Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δν  εχω συνοδεύσει ποτε ομορφη γκομενα !  :headbang2:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
οχι 1.73 ειμαι αλλα υπηρετω στις ειδικες δυναμεις εχω σωματικη διαπλαση τυπου μαραντονα..κοντος αλλα φαρδυς

δεν ειναι σοβαρος λόγος το οτι υπηρετεις στις ειδικες δυναμεις. το οτι υπηρετεις στις ειδικες δυναμεις σε κανει δηλαδη πιο τρομακτικο απο κάποιον που υπηρετει αξ.υπ στο ΑΤ ακροπολης τα πρωινα και τα βραδια συνοδεια στο μαρινακη η το μελισαννιδη ή το μπομπολα κ.ο.κ? ειδικα οι ειδικες δυναμεις δε λενε τιποτα πιστεψε με

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι φλουφληδεΣ όλοι μόνο Ο ρεπας αξίζει :humpleg:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θυμάσαι καμιά φάση που ήσουνα με καμιά γνωστή σου που να βλέπεται?
ανδροκλη έχω φίλες πολύ ωραίες μερικές φορές νοιώθω ότι ίσως ενδόμυχα το επιλέγω.εσύ ειδικά θα τον έπαιζες από το πρωί ως το βράδυ με τις φίλες μου

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ανδροκλη έχω φίλες πολύ ωραίες μερικές φορές νοιώθω ότι ίσως ενδόμυχα το επιλέγω.εσύ ειδικά θα τον έπαιζες από το πρωί ως το βράδυ με τις φίλες μου

καλά πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία!!!

ήσουνα σε καμιά φάση ψιλοκαβγά, για κανένα καλό κομμάτι, ή απλά τρολάρεις πάλι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι σοβαρά αΛιλα τα μέρη που κυκλοφορώ κ ο κόσμος είναι δύσκολο να περιέχουν τέτοιες φάσεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..
Φανη αγορι μου επειδη δεν θα διαβασω ολες τις σελλιδες, πες μου. Στην βιασαν την κοπελα; Συνεχιζουν να την βιαζουν;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φανη αγορι μου επειδη δεν θα διαβασω ολες τις σελλιδες, πες μου. Στην βιασαν την κοπελα; Συνεχιζουν να την βιαζουν;

Πες τα ρε μαν γιατί νόμιζα ότι μόνο σ' εμένα έμοιαζε με τον Πανοφάνη!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715
με έχουν προκαλέσει και με προκαλούν αλλά μένουν με το πουλί στο χέρι γιατί όσοι ασχολούνται με το άθλημα της αποπλάνησης μιας καθως πρέπει κοπέλας που συνοδεύεται πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και την ξεγυρισμένη χυλόπιτα. Η τελευταία σερβίρεται κατόπιν παιχνιδιού ώστε να πονάει ακόμη περισσότερο, είναι το τίμημα του ρίσκου τους.

Χαρακτηριστικός ''μπάμιας'' σε κλαμπ που την πέφτει ενόσω είμαι προς νερού μου αφήνεται να κάνει τα πρώτα μέτρα και μόλις αναθάρρησε τον έφαγε η μαύρη απόρριψη. Με μίσησε, το χάρηκα, μας διασκέδασε άλλος ένας τυρόπιτας (σφολιάτας γιατί φύλλο φύλλο βγάζεις δεν έχει τίποτε μέσα σε ουσία).

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν μου έχει τύχει ποτέ ... αλλά με  2 μ και χέρια-μπούτια σαν κορμούς δέντρων το σκέφτεται δυο φορές ο άλλος .
Πάντως είμαι πολύ ήρεμος και τα αποφεύγω αυτά - αν εξαιρέσω καναδυο σκηνικά σε μπουρδέλα παλιά που έπεσε χοντρό ξύλο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
συνεχεια γιατι σα νωντοτυπος κυκλοφορω παντα με ομορφες γκομενες  :knockinb: εννοειται οτι οποιος τολμησε να ενοχλησει εφαγε τραμπουκισμο και μια εβδομαδα δωρεαν διαμονης στο κατ με σπασμενα χερια και πλευρα  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συνεχεια γιατι σα νωντοτυπος κυκλοφορω παντα με ομορφες γκομενες  :knockinb: εννοειται οτι οποιος τολμησε να ενοχλησει εφαγε τραμπουκισμο και μια εβδομαδα δωρεαν διαμονης στο κατ με σπασμενα χερια και πλευρα  ;)
τελικα ειναι ωραιο να εισαι νωντοτυπος τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom