Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κολτ εχουνε αυτοι που δε φοβουντε να πανε φυλακη ομως οι αρχιδατοι ;) μπρατσα καταντησε να εχει καθε αδερφη ξεφωνημενη
τυπε δες πχ στο θρεντ με το γυμναστηριο
ολοι μπρατσαραδες ειναι :S

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κολτ εχουνε αυτοι που δε φοβουντε να πανε φυλακη ομως οι αρχιδατοι ;) μπρατσα καταντησε να εχει καθε αδερφη ξεφωνημενη

Σωστός και για τα μπράτσα, είχε τύχει μια φορα στην προπόνηση και ήταν ένα 15χρονο με έναν μεγαλύτερο του σε ηλικία 20+, σε ύψος και μυικό σώμα. Το πως πήγαιναν οι γροθιές του μικρού στο γομάρι ήταν σαν αστραπές, τον είχε γαμήσει στο ξύλο!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μια και  εισαι 50 με ολο τον σεβασμο μια ερωτηση αν μου επιτρεπεις χωρις καμμια διαθεση να κανω πλακα..στα 50 σηκωνεται καλα το παλαμαρι? πες μας για να ξερουμε τι μας περιμενει σε καμμαι 20αρια χρονια
Τυπε πρεπει να εισαι πιτσιρικας για να κανεις τετοια ερωτηση.Θα σου πω μονο αυτο..40αρα που γαμουσα για κανενα εξαμηνο,οταν μαλωσαμε και χωρισαμε μου ειπε οτι επαιρνα φαρμακα και την γαμουσα.Δεν μπορουσε να εξηγησει τα τριωρα γαμησια.Φυσικα δεν μπορω να στο αποδειξω αυτο( το γραφω για τον αλλο τον τυπο που ελεγε οτι λεω υπερβολες).Μια προσφατη γκομενα μου συνεστησε να παω σε γιατρο να με κοιταξει.Δεν μπορουσε να εξηγησει που ολο το ββραδυ ηθελα  να την γαμαω και εκει που την επιανε ο υπνος τσουπ ενοιωθε οτι νοιωθει και ο Λιλας.Την γκαβλα της πουτσας.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Τυπε πρεπει να εισαι πιτσιρικας για να κανεις τετοια ερωτηση.Θα σου πω μονο αυτο..40αρα που γαμουσα για κανενα εξαμηνο,οταν μαλωσαμε και χωρισαμε μου ειπε οτι επαιρνα φαρμακα και την γαμουσα.Δεν μπορουσε να εξηγησει τα τριωρα γαμησια.Φυσικα δεν μπορω να στο αποδειξω αυτο( το γραφω για τον αλλο τον τυπο που ελεγε οτι λεω υπερβολες).Μια προσφατη γκομενα μου συνεστησε να παω σε γιατρο να με κοιταξει.Δεν μπορουσε να εξηγησει που ολο το ββραδυ ηθελα  να την γαμαω και εκει που την επιανε ο υπνος τσουπ ενοιωθε οτι νοιωθει και ο Λιλας.Την γκαβλα της πουτσας.
καθε αλλο παρα πιτσιρικας ειμαι..32 γεματα φιλε..μου εδωσες θαρρος και ελπιδα τωρα..γιατι ανησυχουσα τι θα γινει οταν με το καλο 50αρησω..νασαι καλα και παντα τετοια σου ευχομαι!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
μεγαλυτερη προκληση κι απο αυτη ειχα δεχτει πριν περιπου 5 χρονια οταν ζουσα στην ιδιαιτερη πατριδα μου την καστορια..ενας αλβανος μου ειχε πει οτι επειδη ειμαι καλο παιδι οταν την παρουν η αλβανοι την πολη θα με αφηνει να ερχομαι να βλεπω το σπιτι μου! ειλικρινα το ειπε..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καθε αλλο παρα πιτσιρικας ειμαι..32 γεματα φιλε..μου εδωσες θαρρος και ελπιδα τωρα..γιατι ανησυχουσα τι θα γινει οταν με το καλο 50αρησω..νασαι καλα και παντα τετοια σου ευχομαι!
Δηλαδη τυπε τι φοβοσουνα?Οτι στα 50 θα το εκλεινες το μαγαζι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom