Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• karate-kid.jpg
    karate-kid.jpg
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
μαγκες δυστυχως μονη λυση να κανουμε τους μαλακες..αλλοιως η μπλεξιματα με αστυνομιες η με νοσοκομεια!

OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
μια φορα ενας φιλος πηρε μια πορνη απο πιατσα...πηγαινανε για το οτελ η πορνη με το δικο της  αμαξι και ο φιλος απο πισω με το δικο του..σε καποιο φαναρι κατι νεαροι με αμαξι πειραξανε την πορνη..ο φιλος που ακολουθουσε απο πισω κατεβηκε και τους ζητησε τον λογο! :tickedoff:  παρα λιγο να πλακωθει για την πορνη!  :S

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
μια φορα ενας φιλος πηρε μια πορνη απο πιατσα...πηγαινανε για το οτελ η πορνη με το δικο της  αμαξι και ο φιλος απο πισω με το δικο του..σε καποιο φαναρι κατι νεαροι με αμαξι πειραξανε την πορνη..ο φιλος που ακολουθουσε απο πισω κατεβηκε και τους ζητησε τον λογο! :tickedoff:  παρα λιγο να πλακωθει για την πορνη!  :S

Μπορει να τα ειχε δωσει μπροστα τα λεφτα και να του ετρωγαν το χρονο  :tooth:

OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
γενικα να ξερετε οτι οταν συνοδευετε ενα ωραιο μωρο καποιοι αγαμητοι θα τυχει να ζηλεψουν και θα προσπαθησουν να σας κανουν σπασιμο..ειδικα αν ειναι πολλοι μαζι..γι αυτο προσοχη σε τι μερη συχναζετε με τα μωρα, ο καυγας δεν αργει να αναψει, και οι συνεπειες ειναι απροβλεπτες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γενικα να ξερετε οτι οταν συνοδευετε ενα ωραιο μωρο καποιοι αγαμητοι θα τυχει να ζηλεψουν και θα προσπαθησουν να σας κανουν σπασιμο..ειδικα αν ειναι πολλοι μαζι..γι αυτο προσοχη σε τι μερη συχναζετε με τα μωρα, ο καυγας δεν αργει να αναψει, και οι συνεπειες ειναι απροβλεπτες..

Οι πορτιέρηδες τι δουλειά κάνουν ρε φιλε? φωνάζεις εναν απο αυτους ή φευγεις απο το μαγαζι. Βεβαια αμα τους διώξουν μην την στήσει κανεις απεξω πιο πέρα και περιμένει αν και δε νομιζω αλλα ποτε δεν ξέρεις. Και για μένα στα @@ μου και να τρέξω μπορω αν ειναι πολλοί αλλα αμα εισαι με κοπέλα μαζι θα πρεπει πιο πολυ να σκεφτείς αυτην που έχεις διπλα σου.

pinwxlwrines

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οι πορτιέρηδες τι δουλειά κάνουν ρε φιλε? φωνάζεις εναν απο αυτους ή φευγεις απο το μαγαζι. Βεβαια αμα τους διώξουν μην την στήσει κανεις απεξω πιο πέρα και περιμένει αν και δε νομιζω αλλα ποτε δεν ξέρεις. Και για μένα στα @@ μου και να τρέξω μπορω αν ειναι πολλοί αλλα αμα εισαι με κοπέλα μαζι θα πρεπει πιο πολυ να σκεφτείς αυτην που έχεις διπλα σου.
pali ta dika sou grafis re mithomani?

OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
ο πορτιερης νοιαζεται μονο μην γινει φασαρια μεσα στο μαγαζι..αν σε πετυχουν μετα εξω οι τυποι την εβαψες..σε γνωστο μου σε καφετερια χωρις πορτιερηδες κλπ κατι μαλακες τους πεταγαν λειζερ στα ματια και σ αυτον και  στην γκομενα και αναγκαστηκαν να φυγουν..παντου αλητες δυστυχως τυποι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο πορτιερης νοιαζεται μονο μην γινει φασαρια μεσα στο μαγαζι..αν σε πετυχουν μετα εξω οι τυποι την εβαψες..σε γνωστο μου σε καφετερια χωρις πορτιερηδες κλπ κατι μαλακες τους πεταγαν λειζερ στα ματια και σ αυτον και  στην γκομενα και αναγκαστηκαν να φυγουν..παντου αλητες δυστυχως τυποι...

Αυτο σκέφτηκα.

Μα επειδη νοιαζεται μη γινει φασαρια θα πας να τον ενημερωσεις. Για να επέμβει και να τους διώξει απο το μαγαζι οποτε μια χαρα θα σου κάτσει.

OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αυτο σκέφτηκα.

Μα επειδη νοιαζεται μη γινει φασαρια θα πας να τον ενημερωσεις. Για να επέμβει και να τους διώξει απο το μαγαζι οποτε μια χαρα θα σου κάτσει.
θα σε γραψει στα @@ του..σιγα μην σε προστατεψει ο πορτιερης..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι να σε γράψει στα @@ του? αμα του πεις οτι ειναι μέσα κάτι τυποι που ενοχλουν? και μπορει να μην ενοχλουν μονο εσενα? εγω πιστευω θα ερθει σε κάποια φαση να τσεκάρει αμα ειναι οντως οπως του λες διοτι αν γινοταν σκηνικο και ερχοταν η αστυνομια μέσα στη δικογραφια θα έγραφε κάποιος οτι ξέρεις εγω ενημέρωσα αυτον ο οποιος ηταν υπευθυνος αλλα αυτος αμέλησε. Λέμε τωρα αμα γινει κατι σοβαρο που εγω προσωπικα δεν θα το τραβουσα πολυ μια βολτα βγηκα για ενα ποτο έβλεπα οτι ο πορτιέρης δεν παιρνει χαμπάρι και το μαγαζι μαζευει σκαρτο κοσμο? καληνυχτα σας και δρομο  ;)

δεν μου κάνουν τέτοια μαγαζια που αμελούν και δεν δινουν σημασια στις επισημανσεις - παρατηρησεις των πελατών τους. Οποτε δρομο και δεν με ξαναβλεπεις ουτε εμενα ουτε την παρέα μου.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μπορεις να φωναξεις και τον superman
να σε βοηθησει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορεις να φωναξεις και τον superman
να σε βοηθησει

Αν έχουν βαλει τον σουπερμαν να ελέγχει θα τον φώναζα , μα τωρα κοροιδευομαστε? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που μου λετε? το μαγαζι δεν έχει κάποιον να βλέπει μη γινει καμια φασαρια? ημαρτον.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αν έχουν βαλει τον σουπερμαν να ελέγχει θα τον φώναζα , μα τωρα κοροιδευομαστε? ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που μου λετε? το μαγαζι δεν έχει κάποιον να βλέπει μη γινει καμια φασαρια? ημαρτον.
γιατι να μην μπορεις να καθαρισεις μονος σου ποτε
και συνεχεια να φωναζεις τον δασκαλο,την αστυνομια,
τον θυρωρο κ.ο.κ.αναπηρος εισαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οτιδηποτε γινεται μέσα στο μαγαζι υπολογος ειναι ο ιδιοκτητης και λογικα αυτος επειδη δεν ειναι εκει θα έχει αφησει κάποιους να προσέχουν πισω του. Εγω θυμαμαι οταν ειχα πάει παλια σε ένα μαγαζι κάποιος ηταν λιγο ζωηρος και έκανε καμακι σε οποια έβρισκε οποτε αυτοι που ηταν πορτα έφυγαν ήρθαν μέσα (λογικα κάποιος θα τους το ειπε) και τον έπιασαν να του μιλησουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom