τότε βάρα πρώτος.
και η προσβολη σοβαρο ειναι τυπε..αρρωσταινεις απο τα νευρα μετα που σε πιανουν..
Αδερφιστικο ρε τυπε ομως... :S
δεν λεμε να ψαχνεσαι ρε τυπε..λεμε αν στην πεσουν..Τύπε όποιος ψάχνει μπελάδες τους βρίσκει. ;)
xazoylhskase egkefalika nekre
nauagio tis zwhsxazoylh
nauagio tis zwhs
Tι λες ρε μπαμια.Δηλαδη πιτσιρικας δεν πηγαινες εκει γκομενακια; :SΚαλος μλκας ο φιλος σου. Που εκανε οτι έκανε μέσα σε αυτοκινητο αντι να βρισκεται σε ένα ασφαλές μέρος πχ ενα ξενοδοχειο
'γκομενακια????Tι λες ρε μπαμια.Δηλαδη πιτσιρικας δεν πηγαινες εκει γκομενακια; :S
Tι λες ρε μπαμια.Δηλαδη πιτσιρικας δεν πηγαινες εκει γκομενακια; :S
γαμουσες το βουνο????Τις έχω κανει και εγω αυτες τις μαλακιες. Με τη μια μαλιστα ειχαμε πάει και σε βουνο. Αλλα εκει στην ερημια δεν υπηρχανε ματακηδες.