kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε πρεπει να εχεις και τις γνωσεις να το κανεις αυτο
μια φορα ενας φιλος πηρε μια πορνη απο πιατσα...πηγαινανε για το οτελ η πορνη με το δικο της αμαξι και ο φιλος απο πισω με το δικο του..σε καποιο φαναρι κατι νεαροι με αμαξι πειραξανε την πορνη..ο φιλος που ακολουθουσε απο πισω κατεβηκε και τους ζητησε τον λογο! παρα λιγο να πλακωθει για την πορνη! :S
γενικα να ξερετε οτι οταν συνοδευετε ενα ωραιο μωρο καποιοι αγαμητοι θα τυχει να ζηλεψουν και θα προσπαθησουν να σας κανουν σπασιμο..ειδικα αν ειναι πολλοι μαζι..γι αυτο προσοχη σε τι μερη συχναζετε με τα μωρα, ο καυγας δεν αργει να αναψει, και οι συνεπειες ειναι απροβλεπτες..
pali ta dika sou grafis re mithomani?Οι πορτιέρηδες τι δουλειά κάνουν ρε φιλε? φωνάζεις εναν απο αυτους ή φευγεις απο το μαγαζι. Βεβαια αμα τους διώξουν μην την στήσει κανεις απεξω πιο πέρα και περιμένει αν και δε νομιζω αλλα ποτε δεν ξέρεις. Και για μένα στα @@ μου και να τρέξω μπορω αν ειναι πολλοί αλλα αμα εισαι με κοπέλα μαζι θα πρεπει πιο πολυ να σκεφτείς αυτην που έχεις διπλα σου.
. Και για μένα στα @@ μου και να τρέξω μπορω αν ειναι πολλοί
esi pas piso re anapire?
t
τι μαλακας θεε μου
ο πορτιερης νοιαζεται μονο μην γινει φασαρια μεσα στο μαγαζι..αν σε πετυχουν μετα εξω οι τυποι την εβαψες..σε γνωστο μου σε καφετερια χωρις πορτιερηδες κλπ κατι μαλακες τους πεταγαν λειζερ στα ματια και σ αυτον και στην γκομενα και αναγκαστηκαν να φυγουν..παντου αλητες δυστυχως τυποι...
θα σε γραψει στα @@ του..σιγα μην σε προστατεψει ο πορτιερης..Αυτο σκέφτηκα.
Μα επειδη νοιαζεται μη γινει φασαρια θα πας να τον ενημερωσεις. Για να επέμβει και να τους διώξει απο το μαγαζι οποτε μια χαρα θα σου κάτσει.
μπορεις να φωναξεις και τον supermanΟι πορτιέρηδες τι δουλειά κάνουν ρε φιλε? φωνάζεις εναν απο αυτους ή φευγεις απο το μαγαζι. Βεβαια αμα τους διώξουν μην την στήσει κανεις απεξω πιο πέρα και περιμένει αν και δε νομιζω αλλα ποτε δεν ξέρεις. Και για μένα στα @@ μου και να τρέξω μπορω αν ειναι πολλοί αλλα αμα εισαι με κοπέλα μαζι θα πρεπει πιο πολυ να σκεφτείς αυτην που έχεις διπλα σου.
μπορεις να φωναξεις και τον superman
να σε βοηθησει
γιατι να μην μπορεις να καθαρισεις μονος σου ποτεΑν έχουν βαλει τον σουπερμαν να ελέγχει θα τον φώναζα , μα τωρα κοροιδευομαστε? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που μου λετε? το μαγαζι δεν έχει κάποιον να βλέπει μη γινει καμια φασαρια? ημαρτον.
esi pas piso re anapire?