Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε αν μαχαιρωνες τον εναν οι αλλοι θα την εκαναν με ελαφρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην λες τετοια τυπε,εκεινη η περίεργη τυπισα θα σε δωσει στεγνα στον ξαδελφο της στην ηλεκτρονικη διωξη ως υποκινητη και ηθικο αυτουργο πρόκλησης σωματικων βλαβων ακομη και για δολοφονια εκ προ μελετης.  :S

Τυπε πρεπει να εισαι πιτσιρικας για να κανεις τετοια ερωτηση.Θα σου πω μονο αυτο..40αρα που γαμουσα για κανενα εξαμηνο,οταν μαλωσαμε και χωρισαμε μου ειπε οτι επαιρνα φαρμακα και την γαμουσα.Δεν μπορουσε να εξηγησει τα τριωρα γαμησια.Φυσικα δεν μπορω να στο αποδειξω αυτο( το γραφω για τον αλλο τον τυπο που ελεγε οτι λεω υπερβολες).Μια προσφατη γκομενα μου συνεστησε να παω σε γιατρο να με κοιταξει.Δεν μπορουσε να εξηγησει που ολο το ββραδυ ηθελα  να την γαμαω και εκει που την επιανε ο υπνος τσουπ ενοιωθε οτι νοιωθει και ο Λιλας.Την γκαβλα της πουτσας.

20-30 λεπτα max καλης εντασης ειναι το ιδανικο γαμησι για μια γυναικα.
Απο εκει και πανω θα αρχισει να δυσανασχετεί γιατι ο κολπος αρχιζει να ξηραίνεται.

Το ''θα την γαμαω 3-4 ωρες και θα γουσταρει'' ειναι μυθος τυπε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..

να ορμάς τύπε όσοι και να είναι..
θεωρείτε καλός θάνατος αν είναι πολοί  :2funny:

η πέξτο μπάτσος και πάρτους ότι χρήμα κουβαλάνε πάνω τους  ;)  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην λες τετοια τυπε,εκεινη η περίεργη τυπισα θα σε δωσει στεγνα στον ξαδελφο της στην ηλεκτρονικη διωξη ως υποκινητη και ηθικο αυτουργο πρόκλησης σωματικων βλαβων ακομη και για δολοφονια εκ προ μελετης.  :S

20-30 λεπτα max καλης εντασης ειναι το ιδανικο γαμησι για μια γυναικα.
Απο εκει και πανω θα αρχισει να δυσανασχετεί γιατι ο κολπος αρχιζει να ξηραίνεται.
Tυπε δεν ανεφερα πουθενα οτι η συγκεκριμμενη κυρια το γουσταρε.Και δεν εννοουσα 3 ωρες συνεχομενο γαμησι.Ειχαμε τις διακοπες μας,ξεκουραζομασταν,και μετα συνεχιζαμε.Αν ομως πεσεις σε γυναικα με συνεχεις και επαναλαμβανομενους οργασμους(δεν ξερω αν σου ετυχε καμμια φορα) εκει ειναι ακουραστα τα αλογα.

Το ''θα την γαμαω 3-4 ωρες και θα γουσταρει'' ειναι μυθος τυπε.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..
Το camping ήταν μακριά?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οχι 1.73 ειμαι αλλα υπηρετω στις ειδικες δυναμεις εχω σωματικη διαπλαση τυπου μαραντονα..κοντος αλλα φαρδυς

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι οι αξιωματικοί του ΕΣ στον πραγματικό κόσμο είναι χέστες! Βγάλε το άχτι σου στα κωλοφάνταρα να ξεθυμάνεις, περίγελε των αλβανοσκοπιανών.

Επισκέπτης
Είναι 4 Αλβανοί η Γεωργιανοί κι εσύ ένας και κουβαλάς και γκόμενα με τακούνια που όχι να τρέξει δεν μπορεί αλλά ούτε να περπατήσει. Και ρωτάς τι έπρεπε να κανείς ? Αυτό ακριβώς που έκανες. ΤΟΝ ΜAΛΑΚΑ.
Οτιδήποτε άλλο και να έκανες θα κατέληγες σε νοσοκομείο η κρατητήριο.

Ρε κάτι απορίες-προβλήματα που έχει ο κόσμος..... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Γιατι γελας τυπε?
Αν δεν εχω φραγκα, πως θα μαρκαλαω τις κορασιδες?  :grin:
Ξερεις καμμια να καθεται τζαμπα?
Που ειναι η αλληλεγγυη μεταξυ μας?  :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εισαι σιγουρος οτι θελεις να σε βολεψει ο απολυτος.Γιατι αυτους που βολευει δεν ξαναβλεπουν το φως του ηλιου :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Ωχ νεκροθαφτης ειναι?
Κι ελεγα οτι εχει σχεση με μηχανικους...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εργολαβος κηδειων ειναι

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
...έχει σχέση με μηχανικούς που κτίζουν υπόγειες κατασκευές  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

φιλε δεν κυκλοφορουμε ποτε ομορφες γκομενες...τι μας περασες, για τιποτα σφιχτηδες???? :S :S :S :S :S :S :S :S

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
φιλε γιατι πιστευεις οτι προκαλεσαν εσενα και οχι το γυναικωτο που συνοδευες?  :-

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom