You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Δν εχω συνοδεύσει ποτε ομορφη γκομενα !
μαρέσεις
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
οχι 1.73 ειμαι αλλα υπηρετω στις ειδικες δυναμεις εχω σωματικη διαπλαση τυπου μαραντονα..κοντος αλλα φαρδυς
δεν ειναι σοβαρος λόγος το οτι υπηρετεις στις ειδικες δυναμεις. το οτι υπηρετεις στις ειδικες δυναμεις σε κανει δηλαδη πιο τρομακτικο απο κάποιον που υπηρετει αξ.υπ στο ΑΤ ακροπολης τα πρωινα και τα βραδια συνοδεια στο μαρινακη η το μελισαννιδη ή το μπομπολα κ.ο.κ? ειδικα οι ειδικες δυναμεις δε λενε τιποτα πιστεψε με
androklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τι φλουφληδεΣ όλοι μόνο Ο ρεπας αξίζει
θυμάσαι καμιά φάση που ήσουνα με καμιά γνωστή σου που να βλέπεται?
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τι φλουφληδεΣ όλοι μόνο Ο ρεπας αξίζει
γιατί η ιδέα μου να το παίξουμε ασφαλήτες και να τους εκβιάσουμε και να τους ληστέψουμε δεν σου άρεσε ?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ανδροκλη έχω φίλες πολύ ωραίες μερικές φορές νοιώθω ότι ίσως ενδόμυχα το επιλέγω.εσύ ειδικά θα τον έπαιζες από το πρωί ως το βράδυ με τις φίλες μουθυμάσαι καμιά φάση που ήσουνα με καμιά γνωστή σου που να βλέπεται?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Όχι βλέπεις πολλά csiγιατί η ιδέα μου να το παίξουμε ασφαλήτες και να τους εκβιάσουμε και να τους ληστέψουμε δεν σου άρεσε ?
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Όχι βλέπεις πολλά csi
ncis
androklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ανδροκλη έχω φίλες πολύ ωραίες μερικές φορές νοιώθω ότι ίσως ενδόμυχα το επιλέγω.εσύ ειδικά θα τον έπαιζες από το πρωί ως το βράδυ με τις φίλες μου
καλά πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία!!!
ήσουνα σε καμιά φάση ψιλοκαβγά, για κανένα καλό κομμάτι, ή απλά τρολάρεις πάλι?
Φανη αγορι μου επειδη δεν θα διαβασω ολες τις σελλιδες, πες μου. Στην βιασαν την κοπελα; Συνεχιζουν να την βιαζουν;Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..
Φανη αγορι μου επειδη δεν θα διαβασω ολες τις σελλιδες, πες μου. Στην βιασαν την κοπελα; Συνεχιζουν να την βιαζουν;
Πες τα ρε μαν γιατί νόμιζα ότι μόνο σ' εμένα έμοιαζε με τον Πανοφάνη!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.849
- Πόντοι
- 3.715
με έχουν προκαλέσει και με προκαλούν αλλά μένουν με το πουλί στο χέρι γιατί όσοι ασχολούνται με το άθλημα της αποπλάνησης μιας καθως πρέπει κοπέλας που συνοδεύεται πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδεχτούν και την ξεγυρισμένη χυλόπιτα. Η τελευταία σερβίρεται κατόπιν παιχνιδιού ώστε να πονάει ακόμη περισσότερο, είναι το τίμημα του ρίσκου τους.
Χαρακτηριστικός ''μπάμιας'' σε κλαμπ που την πέφτει ενόσω είμαι προς νερού μου αφήνεται να κάνει τα πρώτα μέτρα και μόλις αναθάρρησε τον έφαγε η μαύρη απόρριψη. Με μίσησε, το χάρηκα, μας διασκέδασε άλλος ένας τυρόπιτας (σφολιάτας γιατί φύλλο φύλλο βγάζεις δεν έχει τίποτε μέσα σε ουσία).
Χαρακτηριστικός ''μπάμιας'' σε κλαμπ που την πέφτει ενόσω είμαι προς νερού μου αφήνεται να κάνει τα πρώτα μέτρα και μόλις αναθάρρησε τον έφαγε η μαύρη απόρριψη. Με μίσησε, το χάρηκα, μας διασκέδασε άλλος ένας τυρόπιτας (σφολιάτας γιατί φύλλο φύλλο βγάζεις δεν έχει τίποτε μέσα σε ουσία).
Ολοι φλουφληδες? Γιατι μας προσβαλεις τοιουτοιοτροπως Ερη?Τι φλουφληδεΣ όλοι μόνο Ο ρεπας αξίζει
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Δεν μου έχει τύχει ποτέ ... αλλά με 2 μ και χέρια-μπούτια σαν κορμούς δέντρων το σκέφτεται δυο φορές ο άλλος .
Πάντως είμαι πολύ ήρεμος και τα αποφεύγω αυτά - αν εξαιρέσω καναδυο σκηνικά σε μπουρδέλα παλιά που έπεσε χοντρό ξύλο.
Πάντως είμαι πολύ ήρεμος και τα αποφεύγω αυτά - αν εξαιρέσω καναδυο σκηνικά σε μπουρδέλα παλιά που έπεσε χοντρό ξύλο.
Επισκέπτης
για πές φίλε...έδειρες τσα^2??
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τελικα ειναι ωραιο να εισαι νωντοτυπος τυπεσυνεχεια γιατι σα νωντοτυπος κυκλοφορω παντα με ομορφες γκομενες εννοειται οτι οποιος τολμησε να ενοχλησει εφαγε τραμπουκισμο και μια εβδομαδα δωρεαν διαμονης στο κατ με σπασμενα χερια και πλευρα ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
νωνταρεις και γουσταρεις τυπετελικα ειναι ωραιο να εισαι νωντοτυπος τυπε